Ponedjeljak

25 Siječanj

  • 06:00

    Najčudniji svjetski restorani

    +

    Čudesne sirene, Sezona 1 | Epizoda 13

    Najčudniji svjetski restorani vode vas na Floridu kako biste jeli svježe plodove mora i gledali čudesne sirene kako izvode podvodne akrobacije u ozloglašenom "potonulom brodu" “Wreck’s Bar,” u koji su zalazili Elvis Presley, Marilyn Monroe i Joe DiMaggio.

    Idite na emisiju
  • 06:20

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Taipei, Sezona 2 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi Tony odlazi u jedan od najdinamičnijih, najgostoljubivijih i najsigurnijih gradova, Taipei. Njegova komplicirana kolonijalna prošlost ostavila je mješavinu kultura koje su stvorile kuhinju o kojoj Tony sanja od prošlog posjeta gradu.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Miami, Sezona 1 | Epizoda 9

    U ovoj epizodi Paul Hollywood vodi zabavu u američkom obalnom resortu u Miamiju. Nastao je 1920-ih i Miami ima sve što očekujete. Paul otkriva grad pun Art Deco zgrada s koturaljkašima na Ocean Driveu i bilderima koji dužu utege na plaži.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Munchen, Sezona 1 | Epizoda 10

    U ovoj epizodi Paul putuje u Bavarsku i njemački grad Munchen. Što još Munchen može ponuditi svijetu osim piva i veličanstvenih pereca? Ovdje Paul otkriva divan grad Munchen u kojem se ima još štošta za otkriti.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ova teška vremena, Jamie nam daje recepte u kojima se najbolje mogu iskoristiti osnovne namirnice. Pokazat će nam kako napraviti tjesteninu s tri jednostavna umaka od sastojaka koji su vam pri ruci te čili s povrćem čiji su junaci upravo namirnice iz ostave.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie s nama dijeli slasne recepte u kojima možemo upotrijebiti one namirnice do kojih možemo doći u ova neuobičajena vremena. Pravi riblju pitu od namirnica iz zamrzivača i klasično tijesto za kruh, ali s posebnim štihom.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 20, Sezona 6 | Epizoda 20

    Rudolph danas priprema švicarski specijalitet Swiss Wähe i bugarsku Banitsu.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 70, Sezona 2 | Epizoda 70

    Fini tart

    Idite na emisiju
  • 10:00

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Coimbra, Sezona 1 | Epizoda 9

    Danas odlazimo na gastronomsku turneju u okrug Coimbra. Kuhat ćemo Chanfanu, želudce i zaključiti slatkim pudingom Poor Clares.

  • 10:30

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Castelo Branco, Sezona 1 | Epizoda 10

    Danas otkrivamo gastronomska čuda okruga Castelo Branco. Pripremamo jetrica u luku, jaretinu iz pećnice i završavamo s tradicionalnom Tigeladom.

  • 11:00

    Rachel Allen: Obalna kuhinja

    +

    Fanad, Sezona 1 | Epizoda 12

    Rachel dolazi do najsjevernije točke na putovanju na poluotoku Fanad kako bi pronašla krdo goveda koje pase na rubu. Rachel peče odreske na roštilju i poslužuje ih s umakom bearnaise i divljim dvoredcem.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Jednostavno i brzo, Sezona 3 | Epizoda 12

    Lora i Stojan će nam pokazati da je pečenje domaćih, ukusnih grisina zapravo vrlo jednostavno. Zatim će s nama podijeliti ideju za ukusno glavno jelo - omlet s mljevenim mesom. Također će nam pokazati kako je jednostavno napraviti ladoled od manga i jogurta.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 1, Sezona 3 | Epizoda 1

  • 13:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 23, Sezona 1 | Epizoda 23

    Jamie danas priprema piletinu s pečenim grahom i pokazuje nam novi način pripreme avokada, a Buddy uskače sa zanimljivim začinima i dodacima za kokice.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 24, Sezona 1 | Epizoda 24

    Jamie nam pokazuje pripremu jednostavnog jela od riže sa chorizo kobasicama i kozicama te fritate inspiraranom okusima Indije, a Buddy priprema poslastice od jagoda i trešanja umočenih u čokoladu.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Najbolje slastice, Sezona 1 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje omiljene recepte koje je stvorio nadahnut svojim posjetima.

    Idite na emisiju
  • 14:30

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Čudesni slastičari, Sezona 1 | Epizoda 12

    U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje neke od likova koji su ga najviše nadahnuli i otvorili mu oči prema dubinama slastičarskog nasljeđa koje inače nikad ne bi otkrio.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie odgovara na promjenjiva vremena i dijeli s nama pametne recepte u kojima određene namirnice možemo mijenjati onime što imate; rižoto sa smrznutim povrćem, umak od povrća koji možete zamrznuti i slasni čokoladni kolač bez jaja.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    U neuobičajena vremena, Jamie s nama dijeli slasne recepte u kojima možemo upotrijebiti namirnice koje imamo kod kuće. Od namirnica iz ostave pravi jednostavnu lepinju koju će zatim pretvoriti u tijesto za pizzu te varivo od govedine i piva.

    Idite na emisiju
  • 15:55

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Mary putuje u Škotsku da bi uživala u najboljem iz njihove smočnice i receptima nadahnutima vlastitom baštinom. U Ullapoolu će otkriti divne školjke, a sa chefom Tomom Kitchinom roštilja divljač te priprema kremu s viskijem na obali jezera.

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Jednostavno i brzo, Sezona 3 | Epizoda 12

    Lora i Stojan će nam pokazati da je pečenje domaćih, ukusnih grisina zapravo vrlo jednostavno. Zatim će s nama podijeliti ideju za ukusno glavno jelo - omlet s mljevenim mesom. Također će nam pokazati kako je jednostavno napraviti ladoled od manga i jogurta.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 21, Sezona 6 | Epizoda 21

    U ovoj epizodi, Rudolph priprema svoj puding od kruha i sirovu tortu od mrkve.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 71, Sezona 2 | Epizoda 71

    Kremasti tart od pekana

    Idite na emisiju
  • 18:00

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Leiria, Sezona 1 | Epizoda 11

    Danas istražujemo gastronomiju Leirije. Pripremamo juhu od bakalara, Pile u Púcari i naposljetku Migas iz Leirije.

  • 18:30

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Santarem, Sezona 1 | Epizoda 12

    Danas istražujemo okuse okruga Santarém. Započet ćemo sa seljačkom juhom, nastaviti s Torricado de Bacalhau i završiti s grahoricama i rebarcima.

  • 19:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 1, Sezona 3 | Epizoda 1

  • 20:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 46

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie odgovara na promjenjiva vremena i dijeli s nama pametne recepte u kojima određene namirnice možemo mijenjati onime što imate; rižoto sa smrznutim povrćem, umak od povrća koji možete zamrznuti i slasni čokoladni kolač bez jaja.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    U neuobičajena vremena, Jamie s nama dijeli slasne recepte u kojima možemo upotrijebiti namirnice koje imamo kod kuće. Od namirnica iz ostave pravi jednostavnu lepinju koju će zatim pretvoriti u tijesto za pizzu te varivo od govedine i piva.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Najbolje slastice, Sezona 1 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje omiljene recepte koje je stvorio nadahnut svojim posjetima.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Čudesni slastičari, Sezona 1 | Epizoda 12

    U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje neke od likova koji su ga najviše nadahnuli i otvorili mu oči prema dubinama slastičarskog nasljeđa koje inače nikad ne bi otkrio.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 23, Sezona 1 | Epizoda 23

    Jamie danas priprema piletinu s pečenim grahom i pokazuje nam novi način pripreme avokada, a Buddy uskače sa zanimljivim začinima i dodacima za kokice.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 24, Sezona 1 | Epizoda 24

    Jamie nam pokazuje pripremu jednostavnog jela od riže sa chorizo kobasicama i kozicama te fritate inspiraranom okusima Indije, a Buddy priprema poslastice od jagoda i trešanja umočenih u čokoladu.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Jednostavno i brzo, Sezona 3 | Epizoda 12

    Lora i Stojan će nam pokazati da je pečenje domaćih, ukusnih grisina zapravo vrlo jednostavno. Zatim će s nama podijeliti ideju za ukusno glavno jelo - omlet s mljevenim mesom. Također će nam pokazati kako je jednostavno napraviti ladoled od manga i jogurta.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Mary putuje u Škotsku da bi uživala u najboljem iz njihove smočnice i receptima nadahnutima vlastitom baštinom. U Ullapoolu će otkriti divne školjke, a sa chefom Tomom Kitchinom roštilja divljač te priprema kremu s viskijem na obali jezera.

  • 01:05

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Seattle, Sezona 2 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi Tony odlazi u Seattle, grad koji već neko vrijeme ima jednu od najboljih i najzanimljivijih kulinarskih scena u Americi. Kuša sireve, školjke i slabo pečene odreske.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Leiria, Sezona 1 | Epizoda 11

    Danas istražujemo gastronomiju Leirije. Pripremamo juhu od bakalara, Pile u Púcari i naposljetku Migas iz Leirije.

  • 02:20

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Santarem, Sezona 1 | Epizoda 12

    Danas istražujemo okuse okruga Santarém. Započet ćemo sa seljačkom juhom, nastaviti s Torricado de Bacalhau i završiti s grahoricama i rebarcima.

  • 02:45

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 46

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 71, Sezona 2 | Epizoda 71

    Kremasti tart od pekana

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 1, Sezona 3 | Epizoda 1

  • 05:10

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie odgovara na promjenjiva vremena i dijeli s nama pametne recepte u kojima određene namirnice možemo mijenjati onime što imate; rižoto sa smrznutim povrćem, umak od povrća koji možete zamrznuti i slasni čokoladni kolač bez jaja.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    U neuobičajena vremena, Jamie s nama dijeli slasne recepte u kojima možemo upotrijebiti namirnice koje imamo kod kuće. Od namirnica iz ostave pravi jednostavnu lepinju koju će zatim pretvoriti u tijesto za pizzu te varivo od govedine i piva.

    Idite na emisiju