Raspored
Četvrtak
28 Siječanj
06:00
Najčudniji svjetski restorani
+Sočan vlak, Sezona 2 | Epizoda 3
Najčudniji svjetski restorani vode vas u ‘Charlie Russell Chew Choo’, dvosatni izlet vlakom u Montanu, koji će prekinuti banda jahača, odmetnici s pištoljima, koji upadaju na večeru. Zatim je na redu ‘Shinyokohama Raumen Museum’ gdje ćemo srkati rezance iz svih japanskih regija.
Idite na emisiju06:20
Anthony Bourdain: U prolazu
+Toronto, Sezona 2 | Epizoda 8
U ovoj epizodi Tony ima manje od 48 sati za ubiti u najvećem kanadskom gradu, Torontu. Iako ga ne smatraju prvoklasnim turističkim odredištem, Toronto je grad u kojem ukusnu hranu možete pronaći iza svakog ugla.
Idite na emisiju07:00
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Palermo, Sezona 2 | Epizoda 1
Nadahnut svojim otkrićima u Palermu, Paul Hollywood nam pokazuje dva svoja recepta. Scaccia, presavijeni kruh ispunjen ukusnim nadjevom od začinskog bilja i rajčica te Cassata al Forno, slatka pita od ricotte u prhkom tijestu.
Idite na emisiju08:00
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7
Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela, Jamie za svoju obitelj pravi quesadillu s povrćem koristeći sastojke koje ima u hladnjaku i dijeli s nama svoj recept iz prošlosti za mesnu štrucu sa špagetima i riblji tikka curry.
Idite na emisiju08:30
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8
Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela sa svojom suprugom kao snimateljicom, Jamie pretvara klasično prženje u nešto posebno. Dijeli s nama recepte iz prošlosti, pitu od povrća i tikka masalu od smrznute ribe, koji nam sada doista dobro dođu.
Idite na emisiju09:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 23, Sezona 6 | Epizoda 23
Rudolph danas priprema švedska peciva s cimetom i veganske kolače sa čokoladom.
Idite na emisiju09:30
Rudolphova pekarnica
+10:00
U SKLADU S TRADICIJOM
+Setúbal, Sezona 1 | Epizoda 15
Odlazimo na gastronomski izlet u okrug Setúbal. Pripremit ćemo prženu sipu, Caldeirada de Cava i, naposljetku, Cabidela.
10:30
U SKLADU S TRADICIJOM
+Évora, Sezona 1 | Epizoda 16
Danas istražujemo gastronomiju okruga Évora. Pripremamo Gazpacho, juhu od kostelja i portugalski gulaš.
11:00
Mary Berry svaki dan
+Mary Berry svaki dan 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3
Mary otvara svoj vrt za seosku feštu i brza i jednostavna jela pretvara u spektakl za posjetitelje.
11:30
Dobar tek
+Bliski istok, Sezona 3 | Epizoda 15
Lora i Stojan otkrit će nam tajne pripreme savršenog pilava. Njihov će biti s rezancima. Njihov orijentalni meni nastavlja se s janjećom plećkom. Poslužuju ga sa sjemenkama nara i orasima. Za desert poslužuju indijski sladoled sa šafranom.
Idite na emisiju12:00
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Epizoda 4, Sezona 3 | Epizoda 4
13:00
Kuhaj, jedi, ponovi s Nigellom
+Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3
Priprema vrhunskih jela ne mora biti stresna. Nigela dijeli s nama najjednostavnije recepte za vrhunsku gozbu, uključujući omiljenu tortu njezine djece i mnogo više…
13:30
Kuhaj, jedi, ponovi s Nigellom
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
Nigella će podijeliti svoju ljubav prema, kako ona naziva skroman inćun, morskoj slanini. Pokazat će nam divan povijesni recept na bazi inćuna, umak za sva doba, kremasti preljev za salatu i profinjeno jelo od tjestenine puno boja.
14:00
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Los Angeles, Sezona 2 | Epizoda 2
Nadahnut suncem i showbizom Los Angelesa, Paul stvara dva svoja recepta. U počast američke tradicije domaćeg pečenja , Paul stvara vlastite zdrave digestive čokoladne kekse, a u čast showbiza, biskvitnu Ube tortu sa četiri sloja.
Idite na emisiju15:00
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 9, Sezona 2 | Epizoda 9
Jamie iz karantene nudi recepte iz svog doma, a snima ga njegova supruga mobitelom. Od ostataka iz hladnjaka pravi makarone sa sirom i cvjetačom te dijeli s nama recepte za pečenje s kobasicama i njegovom sinu omiljene pločice sa žitaricama.
Idite na emisiju15:30
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 10, Sezona 2 | Epizoda 10
Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie kuha slasnu singapursku rižu od ostataka iz hladnjaka i dijeli s nama recepte iz prošlosti, rustične njoke i pečenje od piletine s pet sastojaka, koji bi nam sada mogli biti korisni.
Idite na emisiju15:55
Mary Berry svaki dan
+Mary Berry svaki dan 1, 4, Sezona 1 | Epizoda 4
Uživamo u Marynim brzim jelima, a dok nama cure sline, ona objašnjava povijest britanske pite i karamela.
16:30
Dobar tek
+Bliski istok, Sezona 3 | Epizoda 15
Lora i Stojan otkrit će nam tajne pripreme savršenog pilava. Njihov će biti s rezancima. Njihov orijentalni meni nastavlja se s janjećom plećkom. Poslužuju ga sa sjemenkama nara i orasima. Za desert poslužuju indijski sladoled sa šafranom.
Idite na emisiju17:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 24, Sezona 6 | Epizoda 24
Vrijeme je za još jednu ukusnu tortu od mrkve s preljevom od kremastog sira i pogače s cimetom.
Idite na emisiju17:30
Rudolphova pekarnica
+18:00
U SKLADU S TRADICIJOM
+Beja, Sezona 1 | Epizoda 17
Istražujemo gastronomiju okruga Beja. Jest ćemo meso sa školjkama, atipičnu Açordu iz Alenteja i naposljetku klasičan Toucinho do Céu.
18:30
U SKLADU S TRADICIJOM
+Faro, Sezona 1 | Epizoda 18
Danas Henrique otkriva okuse okruga Faro. Započinjemo s Cataplanom, slijedi riža s hobotnicom i odresci tune u luku.
19:00
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Epizoda 4, Sezona 3 | Epizoda 4
20:00
Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom
+Predstava počinje, Sezona 1 | Epizoda 1
Gary započinje putovanje sa chefom koji ima Michelinovu zvjezdicu, a zatim će kuhati u Mukesh Millsu sa starim prijateljem. Emisiju završava izvrsnim receptom samog master chefa.
20:30
Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom
+Dešifriranje koda s Ileanom, Sezona 1 | Epizoda 2
Gary upoznaje Ileanu D’Cruz u Kodeu i tamošnji chef im pokazuje kako pripremiti tople rolice od jastoga. Iznenadit će goste Ileaninim jelom, a Gary će kušati specijalnu čokoladnu pjenicu.
21:00
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 9, Sezona 2 | Epizoda 9
Jamie iz karantene nudi recepte iz svog doma, a snima ga njegova supruga mobitelom. Od ostataka iz hladnjaka pravi makarone sa sirom i cvjetačom te dijeli s nama recepte za pečenje s kobasicama i njegovom sinu omiljene pločice sa žitaricama.
Idite na emisiju21:30
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 10, Sezona 2 | Epizoda 10
Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie kuha slasnu singapursku rižu od ostataka iz hladnjaka i dijeli s nama recepte iz prošlosti, rustične njoke i pečenje od piletine s pet sastojaka, koji bi nam sada mogli biti korisni.
Idite na emisiju22:00
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Los Angeles, Sezona 2 | Epizoda 2
Nadahnut suncem i showbizom Los Angelesa, Paul stvara dva svoja recepta. U počast američke tradicije domaćeg pečenja , Paul stvara vlastite zdrave digestive čokoladne kekse, a u čast showbiza, biskvitnu Ube tortu sa četiri sloja.
Idite na emisiju23:00
Kuhaj, jedi, ponovi s Nigellom
+Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3
Priprema vrhunskih jela ne mora biti stresna. Nigela dijeli s nama najjednostavnije recepte za vrhunsku gozbu, uključujući omiljenu tortu njezine djece i mnogo više…
23:30
Kuhaj, jedi, ponovi s Nigellom
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
Nigella će podijeliti svoju ljubav prema, kako ona naziva skroman inćun, morskoj slanini. Pokazat će nam divan povijesni recept na bazi inćuna, umak za sva doba, kremasti preljev za salatu i profinjeno jelo od tjestenine puno boja.
00:00
Dobar tek
+Bliski istok, Sezona 3 | Epizoda 15
Lora i Stojan otkrit će nam tajne pripreme savršenog pilava. Njihov će biti s rezancima. Njihov orijentalni meni nastavlja se s janjećom plećkom. Poslužuju ga sa sjemenkama nara i orasima. Za desert poslužuju indijski sladoled sa šafranom.
Idite na emisiju00:30
Mary Berry svaki dan
+Mary Berry svaki dan 1, 4, Sezona 1 | Epizoda 4
Uživamo u Marynim brzim jelima, a dok nama cure sline, ona objašnjava povijest britanske pite i karamela.
01:05
Anthony Bourdain: U prolazu
+Philly, Sezona 2 | Epizoda 9
Tony napokon obrađuje Philadelphiju. 36 h jela, pića, povijesti i umjetnosti bez odreska sa sirom. Odlazi u obilazak povijesne priče o bećarenju osnivača domovine i umjetničke zbirke od 25 milijuna dolara.
Idite na emisiju01:50
U SKLADU S TRADICIJOM
+Beja, Sezona 1 | Epizoda 17
Istražujemo gastronomiju okruga Beja. Jest ćemo meso sa školjkama, atipičnu Açordu iz Alenteja i naposljetku klasičan Toucinho do Céu.
02:15
U SKLADU S TRADICIJOM
+Faro, Sezona 1 | Epizoda 18
Danas Henrique otkriva okuse okruga Faro. Započinjemo s Cataplanom, slijedi riža s hobotnicom i odresci tune u luku.
02:40
Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom
+Predstava počinje, Sezona 1 | Epizoda 1
Gary započinje putovanje sa chefom koji ima Michelinovu zvjezdicu, a zatim će kuhati u Mukesh Millsu sa starim prijateljem. Emisiju završava izvrsnim receptom samog master chefa.
03:05
Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom
+Dešifriranje koda s Ileanom, Sezona 1 | Epizoda 2
Gary upoznaje Ileanu D’Cruz u Kodeu i tamošnji chef im pokazuje kako pripremiti tople rolice od jastoga. Iznenadit će goste Ileaninim jelom, a Gary će kušati specijalnu čokoladnu pjenicu.
03:30
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 24, Sezona 6 | Epizoda 24
Vrijeme je za još jednu ukusnu tortu od mrkve s preljevom od kremastog sira i pogače s cimetom.
Idite na emisiju03:55
Rudolphova pekarnica
+04:20
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Epizoda 4, Sezona 3 | Epizoda 4
05:10
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 9, Sezona 2 | Epizoda 9
Jamie iz karantene nudi recepte iz svog doma, a snima ga njegova supruga mobitelom. Od ostataka iz hladnjaka pravi makarone sa sirom i cvjetačom te dijeli s nama recepte za pečenje s kobasicama i njegovom sinu omiljene pločice sa žitaricama.
Idite na emisiju05:35
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 10, Sezona 2 | Epizoda 10
Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie kuha slasnu singapursku rižu od ostataka iz hladnjaka i dijeli s nama recepte iz prošlosti, rustične njoke i pečenje od piletine s pet sastojaka, koji bi nam sada mogli biti korisni.
Idite na emisiju