Srijeda

20 Siječanj

  • 06:00

    Najčudniji svjetski restorani

    +

    Kulinarski brzi spoj, Sezona 1 | Epizoda 10

    Najčudniji svjetski restorani vode vas na Floridu u “Clark’s Fish Camp”, bivšu trgovinu ribljim mamcima, koja je sada pravi restoran, koji poslužuje divlja i egzotična mesna jela, a možete i hraniti njihovog aligatora.

    Idite na emisiju
  • 06:20

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Pariz, Sezona 2 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi Tony posjećuje jedan od svojih omiljenih gradova - Pariz. Teško je napraviti bilo što kad vam stalno nadolijevaju sjajno vino, mami vas plata spektakularnog sira i odličnih morskih plodova.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    London, Sezona 1 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Paul nas upoznaje s pečenjem koje poznaje i voli, a to je ono londonsko. Povremeno svi volimo malo udovoljavanja. Lijepo je putovati svijetom za emisiju Food Networka, ali Paul zna da je i lijepo doći kući i peći ono što voliš!

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Sankt Peterburg, Sezona 1 | Epizoda 4

    Sankt Peterburg je predivan ruski kraljevski grad, a u ovoj epizodi Paul se hrabro drži na temperaturama ispod nule kako bi otkrio pekarska blaga. Paula Hollywooda ništa neće zaustaviti da peče u gradovima diljem svijeta, ali niske temperature treba uzeti u obzir.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Janjetina s curryjem/Bundeva/Pasta od kozica/Ostatci, Sezona 2 | Epizoda 3

    Četiri recepta od kojih rastu zazubice: aromatični curry s janjetinom, salatu od bundeve s harisom, salata od kozica s pestom od rosea te nezaboravni keksi od zobenih pločica. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Odrezak/Salata od lubenice/Dagnje/Pijane kruške, Sezona 2 | Epizoda 4

    Četiri recepta od kojih rastu zazubice: wok od odreska, salata od radiča, lubenice i fete, kremaste kornijske školjke i puding od pijanih krušaka i čokolade. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka. Brzo i jednostavno!

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 17, Sezona 6 | Epizoda 17

    Rudolph danas priprema ukusnu njemačku Winzer Pastete i izvrsnu tortu od čokolade i avokada.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 67, Sezona 2 | Epizoda 67

    Kolač panna cotta

    Idite na emisiju
  • 10:00

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Vila Real, Sezona 1 | Epizoda 3

    Naše gastronomsko putovanje nastavlja kroz Vilu Real. Henrique nam priprema Kukuruz iz Ribeira de Pena, "Vještičji bakalar" iz Valpaçosa i pečenu teletinu.

  • 10:30

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Bragança, Sezona 1 | Epizoda 4

    Kulinarska turneja nastavlja kroz pokrajinu Bragança. Henrique priprema juhu Chícharos Verdes, Alheira à Transmontana i za desert, ukusne Papos de Anjo.

  • 11:00

    Rachel Allen: Obalna kuhinja

    +

    Killary, Sezona 1 | Epizoda 9

    Rachel posjećuje Killary Fjord inalazi se sa Simonom, farmerom dagnji i pomaže pri vađenju školjaka. Nakon kuhanja jela, Rachel kreće prema Rossavealu i neobičnoj farmi pored mora.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Sredozemlje, Sezona 3 | Epizoda 9

    Glazirane mrkve odličan su prilog. U ovoj epizodi Lora i Stojan pokazat će nam kako ih pretvoriti u elegantno predjelo. Nadalje ćemo vidjeti kako jedan umak može piletinu pretvoriti u glavno jelo za posebne prigode te kako maslinovo ulje daje kolaču od naranči sredozemni okus.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Johnu i Lisi priključuje se Levi Roots koji priprema losos na roštilju, Nadia Sawalha, s meksičkom piletinom i Shelina Permalloo koja priprema desert od banane i karamela. Slijede recepti za steak chilli, salsa i guacamole i čokoladnu tortu.

  • 13:00

    Kosmati bajkeri: Route 66

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Na trećem dijelu putovanja, Dave i Si kušaju slavnu govedinu u Oklahomi te posjećuju vijetnamsku zajednicu gdje otkrivaju njihov slavan nacionalni specijalitet - Pho.

  • 14:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Napulj, Sezona 1 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi je Paul na jugu Italije i istražuje ulice Napulja te obalu Amalfija. Napulj se svakako našao na karti jer je izvezao ono što se svuda najviše peče, a to je pizza!

    Idite na emisiju
  • 14:30

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Kopenhagen, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi je Paul u danskom gradu sirene, u Kopenhagenu. Dance često nazivaju najsretnijim ljudima na svijetu. Je li to možda zbog toga što peku? Paul Hollywood je čovjek koji će to otkriti.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Patlidžan/Tjestenina s tunom/Govedina rendang/Šparoge, Sezona 2 | Epizoda 5

    Četiri recepta od kojih rastu zazubice: tjestenina sa sicilijanskom tunom, teriyaki patlidžani sa stavom, govedina rendang s rižom i jaja sa šparogama i francuskim dresingom. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka. Brzo i jednostavno!

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Janjetina/Mašnice s gorgonzolom/Piletina/Špinat s curryjem, Sezona 2 | Epizoda 6

    Četiri recepta od kojih rastu zazubice: janjetina s tave, mašnice s kruškom i gorgonzolom, ljepljiva hoisin piletina i brzinski curry sa špinatom. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka. Brzo i jednostavno!

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Rachel Allen: Obalna kuhinja

    +

    Killadoon, Sezona 1 | Epizoda 10

    Rachel posjećuje farmu u Killadoonu kako bi saznala više o janjetini s Connemara Hilla i pokuša ošišati ovcu. Zatim kuha janjeću koljenicu u pivu.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Sredozemlje, Sezona 3 | Epizoda 9

    Glazirane mrkve odličan su prilog. U ovoj epizodi Lora i Stojan pokazat će nam kako ih pretvoriti u elegantno predjelo. Nadalje ćemo vidjeti kako jedan umak može piletinu pretvoriti u glavno jelo za posebne prigode te kako maslinovo ulje daje kolaču od naranči sredozemni okus.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 18, Sezona 6 | Epizoda 18

    Danas Rudolph priprema karameliziranu pitu s jabukama i sirovi Tiramisu.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 68, Sezona 2 | Epizoda 68

    Francuska pita od jabuka

    Idite na emisiju
  • 18:00

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Viseu, Sezona 1 | Epizoda 5

    Odlazimo u pokrajinu Viseu kušati neke od njezinih specijaliteta. Započinjemo s kuglom od šunke, potom slijedi Lafões patka na riži i u konačnici, bakalar na žaru s pečenim krumpirima.

  • 18:30

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Guarda, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi, Henrique istražuje okuse Guarde. Započinjemo s juhom od kestenja, potom slijedi Coelho à Caçador i za desert puding od riže.

  • 19:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Johnu i Lisi priključuje se Levi Roots koji priprema losos na roštilju, Nadia Sawalha, s meksičkom piletinom i Shelina Permalloo koja priprema desert od banane i karamela. Slijede recepti za steak chilli, salsa i guacamole i čokoladnu tortu.

  • 20:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 43

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Patlidžan/Tjestenina s tunom/Govedina rendang/Šparoge, Sezona 2 | Epizoda 5

    Četiri recepta od kojih rastu zazubice: tjestenina sa sicilijanskom tunom, teriyaki patlidžani sa stavom, govedina rendang s rižom i jaja sa šparogama i francuskim dresingom. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka. Brzo i jednostavno!

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Janjetina/Mašnice s gorgonzolom/Piletina/Špinat s curryjem, Sezona 2 | Epizoda 6

    Četiri recepta od kojih rastu zazubice: janjetina s tave, mašnice s kruškom i gorgonzolom, ljepljiva hoisin piletina i brzinski curry sa špinatom. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka. Brzo i jednostavno!

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Napulj, Sezona 1 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi je Paul na jugu Italije i istražuje ulice Napulja te obalu Amalfija. Napulj se svakako našao na karti jer je izvezao ono što se svuda najviše peče, a to je pizza!

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Kopenhagen, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi je Paul u danskom gradu sirene, u Kopenhagenu. Dance često nazivaju najsretnijim ljudima na svijetu. Je li to možda zbog toga što peku? Paul Hollywood je čovjek koji će to otkriti.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Kosmati bajkeri: Route 66

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Na trećem dijelu putovanja, Dave i Si kušaju slavnu govedinu u Oklahomi te posjećuju vijetnamsku zajednicu gdje otkrivaju njihov slavan nacionalni specijalitet - Pho.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Sredozemlje, Sezona 3 | Epizoda 9

    Glazirane mrkve odličan su prilog. U ovoj epizodi Lora i Stojan pokazat će nam kako ih pretvoriti u elegantno predjelo. Nadalje ćemo vidjeti kako jedan umak može piletinu pretvoriti u glavno jelo za posebne prigode te kako maslinovo ulje daje kolaču od naranči sredozemni okus.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Rachel Allen: Obalna kuhinja

    +

    Killadoon, Sezona 1 | Epizoda 10

    Rachel posjećuje farmu u Killadoonu kako bi saznala više o janjetini s Connemara Hilla i pokuša ošišati ovcu. Zatim kuha janjeću koljenicu u pivu.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Dublin, Sezona 2 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Tony odlazi u Dublin na 36 sata jedenje, pijenja i kupovanja u glavnom gradu Irske. Svi znaju da su u Dublinu neki od najboljih barova na svijetu, ali ni hrana ne zaostaje.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Viseu, Sezona 1 | Epizoda 5

    Odlazimo u pokrajinu Viseu kušati neke od njezinih specijaliteta. Započinjemo s kuglom od šunke, potom slijedi Lafões patka na riži i u konačnici, bakalar na žaru s pečenim krumpirima.

  • 02:15

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Guarda, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi, Henrique istražuje okuse Guarde. Započinjemo s juhom od kestenja, potom slijedi Coelho à Caçador i za desert puding od riže.

  • 02:40

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 43

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 18, Sezona 6 | Epizoda 18

    Danas Rudolph priprema karameliziranu pitu s jabukama i sirovi Tiramisu.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 68, Sezona 2 | Epizoda 68

    Francuska pita od jabuka

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Johnu i Lisi priključuje se Levi Roots koji priprema losos na roštilju, Nadia Sawalha, s meksičkom piletinom i Shelina Permalloo koja priprema desert od banane i karamela. Slijede recepti za steak chilli, salsa i guacamole i čokoladnu tortu.

  • 05:10

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Patlidžan/Tjestenina s tunom/Govedina rendang/Šparoge, Sezona 2 | Epizoda 5

    Četiri recepta od kojih rastu zazubice: tjestenina sa sicilijanskom tunom, teriyaki patlidžani sa stavom, govedina rendang s rižom i jaja sa šparogama i francuskim dresingom. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka. Brzo i jednostavno!

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Janjetina/Mašnice s gorgonzolom/Piletina/Špinat s curryjem, Sezona 2 | Epizoda 6

    Četiri recepta od kojih rastu zazubice: janjetina s tave, mašnice s kruškom i gorgonzolom, ljepljiva hoisin piletina i brzinski curry sa špinatom. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka. Brzo i jednostavno!

    Idite na emisiju