Subota

18 Rujan

  • 06:00

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Poluotok Bodrum - Turski užici iz dubina<br>Poluotok Bodrum - Tu, Sezona 2 | Epizoda 4

    Shane kreće u istraživanje poluotoka Bodrum, dragulja zapadne Turske. Naučit će kako pripremati favu na način jedinstven Bodrumu te će tu vještinu odnijeti u vlastitu kuhinju kako bi pripremio svoju verziju fave.

    Idite na emisiju
  • 06:20

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Uspomene na hranu, Sezona 7 | Epizoda 12

    Prijatelji i obitelj oduvijek govore Pati da ima izuzetno fotografsko pamćenje za hranu. Može se prisjetiti pamtljivog jela od prije 10 godina kao da je bilo jučer. Zato Pati odlučuje pripremiti neka od njoj omiljenih jela koje pamti i ispričati nam o njima.

    Idite na emisiju
  • 06:45

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Meksičko- američko, a lokalno, Sezona 7 | Epizoda 13

    Patina strast prema putovanjima ne prestaje u Meksiku, jer ona voli i svoja putovanja Amerikom. Plus, Pati stalno hrani svoja tri gladna meksičko-američka sina u razvoju. Osim što obožavaju mamina meksička jela, dečki vole i američke klasike.

    Idite na emisiju
  • 07:10

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Smrznuti deserti, Sezona 2 | Epizoda 26

    Francisco smatra da smrznute deserte svi vole, a usto su laki za pripremu: primjerice, parfe za obožavatelje cappuccina, stracciatella mousse sa šlagom, meringue i mascarpone posuti čokoladom te ledeni nougatine.

    Idite na emisiju
  • 07:40

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Aromatično bilje, Sezona 2 | Epizoda 27

    Aromatično bilje koristi se u slanim grickalicama, no nije uobičajeno u desertima. Francisco upotrebljava bosiljak u panacotti s mariniranim kivijem, buhaču u smrznutom mousseu u sendviču s keksom i korijander za osvježavajuću salatu i flan od manga.

    Idite na emisiju
  • 08:10

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Zimska salata, Sezona 2 | Epizoda 11

    Idite na emisiju
  • 08:40

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Rabarbara, Sezona 2 | Epizoda 12

    Idite na emisiju
  • 09:10

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Tobago, Sezona 1 | Epizoda 4

    Ainsley odlazi 20-minutnim zrakoplovnim letom na otok Tobago, gdje caruje morska hrana. Prvo će se susresti s Miss Trim koja kuha najbolje okruglice od raka na otoku, a zatim će nadahnut time napraviti vlastitu verziju od plavog raka i roti kruhom.

  • 10:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Kinoa, Sezona 3 | Epizoda 3

    Kinoa je popularna u Južnoj Americi. Ali odgovara li portugalskoj kuhinji? Teta Cátia kaže: da! Popečci od bakalara s kinoom, peršinom i lukom, a za desert jaja od kestena s kinoinim brašnom.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Poslastice na različitim jezicima, Sezona 3 | Epizoda 4

    Odlazimo s tetom Cátiom u Francusku, Njemačku i Kinu. U manje od 30 minuta priprema tri međunarodna deserta. Njemačku Blattertorte, francuski Paris-Brest, stvoren 1910. Ostatak epizode je recept za sebe. Kinesko fa-si voće, kojega nikad dosta.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    U kuhinji s Primožem

    +

    Proljetni pozdrav, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi Primož priprema salatu od maslačka, pileću juhu s domaćim rezancima i pačja prsa u tamnom pivu s pireom od pastrnjaka (korjenasto povrće slično korijenu peršina). Poširat će jaja i skuhati vakuumirana pačja prsa u parnoj kupki.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    U kuhinji s Primožem

    +

    Pekarnica, Sezona 1 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi Primož priprema kruh, paštetu od piletine i svježu tjesteninu s brokulom i inćunima. Gulit će rajčice okupane u vreloj vodi, ručno rezati tjesteninu i kuhati brokulu na pari. Reći će vam kako sterilizirati staklenke za domaću paštetu.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Jamiejeva Italija

    +

    Puglia, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie odlazi u Altamuru, grad kruha, gdje se sprijateljuje s obitelji DiGesu koja vodi veliku pekarnicu. Znanje školske djece o hrani i ishrani suprotno je onom britanskih vršnjaka. Na izletu u Bari posjećuje žene koje rade svježe tijesto na ulici.

  • 12:30

    Jamiejeva Italija

    +

    Amalfi, Sezona 1 | Epizoda 6

    Ovaj put, cilj je Minori. Ondje je rođen i odrastao Gennaro Contaldo, 'talijanski otac'. Kao i on, Jamie ubire dagnje i kuha za njegova oca. Okupljajući naučeno u 6 tjedana po Italiji, Jamie spravlja objed za 30-ti rođendan za sve nove poznanike.

  • 13:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Posjet Culiacanu, Sezona 8 | Epizoda 1

    Pati će posjetiti Culiacán, središte pokrajine Sinaloa. Culiacán je centar trgovine za meso, ribu, a lokalci se ponose time što su proizvodi s obližnje zemlje ili iz mora. Patijin vodič poznati je kuhar i kulinarski ambasador Miguel Taniyama.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Altata, skriveni dragulj na Cortezovu moru, Sezona 8 | Epizoda 2

    Altata je gradić na obali Sinaloe, zapadno od Culiacána. Pati će putovati brodom kako bi kušala svježe školjke. Stat će u restoranima koji služe svježu ribu, školjke i škampe. U kuhinji će prirediti morsku hranu inspiriranu divnim zaljevom Altata.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Atlanta, Sezona 2 | Epizoda 4

    U ovoj epizodi Tony posjećuje Atlantu.Vozi oldtajmer, puca iz puške i uživa u omiljenom restoranu Fat Matt’s Rib Shack.

    Idite na emisiju
  • 14:55

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Šparoge, Sezona 2 | Epizoda 13

    Idite na emisiju
  • 15:25

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Krumpiri, Sezona 1 | Epizoda 1

    Svi vole krumpir. Jamie priprema savršenu salatu od svježe iskopanih krumpira. S Brianom istražuje kakvi su ljubičasti krumpiri i tlo. Priprema španjolski omlet, pečenu piletinu s rajčicama i krumpirom. Brian pokazuje kako uzgajati na malom prostoru.

    Idite na emisiju
  • 15:55

    U kuhinji s Primožem

    +

    Pekmez, Sezona 1 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Primož priprema marmeladu od malina, pesto od divljeg češnjaka, file dimljene pastrve s ječmom i okruglice sa sušenim šljivama. Pokazat će kako dimiti file pastrve i spasiti divlji češnjak, te očuvati njegov okus za zimske dane.

    Idite na emisiju
  • 16:25

    U kuhinji s Primožem

    +

    Čokoladna torta, Sezona 1 | Epizoda 4

    U ovoj epizodi Primož priprema salatu s kremom od graha, janjeće kotlete s mladim krumpirima i čokoladnu tortu s čilijem. Pokazat će nam kako pripremiti sočne janjeće kotlete koristeći tavu i pećnicu, te kako ispeći tortu bez brašna.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Donna Hay - osnove za vrhunska jela: Djeca

    +

    Voćnjak, Sezona 1 | Epizoda 5

    Donna Hay i njezini mali pomagači, Maisie i Lily, provode dan u voćnjaku na selu. Pripremaju se za popodnevni piknik s različitim poslasticama za koje koriste mnogo svježih sastojaka iz sočne okoline.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Donna Hay - osnove za vrhunska jela: Djeca

    +

    Povrtnjak, Sezona 1 | Epizoda 6

    Sretne uspomene na praznike kod djeda i bake inspiriraju Donnu Hay da provede dan u vrtu sa svojim mladim prijateljima, Maddie i Oscarom. Zajedno sade i beru povrće i koriste svoj plijen ukusne i zdrave zalogajčiće.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Deserti bez rafiniranog šećera, Sezona 2 | Epizoda 28

    Francisco predlaže zamjene za rafinirani šećer poput peciva od cimeta sa slatkim krumpirom i grožđicama, pitu s laganom kremom s kokicama i medom te krema od vanilije s dinjom i kornetom s okusom mente zaslađeni sirupom od agave.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Crno i bijelo, Sezona 2 | Epizoda 29

    Naizgled nespojivi okusi koji se izvrsno nadopunjuju, poput mille-feuille s pudingom od kokosa i čipsom od sezama, torte od kakaoa i višanja, hrskave kvinoje s kremom od crnog čaja i džemom od kupina.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Grenada, Sezona 1 | Epizoda 5

    Ainsleyjeva karipska pustolovina nastavlja se na Grenadi, poznatom i kao otok začina. Susrest će se s kuharom Brianom Benjaminom koji će ga naučiti sve o nacionalnom jelu Oil Down, gulašu koji je prepun okusa Grenade.

  • 20:00

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Brzo i jednostavno, Sezona 1 | Epizoda 3

    Pronaći vrijeme za balansiranu ishranu je teško, posebno kada imamo toliko mnogo obaveza. Što jedemo i kada jedemo nam najčešće nije previše bitno. U ovoj epizodi, Guy sprema ukusne obroke, koji ne zahtijevaju mnogo vremena.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    U obiteljskom kafiću Depot, Sezona 1 | Epizoda 4

    Vrijeme je da Guy ode u kuhinju svog obiteljskog kafića "Depot" u Sjevernom Bondiju. Profesionalna kuhinja omogućava Guyu da radi ono što najviše voli, a to je da se igra sa sastojcima.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

  • 21:30

    Kuhar van dužnosti 1

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

  • 22:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 27, Sezona 6 | Epizoda 27

    Tko bi odbio pogačice od jabuke i cimeta. Rudolph nas uči kako ih jednostavno možemo napraviti sami. Također će napraviti perece.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 28, Sezona 6 | Epizoda 28

    Inspiriran Turskom, Rudolph stvara Cigara Burek. Također će napraviti tortu od sira koja se ne peče.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Posjet Culiacanu, Sezona 8 | Epizoda 1

    Pati će posjetiti Culiacán, središte pokrajine Sinaloa. Culiacán je centar trgovine za meso, ribu, a lokalci se ponose time što su proizvodi s obližnje zemlje ili iz mora. Patijin vodič poznati je kuhar i kulinarski ambasador Miguel Taniyama.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Altata, skriveni dragulj na Cortezovu moru, Sezona 8 | Epizoda 2

    Altata je gradić na obali Sinaloe, zapadno od Culiacána. Pati će putovati brodom kako bi kušala svježe školjke. Stat će u restoranima koji služe svježu ribu, školjke i škampe. U kuhinji će prirediti morsku hranu inspiriranu divnim zaljevom Altata.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Atlanta, Sezona 2 | Epizoda 4

    U ovoj epizodi Tony posjećuje Atlantu.Vozi oldtajmer, puca iz puške i uživa u omiljenom restoranu Fat Matt’s Rib Shack.

    Idite na emisiju
  • 00:55

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Šparoge, Sezona 2 | Epizoda 13

    Idite na emisiju
  • 01:25

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Krumpiri, Sezona 1 | Epizoda 1

    Svi vole krumpir. Jamie priprema savršenu salatu od svježe iskopanih krumpira. S Brianom istražuje kakvi su ljubičasti krumpiri i tlo. Priprema španjolski omlet, pečenu piletinu s rajčicama i krumpirom. Brian pokazuje kako uzgajati na malom prostoru.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Otomanija - Hrana dostojna sultana, Sezona 2 | Epizoda 1

    Uz poznati ponos na otomansku prošlost, turski kuhari ponovo otkrivaju drevne recepte koji su služili sultanima. Pridružujemo se Shaneu dok upoznaje nove kulinarske megazvijezde Istanbula.

    Idite na emisiju
  • 02:20

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Ratnici i vino - Mračna mora (Canakkale, Galipolje, Assos i Behr, Sezona 2 | Epizoda 2

    Shane s Galipolja upoznaje Dardanele i lokalnu kuhinju križanu s puno različitih kultura. Putuje u zaleđe kako bi upoznao ljude koji pripremaju hranu prema lokalnoj tradiciji koja je preživjela zbog čvrstih veza među ljudima.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Pomicanje Egejskog pijeska (Alacati, Efes, Sirince), Sezona 2 | Epizoda 3

    Shane otkriva kako je veza između Grčke i Turske utjecala na kuhinju i kulturu koja potječe od ljudi koji su selili iz jednog mjesta u drugo. Upoznaje armenijskog pjesnika čiji su preci prisilno iseljeni iz Grčke u Tursku, te uči kako kiseliti ribu.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Poluotok Bodrum - Turski užici iz dubina<br>Poluotok Bodrum - Tu, Sezona 2 | Epizoda 4

    Shane kreće u istraživanje poluotoka Bodrum, dragulja zapadne Turske. Naučit će kako pripremati favu na način jedinstven Bodrumu te će tu vještinu odnijeti u vlastitu kuhinju kako bi pripremio svoju verziju fave.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Fethiye - Zemlja obilja, Sezona 2 | Epizoda 5

    Shane posjećuje Fethiye, koja je oduvijek bila najplodnija i ekološki najraznolikija regija u Turskoj. Upoznaje ženu u selu, nedaleko od obale, koja radi pekmez od grožđa. U susjednom selu će naučiti kako napraviti omiljeno jelo iz djetinjstva – tarhanu.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Kapadocija - Srce andaluzijske kuhinje, Sezona 2 | Epizoda 6

    Shane u Kapadociji istražuje najpoznatije okuse Turske. Nevjerojatni podzemni gradovi ispoljili su zanimljiva jela kao što je testi kebab, koji se priprema drevnom tehnikom pod zemljom. U Kayseri će naučiti kako se priprema sušeno meso – pastrima.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Grenada, Sezona 1 | Epizoda 5

    Ainsleyjeva karipska pustolovina nastavlja se na Grenadi, poznatom i kao otok začina. Susrest će se s kuharom Brianom Benjaminom koji će ga naučiti sve o nacionalnom jelu Oil Down, gulašu koji je prepun okusa Grenade.

  • 05:10

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Brzo i jednostavno, Sezona 1 | Epizoda 3

    Pronaći vrijeme za balansiranu ishranu je teško, posebno kada imamo toliko mnogo obaveza. Što jedemo i kada jedemo nam najčešće nije previše bitno. U ovoj epizodi, Guy sprema ukusne obroke, koji ne zahtijevaju mnogo vremena.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    U obiteljskom kafiću Depot, Sezona 1 | Epizoda 4

    Vrijeme je da Guy ode u kuhinju svog obiteljskog kafića "Depot" u Sjevernom Bondiju. Profesionalna kuhinja omogućava Guyu da radi ono što najviše voli, a to je da se igra sa sastojcima.

    Idite na emisiju

Nedjelja

19 Rujan

  • 06:05

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Posjet Culiacanu, Sezona 8 | Epizoda 1

    Pati će posjetiti Culiacán, središte pokrajine Sinaloa. Culiacán je centar trgovine za meso, ribu, a lokalci se ponose time što su proizvodi s obližnje zemlje ili iz mora. Patijin vodič poznati je kuhar i kulinarski ambasador Miguel Taniyama.

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Altata, skriveni dragulj na Cortezovu moru, Sezona 8 | Epizoda 2

    Altata je gradić na obali Sinaloe, zapadno od Culiacána. Pati će putovati brodom kako bi kušala svježe školjke. Stat će u restoranima koji služe svježu ribu, školjke i škampe. U kuhinji će prirediti morsku hranu inspiriranu divnim zaljevom Altata.

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Božićni specijal s Tiom Cátiaom i Iarom Rodrigues, Sezona 2 | Epizoda 30

    Božić je blagdan za obitelj i prijatelje, kuću punu ljudi, dijeljenje i Francisco ima dvije posebne gošće - tetu Cátiu i Laru Rodrigues s kojima priprema ukusne slastice.

    Idite na emisiju
  • 07:35

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Božić, Sezona 2 | Epizoda 31

    Tradicija možda nije više što je nekoć bila, ali za Božić, ovdje su uvijek neizbježni okusi s novim naličjem kojima će nas i ovoga puta Francisco iznenaditi.

    Idite na emisiju
  • 08:10

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Šparoge, Sezona 2 | Epizoda 13

    Idite na emisiju
  • 08:40

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Krumpiri, Sezona 1 | Epizoda 1

    Svi vole krumpir. Jamie priprema savršenu salatu od svježe iskopanih krumpira. S Brianom istražuje kakvi su ljubičasti krumpiri i tlo. Priprema španjolski omlet, pečenu piletinu s rajčicama i krumpirom. Brian pokazuje kako uzgajati na malom prostoru.

    Idite na emisiju
  • 09:10

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Grenada, Sezona 1 | Epizoda 5

    Ainsleyjeva karipska pustolovina nastavlja se na Grenadi, poznatom i kao otok začina. Susrest će se s kuharom Brianom Benjaminom koji će ga naučiti sve o nacionalnom jelu Oil Down, gulašu koji je prepun okusa Grenade.

  • 10:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Lagana i zdrava jela, Sezona 3 | Epizoda 5

    Kako jesti zdravu, ali i ukusnu hranu? Teta Cátia će vam pokazati. Punjene tikvice s ratatouilleom su nutritivna bomba. Slastan kremasti bakalar bez vrhnja. Marakuja s panna cottom. Bez šećera, bez vrhnja, ali s puno svježine.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Vino i sir, Sezona 3 | Epizoda 6

    Bakho je inspiracija za tri jela s vinom i sirom koje treba jesti umjereno jer biste mogli razviti ovisnost o tim okusima. Savršen su par i u juhi od luka. Glavno jelo je piletina u vinu. Desert: čokoladna torta s vinom, poslužena s portom i vrhnjem.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    U kuhinji s Primožem

    +

    Pekmez, Sezona 1 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Primož priprema marmeladu od malina, pesto od divljeg češnjaka, file dimljene pastrve s ječmom i okruglice sa sušenim šljivama. Pokazat će kako dimiti file pastrve i spasiti divlji češnjak, te očuvati njegov okus za zimske dane.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    U kuhinji s Primožem

    +

    Čokoladna torta, Sezona 1 | Epizoda 4

    U ovoj epizodi Primož priprema salatu s kremom od graha, janjeće kotlete s mladim krumpirima i čokoladnu tortu s čilijem. Pokazat će nam kako pripremiti sočne janjeće kotlete koristeći tavu i pećnicu, te kako ispeći tortu bez brašna.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Jednostavno Raymond Blanc 1

    +

    Čarolija malog Le Manoira, Sezona 1 | Epizoda 1

    Pridružite se Raymondu Blancu i uživajte u čaroliji Le Manoira, dok on priprema neka jednostavna, ali ukusna jela iz srca njegove kuhinje u Oxfordshireu. Od meringe s crnim ribizom do salate od cikle iz njegova vrta, ima ponešto za svačiji ukus.

  • 13:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Jug uz južno od granice s Vivian, Sezona 8 | Epizoda 3

    Pati će u svojoj kuhinji dočekati dragu prijateljicu i TV kuharicu Vivian Howard. Pati i Vivian skuhat će svoje klasične recepte dok traže poveznicu između kultura i hrane.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Los Mochis, Sezona 8 | Epizoda 4

    Pati odlazi u Los Mochis, priobalni grad na sjeveru Sinaloe. Nakon što je naučila nešto o njegovoj jedinstvenoj povijesti i imala vrlo ukusnu turneju ulične hrane, Pati se vraća u svoju kuhinju kako bi stvorila dva taco recepta.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Taipei, Sezona 2 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi Tony odlazi u jedan od najdinamičnijih, najgostoljubivijih i najsigurnijih gradova, Taipei. Njegova komplicirana kolonijalna prošlost ostavila je mješavinu kultura koje su stvorile kuhinju o kojoj Tony sanja od prošlog posjeta gradu.

    Idite na emisiju
  • 14:55

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ova teška vremena, Jamie nam daje recepte u kojima se najbolje mogu iskoristiti osnovne namirnice. Pokazat će nam kako napraviti tjesteninu s tri jednostavna umaka od sastojaka koji su vam pri ruci te čili s povrćem čiji su junaci upravo namirnice iz ostave.

    Idite na emisiju
  • 15:25

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie s nama dijeli slasne recepte u kojima možemo upotrijebiti one namirnice do kojih možemo doći u ova neuobičajena vremena. Pravi riblju pitu od namirnica iz zamrzivača i klasično tijesto za kruh, ali s posebnim štihom.

    Idite na emisiju
  • 15:55

    U kuhinji s Primožem

    +

    Jelen, Sezona 1 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi Primož radi namaz od divljeg češnjaka sa svježim sirom i bućinim sjemenkama, juhu od karfiola s crvenom ciklom, pečenje od jelena i štrukle s kašom od prosa. Pokazat će kako napraviti tijesto za štrukle i nekoliko korisnih trikova.

    Idite na emisiju
  • 16:25

    U kuhinji s Primožem

    +

    Svinjska rebra, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi Primož priprema omlet sa škampima, svinjska rebrica s tjesteninom i tepke; stara sorta krušaka u čokoladi. Pokazat će nam kako sačuvati sočnost u mesu tijekom pečenja.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Donna Hay - osnove za vrhunska jela: Djeca

    +

    Nedjeljni ručak, Sezona 1 | Epizoda 7

    Topla je i sunčana nedjelja ujutro i Donna Hay i njezini mali pomagači, Freya i Jayla, priređuju opušteni ručak kod kuće za svoje prijatelje. Dugi i lijeni razgovori s voljenima idu uz zdravi meni koji je lako podijeliti, a koji obožavaju i djeca i odrasli.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Donna Hay - osnove za vrhunska jela: Djeca

    +

    Prodaja kolača, Sezona 1 | Epizoda 8

    Za mnoge ljude, uključujući Donnu Hay, prve uspomene na kuhanje dok su bili djeca svodi se na pečenje slastica. Donna neke od tih omiljenih recepata iz djetinjstva malo je promijenila, a ostali su jednako zabavni i ukusni.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Za podijeliti, Sezona 1 | Epizoda 1

    Ako pozivate prijatelje kod kuće, pripremite hrskave kokice omotane karamelom i topljenom čokoladom s okusom lješnjaka, pjenicu od kondenziranog mlijeka s mirisom rakije, karamelizirane banane, slani kikiriki te klasični čokoladni brownie s orasima.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Putničke torte, Sezona 1 | Epizoda 2

    Za lepršavu tortu od lješnjaka napravit će preljev od slane karamele. Sjemenke maka i egzotični sok limete dodat će tradicionalnoj torti s jogurtom.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Barbados, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi, Ainsley je na otoku koji mu je jako blizak srcu i koji je posjetio više puta, Barbadosu. Ainsley odlazi u potragu za zelenim majmunima u Welchman Gully, koji je poznat po svojoj gustoj vegetaciji i mjestu gdje je otkriven grejp.

  • 20:00

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Jednostavno grupno kuhanje, Sezona 1 | Epizoda 5

    Dok sunce izlazi, Guy je već na plaži i sprema ukusan doručak, šakšuka, za poznate spasioce u Bondiju. Zatim uzima daske i odlazi na trening.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Etička prehrana, Sezona 1 | Epizoda 6

    Guy nam pokazuje neke recepte kako bi dokazao da pravilna ishrana ne isključuje razne opcije ili ide na uštrb okusa. Sastaje se s Timom Silverwoodom iz organizacije Take 3, kako bi pričali o palstici i dobrobiti oceana.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    Kupus, Sezona 1 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi, Primož otkriva tajne fermentacije povrća, te u tu svrhu posjećuje majstora fermentacije g. Jorga Zupana, koji će mu pokazati razne fermentacijske procese.

  • 21:30

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    Ghee, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi, Primož otkriva tajnu pripreme zlatnog Ghee maslaca tj. pročišćenog maslaca. Taj je maslac u upotrebi već tisućama godina zbog svoje nekvarljivosti, a može se čuvati na sobnoj temperaturi.

  • 22:00

    Jamiejeva Italija

    +

    Puglia, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie odlazi u Altamuru, grad kruha, gdje se sprijateljuje s obitelji DiGesu koja vodi veliku pekarnicu. Znanje školske djece o hrani i ishrani suprotno je onom britanskih vršnjaka. Na izletu u Bari posjećuje žene koje rade svježe tijesto na ulici.

  • 22:30

    Jamiejeva Italija

    +

    Amalfi, Sezona 1 | Epizoda 6

    Ovaj put, cilj je Minori. Ondje je rođen i odrastao Gennaro Contaldo, 'talijanski otac'. Kao i on, Jamie ubire dagnje i kuha za njegova oca. Okupljajući naučeno u 6 tjedana po Italiji, Jamie spravlja objed za 30-ti rođendan za sve nove poznanike.

  • 23:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Jug uz južno od granice s Vivian, Sezona 8 | Epizoda 3

    Pati će u svojoj kuhinji dočekati dragu prijateljicu i TV kuharicu Vivian Howard. Pati i Vivian skuhat će svoje klasične recepte dok traže poveznicu između kultura i hrane.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Los Mochis, Sezona 8 | Epizoda 4

    Pati odlazi u Los Mochis, priobalni grad na sjeveru Sinaloe. Nakon što je naučila nešto o njegovoj jedinstvenoj povijesti i imala vrlo ukusnu turneju ulične hrane, Pati se vraća u svoju kuhinju kako bi stvorila dva taco recepta.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Taipei, Sezona 2 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi Tony odlazi u jedan od najdinamičnijih, najgostoljubivijih i najsigurnijih gradova, Taipei. Njegova komplicirana kolonijalna prošlost ostavila je mješavinu kultura koje su stvorile kuhinju o kojoj Tony sanja od prošlog posjeta gradu.

    Idite na emisiju
  • 00:55

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ova teška vremena, Jamie nam daje recepte u kojima se najbolje mogu iskoristiti osnovne namirnice. Pokazat će nam kako napraviti tjesteninu s tri jednostavna umaka od sastojaka koji su vam pri ruci te čili s povrćem čiji su junaci upravo namirnice iz ostave.

    Idite na emisiju
  • 01:25

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie s nama dijeli slasne recepte u kojima možemo upotrijebiti one namirnice do kojih možemo doći u ova neuobičajena vremena. Pravi riblju pitu od namirnica iz zamrzivača i klasično tijesto za kruh, ali s posebnim štihom.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Kultura hrane u svitanje civilizacije (Gaziantep i Mardin), Sezona 2 | Epizoda 7

    Prije puno tisuća godina, temelji bliskoistočne kuhinje postavljeni su u Mezopotamiji. Shane putuje na obalu Eufrata i Tigrisa u Turskoj gdje susreće živuću povijest na tanjuru.

    Idite na emisiju
  • 02:20

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Trabzon - Glad za Hamsijem, Sezona 2 | Epizoda 8

    Shane putuje na sjever do grada Trabzona, luke na Crnom moru, gdje hvata posebnu ribu, hamsi, te recepte koji ovoj malenoj ribi nalik inčunu služe na čast. Upoznat će se s planinskim ljudima koji otkrivaju tajnu usavršavanja svoje jednostavne hrane.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Ordu - Gdje je Gruzija uvijek na pameti, Sezona 2 | Epizoda 9

    U Ordu se Shane upoznaje s kuhinjom čija kulinarska baština leži na sjeveru Gruzije. Nakon posjete plantaži lješnjaka i zelenog čaja, Shane upoznaje nešto potpuno drugačije – školu turskog kuhanja.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Tajne Istanbula - Kulinarsko podzemlje, Sezona 2 | Epizoda 10

    Shane se u Istanbul vraća privatnim brodom kroz Bospor, pored palača i nebrojeno puno putničkih brodova. Siguran je da postoji više od očitih stvari i odlučan je pronaći put u tajni kulinarski svijet Istanbula.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Donna Hay - osnove za vrhunska jela: Djeca

    +

    Nedjeljni ručak, Sezona 1 | Epizoda 7

    Topla je i sunčana nedjelja ujutro i Donna Hay i njezini mali pomagači, Freya i Jayla, priređuju opušteni ručak kod kuće za svoje prijatelje. Dugi i lijeni razgovori s voljenima idu uz zdravi meni koji je lako podijeliti, a koji obožavaju i djeca i odrasli.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Donna Hay - osnove za vrhunska jela: Djeca

    +

    Prodaja kolača, Sezona 1 | Epizoda 8

    Za mnoge ljude, uključujući Donnu Hay, prve uspomene na kuhanje dok su bili djeca svodi se na pečenje slastica. Donna neke od tih omiljenih recepata iz djetinjstva malo je promijenila, a ostali su jednako zabavni i ukusni.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Barbados, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi, Ainsley je na otoku koji mu je jako blizak srcu i koji je posjetio više puta, Barbadosu. Ainsley odlazi u potragu za zelenim majmunima u Welchman Gully, koji je poznat po svojoj gustoj vegetaciji i mjestu gdje je otkriven grejp.

  • 05:10

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Jednostavno grupno kuhanje, Sezona 1 | Epizoda 5

    Dok sunce izlazi, Guy je već na plaži i sprema ukusan doručak, šakšuka, za poznate spasioce u Bondiju. Zatim uzima daske i odlazi na trening.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Etička prehrana, Sezona 1 | Epizoda 6

    Guy nam pokazuje neke recepte kako bi dokazao da pravilna ishrana ne isključuje razne opcije ili ide na uštrb okusa. Sastaje se s Timom Silverwoodom iz organizacije Take 3, kako bi pričali o palstici i dobrobiti oceana.

    Idite na emisiju