Utorak

28 Rujan

  • 06:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 17

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Meni omiljeno, Sezona 1 | Epizoda 8

    U ovoj epizodi Guy sprema jela koje će zadovoljiti publiku, uključujući pečene krafne, salatu od hobotnice i pileće batke. Također je vrijeme da posjeti najomiljenijeg stanovnika Bondija, Eugenea Tana.

    Idite na emisiju
  • 07:15

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 2, Sezona 2 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, Miguel radi magične išlere od kave, odlazi u šumu za Noć vještica, otkriva tajnu savršene talijanske salate od rajčice i priprema ukusne zalogajčiće koji će biti glavni hit!

  • 07:40

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 3, Sezona 2 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, meso je na meniju u Južnoj Africi, Miguel kuha jednostavno jelo u jednom loncu koje će nahraniti cijelu obitelj i otkriva što čini najbolju australsku mesnu pitu.

  • 08:10

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Rim, Sezona 1 | Epizoda 7

    Jamie pronalazi neke brze, svježe i jednostavne recepte. Tu su ukusni tortiglioni s mentom te njoki s pečenim umakom od rajčica i pestom od rukole.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Azijsko nadanuće, Sezona 1 | Epizoda 15

    Francisco se voli poigravati azijskim okusima. Smrznuti yuzu sendviči i karamele sa sezamom kombiniraju citrus, tost i slatkiše u predivne, moćne porcije. Japanski flan od mlijeka i jaja je mekan. A u matcha torti možete naći komadiće nashi kruške u citronela sirupu.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Deserti u čaši, Sezona 1 | Epizoda 16

    U Schwarzwald torti ima kompota od trešanja i šlag, a mi ćemo je razgraditi. Dacquoise od kokosa ima mango kremu i svježi mango s koricom limete. A slatka riža će se naći u društvu pijanih kruški prekrivena hrskavim mrvicama s bademima.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Kent, Sezona 1 | Epizoda 16

    Jamesova kulinarska turneja nastavlja se istraživanjem jugoistoka zemlje i regije Kent. Ovdje susreće lokalnog chefa i vlasnika restorana Marka Sargeanta.

    Idite na emisiju
  • 10:55

    Umjetnost okusa

    +

    Maksut i umjetnost, Sezona 1 | Epizoda 26

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Svi će biti sretni, Sezona 5 | Epizoda 2

    Kada dvije stvari slažu na savršen način, Talijani kažu da su kao bračni par. Baš se tako slažu sastojci koje će Lora i Stoyan spojiti u prvom receptu. Zove se talijanska svatovska juha i priprema se s uobičajenim stvarima u smočnici.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Bliski istok s Nigelom Slaterom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 31, Sezona 6 | Epizoda 31

    Rudolph radi kolač od naranče i jogurta, te robusne kolače s lješnjacima.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 32, Sezona 6 | Epizoda 32

    Danas Rudolph radi američku pitu od jabuka bez glutena i čajne kolačiće s bademima i marelicama.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 4, Sezona 2 | Epizoda 4

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, ukusan sir koji možete napraviti kod kuće. Miguel kreće na obiteljsku kuharsku gozbu s pet primamljivih jela za manje od 100 dolara, te ćemo naučiti tajnu savršenog kukuruznog popečka.

  • 14:30

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 5, Sezona 2 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe pogledajte Miguelovu kanadsku verziju omiljenog morskog recepta, naučit ćemo recept za jednostavnu egzotičnu sušenu govedinu i sve oduševiti savršenom Pavlovom.

  • 15:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Piemont, Sezona 1 | Epizoda 8

    Polovica je zime i Jamie je visoko u snijegom pokrivenim talijanskim Alpama gdje traži legendarnu hranu za utjehu u Piemontu.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Mesne okruglice Dalyan, Sezona 1 | Epizoda 1

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Svi će biti sretni, Sezona 5 | Epizoda 2

    Kada dvije stvari slažu na savršen način, Talijani kažu da su kao bračni par. Baš se tako slažu sastojci koje će Lora i Stoyan spojiti u prvom receptu. Zove se talijanska svatovska juha i priprema se s uobičajenim stvarima u smočnici.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Tortice, Sezona 1 | Epizoda 17

    Postoje složeni deserti, ali ima i onih super jednostavnih. Prva tortica je bez glutena, napravljena od bademovog brašna Napunit ćemo je slatkom chilom i kruškom, koje su kuhane u sirupu od limuna i cimeta.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatko povrće, Sezona 1 | Epizoda 18

    Slatko povrće odavno se koristi kod deserta. Kušajte tortu od mrkve s orasima i posebnom kremom od bučinog soka; biskvit od lješnjaka punjen kompotom od rajčica s krasnom pjenicom od čokolade.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Otok Wight, Sezona 1 | Epizoda 17

    James nastavlja svoju britansku avanturu i odlazi na more do otoka Wight sa chefom iz Hampshirea, Lennyjem Carrom-Robertsom.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Bliski istok s Nigelom Slaterom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Toskana/Lacij, Sezona 5 | Epizoda 3

    Zaboravite vinograde i čemprese, danas će vam Gino pokazati prave čari Toscane sa njenim plažama i kaubojima. Gino sjeda na konja i pridružuje se kaubojima da nauči nešto o njihovoj tradiciji prije nego što organziira roštilj na plaži.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Elba, Sezona 5 | Epizoda 4

    Večeras se Gino nalazi na drevnom otoku Elbi. Otok je proslavio Napoleon, ali je u Italiji poznato po proizvodnji meda i željeza. Gino upoznaje 80-godišnjaka koji je poznat po prozivodnji nagrađivanog meda.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Piemont, Sezona 1 | Epizoda 8

    Polovica je zime i Jamie je visoko u snijegom pokrivenim talijanskim Alpama gdje traži legendarnu hranu za utjehu u Piemontu.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 4, Sezona 2 | Epizoda 4

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, ukusan sir koji možete napraviti kod kuće. Miguel kreće na obiteljsku kuharsku gozbu s pet primamljivih jela za manje od 100 dolara, te ćemo naučiti tajnu savršenog kukuruznog popečka.

  • 22:30

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 5, Sezona 2 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe pogledajte Miguelovu kanadsku verziju omiljenog morskog recepta, naučit ćemo recept za jednostavnu egzotičnu sušenu govedinu i sve oduševiti savršenom Pavlovom.

  • 23:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 31, Sezona 6 | Epizoda 31

    Rudolph radi kolač od naranče i jogurta, te robusne kolače s lješnjacima.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 32, Sezona 6 | Epizoda 32

    Danas Rudolph radi američku pitu od jabuka bez glutena i čajne kolačiće s bademima i marelicama.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Svi će biti sretni, Sezona 5 | Epizoda 2

    Kada dvije stvari slažu na savršen način, Talijani kažu da su kao bračni par. Baš se tako slažu sastojci koje će Lora i Stoyan spojiti u prvom receptu. Zove se talijanska svatovska juha i priprema se s uobičajenim stvarima u smočnici.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Mesne okruglice Dalyan, Sezona 1 | Epizoda 1

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 01:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 18

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Otok Wight, Sezona 1 | Epizoda 17

    James nastavlja svoju britansku avanturu i odlazi na more do otoka Wight sa chefom iz Hampshirea, Lennyjem Carrom-Robertsom.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Toskana/Lacij, Sezona 5 | Epizoda 3

    Zaboravite vinograde i čemprese, danas će vam Gino pokazati prave čari Toscane sa njenim plažama i kaubojima. Gino sjeda na konja i pridružuje se kaubojima da nauči nešto o njihovoj tradiciji prije nego što organziira roštilj na plaži.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Elba, Sezona 5 | Epizoda 4

    Večeras se Gino nalazi na drevnom otoku Elbi. Otok je proslavio Napoleon, ali je u Italiji poznato po proizvodnji meda i željeza. Gino upoznaje 80-godišnjaka koji je poznat po prozivodnji nagrađivanog meda.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Tortice, Sezona 1 | Epizoda 17

    Postoje složeni deserti, ali ima i onih super jednostavnih. Prva tortica je bez glutena, napravljena od bademovog brašna Napunit ćemo je slatkom chilom i kruškom, koje su kuhane u sirupu od limuna i cimeta.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatko povrće, Sezona 1 | Epizoda 18

    Slatko povrće odavno se koristi kod deserta. Kušajte tortu od mrkve s orasima i posebnom kremom od bučinog soka; biskvit od lješnjaka punjen kompotom od rajčica s krasnom pjenicom od čokolade.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Bliski istok s Nigelom Slaterom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Piemont, Sezona 1 | Epizoda 8

    Polovica je zime i Jamie je visoko u snijegom pokrivenim talijanskim Alpama gdje traži legendarnu hranu za utjehu u Piemontu.

    Idite na emisiju