Raspored
Utorak
26 Siječanj
06:00
Najčudniji svjetski restorani
+Jato profinjenosti, Sezona 2 | Epizoda 1
Najčudniji svjetski restorani vode vas u ‘Kraton Flying Chicken’ restoran u Bangkoku gdje će vam zapaliti pile, katapultirati ga kroz zrak i zataknuti za šiljastu kacigu konobara na monociklu. Zatim idemo u ‘Gruben Light Dinner’ u Njemačkoj gdje za večeru pjevate i rudarite.
Idite na emisiju06:20
Anthony Bourdain: U prolazu
+Seattle, Sezona 2 | Epizoda 6
U ovoj epizodi Tony odlazi u Seattle, grad koji već neko vrijeme ima jednu od najboljih i najzanimljivijih kulinarskih scena u Americi. Kuša sireve, školjke i slabo pečene odreske.
Idite na emisiju07:00
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Najbolje slastice, Sezona 1 | Epizoda 11
U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje omiljene recepte koje je stvorio nadahnut svojim posjetima.
Idite na emisiju07:30
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Čudesni slastičari, Sezona 1 | Epizoda 12
U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje neke od likova koji su ga najviše nadahnuli i otvorili mu oči prema dubinama slastičarskog nasljeđa koje inače nikad ne bi otkrio.
Idite na emisiju08:00
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3
Jamie odgovara na promjenjiva vremena i dijeli s nama pametne recepte u kojima određene namirnice možemo mijenjati onime što imate; rižoto sa smrznutim povrćem, umak od povrća koji možete zamrznuti i slasni čokoladni kolač bez jaja.
Idite na emisiju08:30
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
U neuobičajena vremena, Jamie s nama dijeli slasne recepte u kojima možemo upotrijebiti namirnice koje imamo kod kuće. Od namirnica iz ostave pravi jednostavnu lepinju koju će zatim pretvoriti u tijesto za pizzu te varivo od govedine i piva.
Idite na emisiju09:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 21, Sezona 6 | Epizoda 21
U ovoj epizodi, Rudolph priprema svoj puding od kruha i sirovu tortu od mrkve.
Idite na emisiju09:30
Rudolphova pekarnica
+10:00
U SKLADU S TRADICIJOM
+Leiria, Sezona 1 | Epizoda 11
Danas istražujemo gastronomiju Leirije. Pripremamo juhu od bakalara, Pile u Púcari i naposljetku Migas iz Leirije.
10:30
U SKLADU S TRADICIJOM
+Santarem, Sezona 1 | Epizoda 12
Danas istražujemo okuse okruga Santarém. Započet ćemo sa seljačkom juhom, nastaviti s Torricado de Bacalhau i završiti s grahoricama i rebarcima.
11:00
Mary Berry svaki dan
+Mary Berry svaki dan 1, 1, Sezona 1 | Epizoda 1
Mary putuje u Škotsku da bi uživala u najboljem iz njihove smočnice i receptima nadahnutima vlastitom baštinom. U Ullapoolu će otkriti divne školjke, a sa chefom Tomom Kitchinom roštilja divljač te priprema kremu s viskijem na obali jezera.
11:30
Dobar tek
+Zalogajčići za zabave, Sezona 3 | Epizoda 13
Salata s piletinom i račićima koju Lora i Stojan pokazuju je zanimljiva i ukusna. Zatim će njih dvoje preobličiti talijansku palentu u crostine i poslužiti s pečenim paprikama i sirom. Za desert će nas mamiti kolačima od jabuke i mrkve.
Idite na emisiju12:00
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Epizoda 2, Sezona 3 | Epizoda 2
13:00
Martha peče
+Kaše, Sezona 11 | Epizoda 8
Zobene kaše su više od klasika za doručak. Martha poziva stručnjakinju za zrnje i vlasnicu mlina, Amber Lambke, da podijeli svoje obimno znanje. Slijede dva ukusna recepta, uključujući onaj s blitvom i ricottom i kaubojske kekse.
Idite na emisiju13:30
Martha peče
+Kakao, Sezona 11 | Epizoda 9
Bez kakaa ne bi bilo čokolade, a što bi bilo s nama bez tog magičnog sastojka? Marthi se u kuhinji pridružuje stručnjakinja za čokoladu, Amy Guittard, koja dijeli svoje znanje o kakau. Martha pokazuje svoj ukusni crni kruh s kakaom i kavom i čokoladnu charlottu.
Idite na emisiju14:00
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Pariz, Sezona 1 | Epizoda 2
U ovoj epizodi Paul se nađe gradu koji je imao najveći utjecaj na svijet pekarnica – Parizu.
Idite na emisiju14:30
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Nevjerojatne slastičarnice, Sezona 1 | Epizoda 13
U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje neke od njemu najdražih trenutaka provedenih u košulji zasukanih rukava dok peče s ostalim slastičarima.
Idite na emisiju15:00
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5
Jamie zaokružuje ovaj nevjerojatni tjedan s još recepata u kojima koristimo namirnice iz ostave i zamrzivača: iznimno jednostavan umak za curry za koji koristi namirnice iz obližnje trgovine i slasnu minestrone juhu.
Idite na emisiju15:30
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6
Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie za svoju obitelj pravi tjesteninu sa zelenim povrćem od sastojaka koje ima u ostavi, hladnjaku i zamrzivaču i podsjeća nas na svoje recepte za pileću pitu i rösti od povrća koje je pravio u prošlosti.
Idite na emisiju15:55
Mary Berry svaki dan
+Mary Berry svaki dan 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2
Mary s gledateljima dijeli nadahnjujuća, silno hranjiva svakodnevna jela, od bogatog bolognaise umaka do krepke juhe. Navlači i radno odijelo te se okušava u radu s pčelama: vrca med i zatim priprema pobjednički desert.
16:30
Dobar tek
+Zalogajčići za zabave, Sezona 3 | Epizoda 13
Salata s piletinom i račićima koju Lora i Stojan pokazuju je zanimljiva i ukusna. Zatim će njih dvoje preobličiti talijansku palentu u crostine i poslužiti s pečenim paprikama i sirom. Za desert će nas mamiti kolačima od jabuke i mrkve.
Idite na emisiju17:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 22, Sezona 6 | Epizoda 22
Danas Rudolph priprema ukusan kolač Butterkuchen s jabukama i manje slatke kekse s komadićima čokolade.
Idite na emisiju17:30
Rudolphova pekarnica
+18:00
U SKLADU S TRADICIJOM
+Lisabon, Sezona 1 | Epizoda 13
"U skladu s tradicijom" odlazi u glavni grad, Lisabon, u istraživanje njegove gastronomije. Pripremamo Bacalhau à Brás, Peixinhos da Horta i klasičan Bitoque.
18:30
U SKLADU S TRADICIJOM
+Portalegre, Sezona 1 | Epizoda 14
Henrique istražuje gastronomiju okruga Portalegre, započevši s janjećim gulašom, Gulašom od žitarica i naposljetku Sericaiajom.
19:00
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Epizoda 2, Sezona 3 | Epizoda 2
20:00
Moja je kuhinja najbolja: Australija
+, Sezona 6 | Epizoda 47
Idite na emisiju21:00
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5
Jamie zaokružuje ovaj nevjerojatni tjedan s još recepata u kojima koristimo namirnice iz ostave i zamrzivača: iznimno jednostavan umak za curry za koji koristi namirnice iz obližnje trgovine i slasnu minestrone juhu.
Idite na emisiju21:30
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6
Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie za svoju obitelj pravi tjesteninu sa zelenim povrćem od sastojaka koje ima u ostavi, hladnjaku i zamrzivaču i podsjeća nas na svoje recepte za pileću pitu i rösti od povrća koje je pravio u prošlosti.
Idite na emisiju22:00
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Pariz, Sezona 1 | Epizoda 2
U ovoj epizodi Paul se nađe gradu koji je imao najveći utjecaj na svijet pekarnica – Parizu.
Idite na emisiju22:30
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Nevjerojatne slastičarnice, Sezona 1 | Epizoda 13
U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje neke od njemu najdražih trenutaka provedenih u košulji zasukanih rukava dok peče s ostalim slastičarima.
Idite na emisiju23:00
Martha peče
+Kaše, Sezona 11 | Epizoda 8
Zobene kaše su više od klasika za doručak. Martha poziva stručnjakinju za zrnje i vlasnicu mlina, Amber Lambke, da podijeli svoje obimno znanje. Slijede dva ukusna recepta, uključujući onaj s blitvom i ricottom i kaubojske kekse.
Idite na emisiju23:30
Martha peče
+Kakao, Sezona 11 | Epizoda 9
Bez kakaa ne bi bilo čokolade, a što bi bilo s nama bez tog magičnog sastojka? Marthi se u kuhinji pridružuje stručnjakinja za čokoladu, Amy Guittard, koja dijeli svoje znanje o kakau. Martha pokazuje svoj ukusni crni kruh s kakaom i kavom i čokoladnu charlottu.
Idite na emisiju00:00
Dobar tek
+Zalogajčići za zabave, Sezona 3 | Epizoda 13
Salata s piletinom i račićima koju Lora i Stojan pokazuju je zanimljiva i ukusna. Zatim će njih dvoje preobličiti talijansku palentu u crostine i poslužiti s pečenim paprikama i sirom. Za desert će nas mamiti kolačima od jabuke i mrkve.
Idite na emisiju00:30
Mary Berry svaki dan
+Mary Berry svaki dan 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2
Mary s gledateljima dijeli nadahnjujuća, silno hranjiva svakodnevna jela, od bogatog bolognaise umaka do krepke juhe. Navlači i radno odijelo te se okušava u radu s pčelama: vrca med i zatim priprema pobjednički desert.
01:05
Anthony Bourdain: U prolazu
+Chicago, Sezona 2 | Epizoda 7
U ovoj epizodi Tony je u Chicagu. Sa samo 43 sati u ovom vjetrovitom gradu, Tony želi što manje vremena provesti u zračnoj luci. Ne srami se priznati svoje osjećaje prema ovom gradu i proglašava ga "jedinom drugom pravom američkom metropolom".
Idite na emisiju01:55
U SKLADU S TRADICIJOM
+Lisabon, Sezona 1 | Epizoda 13
"U skladu s tradicijom" odlazi u glavni grad, Lisabon, u istraživanje njegove gastronomije. Pripremamo Bacalhau à Brás, Peixinhos da Horta i klasičan Bitoque.
02:20
U SKLADU S TRADICIJOM
+Portalegre, Sezona 1 | Epizoda 14
Henrique istražuje gastronomiju okruga Portalegre, započevši s janjećim gulašom, Gulašom od žitarica i naposljetku Sericaiajom.
02:45
Moja je kuhinja najbolja: Australija
+, Sezona 6 | Epizoda 47
Idite na emisiju03:55
Rudolphova pekarnica
+04:20
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Epizoda 2, Sezona 3 | Epizoda 2
05:10
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5
Jamie zaokružuje ovaj nevjerojatni tjedan s još recepata u kojima koristimo namirnice iz ostave i zamrzivača: iznimno jednostavan umak za curry za koji koristi namirnice iz obližnje trgovine i slasnu minestrone juhu.
Idite na emisiju05:35
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6
Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie za svoju obitelj pravi tjesteninu sa zelenim povrćem od sastojaka koje ima u ostavi, hladnjaku i zamrzivaču i podsjeća nas na svoje recepte za pileću pitu i rösti od povrća koje je pravio u prošlosti.
Idite na emisiju