Petak

17 Rujan

  • 06:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Ljetni specijaliteti, Sezona 1 | Epizoda 2

    Subota ujutro je ritualni dan za mnoge stanovnike Bondija. Vrijeme je za odlazak na tržnicu. Guy i njegov kompa Mitch odlaze rano na tržnicu kako bi kupili najsvježije proizvode.

    Idite na emisiju
  • 07:15

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 13, Sezona 2 | Epizoda 13

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe: Svježi proizvodi s farme, Miguel uspoređuje svoje churrose s ukusnim krafnama, primorski klasici koje možete napraviti kod kuće i lagan objed koji mogu napraviti djeca za Majčin dan – mesna štruca s ljubavi!

  • 07:40

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, upoznajte jednog od najvećih novozelandskih lovaca na dagnje. Otkrijte je li veličina uistinu važna i pogledajte kako se Miguel nosi s izazovom na večeri gdje svaki gost ima poseban prehrambeni zahtjev.

  • 08:05

    Jamie Oliver: Autom po Americi

    +

    Wyoming, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie iskušava rodeo, kuhanje na logorskoj vatri, oštrige na Stjenjaku, i noć pod zvijezdama u Wyomingu. Postoje li još kauboji koje je obožavao kao dijete?

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Za podijeliti, Sezona 1 | Epizoda 1

    Ako pozivate prijatelje kod kuće, pripremite hrskave kokice omotane karamelom i topljenom čokoladom s okusom lješnjaka, pjenicu od kondenziranog mlijeka s mirisom rakije, karamelizirane banane, slani kikiriki te klasični čokoladni brownie s orasima.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Putničke torte, Sezona 1 | Epizoda 2

    Za lepršavu tortu od lješnjaka napravit će preljev od slane karamele. Sjemenke maka i egzotični sok limete dodat će tradicionalnoj torti s jogurtom.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Obala Sjeverne Irske, Sezona 1 | Epizoda 9

    James prelazi Irsko more do Sjeverne Irske, gdje mu se pridružuje prijatelj i poznati lokalni chef, Paul Rankin.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Umjetnost okusa

    +

    Elma, Sezona 1 | Epizoda 19

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Svinjska jetra na madžarski način, Sezona 2 | Epizoda 15

  • 12:00

    Na Serifin način 2

    +

    Dunja, Sezona 2 | Epizoda 4

    Ova epizoda Na Serifin način istražuje dunju, koja je iznimna po tome što se svaki dio može konzumirati, kora, sjemenke, pa čak i listovi.

  • 12:30

    Na Serifin način 2

    +

    Palamida, Sezona 2 | Epizoda 5

    Ova epizoda Na Serifin način donosi nam ukusne recepte s palamidom. Serifa Aksoy odlazi kupiti ribu u obližnji ribarski gradić i objašnjava nam zašto je važno za kuhara birati ribu koja je u sezoni.

  • 13:00

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    Kupus, Sezona 1 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi, Primož otkriva tajne fermentacije povrća, te u tu svrhu posjećuje majstora fermentacije g. Jorga Zupana, koji će mu pokazati razne fermentacijske procese.

  • 13:30

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    Ghee, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi, Primož otkriva tajnu pripreme zlatnog Ghee maslaca tj. pročišćenog maslaca. Taj je maslac u upotrebi već tisućama godina zbog svoje nekvarljivosti, a može se čuvati na sobnoj temperaturi.

  • 14:00

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, pogledajte kako se pripremaju jaja sa slaninom na drukčiji način i otkrijte sve čari brze hrane s ulice.

  • 14:30

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe odlazimo u potragu za najkremastijim kozjim sirom i upoznajemo kraljicu rižinih proljetnih rolica, saznajemo najbolji način pripreme talijanske tjestenine kao i najukusnijeg deserta.

  • 15:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Liparski otoci, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie uči od mještana kako pripremiti punjene lignje i priprema nedjeljni ručak za jednu od najvećih obitelji otočkog arhipelaga.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Umjetnost okusa

    +

    Fasulye, Sezona 1 | Epizoda 20

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Svinjska jetra na madžarski način, Sezona 2 | Epizoda 15

  • 17:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Puslice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Bila jednom jedna francuska puslica, jedna švicarska i jedna talijanska. Francuska je od sirovog bjelanjka i šećera. Uz to ide umak od vanilije. Švicarska će ići uz hrskavu Pavlovu od crvenog voća, a talijanska je idealna pitu od limuna i limete.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Uz kavu, Sezona 1 | Epizoda 4

    Suprotnosti se uravnotežuju, barem u svijetu okusa. Uz kavu, koja je gorka, pokušajte staviti slatkiše. Belgijske čokoladne praline, guste, konzistentne i omotane laganim kakaom u prahu.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Belfast, Sezona 1 | Epizoda 10

    James i Paul stižu do Paulovog rodnog mjesta Belfasta, gdje će Jamesa provesti na osobnoj turi kroz glavni grad Sjeverne Irske.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Na Serifin način 2

    +

    Dunja, Sezona 2 | Epizoda 4

    Ova epizoda Na Serifin način istražuje dunju, koja je iznimna po tome što se svaki dio može konzumirati, kora, sjemenke, pa čak i listovi.

  • 19:30

    Na Serifin način 2

    +

    Palamida, Sezona 2 | Epizoda 5

    Ova epizoda Na Serifin način donosi nam ukusne recepte s palamidom. Serifa Aksoy odlazi kupiti ribu u obližnji ribarski gradić i objašnjava nam zašto je važno za kuhara birati ribu koja je u sezoni.

  • 20:00

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Ordu - Gdje je Gruzija uvijek na pameti, Sezona 2 | Epizoda 9

    U Ordu se Shane upoznaje s kuhinjom čija kulinarska baština leži na sjeveru Gruzije. Nakon posjete plantaži lješnjaka i zelenog čaja, Shane upoznaje nešto potpuno drugačije – školu turskog kuhanja.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Tajne Istanbula - Kulinarsko podzemlje, Sezona 2 | Epizoda 10

    Shane se u Istanbul vraća privatnim brodom kroz Bospor, pored palača i nebrojeno puno putničkih brodova. Siguran je da postoji više od očitih stvari i odlučan je pronaći put u tajni kulinarski svijet Istanbula.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Liparski otoci, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie uči od mještana kako pripremiti punjene lignje i priprema nedjeljni ručak za jednu od najvećih obitelji otočkog arhipelaga.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe, pogledajte kako se pripremaju jaja sa slaninom na drukčiji način i otkrijte sve čari brze hrane s ulice.

  • 22:30

    Miguelove gozbe

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Miguelove gozbe odlazimo u potragu za najkremastijim kozjim sirom i upoznajemo kraljicu rižinih proljetnih rolica, saznajemo najbolji način pripreme talijanske tjestenine kao i najukusnijeg deserta.

  • 23:00

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    Kupus, Sezona 1 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi, Primož otkriva tajne fermentacije povrća, te u tu svrhu posjećuje majstora fermentacije g. Jorga Zupana, koji će mu pokazati razne fermentacijske procese.

  • 23:30

    Blaga iz staklenke s Primožem

    +

    Ghee, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi, Primož otkriva tajnu pripreme zlatnog Ghee maslaca tj. pročišćenog maslaca. Taj je maslac u upotrebi već tisućama godina zbog svoje nekvarljivosti, a može se čuvati na sobnoj temperaturi.

  • 00:00

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Svinjska jetra na madžarski način, Sezona 2 | Epizoda 15

  • 00:30

    Umjetnost okusa

    +

    Fasulye, Sezona 1 | Epizoda 20

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 11

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Belfast, Sezona 1 | Epizoda 10

    James i Paul stižu do Paulovog rodnog mjesta Belfasta, gdje će Jamesa provesti na osobnoj turi kroz glavni grad Sjeverne Irske.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Ordu - Gdje je Gruzija uvijek na pameti, Sezona 2 | Epizoda 9

    U Ordu se Shane upoznaje s kuhinjom čija kulinarska baština leži na sjeveru Gruzije. Nakon posjete plantaži lješnjaka i zelenog čaja, Shane upoznaje nešto potpuno drugačije – školu turskog kuhanja.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Shane Delia na putu maurskih začina

    +

    Tajne Istanbula - Kulinarsko podzemlje, Sezona 2 | Epizoda 10

    Shane se u Istanbul vraća privatnim brodom kroz Bospor, pored palača i nebrojeno puno putničkih brodova. Siguran je da postoji više od očitih stvari i odlučan je pronaći put u tajni kulinarski svijet Istanbula.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Puslice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Bila jednom jedna francuska puslica, jedna švicarska i jedna talijanska. Francuska je od sirovog bjelanjka i šećera. Uz to ide umak od vanilije. Švicarska će ići uz hrskavu Pavlovu od crvenog voća, a talijanska je idealna pitu od limuna i limete.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Uz kavu, Sezona 1 | Epizoda 4

    Suprotnosti se uravnotežuju, barem u svijetu okusa. Uz kavu, koja je gorka, pokušajte staviti slatkiše. Belgijske čokoladne praline, guste, konzistentne i omotane laganim kakaom u prahu.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Na Serifin način 2

    +

    Dunja, Sezona 2 | Epizoda 4

    Ova epizoda Na Serifin način istražuje dunju, koja je iznimna po tome što se svaki dio može konzumirati, kora, sjemenke, pa čak i listovi.

  • 04:45

    Na Serifin način 2

    +

    Palamida, Sezona 2 | Epizoda 5

    Ova epizoda Na Serifin način donosi nam ukusne recepte s palamidom. Serifa Aksoy odlazi kupiti ribu u obližnji ribarski gradić i objašnjava nam zašto je važno za kuhara birati ribu koja je u sezoni.

  • 05:10

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Liparski otoci, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie uči od mještana kako pripremiti punjene lignje i priprema nedjeljni ručak za jednu od najvećih obitelji otočkog arhipelaga.

    Idite na emisiju