Ponedjeljak

1 Ožujak

  • 06:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Riojy, Španjolska, Sezona 1 | Epizoda 6

    Curtis i njegovi prijatelji putuju u maglovite španjolske planine kako bi muzli koze, tražili gljive s kuharom koji ima Michelinovu zvjezdicu i otvorili grenaš star 60 godina u vinariji koju je dizajnirala ikona arhitekture.

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Japan: Kuhajmo sirovo, Sezona 8 | Epizoda 4

    Svake godine, na udaljenim i neobičnim lokacijama diljem svijeta, neki od najuglednijih i najinovativnijih svjetskih chefova okuplja se na ekskluzivnom skupu na kojem istražuju "sirovo kuhanje" koristeći lokalne sastojke. Ove godine su u Tokyju.

    Idite na emisiju
  • 07:10

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    San Francisco, Sezona 2 | Epizoda 7

    Nadahnutom posjetom povijesnoj pekarnici, Paul osmišljava ukusni puding od kruha i maslaca s biljem, a dok posjećuje korporacijsku pekarnicu u vlasništvu radnika u Berkleyu, Paul peče jednostavan, no ukusan kruh sa sirom i maslinama.

    Idite na emisiju
  • 08:05

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane

    +

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jamie se zbližava s kravama u planinama Švicarske i saznaje kako alpska trava doprinosi njihovom cijenjenom mlijeku. Također posjećuje vinograde na Sardiniji i farmu gljiva visoko u korejskim brdima.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 9, Sezona 6 | Epizoda 9

    Rudolph priprema talijanske klasike, Cannoncini i Torta Duomo.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 10, Sezona 6 | Epizoda 10

    Danas Rudolph priprema eclaire s limunom i grčki kiš s povrćem.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Tropsko voće, Sezona 1 | Epizoda 5

    Danas cijeli pastrva ide na roštilj dok Justine priprema ručak uz obalu. Zatim Jerome piletinu i povrće diže na razinu finih restorana, a Justine priprema desert – mousse od bijele čokolade i tropskog voća.

  • 10:30

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Tržnica Noumea, Sezona 1 | Epizoda 6

    Justine od lokalnog korjenastog povrća s Noumee priprema popečke. Zatim lokalni kuhar Christophe od najbolje vanilije na svijetu priprema creme brule. Na kraju Justine radi tunu nicoise.

  • 11:00

    Brza kuhinja Mary Berry

    +

    Rim, Sezona 1 | Epizoda 1

    Pizza, tjestenina, bruschette, tiramisu... i Maryna neodoljiva avantura u Rimu.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Francuski jelovnik, Sezona 2 | Epizoda 17

    U ovoj epizodi, Lora i Stojan podsjećaju gledatelje zašto francuska kuhinja ima svjetsku slavu. Prvo pripremaju salatu Lyonnaise, ponos grada Lyona. Samo tri sastojka, a sjajan okus. Zatim slijedi fricassée od zečetine s vrhnjem i maslacem.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Johnu i Lisi priključuje se Nadia Sawalha koja nam priprema pečenu Alasku. Slijedi mnoštvo savjeta u pripremi jela s rajčicom, uključujući pećena jaja s ljutim umakom na meksički način, Bloody Mary i tart od rajčice i ljutike te kolač Blondie.

  • 13:00

    Jamie Oliver: Autom po Americi

    +

    New York, Sezona 1 | Epizoda 1

    Premda Jamie posjećuje New York već deset godina, nikad se nije odvažio otići izvan Manhattana. Sada se udaljuje od vrhunskih restorana i hotela s 5 zvjezdica i zatiče se usred etnički najraznolikijeg područja na svijetu – Queensu.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Venecija-Simplon vlakom Orient Express - Od Venecije do Londona, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jonathan se u Veneciji ukrcava na povijesni vlak i putuje preko Innsbrucka za Pariz i zatim prema Londonu. Nakon noćenja u vlaku, uživat će jastogu za ručak dok putuje od Pariza do Londona.

  • 15:00

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane

    +

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Na Sardiniji Jamie upoznaje obitelj koja uzgaja rajčice, a ponos im je posebna vrsta, koja je tako ukusna da je ne treba soliti. U Južnoj Koreji upoznaje matrijarhe obiteljske pekarnice, koja peče popularni kolač od crvenog graha.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Brza kuhinja Mary Berry

    +

    Festival, Sezona 1 | Epizoda 2

    Prvi put na glazbenom festivalu, Mary se pridružuje izvođačima i iznova nas sve iznenađuje pripremom svojih brzih jela – bilo gdje i bilo kad.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Francuski jelovnik, Sezona 2 | Epizoda 17

    U ovoj epizodi, Lora i Stojan podsjećaju gledatelje zašto francuska kuhinja ima svjetsku slavu. Prvo pripremaju salatu Lyonnaise, ponos grada Lyona. Samo tri sastojka, a sjajan okus. Zatim slijedi fricassée od zečetine s vrhnjem i maslacem.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 11, Sezona 6 | Epizoda 11

    Torta u slojevima čini se teška za pripremu, ali Rudolph ima jednostavniju verziju. Također priprema i tortu Matcha.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 12, Sezona 6 | Epizoda 12

    Danas Rudolph priprema istočnoeuropsku delikatesu, Babka i prhki kolač s jagodama.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Kuhanje s Gabi, Sezona 1 | Epizoda 7

    Justine kreće u ribolov i skuplja fantastične morske plodove za roštilj pored plaže. Kasnije priprema laganu i jednostavnu salatu od papigače.

  • 18:30

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Zadnji dani u Noumeai, Sezona 1 | Epizoda 8

    Danas Justine slavi svježe, ukusne morske plodove pripremajući odličan sendvič od kozica i rakova. Zatim dolazi dekadentni čokoladni tart koji je napravio jedan od vodećih stručnjaka Nove Kaledonije.

  • 19:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Johnu i Lisi priključuje se Nadia Sawalha koja nam priprema pečenu Alasku. Slijedi mnoštvo savjeta u pripremi jela s rajčicom, uključujući pećena jaja s ljutim umakom na meksički način, Bloody Mary i tart od rajčice i ljutike te kolač Blondie.

  • 20:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    JUŽNA AUSTRALIJA, Sezona 2 | Epizoda 1

    Curtis i ekipa iz Maudea kušaju vino Chestera Osborna na krovu vinarije D'arenberg, građevine koja kao da je sišla s platna Salvadora Dalija. Potom idu na iscrpljujuću pouku o striži i uzgajanju ovaca. Jacque kombinira domorodačke sastojke.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    RIM, Sezona 2 | Epizoda 2

    Curtis u srcu Rima istražuje kuhinju rođenih Rimljana. Put počinje posjetom lokalnom mesaru i susretom s bivšim chefom koji sada radi pizze. Kuša i starodrevni židovski kolač od paljenog povrća te coratellu, tradicionalno jelo od ribljih ostataka.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane

    +

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Na Sardiniji Jamie upoznaje obitelj koja uzgaja rajčice, a ponos im je posebna vrsta, koja je tako ukusna da je ne treba soliti. U Južnoj Koreji upoznaje matrijarhe obiteljske pekarnice, koja peče popularni kolač od crvenog graha.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Gurmanski vlak Jonathana Phanga

    +

    Venecija-Simplon vlakom Orient Express - Od Venecije do Londona, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jonathan se u Veneciji ukrcava na povijesni vlak i putuje preko Innsbrucka za Pariz i zatim prema Londonu. Nakon noćenja u vlaku, uživat će jastogu za ručak dok putuje od Pariza do Londona.

  • 23:00

    Jamie Oliver: Autom po Americi

    +

    New York, Sezona 1 | Epizoda 1

    Premda Jamie posjećuje New York već deset godina, nikad se nije odvažio otići izvan Manhattana. Sada se udaljuje od vrhunskih restorana i hotela s 5 zvjezdica i zatiče se usred etnički najraznolikijeg područja na svijetu – Queensu.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Francuski jelovnik, Sezona 2 | Epizoda 17

    U ovoj epizodi, Lora i Stojan podsjećaju gledatelje zašto francuska kuhinja ima svjetsku slavu. Prvo pripremaju salatu Lyonnaise, ponos grada Lyona. Samo tri sastojka, a sjajan okus. Zatim slijedi fricassée od zečetine s vrhnjem i maslacem.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Brza kuhinja Mary Berry

    +

    Festival, Sezona 1 | Epizoda 2

    Prvi put na glazbenom festivalu, Mary se pridružuje izvođačima i iznova nas sve iznenađuje pripremom svojih brzih jela – bilo gdje i bilo kad.

  • 01:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Lisabon, Sezona 8 | Epizoda 5

    Tonyjeva znatiželja u vezi Portugala vodi ga u Lisabon. Preko tradicionalne fado glazbe i lokalnih kuhara i napisa, Tony upoznaje srce Lisabona.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Kuhanje s Gabi, Sezona 1 | Epizoda 7

    Justine kreće u ribolov i skuplja fantastične morske plodove za roštilj pored plaže. Kasnije priprema laganu i jednostavnu salatu od papigače.

  • 02:20

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Zadnji dani u Noumeai, Sezona 1 | Epizoda 8

    Danas Justine slavi svježe, ukusne morske plodove pripremajući odličan sendvič od kozica i rakova. Zatim dolazi dekadentni čokoladni tart koji je napravio jedan od vodećih stručnjaka Nove Kaledonije.

  • 02:40

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    JUŽNA AUSTRALIJA, Sezona 2 | Epizoda 1

    Curtis i ekipa iz Maudea kušaju vino Chestera Osborna na krovu vinarije D'arenberg, građevine koja kao da je sišla s platna Salvadora Dalija. Potom idu na iscrpljujuću pouku o striži i uzgajanju ovaca. Jacque kombinira domorodačke sastojke.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    RIM, Sezona 2 | Epizoda 2

    Curtis u srcu Rima istražuje kuhinju rođenih Rimljana. Put počinje posjetom lokalnom mesaru i susretom s bivšim chefom koji sada radi pizze. Kuša i starodrevni židovski kolač od paljenog povrća te coratellu, tradicionalno jelo od ribljih ostataka.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 11, Sezona 6 | Epizoda 11

    Torta u slojevima čini se teška za pripremu, ali Rudolph ima jednostavniju verziju. Također priprema i tortu Matcha.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 12, Sezona 6 | Epizoda 12

    Danas Rudolph priprema istočnoeuropsku delikatesu, Babka i prhki kolač s jagodama.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Johnu i Lisi priključuje se Nadia Sawalha koja nam priprema pečenu Alasku. Slijedi mnoštvo savjeta u pripremi jela s rajčicom, uključujući pećena jaja s ljutim umakom na meksički način, Bloody Mary i tart od rajčice i ljutike te kolač Blondie.

  • 05:10

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane

    +

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Na Sardiniji Jamie upoznaje obitelj koja uzgaja rajčice, a ponos im je posebna vrsta, koja je tako ukusna da je ne treba soliti. U Južnoj Koreji upoznaje matrijarhe obiteljske pekarnice, koja peče popularni kolač od crvenog graha.

    Idite na emisiju