Četvrtak

25 Veljača

  • 06:05

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Lombardija, Italija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Curtis putuje u Lombardiju u podnožju talijanskih Alpa kako bi otkrio lokalni sir i seljačko jelo. Zatim odlazi na obilazak vinograda helikopterom kako bi kupio pjenušac koji će popiti uz jesetrin kavijar.

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Mozambik, Sezona 8 | Epizoda 2

    Mistična postkolonijalna Afrika. Ta zemlja ima lošu povijest, ali doživljava svjetliju sadašnjost. Predivna zemlja zadivljujuće, ukusne i raznolike gastronomije, a ova emisija je zbog toga jedinstvena.

    Idite na emisiju
  • 07:15

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Nikozija, Sezona 2 | Epizoda 5

    Nadahnut povezivanjem sa svojim nekadašnjim domom, Paul Hollywood pokazuje nam svoja dva recepta. Tradicionalnom receptu za tortu s grizom Shamali daje svoj pečat u obliku svježe narančine kore i peče svoj slavni pleteni kruh s maslinama i biljem.

    Idite na emisiju
  • 08:10

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane

    +

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie traži najsvježije plodove mora s južnokorejskim morskim sirenama, a u voćnjacima kod švicarske obitelji zašto je pojesti jednu jabuku dnevno tako zdravo.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 5, Sezona 6 | Epizoda 5

    Rudolph nam donosi dašak Italije s talijanskim rolicama od limuna i priprema svoju ukusnu seljačku pitu od jabuke.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 6, Sezona 6 | Epizoda 6

    Danas Rudolph priprema ukusne francuske kolače s lisnatim tijestom tompoucen, idealnu poslasticu uz kavu, te turski kruh uz malo jača pića.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Noumea, Sezona 1 | Epizoda 1

    Justine ističe neke od najboljih svježih namirnica koje rastu u Noumei. Grilana riba Acanthocybium solandri poslužuje se s umakom vierge inspiriranim Novom Kaledonijom. Slatke banane zvijezde su njezinih popečaka.

  • 10:30

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Otok Pines, Sezona 1 | Epizoda 2

    Justine je danas na Isle of Pines. Prvo priprema lampugu s uzbudljivim slatko-kiselim umakom. Zatim odlazi u potragu za puževima u prašumu. Puževe kuha za ravioli i servira u bogatom bisqueu.

  • 11:00

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Mary s nama dijeli nadahnute ideje za svakodnevne obiteljske obroke uz izvrsna, ukusna i jednostavna jela.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Juha od gljiva, janjeći fatteh i gris puding, Sezona 2 | Epizoda 15

    Jelovnik počinje toplom, gustom juhom. U tradicionalnu juhu od gljiva Stojan i Lora odlučili su dodati sir cheddar, koji će se rastopiti i dodati gustoću i okus. Aromu daljina donosi mekana janjetina s umakom. Jedinstveno, ukusno jelo, koje svi moraju kušati.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    John i Lisa pripremaju čokoladnu tortu od preostalih Uskršnjih jaja i ukusne recepte za popečke s janjetinom i kajganu. Gino D'Acampo priprema brancina, Levi Roots začinjenu pečenu janjetinu, a Jane Beedle tart od pistacija i trešanja.

  • 13:00

    Hrana i piće

    +

    Jun Tanaka - ulična hrana, Sezona 1 | Epizoda 3

    Kulinarska legenda, Michel Roux Jr i stručnjakinja za pića Kate Goodman skupa s chefom i poduzetnikom na polju ulične hrane, Junom Tunakom stvaraju savršeni hamburger. Chef i autorica Monica Galetti dijeli svoje tajne kako da djeca jedu zdravije.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Hrana i piće

    +

    Monica Galetti - hrana za utjehu, Sezona 1 | Epizoda 4

    Kulinarska legenda, Michel Roux Jr i stručnjakinja za pića Kate Goodman skupa s chefom i autoricom Monicom Galetti staraju savršenu hranu za utjehu - pastirsku pitu njegove mame. Pisac o hrani, William Sitwell misli da će svijet poludjeti za nostalgičnom hranom.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Reykjavik, Sezona 2 | Epizoda 6

    Nadahnut Islandom, Paul priprema dvije slastice; uz višeslojnu Vinatortu, peče i Skyr Sandwich tortu s tradicionalnim islandskim jogurtom.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane

    +

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie se divi Švicarcima što su spremni plivati u ledenim alpskim jezerima, pridružuje se obitelji ribara na Sardiniji kako bi uhvatili svježi ručak u moru i potpuno je zapanjen kad upozna najstariju ženu u Koreji.

    Idite na emisiju
  • 15:55

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Mary i suprug približavaju se zlatnoj, pedesetoj godišnjici braka, a ona s nama dijeli pripremu ukusnih kanapea.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Juha od gljiva, janjeći fatteh i gris puding, Sezona 2 | Epizoda 15

    Jelovnik počinje toplom, gustom juhom. U tradicionalnu juhu od gljiva Stojan i Lora odlučili su dodati sir cheddar, koji će se rastopiti i dodati gustoću i okus. Aromu daljina donosi mekana janjetina s umakom. Jedinstveno, ukusno jelo, koje svi moraju kušati.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 7, Sezona 6 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi, Rudolph priprema Zuppa Inglese i kekse koji se ne peku u pećnici.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 8, Sezona 6 | Epizoda 8

    Rudolph priprema poznati recept na malo drukčiji način - Nouveau Dame Blanche.Također priprema tortu na temu povrtnjaka.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Kanačke tradicije, Sezona 1 | Epizoda 3

    Justine odlazi na istraživanje kako bi pronašla neke egzotične lokalne sastojke poput inyama, tara i riječnih kozica za današnje recepte. Kozice će popržiti na tavi sa šalotom i maslacem, a inyam će staviti u bogati gulaš od hobotnice.

  • 18:30

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Stočarska zemlja, Sezona 1 | Epizoda 4

    Justine nam pokazuje jednostavni, ali bogati način pripremanja lokalnih kozica. Pasite oči na ovom luksuznom burgeru od srnetine i foie grasa prije no što Justine pokaže kako pripremiti carpaccio od goveđeg filea.

  • 19:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    John i Lisa pripremaju čokoladnu tortu od preostalih Uskršnjih jaja i ukusne recepte za popečke s janjetinom i kajganu. Gino D'Acampo priprema brancina, Levi Roots začinjenu pečenu janjetinu, a Jane Beedle tart od pistacija i trešanja.

  • 20:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Središnja obala, Kalifornija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Curtis autocestom kreće prema obali kako bi otkrio blago Pacifika. Posjećuje par koji je iz tehnološke industrije prešao u proizvodnju sira, uživa u ježincima i pronalazi inspiraciju na farmama morskih trava i petrovog uha u Montereyu.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Umrija, Italija, Sezona 1 | Epizoda 4

    Među srednjevjekovnim gradovima, gustim šumama i zavojitim ulicama, Curtis prati pse u potrazi za crnim tartufima i dobiva poduku kako pripremiti porchettu. Zatim usavršava rezanje goluba pri kojem se upotrebljavaju svi dijelovi ptice.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane

    +

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie se divi Švicarcima što su spremni plivati u ledenim alpskim jezerima, pridružuje se obitelji ribara na Sardiniji kako bi uhvatili svježi ručak u moru i potpuno je zapanjen kad upozna najstariju ženu u Koreji.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Reykjavik, Sezona 2 | Epizoda 6

    Nadahnut Islandom, Paul priprema dvije slastice; uz višeslojnu Vinatortu, peče i Skyr Sandwich tortu s tradicionalnim islandskim jogurtom.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Hrana i piće

    +

    Jun Tanaka - ulična hrana, Sezona 1 | Epizoda 3

    Kulinarska legenda, Michel Roux Jr i stručnjakinja za pića Kate Goodman skupa s chefom i poduzetnikom na polju ulične hrane, Junom Tunakom stvaraju savršeni hamburger. Chef i autorica Monica Galetti dijeli svoje tajne kako da djeca jedu zdravije.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Hrana i piće

    +

    Monica Galetti - hrana za utjehu, Sezona 1 | Epizoda 4

    Kulinarska legenda, Michel Roux Jr i stručnjakinja za pića Kate Goodman skupa s chefom i autoricom Monicom Galetti staraju savršenu hranu za utjehu - pastirsku pitu njegove mame. Pisac o hrani, William Sitwell misli da će svijet poludjeti za nostalgičnom hranom.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Juha od gljiva, janjeći fatteh i gris puding, Sezona 2 | Epizoda 15

    Jelovnik počinje toplom, gustom juhom. U tradicionalnu juhu od gljiva Stojan i Lora odlučili su dodati sir cheddar, koji će se rastopiti i dodati gustoću i okus. Aromu daljina donosi mekana janjetina s umakom. Jedinstveno, ukusno jelo, koje svi moraju kušati.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Mary i suprug približavaju se zlatnoj, pedesetoj godišnjici braka, a ona s nama dijeli pripremu ukusnih kanapea.

  • 01:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Obala Hrvatske, Sezona 8 | Epizoda 3

    Nova Riviera. Idemo brodom od luke do luke do onog za što se priča da je novo buduće odredište za odmor. Chef Mate Jankovic vodi Tonyja kroz bogatu povijest kulinarstva te zemlje i daje mu najbolju hranu koju je ovaj ikad jeo.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Kanačke tradicije, Sezona 1 | Epizoda 3

    Justine odlazi na istraživanje kako bi pronašla neke egzotične lokalne sastojke poput inyama, tara i riječnih kozica za današnje recepte. Kozice će popržiti na tavi sa šalotom i maslacem, a inyam će staviti u bogati gulaš od hobotnice.

  • 02:15

    Tropski gurman: Nova Kaledonija

    +

    Stočarska zemlja, Sezona 1 | Epizoda 4

    Justine nam pokazuje jednostavni, ali bogati način pripremanja lokalnih kozica. Pasite oči na ovom luksuznom burgeru od srnetine i foie grasa prije no što Justine pokaže kako pripremiti carpaccio od goveđeg filea.

  • 02:40

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Središnja obala, Kalifornija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Curtis autocestom kreće prema obali kako bi otkrio blago Pacifika. Posjećuje par koji je iz tehnološke industrije prešao u proizvodnju sira, uživa u ježincima i pronalazi inspiraciju na farmama morskih trava i petrovog uha u Montereyu.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Umrija, Italija, Sezona 1 | Epizoda 4

    Među srednjevjekovnim gradovima, gustim šumama i zavojitim ulicama, Curtis prati pse u potrazi za crnim tartufima i dobiva poduku kako pripremiti porchettu. Zatim usavršava rezanje goluba pri kojem se upotrebljavaju svi dijelovi ptice.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 7, Sezona 6 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi, Rudolph priprema Zuppa Inglese i kekse koji se ne peku u pećnici.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 8, Sezona 6 | Epizoda 8

    Rudolph priprema poznati recept na malo drukčiji način - Nouveau Dame Blanche.Također priprema tortu na temu povrtnjaka.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    John i Lisa pripremaju čokoladnu tortu od preostalih Uskršnjih jaja i ukusne recepte za popečke s janjetinom i kajganu. Gino D'Acampo priprema brancina, Levi Roots začinjenu pečenu janjetinu, a Jane Beedle tart od pistacija i trešanja.

  • 05:10

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane

    +

    Jamiejevi obiteljski klasici superhrane 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie se divi Švicarcima što su spremni plivati u ledenim alpskim jezerima, pridružuje se obitelji ribara na Sardiniji kako bi uhvatili svježi ručak u moru i potpuno je zapanjen kad upozna najstariju ženu u Koreji.

    Idite na emisiju