Ponedjeljak

8 Ožujak

  • 06:00

    S izvora

    +

    Na vodi, Sezona 1 | Epizoda 1

    Guy putuje po plutajućim tržnicama Tajlanda, sakuplja lupare na opasnim liticama Portugala i priprema u Melbourneu gozbu od koje curi slina.

  • 06:25

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Penang, Sezona 8 | Epizoda 9

    Kuhinja gastronomskog središta Malajskog prolaza spoj je kineskih trgovaca, indijskih radnika i malajskih starosjedioca. Penang je podcijenjen grad u kojem je sazrela jedinstvena fuzija jela. Tony otkriva Penang tijekom proslave lunarne Nove godine.

    Idite na emisiju
  • 07:10

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Istočno i orijentalno - Od Penanga do Bangkoka, Sezona 1 | Epizoda 5

    U George Townu, povijesnom glavnom gradu Malezijske države Penang, Jonathan istražuje nedjeljnu tržnicu gdje na kraju kupi 100 godina staro jaje. Na tržnici u Bangkoku, Jonathan dobije vrhunsku lekciju u pripremi zelenog curryja.

  • 08:05

    Jamiejevi gastronomski izleti

    +

    Stockholm, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie voli švedsku kuhinju, koja se temelji na svježim proizvodima, kiselišima i džemovima. Ide brati gljive na jedan od otoka koji okružuju grad, kuša delikatese poput fermentirane haringe, koja smrdi kao ništa na svijetu.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 19, Sezona 6 | Epizoda 19

    Rudolph danas priprema marokansku cheesecake i raženi kruh s jogurtom.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 20, Sezona 6 | Epizoda 20

    Rudolph danas priprema švicarski specijalitet Swiss Wähe i bugarsku Banitsu.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Tropska gurmanica: Nova Kaledonija

    +

    Paronella park, Sezona 1 | Epizoda 7

    Justine posjećuje španjolsku škrovište usred parka Paronella u QUeenslandu i gdje će pripremiti svoju paelju.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Tropska gurmanica: Nova Kaledonija

    +

    Veslanje na Duhove, Sezona 1 | Epizoda 8

    Justine se bavi raznim sportovima na vodi i nakon toga na brodu pripremit će slasne riblje burgere.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Brza kuhinja Mary Berry

    +

    Zračna luka, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi, Mary nas vodi u sve dijelove zračne luke Heathrow i istražuje kako restorani i kavane uspijevaju nahraniti 80 milijuna osoba koje godišnje prođu njezinim terminalima.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Užitak za nepce, Sezona 4 | Epizoda 2

    Današnji brzi recept je pečeni sir sa sušenim smokvama i orašastim plodovima. Lora i Stojan predstavit će nam i recept za azijsko pareno pecivo. Jelo dostojno posebnih prigoda je vučena svinjetina, koju možemo kušati i kao ukusni sendvič.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 1, Sezona 3 | Epizoda 1

  • 13:00

    Jamie Oliver: Autom po Americi

    +

    Louisiana, Sezona 1 | Epizoda 2

    Tek koji tjedan nakon što je hurikan Gustav opustošio Louisianu, Jamie se nada shvatiti kako hrana pomaže ljudima održati duh u nevolji.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Venecija-Simplon vlakom Orient Express - Od Budimpešte do Beča, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jonathanovo putovanje počinje u Budimpešti, gdje pokušava savladati drevno jelo nadahnuto krvopijama, u utjecajnom Bock Bistrou, a u centru Beča saznaje kako gradski vinograd proizvodi nagrađivano vino.

  • 15:00

    Jamiejevi gastronomski izleti

    +

    Venecija, Sezona 1 | Epizoda 4

    U Veneciji Jamie zaobilazi turističke staze kako bi se sastao s plemstvom u palači i zatvorenicama, koje uzgajaju povrće iza rešetaka u Giudecci.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Hrana za utjehu Mary Berry

    +

    Pariz, Sezona 1 | Epizoda 1

    Mary se vraća u grad u kojemu je naučila kuhati – u Pariz, grad u kojemu se hrana živi i udiše. Mary nam priprema neodoljive recepte nadahnute ovim predivnim gradom.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Užitak za nepce, Sezona 4 | Epizoda 2

    Današnji brzi recept je pečeni sir sa sušenim smokvama i orašastim plodovima. Lora i Stojan predstavit će nam i recept za azijsko pareno pecivo. Jelo dostojno posebnih prigoda je vučena svinjetina, koju možemo kušati i kao ukusni sendvič.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 21, Sezona 6 | Epizoda 21

    U ovoj epizodi, Rudolph priprema svoj puding od kruha i sirovu tortu od mrkve.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 22, Sezona 6 | Epizoda 22

    Danas Rudolph priprema ukusan kolač Butterkuchen s jabukama i manje slatke kekse s komadićima čokolade.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Tropska gurmanica: Nova Kaledonija

    +

    Planina tamburice, Sezona 1 | Epizoda 9

    Lokalna sirana The Witches Chase vodi Justine u svoju hladnjaču gdje će degustirati njihove sireve.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Tropska gurmanica: Nova Kaledonija

    +

    Daintree, Sezona 1 | Epizoda 10

    Kako bi napravila dimljeni patlidžan & umak od kakaa, Justine kreće u potragu za loklanim kakaom.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 1, Sezona 3 | Epizoda 1

  • 20:00

    S izvora

    +

    Sve te tržnice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Zelene tržnice, riblje tržnice – sve tržnice! Guy kreće u Italiju, Japan i središnju Kaliforniju i otkriva odakle dolaze neki od najstarijih, najsvetijih i najsvežijih sastojaka.

  • 20:30

    S izvora

    +

    Od vulkana do sekvoja, Sezona 1 | Epizoda 4

    Od sicilijanskih pistacija što rastu u sjeni Etne, do epske gozbe pod sekvojama u Kaliforniji, Guy obilazi neka od vizualno najdojmljivijih mjesta na svijetu da nađe najzačudnije sastojke i kuha s njima.

  • 21:00

    Jamiejevi gastronomski izleti

    +

    Venecija, Sezona 1 | Epizoda 4

    U Veneciji Jamie zaobilazi turističke staze kako bi se sastao s plemstvom u palači i zatvorenicama, koje uzgajaju povrće iza rešetaka u Giudecci.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Venecija-Simplon vlakom Orient Express - Od Budimpešte do Beča, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jonathanovo putovanje počinje u Budimpešti, gdje pokušava savladati drevno jelo nadahnuto krvopijama, u utjecajnom Bock Bistrou, a u centru Beča saznaje kako gradski vinograd proizvodi nagrađivano vino.

  • 23:00

    Jamie Oliver: Autom po Americi

    +

    Louisiana, Sezona 1 | Epizoda 2

    Tek koji tjedan nakon što je hurikan Gustav opustošio Louisianu, Jamie se nada shvatiti kako hrana pomaže ljudima održati duh u nevolji.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Užitak za nepce, Sezona 4 | Epizoda 2

    Današnji brzi recept je pečeni sir sa sušenim smokvama i orašastim plodovima. Lora i Stojan predstavit će nam i recept za azijsko pareno pecivo. Jelo dostojno posebnih prigoda je vučena svinjetina, koju možemo kušati i kao ukusni sendvič.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Hrana za utjehu Mary Berry

    +

    Pariz, Sezona 1 | Epizoda 1

    Mary se vraća u grad u kojemu je naučila kuhati – u Pariz, grad u kojemu se hrana živi i udiše. Mary nam priprema neodoljive recepte nadahnute ovim predivnim gradom.

  • 01:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Sydney, Sezona 8 | Epizoda 10

    Kulturno središte Australije trenutno cvjeta. Sydney je grad surferske i restoranske kulture s azijskim štihom. Scena je nevjerojatna. Veliki grad s vlastitom osobnošću kojeg istražujemo do kraja.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Tropska gurmanica: Nova Kaledonija

    +

    Planina tamburice, Sezona 1 | Epizoda 9

    Lokalna sirana The Witches Chase vodi Justine u svoju hladnjaču gdje će degustirati njihove sireve.

    Idite na emisiju
  • 02:20

    Tropska gurmanica: Nova Kaledonija

    +

    Daintree, Sezona 1 | Epizoda 10

    Kako bi napravila dimljeni patlidžan & umak od kakaa, Justine kreće u potragu za loklanim kakaom.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    S izvora

    +

    Sve te tržnice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Zelene tržnice, riblje tržnice – sve tržnice! Guy kreće u Italiju, Japan i središnju Kaliforniju i otkriva odakle dolaze neki od najstarijih, najsvetijih i najsvežijih sastojaka.

  • 03:05

    S izvora

    +

    Od vulkana do sekvoja, Sezona 1 | Epizoda 4

    Od sicilijanskih pistacija što rastu u sjeni Etne, do epske gozbe pod sekvojama u Kaliforniji, Guy obilazi neka od vizualno najdojmljivijih mjesta na svijetu da nađe najzačudnije sastojke i kuha s njima.

  • 03:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 21, Sezona 6 | Epizoda 21

    U ovoj epizodi, Rudolph priprema svoj puding od kruha i sirovu tortu od mrkve.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 22, Sezona 6 | Epizoda 22

    Danas Rudolph priprema ukusan kolač Butterkuchen s jabukama i manje slatke kekse s komadićima čokolade.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 1, Sezona 3 | Epizoda 1

  • 05:10

    Jamiejevi gastronomski izleti

    +

    Venecija, Sezona 1 | Epizoda 4

    U Veneciji Jamie zaobilazi turističke staze kako bi se sastao s plemstvom u palači i zatvorenicama, koje uzgajaju povrće iza rešetaka u Giudecci.

    Idite na emisiju