Ponedjeljak

27 Rujan

  • 06:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 16

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Zdravlje na prvom mjestu, Sezona 1 | Epizoda 7

    Zdrava ravnoteža čini Bondi Beacha i zato se u ovoj epizodi fokusiramo na zdravu ishranu. Guy se sastaje s prijateljicom i nutricionisticom Lolom Berry kako bi prošetali od Bondija do Brontea i pričali o zdravlju.

    Idite na emisiju
  • 07:15

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 13, Sezona 1 | Epizoda 13

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, ulov dana (Kosciusko pastrva) se pretvara u ukusan recept i iskre lete na vrhunskoj večeri za dvoje. Miguel izlaže jednostavne ideje za najbitniji obrok u danu i domaći sladoled.

  • 07:40

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 1, Sezona 2 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe učimo Miguelovu tajnu za najhrskaviju kožicu, a Maggie Beer, omiljena australska kuharica dijeli domaće uzgojeni recept, te u borbi mesnih okruglica Miguel otkrije da je on gospodar mljevenog mesa.

  • 08:10

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Toskana, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie dovodi zdjelu špageta na novu razinu i stvara zapanjujući židovsko-talijanski recept. Tu je i goveđi gulaš s pappardellama.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Sjemenke, pahuljice i sušeno voće, Sezona 1 | Epizoda 13

    Ako volite polčice od pahuljica, onda morate isprobati ovu verziju s kakaom, zobi i raznim sjemenkama. Da imate za podijeliti, napravite kvadrat od čokolade s hrskavim bučinim sjemenkama. Ako želite jesti žlicom, tu je kompot od kruške s jogurt kremom.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Cvijeće u desertu, Sezona 1 | Epizoda 14

    Danas je Francisco izabrao cvijeće: lavanda se dodaje u sirup u kojem će peći tikve. Savršene latice namirisat će žele koji ide uz bademovu tortu i maline. Cvijet hibiskusa će čokoladnoj kremi dodati kiselost.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Laverstoke i Goodwood, Sezona 1 | Epizoda 15

    James dovodi svoju kulinarsku turneju po Velikoj Britaniji na vrata šume dok provodi dragocjeno vrijeme u svojoj usvojenoj matičnoj regiji Hampshire.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Umjetnost okusa

    +

    Pirinç, Sezona 1 | Epizoda 25

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Klasik na novi način, Sezona 5 | Epizoda 1

    Punjene paprike postoje u nebrojenim varijacijama, ali samo nekoliko ljudi je svjesno načina na koji ih pripremaju u Velingradu. Za Loru i Stoyana, recept je pravo otkriće i željni su ga podijeliti s gledateljima.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Bliski istok s Nigelom Slaterom

    +

    Turska, Sezona 1 | Epizoda 2

    Nigel posjećuje Tursku, koja je dom jedne od najboljih svjetskih kuhinja. U Istambulu kuša kranu sultana i domaća jela ruralne Turske. Zatim posjećuje središnju Anatoliju i regiju uz Crno more.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Jamiejevi gastronomski izleti

    +

    Andaluzija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Andaluzija na Jugu Španjolske slavi sastojke i proizvode. Jamie se smjestio u Rondi i Esteponi te upoznaje pripravnike matadore, koji vježbaju u areni s kolicima na kojima su rogovi.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 2, Sezona 2 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, Miguel radi magične išlere od kave, odlazi u šumu za Noć vještica, otkriva tajnu savršene talijanske salate od rajčice i priprema ukusne zalogajčiće koji će biti glavni hit!

  • 14:30

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 3, Sezona 2 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, meso je na meniju u Južnoj Africi, Miguel kuha jednostavno jelo u jednom loncu koje će nahraniti cijelu obitelj i otkriva što čini najbolju australsku mesnu pitu.

  • 15:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Rim, Sezona 1 | Epizoda 7

    Jamie pronalazi neke brze, svježe i jednostavne recepte. Tu su ukusni tortiglioni s mentom te njoki s pečenim umakom od rajčica i pestom od rukole.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Umjetnost okusa

    +

    Maksut i umjetnost, Sezona 1 | Epizoda 26

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Klasik na novi način, Sezona 5 | Epizoda 1

    Punjene paprike postoje u nebrojenim varijacijama, ali samo nekoliko ljudi je svjesno načina na koji ih pripremaju u Velingradu. Za Loru i Stoyana, recept je pravo otkriće i željni su ga podijeliti s gledateljima.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Azijsko nadanuće, Sezona 1 | Epizoda 15

    Francisco se voli poigravati azijskim okusima. Smrznuti yuzu sendviči i karamele sa sezamom kombiniraju citrus, tost i slatkiše u predivne, moćne porcije. Japanski flan od mlijeka i jaja je mekan. A u matcha torti možete naći komadiće nashi kruške u citronela sirupu.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Deserti u čaši, Sezona 1 | Epizoda 16

    U Schwarzwald torti ima kompota od trešanja i šlag, a mi ćemo je razgraditi. Dacquoise od kokosa ima mango kremu i svježi mango s koricom limete. A slatka riža će se naći u društvu pijanih kruški prekrivena hrskavim mrvicama s bademima.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Kent, Sezona 1 | Epizoda 16

    Jamesova kulinarska turneja nastavlja se istraživanjem jugoistoka zemlje i regije Kent. Ovdje susreće lokalnog chefa i vlasnika restorana Marka Sargeanta.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Bliski istok s Nigelom Slaterom

    +

    Turska, Sezona 1 | Epizoda 2

    Nigel posjećuje Tursku, koja je dom jedne od najboljih svjetskih kuhinja. U Istambulu kuša kranu sultana i domaća jela ruralne Turske. Zatim posjećuje središnju Anatoliju i regiju uz Crno more.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Amalfijska obala, Sezona 5 | Epizoda 1

    Gino pokazuje svoja omiljena mesta duž sredozemne obale. Večeras počinje svoje putovanje na prekrasnoj obali Amalfija. Pridružite se Ginu dok posjećuje Positano i jedri uz obalu Amalfija, sve to dok usput istažuje jela koja lokalci čuvaju od zaborava.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Sorrento i Capri, Sezona 5 | Epizoda 2

    Nastavljajući svoje kulinarsko putovanje po Sredozemlju, Gino odlazi na otok Capri, najbolji otok koji možete posjetiti u Italiji. Tamo će Gino iskusiti sve čari života i upoznati čovjeka koji se proslavio fotografirajući Jackie Kennedy.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Rim, Sezona 1 | Epizoda 7

    Jamie pronalazi neke brze, svježe i jednostavne recepte. Tu su ukusni tortiglioni s mentom te njoki s pečenim umakom od rajčica i pestom od rukole.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 2, Sezona 2 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, Miguel radi magične išlere od kave, odlazi u šumu za Noć vještica, otkriva tajnu savršene talijanske salate od rajčice i priprema ukusne zalogajčiće koji će biti glavni hit!

  • 22:30

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 3, Sezona 2 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, meso je na meniju u Južnoj Africi, Miguel kuha jednostavno jelo u jednom loncu koje će nahraniti cijelu obitelj i otkriva što čini najbolju australsku mesnu pitu.

  • 23:00

    Jamiejevi gastronomski izleti

    +

    Andaluzija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Andaluzija na Jugu Španjolske slavi sastojke i proizvode. Jamie se smjestio u Rondi i Esteponi te upoznaje pripravnike matadore, koji vježbaju u areni s kolicima na kojima su rogovi.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Klasik na novi način, Sezona 5 | Epizoda 1

    Punjene paprike postoje u nebrojenim varijacijama, ali samo nekoliko ljudi je svjesno načina na koji ih pripremaju u Velingradu. Za Loru i Stoyana, recept je pravo otkriće i željni su ga podijeliti s gledateljima.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Umjetnost okusa

    +

    Maksut i umjetnost, Sezona 1 | Epizoda 26

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 17

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Kent, Sezona 1 | Epizoda 16

    Jamesova kulinarska turneja nastavlja se istraživanjem jugoistoka zemlje i regije Kent. Ovdje susreće lokalnog chefa i vlasnika restorana Marka Sargeanta.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Amalfijska obala, Sezona 5 | Epizoda 1

    Gino pokazuje svoja omiljena mesta duž sredozemne obale. Večeras počinje svoje putovanje na prekrasnoj obali Amalfija. Pridružite se Ginu dok posjećuje Positano i jedri uz obalu Amalfija, sve to dok usput istažuje jela koja lokalci čuvaju od zaborava.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Sorrento i Capri, Sezona 5 | Epizoda 2

    Nastavljajući svoje kulinarsko putovanje po Sredozemlju, Gino odlazi na otok Capri, najbolji otok koji možete posjetiti u Italiji. Tamo će Gino iskusiti sve čari života i upoznati čovjeka koji se proslavio fotografirajući Jackie Kennedy.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Azijsko nadanuće, Sezona 1 | Epizoda 15

    Francisco se voli poigravati azijskim okusima. Smrznuti yuzu sendviči i karamele sa sezamom kombiniraju citrus, tost i slatkiše u predivne, moćne porcije. Japanski flan od mlijeka i jaja je mekan. A u matcha torti možete naći komadiće nashi kruške u citronela sirupu.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Deserti u čaši, Sezona 1 | Epizoda 16

    U Schwarzwald torti ima kompota od trešanja i šlag, a mi ćemo je razgraditi. Dacquoise od kokosa ima mango kremu i svježi mango s koricom limete. A slatka riža će se naći u društvu pijanih kruški prekrivena hrskavim mrvicama s bademima.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Bliski istok s Nigelom Slaterom

    +

    Turska, Sezona 1 | Epizoda 2

    Nigel posjećuje Tursku, koja je dom jedne od najboljih svjetskih kuhinja. U Istambulu kuša kranu sultana i domaća jela ruralne Turske. Zatim posjećuje središnju Anatoliju i regiju uz Crno more.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Rim, Sezona 1 | Epizoda 7

    Jamie pronalazi neke brze, svježe i jednostavne recepte. Tu su ukusni tortiglioni s mentom te njoki s pečenim umakom od rajčica i pestom od rukole.

    Idite na emisiju