Raspored
Ponedjeljak
25 Siječanj
06:00
Najčudniji svjetski restorani
+Čudesne sirene, Sezona 1 | Epizoda 13
Najčudniji svjetski restorani vode vas na Floridu kako biste jeli svježe plodove mora i gledali čudesne sirene kako izvode podvodne akrobacije u ozloglašenom "potonulom brodu" “Wreck’s Bar,” u koji su zalazili Elvis Presley, Marilyn Monroe i Joe DiMaggio.
Idite na emisiju06:20
Anthony Bourdain: U prolazu
+Taipei, Sezona 2 | Epizoda 5
U ovoj epizodi Tony odlazi u jedan od najdinamičnijih, najgostoljubivijih i najsigurnijih gradova, Taipei. Njegova komplicirana kolonijalna prošlost ostavila je mješavinu kultura koje su stvorile kuhinju o kojoj Tony sanja od prošlog posjeta gradu.
Idite na emisiju07:00
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Miami, Sezona 1 | Epizoda 9
U ovoj epizodi Paul Hollywood vodi zabavu u američkom obalnom resortu u Miamiju. Nastao je 1920-ih i Miami ima sve što očekujete. Paul otkriva grad pun Art Deco zgrada s koturaljkašima na Ocean Driveu i bilderima koji dužu utege na plaži.
Idite na emisiju07:30
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Munchen, Sezona 1 | Epizoda 10
U ovoj epizodi Paul putuje u Bavarsku i njemački grad Munchen. Što još Munchen može ponuditi svijetu osim piva i veličanstvenih pereca? Ovdje Paul otkriva divan grad Munchen u kojem se ima još štošta za otkriti.
Idite na emisiju08:00
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1
U ova teška vremena, Jamie nam daje recepte u kojima se najbolje mogu iskoristiti osnovne namirnice. Pokazat će nam kako napraviti tjesteninu s tri jednostavna umaka od sastojaka koji su vam pri ruci te čili s povrćem čiji su junaci upravo namirnice iz ostave.
Idite na emisiju08:30
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2
Jamie s nama dijeli slasne recepte u kojima možemo upotrijebiti one namirnice do kojih možemo doći u ova neuobičajena vremena. Pravi riblju pitu od namirnica iz zamrzivača i klasično tijesto za kruh, ali s posebnim štihom.
Idite na emisiju09:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 20, Sezona 6 | Epizoda 20
Rudolph danas priprema švicarski specijalitet Swiss Wähe i bugarsku Banitsu.
Idite na emisiju09:30
Rudolphova pekarnica
+10:00
U SKLADU S TRADICIJOM
+Coimbra, Sezona 1 | Epizoda 9
Danas odlazimo na gastronomsku turneju u okrug Coimbra. Kuhat ćemo Chanfanu, želudce i zaključiti slatkim pudingom Poor Clares.
10:30
U SKLADU S TRADICIJOM
+Castelo Branco, Sezona 1 | Epizoda 10
Danas otkrivamo gastronomska čuda okruga Castelo Branco. Pripremamo jetrica u luku, jaretinu iz pećnice i završavamo s tradicionalnom Tigeladom.
11:00
Rachel Allen: Obalna kuhinja
+Fanad, Sezona 1 | Epizoda 12
Rachel dolazi do najsjevernije točke na putovanju na poluotoku Fanad kako bi pronašla krdo goveda koje pase na rubu. Rachel peče odreske na roštilju i poslužuje ih s umakom bearnaise i divljim dvoredcem.
Idite na emisiju11:30
Dobar tek
+Jednostavno i brzo, Sezona 3 | Epizoda 12
Lora i Stojan će nam pokazati da je pečenje domaćih, ukusnih grisina zapravo vrlo jednostavno. Zatim će s nama podijeliti ideju za ukusno glavno jelo - omlet s mljevenim mesom. Također će nam pokazati kako je jednostavno napraviti ladoled od manga i jogurta.
Idite na emisiju12:00
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Epizoda 1, Sezona 3 | Epizoda 1
13:00
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 23, Sezona 1 | Epizoda 23
Jamie danas priprema piletinu s pečenim grahom i pokazuje nam novi način pripreme avokada, a Buddy uskače sa zanimljivim začinima i dodacima za kokice.
Idite na emisiju13:30
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 24, Sezona 1 | Epizoda 24
Jamie nam pokazuje pripremu jednostavnog jela od riže sa chorizo kobasicama i kozicama te fritate inspiraranom okusima Indije, a Buddy priprema poslastice od jagoda i trešanja umočenih u čokoladu.
Idite na emisiju14:00
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Najbolje slastice, Sezona 1 | Epizoda 11
U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje omiljene recepte koje je stvorio nadahnut svojim posjetima.
Idite na emisiju14:30
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Čudesni slastičari, Sezona 1 | Epizoda 12
U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje neke od likova koji su ga najviše nadahnuli i otvorili mu oči prema dubinama slastičarskog nasljeđa koje inače nikad ne bi otkrio.
Idite na emisiju15:00
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3
Jamie odgovara na promjenjiva vremena i dijeli s nama pametne recepte u kojima određene namirnice možemo mijenjati onime što imate; rižoto sa smrznutim povrćem, umak od povrća koji možete zamrznuti i slasni čokoladni kolač bez jaja.
Idite na emisiju15:30
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
U neuobičajena vremena, Jamie s nama dijeli slasne recepte u kojima možemo upotrijebiti namirnice koje imamo kod kuće. Od namirnica iz ostave pravi jednostavnu lepinju koju će zatim pretvoriti u tijesto za pizzu te varivo od govedine i piva.
Idite na emisiju15:55
Mary Berry svaki dan
+Mary Berry svaki dan 1, 1, Sezona 1 | Epizoda 1
Mary putuje u Škotsku da bi uživala u najboljem iz njihove smočnice i receptima nadahnutima vlastitom baštinom. U Ullapoolu će otkriti divne školjke, a sa chefom Tomom Kitchinom roštilja divljač te priprema kremu s viskijem na obali jezera.
16:30
Dobar tek
+Jednostavno i brzo, Sezona 3 | Epizoda 12
Lora i Stojan će nam pokazati da je pečenje domaćih, ukusnih grisina zapravo vrlo jednostavno. Zatim će s nama podijeliti ideju za ukusno glavno jelo - omlet s mljevenim mesom. Također će nam pokazati kako je jednostavno napraviti ladoled od manga i jogurta.
Idite na emisiju17:00
Rudolphova pekarnica
+Epizoda 21, Sezona 6 | Epizoda 21
U ovoj epizodi, Rudolph priprema svoj puding od kruha i sirovu tortu od mrkve.
Idite na emisiju17:30
Rudolphova pekarnica
+18:00
U SKLADU S TRADICIJOM
+Leiria, Sezona 1 | Epizoda 11
Danas istražujemo gastronomiju Leirije. Pripremamo juhu od bakalara, Pile u Púcari i naposljetku Migas iz Leirije.
18:30
U SKLADU S TRADICIJOM
+Santarem, Sezona 1 | Epizoda 12
Danas istražujemo okuse okruga Santarém. Započet ćemo sa seljačkom juhom, nastaviti s Torricado de Bacalhau i završiti s grahoricama i rebarcima.
19:00
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Epizoda 1, Sezona 3 | Epizoda 1
20:00
Moja je kuhinja najbolja: Australija
+, Sezona 6 | Epizoda 46
Idite na emisiju21:00
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3
Jamie odgovara na promjenjiva vremena i dijeli s nama pametne recepte u kojima određene namirnice možemo mijenjati onime što imate; rižoto sa smrznutim povrćem, umak od povrća koji možete zamrznuti i slasni čokoladni kolač bez jaja.
Idite na emisiju21:30
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
U neuobičajena vremena, Jamie s nama dijeli slasne recepte u kojima možemo upotrijebiti namirnice koje imamo kod kuće. Od namirnica iz ostave pravi jednostavnu lepinju koju će zatim pretvoriti u tijesto za pizzu te varivo od govedine i piva.
Idite na emisiju22:00
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Najbolje slastice, Sezona 1 | Epizoda 11
U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje omiljene recepte koje je stvorio nadahnut svojim posjetima.
Idite na emisiju22:30
Paul Hollywood: Gradske slastice
+Čudesni slastičari, Sezona 1 | Epizoda 12
U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje neke od likova koji su ga najviše nadahnuli i otvorili mu oči prema dubinama slastičarskog nasljeđa koje inače nikad ne bi otkrio.
Idite na emisiju23:00
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 23, Sezona 1 | Epizoda 23
Jamie danas priprema piletinu s pečenim grahom i pokazuje nam novi način pripreme avokada, a Buddy uskače sa zanimljivim začinima i dodacima za kokice.
Idite na emisiju23:30
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 24, Sezona 1 | Epizoda 24
Jamie nam pokazuje pripremu jednostavnog jela od riže sa chorizo kobasicama i kozicama te fritate inspiraranom okusima Indije, a Buddy priprema poslastice od jagoda i trešanja umočenih u čokoladu.
Idite na emisiju00:00
Dobar tek
+Jednostavno i brzo, Sezona 3 | Epizoda 12
Lora i Stojan će nam pokazati da je pečenje domaćih, ukusnih grisina zapravo vrlo jednostavno. Zatim će s nama podijeliti ideju za ukusno glavno jelo - omlet s mljevenim mesom. Također će nam pokazati kako je jednostavno napraviti ladoled od manga i jogurta.
Idite na emisiju00:30
Mary Berry svaki dan
+Mary Berry svaki dan 1, 1, Sezona 1 | Epizoda 1
Mary putuje u Škotsku da bi uživala u najboljem iz njihove smočnice i receptima nadahnutima vlastitom baštinom. U Ullapoolu će otkriti divne školjke, a sa chefom Tomom Kitchinom roštilja divljač te priprema kremu s viskijem na obali jezera.
01:05
Anthony Bourdain: U prolazu
+Seattle, Sezona 2 | Epizoda 6
U ovoj epizodi Tony odlazi u Seattle, grad koji već neko vrijeme ima jednu od najboljih i najzanimljivijih kulinarskih scena u Americi. Kuša sireve, školjke i slabo pečene odreske.
Idite na emisiju01:55
U SKLADU S TRADICIJOM
+Leiria, Sezona 1 | Epizoda 11
Danas istražujemo gastronomiju Leirije. Pripremamo juhu od bakalara, Pile u Púcari i naposljetku Migas iz Leirije.
02:20
U SKLADU S TRADICIJOM
+Santarem, Sezona 1 | Epizoda 12
Danas istražujemo okuse okruga Santarém. Započet ćemo sa seljačkom juhom, nastaviti s Torricado de Bacalhau i završiti s grahoricama i rebarcima.
02:45
Moja je kuhinja najbolja: Australija
+, Sezona 6 | Epizoda 46
Idite na emisiju03:55
Rudolphova pekarnica
+04:20
Johnova i Lisina vikend kuhinja
+Epizoda 1, Sezona 3 | Epizoda 1
05:10
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3
Jamie odgovara na promjenjiva vremena i dijeli s nama pametne recepte u kojima određene namirnice možemo mijenjati onime što imate; rižoto sa smrznutim povrćem, umak od povrća koji možete zamrznuti i slasni čokoladni kolač bez jaja.
Idite na emisiju05:35
Jamie: Kuhaj i samo tako dalje
+Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4
U neuobičajena vremena, Jamie s nama dijeli slasne recepte u kojima možemo upotrijebiti namirnice koje imamo kod kuće. Od namirnica iz ostave pravi jednostavnu lepinju koju će zatim pretvoriti u tijesto za pizzu te varivo od govedine i piva.
Idite na emisiju