Četvrtak

28 Siječanj

  • 06:00

    Najčudniji svjetski restorani

    +

    Sočan vlak, Sezona 2 | Epizoda 3

    Najčudniji svjetski restorani vode vas u ‘Charlie Russell Chew Choo’, dvosatni izlet vlakom u Montanu, koji će prekinuti banda jahača, odmetnici s pištoljima, koji upadaju na večeru. Zatim je na redu ‘Shinyokohama Raumen Museum’ gdje ćemo srkati rezance iz svih japanskih regija.

    Idite na emisiju
  • 06:20

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Toronto, Sezona 2 | Epizoda 8

    U ovoj epizodi Tony ima manje od 48 sati za ubiti u najvećem kanadskom gradu, Torontu. Iako ga ne smatraju prvoklasnim turističkim odredištem, Toronto je grad u kojem ukusnu hranu možete pronaći iza svakog ugla.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Palermo, Sezona 2 | Epizoda 1

    Nadahnut svojim otkrićima u Palermu, Paul Hollywood nam pokazuje dva svoja recepta. Scaccia, presavijeni kruh ispunjen ukusnim nadjevom od začinskog bilja i rajčica te Cassata al Forno, slatka pita od ricotte u prhkom tijestu.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela, Jamie za svoju obitelj pravi quesadillu s povrćem koristeći sastojke koje ima u hladnjaku i dijeli s nama svoj recept iz prošlosti za mesnu štrucu sa špagetima i riblji tikka curry.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela sa svojom suprugom kao snimateljicom, Jamie pretvara klasično prženje u nešto posebno. Dijeli s nama recepte iz prošlosti, pitu od povrća i tikka masalu od smrznute ribe, koji nam sada doista dobro dođu.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 23, Sezona 6 | Epizoda 23

    Rudolph danas priprema švedska peciva s cimetom i veganske kolače sa čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 73, Sezona 2 | Epizoda 73

    Torta od čokolade i puslica

    Idite na emisiju
  • 10:00

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Setúbal, Sezona 1 | Epizoda 15

    Odlazimo na gastronomski izlet u okrug Setúbal. Pripremit ćemo prženu sipu, Caldeirada de Cava i, naposljetku, Cabidela.

  • 10:30

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Évora, Sezona 1 | Epizoda 16

    Danas istražujemo gastronomiju okruga Évora. Pripremamo Gazpacho, juhu od kostelja i portugalski gulaš.

  • 11:00

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Mary otvara svoj vrt za seosku feštu i brza i jednostavna jela pretvara u spektakl za posjetitelje.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Bliski istok, Sezona 3 | Epizoda 15

    Lora i Stojan otkrit će nam tajne pripreme savršenog pilava. Njihov će biti s rezancima. Njihov orijentalni meni nastavlja se s janjećom plećkom. Poslužuju ga sa sjemenkama nara i orasima. Za desert poslužuju indijski sladoled sa šafranom.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 4, Sezona 3 | Epizoda 4

  • 13:00

    Kuhaj, jedi, ponovi s Nigellom

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Priprema vrhunskih jela ne mora biti stresna. Nigela dijeli s nama najjednostavnije recepte za vrhunsku gozbu, uključujući omiljenu tortu njezine djece i mnogo više…

  • 13:30

    Kuhaj, jedi, ponovi s Nigellom

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Nigella će podijeliti svoju ljubav prema, kako ona naziva skroman inćun, morskoj slanini. Pokazat će nam divan povijesni recept na bazi inćuna, umak za sva doba, kremasti preljev za salatu i profinjeno jelo od tjestenine puno boja.

  • 14:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Los Angeles, Sezona 2 | Epizoda 2

    Nadahnut suncem i showbizom Los Angelesa, Paul stvara dva svoja recepta. U počast američke tradicije domaćeg pečenja , Paul stvara vlastite zdrave digestive čokoladne kekse, a u čast showbiza, biskvitnu Ube tortu sa četiri sloja.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 9, Sezona 2 | Epizoda 9

    Jamie iz karantene nudi recepte iz svog doma, a snima ga njegova supruga mobitelom. Od ostataka iz hladnjaka pravi makarone sa sirom i cvjetačom te dijeli s nama recepte za pečenje s kobasicama i njegovom sinu omiljene pločice sa žitaricama.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 10, Sezona 2 | Epizoda 10

    Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie kuha slasnu singapursku rižu od ostataka iz hladnjaka i dijeli s nama recepte iz prošlosti, rustične njoke i pečenje od piletine s pet sastojaka, koji bi nam sada mogli biti korisni.

    Idite na emisiju
  • 15:55

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Uživamo u Marynim brzim jelima, a dok nama cure sline, ona objašnjava povijest britanske pite i karamela.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Bliski istok, Sezona 3 | Epizoda 15

    Lora i Stojan otkrit će nam tajne pripreme savršenog pilava. Njihov će biti s rezancima. Njihov orijentalni meni nastavlja se s janjećom plećkom. Poslužuju ga sa sjemenkama nara i orasima. Za desert poslužuju indijski sladoled sa šafranom.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 24, Sezona 6 | Epizoda 24

    Vrijeme je za još jednu ukusnu tortu od mrkve s preljevom od kremastog sira i pogače s cimetom.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 74, Sezona 2 | Epizoda 74

    Tople jagode

    Idite na emisiju
  • 18:00

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Beja, Sezona 1 | Epizoda 17

    Istražujemo gastronomiju okruga Beja. Jest ćemo meso sa školjkama, atipičnu Açordu iz Alenteja i naposljetku klasičan Toucinho do Céu.

  • 18:30

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Faro, Sezona 1 | Epizoda 18

    Danas Henrique otkriva okuse okruga Faro. Započinjemo s Cataplanom, slijedi riža s hobotnicom i odresci tune u luku.

  • 19:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 4, Sezona 3 | Epizoda 4

  • 20:00

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Predstava počinje, Sezona 1 | Epizoda 1

    Gary započinje putovanje sa chefom koji ima Michelinovu zvjezdicu, a zatim će kuhati u Mukesh Millsu sa starim prijateljem. Emisiju završava izvrsnim receptom samog master chefa.

  • 20:30

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Dešifriranje koda s Ileanom, Sezona 1 | Epizoda 2

    Gary upoznaje Ileanu D’Cruz u Kodeu i tamošnji chef im pokazuje kako pripremiti tople rolice od jastoga. Iznenadit će goste Ileaninim jelom, a Gary će kušati specijalnu čokoladnu pjenicu.

  • 21:00

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 9, Sezona 2 | Epizoda 9

    Jamie iz karantene nudi recepte iz svog doma, a snima ga njegova supruga mobitelom. Od ostataka iz hladnjaka pravi makarone sa sirom i cvjetačom te dijeli s nama recepte za pečenje s kobasicama i njegovom sinu omiljene pločice sa žitaricama.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 10, Sezona 2 | Epizoda 10

    Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie kuha slasnu singapursku rižu od ostataka iz hladnjaka i dijeli s nama recepte iz prošlosti, rustične njoke i pečenje od piletine s pet sastojaka, koji bi nam sada mogli biti korisni.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Los Angeles, Sezona 2 | Epizoda 2

    Nadahnut suncem i showbizom Los Angelesa, Paul stvara dva svoja recepta. U počast američke tradicije domaćeg pečenja , Paul stvara vlastite zdrave digestive čokoladne kekse, a u čast showbiza, biskvitnu Ube tortu sa četiri sloja.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Kuhaj, jedi, ponovi s Nigellom

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Priprema vrhunskih jela ne mora biti stresna. Nigela dijeli s nama najjednostavnije recepte za vrhunsku gozbu, uključujući omiljenu tortu njezine djece i mnogo više…

  • 23:30

    Kuhaj, jedi, ponovi s Nigellom

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Nigella će podijeliti svoju ljubav prema, kako ona naziva skroman inćun, morskoj slanini. Pokazat će nam divan povijesni recept na bazi inćuna, umak za sva doba, kremasti preljev za salatu i profinjeno jelo od tjestenine puno boja.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Bliski istok, Sezona 3 | Epizoda 15

    Lora i Stojan otkrit će nam tajne pripreme savršenog pilava. Njihov će biti s rezancima. Njihov orijentalni meni nastavlja se s janjećom plećkom. Poslužuju ga sa sjemenkama nara i orasima. Za desert poslužuju indijski sladoled sa šafranom.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Uživamo u Marynim brzim jelima, a dok nama cure sline, ona objašnjava povijest britanske pite i karamela.

  • 01:05

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Philly, Sezona 2 | Epizoda 9

    Tony napokon obrađuje Philadelphiju. 36 h jela, pića, povijesti i umjetnosti bez odreska sa sirom. Odlazi u obilazak povijesne priče o bećarenju osnivača domovine i umjetničke zbirke od 25 milijuna dolara.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Beja, Sezona 1 | Epizoda 17

    Istražujemo gastronomiju okruga Beja. Jest ćemo meso sa školjkama, atipičnu Açordu iz Alenteja i naposljetku klasičan Toucinho do Céu.

  • 02:15

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Faro, Sezona 1 | Epizoda 18

    Danas Henrique otkriva okuse okruga Faro. Započinjemo s Cataplanom, slijedi riža s hobotnicom i odresci tune u luku.

  • 02:40

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Predstava počinje, Sezona 1 | Epizoda 1

    Gary započinje putovanje sa chefom koji ima Michelinovu zvjezdicu, a zatim će kuhati u Mukesh Millsu sa starim prijateljem. Emisiju završava izvrsnim receptom samog master chefa.

  • 03:05

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Dešifriranje koda s Ileanom, Sezona 1 | Epizoda 2

    Gary upoznaje Ileanu D’Cruz u Kodeu i tamošnji chef im pokazuje kako pripremiti tople rolice od jastoga. Iznenadit će goste Ileaninim jelom, a Gary će kušati specijalnu čokoladnu pjenicu.

  • 03:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 24, Sezona 6 | Epizoda 24

    Vrijeme je za još jednu ukusnu tortu od mrkve s preljevom od kremastog sira i pogače s cimetom.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 74, Sezona 2 | Epizoda 74

    Tople jagode

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 4, Sezona 3 | Epizoda 4

  • 05:10

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 9, Sezona 2 | Epizoda 9

    Jamie iz karantene nudi recepte iz svog doma, a snima ga njegova supruga mobitelom. Od ostataka iz hladnjaka pravi makarone sa sirom i cvjetačom te dijeli s nama recepte za pečenje s kobasicama i njegovom sinu omiljene pločice sa žitaricama.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 10, Sezona 2 | Epizoda 10

    Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie kuha slasnu singapursku rižu od ostataka iz hladnjaka i dijeli s nama recepte iz prošlosti, rustične njoke i pečenje od piletine s pet sastojaka, koji bi nam sada mogli biti korisni.

    Idite na emisiju