Utorak

26 Siječanj

  • 06:00

    Najčudniji svjetski restorani

    +

    Jato profinjenosti, Sezona 2 | Epizoda 1

    Najčudniji svjetski restorani vode vas u ‘Kraton Flying Chicken’ restoran u Bangkoku gdje će vam zapaliti pile, katapultirati ga kroz zrak i zataknuti za šiljastu kacigu konobara na monociklu. Zatim idemo u ‘Gruben Light Dinner’ u Njemačkoj gdje za večeru pjevate i rudarite.

    Idite na emisiju
  • 06:20

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Seattle, Sezona 2 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi Tony odlazi u Seattle, grad koji već neko vrijeme ima jednu od najboljih i najzanimljivijih kulinarskih scena u Americi. Kuša sireve, školjke i slabo pečene odreske.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Najbolje slastice, Sezona 1 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje omiljene recepte koje je stvorio nadahnut svojim posjetima.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Čudesni slastičari, Sezona 1 | Epizoda 12

    U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje neke od likova koji su ga najviše nadahnuli i otvorili mu oči prema dubinama slastičarskog nasljeđa koje inače nikad ne bi otkrio.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie odgovara na promjenjiva vremena i dijeli s nama pametne recepte u kojima određene namirnice možemo mijenjati onime što imate; rižoto sa smrznutim povrćem, umak od povrća koji možete zamrznuti i slasni čokoladni kolač bez jaja.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    U neuobičajena vremena, Jamie s nama dijeli slasne recepte u kojima možemo upotrijebiti namirnice koje imamo kod kuće. Od namirnica iz ostave pravi jednostavnu lepinju koju će zatim pretvoriti u tijesto za pizzu te varivo od govedine i piva.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 21, Sezona 6 | Epizoda 21

    U ovoj epizodi, Rudolph priprema svoj puding od kruha i sirovu tortu od mrkve.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 71, Sezona 2 | Epizoda 71

    Kremasti tart od pekana

    Idite na emisiju
  • 10:00

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Leiria, Sezona 1 | Epizoda 11

    Danas istražujemo gastronomiju Leirije. Pripremamo juhu od bakalara, Pile u Púcari i naposljetku Migas iz Leirije.

  • 10:30

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Santarem, Sezona 1 | Epizoda 12

    Danas istražujemo okuse okruga Santarém. Započet ćemo sa seljačkom juhom, nastaviti s Torricado de Bacalhau i završiti s grahoricama i rebarcima.

  • 11:00

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Mary putuje u Škotsku da bi uživala u najboljem iz njihove smočnice i receptima nadahnutima vlastitom baštinom. U Ullapoolu će otkriti divne školjke, a sa chefom Tomom Kitchinom roštilja divljač te priprema kremu s viskijem na obali jezera.

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Zalogajčići za zabave, Sezona 3 | Epizoda 13

    Salata s piletinom i račićima koju Lora i Stojan pokazuju je zanimljiva i ukusna. Zatim će njih dvoje preobličiti talijansku palentu u crostine i poslužiti s pečenim paprikama i sirom. Za desert će nas mamiti kolačima od jabuke i mrkve.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 2, Sezona 3 | Epizoda 2

  • 13:00

    Martha peče

    +

    Kaše, Sezona 11 | Epizoda 8

    Zobene kaše su više od klasika za doručak. Martha poziva stručnjakinju za zrnje i vlasnicu mlina, Amber Lambke, da podijeli svoje obimno znanje. Slijede dva ukusna recepta, uključujući onaj s blitvom i ricottom i kaubojske kekse.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Martha peče

    +

    Kakao, Sezona 11 | Epizoda 9

    Bez kakaa ne bi bilo čokolade, a što bi bilo s nama bez tog magičnog sastojka? Marthi se u kuhinji pridružuje stručnjakinja za čokoladu, Amy Guittard, koja dijeli svoje znanje o kakau. Martha pokazuje svoj ukusni crni kruh s kakaom i kavom i čokoladnu charlottu.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Pariz, Sezona 1 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi Paul se nađe gradu koji je imao najveći utjecaj na svijet pekarnica – Parizu.

    Idite na emisiju
  • 14:30

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Nevjerojatne slastičarnice, Sezona 1 | Epizoda 13

    U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje neke od njemu najdražih trenutaka provedenih u košulji zasukanih rukava dok peče s ostalim slastičarima.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie zaokružuje ovaj nevjerojatni tjedan s još recepata u kojima koristimo namirnice iz ostave i zamrzivača: iznimno jednostavan umak za curry za koji koristi namirnice iz obližnje trgovine i slasnu minestrone juhu.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6

    Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie za svoju obitelj pravi tjesteninu sa zelenim povrćem od sastojaka koje ima u ostavi, hladnjaku i zamrzivaču i podsjeća nas na svoje recepte za pileću pitu i rösti od povrća koje je pravio u prošlosti.

    Idite na emisiju
  • 15:55

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Mary s gledateljima dijeli nadahnjujuća, silno hranjiva svakodnevna jela, od bogatog bolognaise umaka do krepke juhe. Navlači i radno odijelo te se okušava u radu s pčelama: vrca med i zatim priprema pobjednički desert.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Zalogajčići za zabave, Sezona 3 | Epizoda 13

    Salata s piletinom i račićima koju Lora i Stojan pokazuju je zanimljiva i ukusna. Zatim će njih dvoje preobličiti talijansku palentu u crostine i poslužiti s pečenim paprikama i sirom. Za desert će nas mamiti kolačima od jabuke i mrkve.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 22, Sezona 6 | Epizoda 22

    Danas Rudolph priprema ukusan kolač Butterkuchen s jabukama i manje slatke kekse s komadićima čokolade.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 72, Sezona 2 | Epizoda 72

    Drobljenac od kruške

    Idite na emisiju
  • 18:00

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Lisabon, Sezona 1 | Epizoda 13

    "U skladu s tradicijom" odlazi u glavni grad, Lisabon, u istraživanje njegove gastronomije. Pripremamo Bacalhau à Brás, Peixinhos da Horta i klasičan Bitoque.

  • 18:30

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Portalegre, Sezona 1 | Epizoda 14

    Henrique istražuje gastronomiju okruga Portalegre, započevši s janjećim gulašom, Gulašom od žitarica i naposljetku Sericaiajom.

  • 19:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 2, Sezona 3 | Epizoda 2

  • 20:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 47

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie zaokružuje ovaj nevjerojatni tjedan s još recepata u kojima koristimo namirnice iz ostave i zamrzivača: iznimno jednostavan umak za curry za koji koristi namirnice iz obližnje trgovine i slasnu minestrone juhu.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6

    Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie za svoju obitelj pravi tjesteninu sa zelenim povrćem od sastojaka koje ima u ostavi, hladnjaku i zamrzivaču i podsjeća nas na svoje recepte za pileću pitu i rösti od povrća koje je pravio u prošlosti.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Pariz, Sezona 1 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi Paul se nađe gradu koji je imao najveći utjecaj na svijet pekarnica – Parizu.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Nevjerojatne slastičarnice, Sezona 1 | Epizoda 13

    U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje neke od njemu najdražih trenutaka provedenih u košulji zasukanih rukava dok peče s ostalim slastičarima.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Martha peče

    +

    Kaše, Sezona 11 | Epizoda 8

    Zobene kaše su više od klasika za doručak. Martha poziva stručnjakinju za zrnje i vlasnicu mlina, Amber Lambke, da podijeli svoje obimno znanje. Slijede dva ukusna recepta, uključujući onaj s blitvom i ricottom i kaubojske kekse.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Martha peče

    +

    Kakao, Sezona 11 | Epizoda 9

    Bez kakaa ne bi bilo čokolade, a što bi bilo s nama bez tog magičnog sastojka? Marthi se u kuhinji pridružuje stručnjakinja za čokoladu, Amy Guittard, koja dijeli svoje znanje o kakau. Martha pokazuje svoj ukusni crni kruh s kakaom i kavom i čokoladnu charlottu.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Zalogajčići za zabave, Sezona 3 | Epizoda 13

    Salata s piletinom i račićima koju Lora i Stojan pokazuju je zanimljiva i ukusna. Zatim će njih dvoje preobličiti talijansku palentu u crostine i poslužiti s pečenim paprikama i sirom. Za desert će nas mamiti kolačima od jabuke i mrkve.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Mary s gledateljima dijeli nadahnjujuća, silno hranjiva svakodnevna jela, od bogatog bolognaise umaka do krepke juhe. Navlači i radno odijelo te se okušava u radu s pčelama: vrca med i zatim priprema pobjednički desert.

  • 01:05

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Chicago, Sezona 2 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi Tony je u Chicagu. Sa samo 43 sati u ovom vjetrovitom gradu, Tony želi što manje vremena provesti u zračnoj luci. Ne srami se priznati svoje osjećaje prema ovom gradu i proglašava ga "jedinom drugom pravom američkom metropolom".

    Idite na emisiju
  • 01:55

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Lisabon, Sezona 1 | Epizoda 13

    "U skladu s tradicijom" odlazi u glavni grad, Lisabon, u istraživanje njegove gastronomije. Pripremamo Bacalhau à Brás, Peixinhos da Horta i klasičan Bitoque.

  • 02:20

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Portalegre, Sezona 1 | Epizoda 14

    Henrique istražuje gastronomiju okruga Portalegre, započevši s janjećim gulašom, Gulašom od žitarica i naposljetku Sericaiajom.

  • 02:45

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 47

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 72, Sezona 2 | Epizoda 72

    Drobljenac od kruške

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 2, Sezona 3 | Epizoda 2

  • 05:10

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie zaokružuje ovaj nevjerojatni tjedan s još recepata u kojima koristimo namirnice iz ostave i zamrzivača: iznimno jednostavan umak za curry za koji koristi namirnice iz obližnje trgovine i slasnu minestrone juhu.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6

    Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie za svoju obitelj pravi tjesteninu sa zelenim povrćem od sastojaka koje ima u ostavi, hladnjaku i zamrzivaču i podsjeća nas na svoje recepte za pileću pitu i rösti od povrća koje je pravio u prošlosti.

    Idite na emisiju