Nedjelja

26 Rujan

  • 06:00

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Španjolska obala, Sezona 3 | Epizoda 7

    Sherry ima lošu reputaciju kao jeftino piće za bakice, ali će Shane Delia otkriti složene i osvježavajuće okuse tog aperitiva. Chef Angel Leon inspirira Shanea da se vrati u kuhinju i testira svoje sposobnosti.

    Idite na emisiju
  • 06:20

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Okus Mazatlana, Sezona 8 | Epizoda 5

    Sinaloin je vrhunski grad za odmor, s ulicama punim žarko obojenih kućica i nekim od najboljih meksičkih restorana. Kuhar Luis odvest će Pati u obiteljski restoran koji je započeo kao mala pekara, a narastao u jednu od najvećih franšiza Sinaloe.

    Idite na emisiju
  • 06:45

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    El Fuerte, čarobno selo, Sezona 8 | Epizoda 6

    Pati putuje u sjeverni dio Sinaole i u grad El Fuerte, jedan od meksičkih "čarobnih sela". Nakon razgledavanja i odmora u hotelu Posada Hildago, Pati stvara nekoliko recepata s jastogom u svojoj kuhinji, inspirirana ovim iskustvom.

    Idite na emisiju
  • 07:10

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Čaj u pet, Sezona 1 | Epizoda 11

    Danas je dobar dan za čaj i grickalice: Pokušajte napraviti mellies od vanilije i meda - izgledaju zgodno, a lako ih je napraviti. Ili vafle bez glutena od kakaoa s punjenjem od kremaste čokolade.

    Idite na emisiju
  • 07:40

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Pite, Sezona 1 | Epizoda 12

    Prvo se priprema kakao pita, a bit će zamotana u baršunastu kremu od kave. Zatim je tu pita s okusom pistacije punjena tankim slojem kompota od grejpa.

    Idite na emisiju
  • 08:10

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie odgovara na promjenjiva vremena i dijeli s nama pametne recepte u kojima određene namirnice možemo mijenjati onime što imate; rižoto sa smrznutim povrćem, umak od povrća koji možete zamrznuti i slasni čokoladni kolač bez jaja.

    Idite na emisiju
  • 08:40

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    U neuobičajena vremena, Jamie s nama dijeli slasne recepte u kojima možemo upotrijebiti namirnice koje imamo kod kuće. Od namirnica iz ostave pravi jednostavnu lepinju koju će zatim pretvoriti u tijesto za pizzu te varivo od govedine i piva.

    Idite na emisiju
  • 09:10

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Sveta Lucija, Sezona 1 | Epizoda 7

    Predivan otok Sveta Lucija sljedeća je postaja Ainsleyjeve karipske kuhinje, a koji je bolji način za obilazak otoka od razgledavanja brodom?

  • 10:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Slatkiši bez šećera, Sezona 3 | Epizoda 9

    Danas znamo da previše šećera može prouzročiti razne zdravstvene tegobe. Iz tog razloga, recepte koje nam danas donosi Teta Katie uključuju zdravije, ali jednako slatke alternative.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Kruh, Sezona 3 | Epizoda 10

    Kuća u kojoj nema kruha... već znate što će se dogoditi. Posvetimo današnji program toj divnoj hrani, koja je najstarija i najkorištenija hrana na svijetu. Teta Katie pripremit će tri vrste kruha, za svačiji ukus.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    U kuhinji s Primožem

    +

    Hobotnica, Sezona 1 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi Primož priprema raviole punjene svježom koprivom i mirisan gulaš od hobotnice s palentom. Pokazat će nam podosta trikova koji kuhanje čine lakšim.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    Listovi vinove loze, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi, Primož će ugostiti gđu Irenu Orešnik, koja je prava riznica znanja kada se radi o mlijeku i mliječnim proizvodima. Prema njezinim uputama, Primož će napraviti jogurt i pripremiti sarmu od listova vinove loze.

  • 12:00

    Jednostavno Raymond Blanc 1

    +

    Kuhanje za prijatelje, Sezona 1 | Epizoda 2

    Što može biti bolje od korištenja najsvježijih i najukusnijih sastojaka kako biste stvorili nešto stvarno ukusno za vaše najbliže i najdraže? Na jelovniku Raymonda Blanca nalazi se Fondue od sira, Rémoulade od celera i nježan Martini.

  • 13:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Jinetes, pustolovine u planinama, Sezona 8 | Epizoda 7

    Pati putuje u planine Sinaloe gdje je maleno selo Jinetes – mjesto koje se čini kao da je zapelo u vremenu. U selu živi 100 ljudi koji preživljavaju od stvari koje im daje zemlja. Miljama udaljeni od civilizacije, sačuvali su stare običaje i recepte.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    El Chepe, željeznica u prošlost, Sezona 8 | Epizoda 8

    Napravljena da povezuje stočni sajam u Kansasu i luku Topolobampo u Meksiku, danas je El Chepe pruga povijesna željeznica. U ovoj epizodi, Pati će se voziti prvim dijelom rute vlaka od Los Mochisa do El Fuertea.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Chicago, Sezona 2 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi Tony je u Chicagu. Sa samo 43 sati u ovom vjetrovitom gradu, Tony želi što manje vremena provesti u zračnoj luci. Ne srami se priznati svoje osjećaje prema ovom gradu i proglašava ga "jedinom drugom pravom američkom metropolom".

    Idite na emisiju
  • 14:55

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie zaokružuje ovaj nevjerojatni tjedan s još recepata u kojima koristimo namirnice iz ostave i zamrzivača: iznimno jednostavan umak za curry za koji koristi namirnice iz obližnje trgovine i slasnu minestrone juhu.

    Idite na emisiju
  • 15:25

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6

    Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie za svoju obitelj pravi tjesteninu sa zelenim povrćem od sastojaka koje ima u ostavi, hladnjaku i zamrzivaču i podsjeća nas na svoje recepte za pileću pitu i rösti od povrća koje je pravio u prošlosti.

    Idite na emisiju
  • 15:55

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    Gljive, Sezona 1 | Epizoda 2

    U ovoj će epizodi Primož govoriti o gljivama. Ugostit će enciklopediju o gljivama – svoju majku, gđu Lučku Dolničar, koja će mu pokazati kako vrganje i lisičarke pripremiti za zimnicu. Skuhat će ukusnu juhu od gljiva koje je pripremio za zimnicu.

  • 16:25

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    Marmelada, Sezona 1 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi, govorit ćemo o voćnoj marmeladi. Primož će posjetiti gosp. Metu Hareja koji to radi na isti način kao i naše bake; uz minimalno dodavanje šećera. Pokazat će nam kako napraviti marmeladu od borovnica i malina, te druge ukusne stvari.

  • 17:00

    Na Serifin način 2

    +

    Kukuruz, Sezona 1 | Epizoda 3

    Proizvod u ovoj epizodi Na Serifin način jedan je od najstarijih oblika hrane poznat čovječanstvu koji je hranio zajednice stoljećima kroz razne vrste upotrebe – kukuruz. Kuharica Serifa Aksoy ubrat će vlastiti kukuruz i pokazati razne vrste upotrebe.

  • 17:30

    Na Serifin način 2

    +

    Tikvice, Sezona 1 | Epizoda 4

    Proizvod u ovoj epizodi Na Serifin način je tikvica. Kuharica Serifa Aksoy bere sastojke uzgojene na svojoj zemlji i ima potpuno znanje o svakom koraku tog procesa. Bere svoje vlastite tikvice.

  • 18:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatki tapas, Sezona 1 | Epizoda 9

    Danas Francisco pravi "pijaminhu." Predlaže tri slatka tapasa za slatki koktel: Papos de anjo u aromatičnom soku od naranče i poejo za sjećanje na zemlju Alentejo.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Deserti uz posebnu večeru, Sezona 1 | Epizoda 10

    Postoje jedinstveni trenuci koji traže jedinstvene deserte poput demi-cuit afrodizijaka od čokolade i cimeta sa zrnima đumbira i votke.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Dominika, Sezona 1 | Epizoda 8

    Divlje kišne šume Dominike skrivaju veliki broj vodopada i rijeka – Ainsley putuje prema najpoznatijem vodopadu, Smaragdnom bazenu. Zatim će zakuhati oluju na crnom pijesku plaže Picard, pripremom Tostonesa tj. dvostruko prženih banana.

  • 20:00

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Američki stil, Sezona 1 | Epizoda 9

    Guy odlazi posjetiti svoj Bondi Harvest kafić u Los Angelesu i pokazuje nam kako Australski okusi mijenjaju percepciju hrane u Americi. Guy odlazi na farmersku tržnicu Santa Monice za sezonsko nadahnuće. Zatim sprema obrok na pijesku Santa Monice.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Završnica, Sezona 1 | Epizoda 10

    U posljednjoj epizodi sezone vrijeme je da se pokrene kuhar Bondi Harvesta! Nakon što je skupio sastojke, Guy se priprema za tulum pokretanja s jelima koja uključuju svinjetinu s roštilja i karmenadle s palentom.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 7

  • 21:30

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 8

  • 22:00

    Jamiejevi gastronomski izleti

    +

    Marakeš, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie je prvi put u Marakešu i on blista od uzbuđenja dok istražuje taj grad i njegovu izuzetnu kulinariku nastalu iz francuske, arapske i berberske kulture.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Jinetes, pustolovine u planinama, Sezona 8 | Epizoda 7

    Pati putuje u planine Sinaloe gdje je maleno selo Jinetes – mjesto koje se čini kao da je zapelo u vremenu. U selu živi 100 ljudi koji preživljavaju od stvari koje im daje zemlja. Miljama udaljeni od civilizacije, sačuvali su stare običaje i recepte.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    El Chepe, željeznica u prošlost, Sezona 8 | Epizoda 8

    Napravljena da povezuje stočni sajam u Kansasu i luku Topolobampo u Meksiku, danas je El Chepe pruga povijesna željeznica. U ovoj epizodi, Pati će se voziti prvim dijelom rute vlaka od Los Mochisa do El Fuertea.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Chicago, Sezona 2 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi Tony je u Chicagu. Sa samo 43 sati u ovom vjetrovitom gradu, Tony želi što manje vremena provesti u zračnoj luci. Ne srami se priznati svoje osjećaje prema ovom gradu i proglašava ga "jedinom drugom pravom američkom metropolom".

    Idite na emisiju
  • 00:55

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie zaokružuje ovaj nevjerojatni tjedan s još recepata u kojima koristimo namirnice iz ostave i zamrzivača: iznimno jednostavan umak za curry za koji koristi namirnice iz obližnje trgovine i slasnu minestrone juhu.

    Idite na emisiju
  • 01:25

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6

    Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie za svoju obitelj pravi tjesteninu sa zelenim povrćem od sastojaka koje ima u ostavi, hladnjaku i zamrzivaču i podsjeća nas na svoje recepte za pileću pitu i rösti od povrća koje je pravio u prošlosti.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Španjolska obala, Sezona 3 | Epizoda 7

    Sherry ima lošu reputaciju kao jeftino piće za bakice, ali će Shane Delia otkriti složene i osvježavajuće okuse tog aperitiva. Chef Angel Leon inspirira Shanea da se vrati u kuhinju i testira svoje sposobnosti.

    Idite na emisiju
  • 02:20

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Dom tapasa, Sezona 3 | Epizoda 8

    Španjolska cijenjena šunka iberico smatra se najboljom šunkom na svijetu i Shane Delia putuje na farmu svinja kako bi vidio jedinstveno okruženje potrebno za proizvodnju šunke te kvalitete.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Grad koji je promijenio svijet, Sezona 3 | Epizoda 9

    Dolaskom Maura španjolska kuhinja zauvijek se promijenila. Zajedno s novom hranom, stigle su nove tehnike kuhanja i okusi. Shane je preplavljen izborom dok pokušava napraviti te recepte za svoju klijentelu.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Napravljeno u Španjolskoj, Sezona 3 | Epizoda 10

    Put začina bliži se kraju za Shanea Deliju, dok putuje od Granade prema Malagi. Shaneova ljubavna afera s kuhinjom ovog kraja tek počinje, a u ovoj epizodi Shane uči nove recepte od andaluzijskih najuspješnijih i skromnih kuhara.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Na Serifin način 2

    +

    Kukuruz, Sezona 1 | Epizoda 3

    Proizvod u ovoj epizodi Na Serifin način jedan je od najstarijih oblika hrane poznat čovječanstvu koji je hranio zajednice stoljećima kroz razne vrste upotrebe – kukuruz. Kuharica Serifa Aksoy ubrat će vlastiti kukuruz i pokazati razne vrste upotrebe.

  • 03:55

    Na Serifin način 2

    +

    Tikvice, Sezona 1 | Epizoda 4

    Proizvod u ovoj epizodi Na Serifin način je tikvica. Kuharica Serifa Aksoy bere sastojke uzgojene na svojoj zemlji i ima potpuno znanje o svakom koraku tog procesa. Bere svoje vlastite tikvice.

  • 04:25

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Dominika, Sezona 1 | Epizoda 8

    Divlje kišne šume Dominike skrivaju veliki broj vodopada i rijeka – Ainsley putuje prema najpoznatijem vodopadu, Smaragdnom bazenu. Zatim će zakuhati oluju na crnom pijesku plaže Picard, pripremom Tostonesa tj. dvostruko prženih banana.

  • 05:10

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Američki stil, Sezona 1 | Epizoda 9

    Guy odlazi posjetiti svoj Bondi Harvest kafić u Los Angelesu i pokazuje nam kako Australski okusi mijenjaju percepciju hrane u Americi. Guy odlazi na farmersku tržnicu Santa Monice za sezonsko nadahnuće. Zatim sprema obrok na pijesku Santa Monice.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Završnica, Sezona 1 | Epizoda 10

    U posljednjoj epizodi sezone vrijeme je da se pokrene kuhar Bondi Harvesta! Nakon što je skupio sastojke, Guy se priprema za tulum pokretanja s jelima koja uključuju svinjetinu s roštilja i karmenadle s palentom.

    Idite na emisiju