Raspored
Četvrtak
15 Travanj
06:00
Miguelove gozbe
+Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7
U ovoj epizodi Miguelove gozbe, naučite kako načiniti sir, pogledajte borbu u pripremi savršenog mesa s roštilja te otkrijte tajni recept Miguelove majke.
06:25
Moja je kuhinja najbolja: Novi Zeland
+Liam & Eden, Sezona 4 | Epizoda 3
Ekipa tata i kćer u kojem su Liam & Eden vodi instant restoran i pokazuje svoj lovački zanos. Hoće li Eden ljubav za vegansku sirovu dovesti u propast?
07:10
Shane Delia na putu maurskih začina
+Fethiye - Zemlja obilja, Sezona 2 | Epizoda 5
Shane posjećuje Fethiye, koja je oduvijek bila najplodnija i ekološki najraznolikija regija u Turskoj. Upoznaje ženu u selu, nedaleko od obale, koja radi pekmez od grožđa. U susjednom selu će naučiti kako napraviti omiljeno jelo iz djetinjstva – tarhanu.
07:40
Shane Delia na putu maurskih začina
+Kapadocija - Srce andaluzijske kuhinje, Sezona 2 | Epizoda 6
Shane u Kapadociji istražuje najpoznatije okuse Turske. Nevjerojatni podzemni gradovi ispoljili su zanimljiva jela kao što je testi kebab, koji se priprema drevnom tehnikom pod zemljom. U Kayseri će naučiti kako se priprema sušeno meso – pastrima.
08:05
Jamie Oliver: Jamie kod kuće
+Ljetne kupusnjače, Sezona 1 | Epizoda 5
Jamie Oliver se vratio radeći ono u čemu je najbolji. Kuhanju kod kuće s jednostavnim i pristupačnim namirnicama, uključujući voće i povrće koje je sam uzgojio. Svaka emisija ima tematsku namirnicu.
Idite na emisiju08:35
Jamie Oliver: Jamie kod kuće
+Mrkva i cikla, Sezona 1 | Epizoda 6
Ljubičaste, bijele, žute mrkve, roza, prugaste cikle… Jamie priprema višebojnu gozbu iz vrta, najsočnije svinjske kotlete s pečenim mrkvama i ciklom, ističe mrkvu u indijskoj salati i pod folijom peče govedinu s ciklom i umakom od svježeg sira.
Idite na emisiju09:05
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 35, Sezona 6 | Epizoda 35
Rudolph radi browniese sa začinom od bundeve i klasične integralne maria kekse.
Idite na emisiju09:35
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 36, Sezona 6 | Epizoda 36
Danas Rudolph pokazuje kako napraviti vlastite vegetarijanske rolice s kobasicom. Napravit će i toplu tortu od sira s vrhnjem i mariniranim višnjama.
Idite na emisiju10:05
Gurmanski svaki dan
+Epizoda 21, Sezona 1 | Epizoda 21
Poširani hoki oslić u bademovom mlijeku i creme brulee s espressom samo su neka od Justininih jela u današnjoj emisiji.
Idite na emisiju10:30
Gurmanski svaki dan
+Epizoda 22, Sezona 1 | Epizoda 22
Justine priprema jednostavnu i ukusnu pileću juhu s okruglicama. Pridružuje joj se Laura Cassai sa začinjenom juhom od patlidžana i pena.
Idite na emisiju11:00
Michelina toskanska kuhinja
+, Sezona 1 | Epizoda 3
Idite na emisiju11:30
Dobar tek
+Bliski istok, Sezona 3 | Epizoda 15
Lora i Stojan otkrit će nam tajne pripreme savršenog pilava. Njihov će biti s rezancima. Njihov orijentalni meni nastavlja se s janjećom plećkom. Poslužuju ga sa sjemenkama nara i orasima. Za desert poslužuju indijski sladoled sa šafranom.
Idite na emisiju12:00
Donalovi brzi obiteljski obroci
+S koljena na koljeno, Sezona 1 | Epizoda 7
Ovaj tjedan je čista nostalgija, jer Donald dijeli recepte koji se u njegovoj obitelji predaju s koljena na koljeno. Djedovo omiljeno jelo kleftiko, tetkine limun šnite i maminu piletinu u bijelom vinu. Za kraj će napraviti svoju zimsku Pavlovu.
Idite na emisiju12:30
Donalovi brzi obiteljski obroci
+Večera za dvoje, Sezona 1 | Epizoda 8
U ovom tjednu Donald iznosi četiri recepta savršena za večeru udvoje. Ovi recepti su idealni kada želite malo usporiti od tjedne ludnice i jesti s prijateljem ili partnerom.
Idite na emisiju13:00
Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije
+Las Vegas, Sezona 2 | Epizoda 3
Dečki su napokon u Americi i Gordon želi neiskusnim Fredu i Ginu pokazati da su hrana i svježe namirnice fenomenalni. Ali prvo idu vidjeti nezaboravni Grand Canyon. Obilazak helikopterom čini se kao sjajna ideja dok Gino ne pusti vjetar.
14:00
Shane Delia na putu maurskih začina
+Kultura hrane u svitanje civilizacije (Gaziantep i Mardin), Sezona 2 | Epizoda 7
Prije puno tisuća godina, temelji bliskoistočne kuhinje postavljeni su u Mezopotamiji. Shane putuje na obalu Eufrata i Tigrisa u Turskoj gdje susreće živuću povijest na tanjuru.
14:30
Shane Delia na putu maurskih začina
+Trabzon - Glad za Hamsijem, Sezona 2 | Epizoda 8
Shane putuje na sjever do grada Trabzona, luke na Crnom moru, gdje hvata posebnu ribu, hamsi, te recepte koji ovoj malenoj ribi nalik inčunu služe na čast. Upoznat će se s planinskim ljudima koji otkrivaju tajnu usavršavanja svoje jednostavne hrane.
14:55
Jamie Oliver: Jamie kod kuće
+Roštilj, Sezona 1 | Epizoda 7
Jamie priprema na roštilju školjke, janjetinu, piletinu, rebarca, čak i luk. Pokazuje nam neke tehnike od kojih je hrana ukusnija i pravilno pripremljena. Uživamo u morskim plodovima, hrskavoj koži od lososa i koja je najbolja marinada.
Idite na emisiju15:25
Jamie Oliver: Jamie kod kuće
+Salata, Sezona 1 | Epizoda 8
Ljeto je i salata je u punom cvatu. Jamie priprema dresinge i salate, krostino sa začinima i rajčicom, salatu od pečenih breskvi i goveđeg pršuta s dresingom od fete i jogurta. Učimo kako imati vrt i u skučenom prostoru.
Idite na emisiju15:55
Michelina toskanska kuhinja
+, Sezona 1 | Epizoda 4
Idite na emisiju16:25
Dobar tek
+Bliski istok, Sezona 3 | Epizoda 15
Lora i Stojan otkrit će nam tajne pripreme savršenog pilava. Njihov će biti s rezancima. Njihov orijentalni meni nastavlja se s janjećom plećkom. Poslužuju ga sa sjemenkama nara i orasima. Za desert poslužuju indijski sladoled sa šafranom.
Idite na emisiju16:55
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 37, Sezona 6 | Epizoda 37
Danas Rudolph radi tortu od jagoda i jestivo tijesto za kekse. Napravit će i sladoled za doručak, točnije, "fini-led" od jagoda.
Idite na emisiju17:30
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 38, Sezona 6 | Epizoda 38
Rudolph danas radi ukusnu pitu od limuna i kupina. Napravit će i granola kekse.
Idite na emisiju18:00
Gurmanski svaki dan
+Epizoda 23, Sezona 1 | Epizoda 23
Laura Cassai svratila je pripremiti jednostavan couscous iz mikrovalne uz hrskavu pastrvu s quinoom. Justine također priprema jednostavnu pekinšku patku s rižinim smotuljcima i ukusnom bavarskom tortom od jagoda i badema.
Idite na emisiju18:30
Gurmanski svaki dan
+Epizoda 24, Sezona 1 | Epizoda 24
Kirsten Tibballs pravi Kataifi desert s ananasom i kokosom, a Justine kasnije priprema francuski gulaš od pačetine.
Idite na emisiju18:55
Donalovi brzi obiteljski obroci
+S koljena na koljeno, Sezona 1 | Epizoda 7
Ovaj tjedan je čista nostalgija, jer Donald dijeli recepte koji se u njegovoj obitelji predaju s koljena na koljeno. Djedovo omiljeno jelo kleftiko, tetkine limun šnite i maminu piletinu u bijelom vinu. Za kraj će napraviti svoju zimsku Pavlovu.
Idite na emisiju19:25
Donalovi brzi obiteljski obroci
+Večera za dvoje, Sezona 1 | Epizoda 8
U ovom tjednu Donald iznosi četiri recepta savršena za večeru udvoje. Ovi recepti su idealni kada želite malo usporiti od tjedne ludnice i jesti s prijateljem ili partnerom.
Idite na emisiju19:55
Mediteranski bijeg Ricka Steina
+Maroko i Turska, Sezona 1 | Epizoda 6
Mediteranska putovanja Ricka Steina nastavljaju se u Maroku i završavaju u Turskoj uz mnoštvo lokalnih specijaliteta i dojmova s putovanja.
21:10
Jamie Oliver: Jamie kod kuće
+Roštilj, Sezona 1 | Epizoda 7
Jamie priprema na roštilju školjke, janjetinu, piletinu, rebarca, čak i luk. Pokazuje nam neke tehnike od kojih je hrana ukusnija i pravilno pripremljena. Uživamo u morskim plodovima, hrskavoj koži od lososa i koja je najbolja marinada.
Idite na emisiju21:40
Jamie Oliver: Jamie kod kuće
+Salata, Sezona 1 | Epizoda 8
Ljeto je i salata je u punom cvatu. Jamie priprema dresinge i salate, krostino sa začinima i rajčicom, salatu od pečenih breskvi i goveđeg pršuta s dresingom od fete i jogurta. Učimo kako imati vrt i u skučenom prostoru.
Idite na emisiju22:10
Shane Delia na putu maurskih začina
+Kultura hrane u svitanje civilizacije (Gaziantep i Mardin), Sezona 2 | Epizoda 7
Prije puno tisuća godina, temelji bliskoistočne kuhinje postavljeni su u Mezopotamiji. Shane putuje na obalu Eufrata i Tigrisa u Turskoj gdje susreće živuću povijest na tanjuru.
22:35
Shane Delia na putu maurskih začina
+Trabzon - Glad za Hamsijem, Sezona 2 | Epizoda 8
Shane putuje na sjever do grada Trabzona, luke na Crnom moru, gdje hvata posebnu ribu, hamsi, te recepte koji ovoj malenoj ribi nalik inčunu služe na čast. Upoznat će se s planinskim ljudima koji otkrivaju tajnu usavršavanja svoje jednostavne hrane.
23:05
Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije
+Las Vegas, Sezona 2 | Epizoda 3
Dečki su napokon u Americi i Gordon želi neiskusnim Fredu i Ginu pokazati da su hrana i svježe namirnice fenomenalni. Ali prvo idu vidjeti nezaboravni Grand Canyon. Obilazak helikopterom čini se kao sjajna ideja dok Gino ne pusti vjetar.
00:00
Dobar tek
+Bliski istok, Sezona 3 | Epizoda 15
Lora i Stojan otkrit će nam tajne pripreme savršenog pilava. Njihov će biti s rezancima. Njihov orijentalni meni nastavlja se s janjećom plećkom. Poslužuju ga sa sjemenkama nara i orasima. Za desert poslužuju indijski sladoled sa šafranom.
Idite na emisiju00:30
Michelina toskanska kuhinja
+, Sezona 1 | Epizoda 4
Idite na emisiju01:00
Moja je kuhinja najbolja: Novi Zeland
+Pat & Wilz, Sezona 4 | Epizoda 4
Pat & Wilz iz Opotoki veza pokazuju svoju kulturu i kuhinju. Za stolom su očekivanja velika.
01:55
Gurmanski svaki dan
+Epizoda 23, Sezona 1 | Epizoda 23
Laura Cassai svratila je pripremiti jednostavan couscous iz mikrovalne uz hrskavu pastrvu s quinoom. Justine također priprema jednostavnu pekinšku patku s rižinim smotuljcima i ukusnom bavarskom tortom od jagoda i badema.
Idite na emisiju02:15
Gurmanski svaki dan
+Epizoda 24, Sezona 1 | Epizoda 24
Kirsten Tibballs pravi Kataifi desert s ananasom i kokosom, a Justine kasnije priprema francuski gulaš od pačetine.
Idite na emisiju02:35
Mediteranski bijeg Ricka Steina
+Maroko i Turska, Sezona 1 | Epizoda 6
Mediteranska putovanja Ricka Steina nastavljaju se u Maroku i završavaju u Turskoj uz mnoštvo lokalnih specijaliteta i dojmova s putovanja.
03:30
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 37, Sezona 6 | Epizoda 37
Danas Rudolph radi tortu od jagoda i jestivo tijesto za kekse. Napravit će i sladoled za doručak, točnije, "fini-led" od jagoda.
Idite na emisiju04:20
Donalovi brzi obiteljski obroci
+S koljena na koljeno, Sezona 1 | Epizoda 7
Ovaj tjedan je čista nostalgija, jer Donald dijeli recepte koji se u njegovoj obitelji predaju s koljena na koljeno. Djedovo omiljeno jelo kleftiko, tetkine limun šnite i maminu piletinu u bijelom vinu. Za kraj će napraviti svoju zimsku Pavlovu.
Idite na emisiju04:45
Donalovi brzi obiteljski obroci
+Večera za dvoje, Sezona 1 | Epizoda 8
U ovom tjednu Donald iznosi četiri recepta savršena za večeru udvoje. Ovi recepti su idealni kada želite malo usporiti od tjedne ludnice i jesti s prijateljem ili partnerom.
Idite na emisiju05:10
Jamie Oliver: Jamie kod kuće
+Roštilj, Sezona 1 | Epizoda 7
Jamie priprema na roštilju školjke, janjetinu, piletinu, rebarca, čak i luk. Pokazuje nam neke tehnike od kojih je hrana ukusnija i pravilno pripremljena. Uživamo u morskim plodovima, hrskavoj koži od lososa i koja je najbolja marinada.
Idite na emisiju05:35
Jamie Oliver: Jamie kod kuće
+Salata, Sezona 1 | Epizoda 8
Ljeto je i salata je u punom cvatu. Jamie priprema dresinge i salate, krostino sa začinima i rajčicom, salatu od pečenih breskvi i goveđeg pršuta s dresingom od fete i jogurta. Učimo kako imati vrt i u skučenom prostoru.
Idite na emisiju