Subota

16 Siječanj

  • 06:00

    Najčudniji svjetski restorani

    +

    S onu stranu ogledala, Sezona 1 | Epizoda 7

    Najčudniji svjetski restorani vode vas u San Francisco u “Straw”, restoran s temom karnevala, gdje možete igrati svoje najdraže igre sa sajma dok klopate burgere prekrivene krafnama i šećernom vatom. U Češkoj ćete kušati lokalno pivo dok se kupate u njemu.

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Edinburgh, Sezona 1 | Epizoda 4

    James i Tom dolaze u glavni grad, Edinburgh.

    Idite na emisiju
  • 07:10

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 61, Sezona 2 | Epizoda 61

    Sarina voćna torta

    Idite na emisiju
  • 07:40

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 62, Sezona 2 | Epizoda 62

    Casablancina čežnja

    Idite na emisiju
  • 08:10

    Jamiejeva Velika Britanija

    +

    Yorkshire, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ovaj tjedan Jamie putuje u Yorkshire gdje otkriva utjecaj Industrijske revolucije na sve od ljudi na ulicama do hrane na našim tanjurima. Otkriva nam kako je Industrjska revolucija dovela radnike imigrante, a s njima i njihovu prehrambenu kulturu.

  • 09:05

    Rachel Allen: Obalna kuhinja

    +

    Schull, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rachel putuje na poluotok Beara i odlazi pod zemlju u Allihiesu gdje joj pokazuju stari rudnik bakra. Rachel postavlja kuhinju na otvorenom i priprema gulaš od goveđeg obraza.

    Idite na emisiju
  • 09:35

    Rachel Allen: Obalna kuhinja

    +

    Knightstown, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rachel stiže na otok Valentia gdje se nalazi sa Sandrom i Martinom koji imaju trgovinu morskim plodovima. Rone u potrazi za školjkama od kojih Rachel priprema šarenu paellu.

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    U prvoj epizodi naučit ćemo kako se pripremaju jednostavna i ukusna jela poput pečene piletine, voćni curry, biskvit torte, brzi džem od malina, jednostavne pogačice sa sirom i jednostavan souffle.

  • 11:00

    Johnova i Lisina vikend kuhinja

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    John Torode i Lisa Faulkner predstavljaju recepte za ružičaste špagete, beskvasni kruh, pileći chow mein i punjene rajčice, sladoled od banane i čokoladni puding.

  • 12:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 19, Sezona 1 | Epizoda 19

    Jamie priprema svoj specijalitet Avocado hollandaise, s bakalarom na pari i šparogama, jelo iz restorana koje je lako pripremiti kod kuće. Sin Buddy pomaže ispeći ponešto drukčije pizze za cijelu obitelj.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 20, Sezona 1 | Epizoda 20

    Jamie nam pokazuje najjednostavniju pripremu indijskog specijaliteta – jalfrezi s piletinom i paprikom iz pećnice, kao i vlastitog specijaliteta s brokulom.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Najčudniji svjetski restorani

    +

    Nadnaravna večera, Sezona 1 | Epizoda 9

    Najčudniji svjetski restorani vode vas u tajvanski “Carton King” gdje je sve napravljeno od recikliranog kartona, stolovi, stolci, zdjele za juhu, baš sve. Zatim idemo u Amsterdam u Kinderkookkafe”, café u kojem su kuhari i konobari djeca, koja se uče umijeću kuhanja u dječjim kuhinjicama.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Najčudniji svjetski restorani

    +

    Kulinarski brzi spoj, Sezona 1 | Epizoda 10

    Najčudniji svjetski restorani vode vas na Floridu u “Clark’s Fish Camp”, bivšu trgovinu ribljim mamcima, koja je sada pravi restoran, koji poslužuje divlja i egzotična mesna jela, a možete i hraniti njihovog aligatora.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Yorkshire, Sezona 1 | Epizoda 5

    Vrijeme je za prelazak granice iz Škotske u Englesku. I gdje najbolje započeti nego u Jamesovom rodnom kraju Yorkshireu? Ovdje mu se pridužuje chefica Lisa Allen koja ima Michelinovu zvijezdu.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejeva Velika Britanija

    +

    Južni Wales, Sezona 1 | Epizoda 3

    Ovaj tjedan Jamie putuje preko Sedam mostova do Južnog Walesa gdje saznaje koliko je veliki utjecaj otkriće ugljena u Walesu imalo na kulturu hrane u kasnom 19. stoljeću i nadalje. Jamie otkriva da ništa nije britanskije od talijanske hrane i razvoja talijanske zajednice u Walesu.

  • 16:00

    Umjetnost okusa

    +

    Süt, Sezona 1 | Epizoda 21

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Umjetnost okusa

    +

    Zeytin, Sezona 1 | Epizoda 22

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Laki obroci

    +

    Laki obroci na turneji 2, 5, Sezona 2 | Epizoda 5

    Lasagne sa zelenim šparogama i špageti s dagnjama.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Laki obroci

    +

    Laki obroci na turneji 2, 6, Sezona 2 | Epizoda 6

    Povrtna juha iz temeljca s lećom i brzi složenac.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 11, Sezona 6 | Epizoda 11

    Torta u slojevima čini se teška za pripremu, ali Rudolph ima jednostavniju verziju. Također priprema i tortu Matcha.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Epizoda 12, Sezona 6 | Epizoda 12

    Danas Rudolph priprema istočnoeuropsku delikatesu, Babka i prhki kolač s jagodama.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Amsterdam, Sezona 1 | Epizoda 8

    Tony se nalazi s prijateljima tijekom presjedanja u Amsterdamu i shvaća da je taj grad mnogo više od Crvene četvrti.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Los Angeles, Sezona 1 | Epizoda 9

    Anthony Bourdain ima 48 sati da kuša najbolju hranu koju Los Angeles nudi. Ostaje u jednom od najluksuznijih i najlegendarnijih hotela u gradu, Chateau Marmont.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Kosmati bajkeri: Route 66

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    U drugom dijelu putovanja, Dave i Si otkrivaju što leži iza legende o ovoj ikoničnoj cesti. U bajkerskom baru u Missouriju, uče o Stazi suza. Nakon pecanja na rijeci Big Piney, bajkeri pripremaju pocrnjenu ribu i pečeni kukuruz za gošće bara.

  • 22:00

    Martha peče

    +

    Limuni, Sezona 11 | Epizoda 4

    Stručnjak za egzotične biljke, Byron Martin, pridružuje se Marthi kako bi podijelio svoju zbirku stabala limuna i objasnio kako uzgajati vlastite citruse. Martha pokazuje kako dodati britke, kisele okuse u pizzu s limunom i talijanskim sirom i Meyerovu tortu od limuna i kave.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Martha peče

    +

    Đumbir, Sezona 11 | Epizoda 5

    Đumbir je sastojak kojem se pekari okreću kad žele dodati papreno-slatki okus i nježnu toplinu svojim receptima. Uzgajivač organskog đumbira, Casey Steinberg, pridružuje se Marthi da objasni taj svestrani gomolj. Prave pite od kruške i đumbira te hrskavce s melasom i đumbirom.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Najčudniji svjetski restorani

    +

    Nadnaravna večera, Sezona 1 | Epizoda 9

    Najčudniji svjetski restorani vode vas u tajvanski “Carton King” gdje je sve napravljeno od recikliranog kartona, stolovi, stolci, zdjele za juhu, baš sve. Zatim idemo u Amsterdam u Kinderkookkafe”, café u kojem su kuhari i konobari djeca, koja se uče umijeću kuhanja u dječjim kuhinjicama.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Najčudniji svjetski restorani

    +

    Kulinarski brzi spoj, Sezona 1 | Epizoda 10

    Najčudniji svjetski restorani vode vas na Floridu u “Clark’s Fish Camp”, bivšu trgovinu ribljim mamcima, koja je sada pravi restoran, koji poslužuje divlja i egzotična mesna jela, a možete i hraniti njihovog aligatora.

    Idite na emisiju
  • 23:55

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Yorkshire, Sezona 1 | Epizoda 5

    Vrijeme je za prelazak granice iz Škotske u Englesku. I gdje najbolje započeti nego u Jamesovom rodnom kraju Yorkshireu? Ovdje mu se pridužuje chefica Lisa Allen koja ima Michelinovu zvijezdu.

    Idite na emisiju
  • 00:50

    Jamiejeva Velika Britanija

    +

    Južni Wales, Sezona 1 | Epizoda 3

    Ovaj tjedan Jamie putuje preko Sedam mostova do Južnog Walesa gdje saznaje koliko je veliki utjecaj otkriće ugljena u Walesu imalo na kulturu hrane u kasnom 19. stoljeću i nadalje. Jamie otkriva da ništa nije britanskije od talijanske hrane i razvoja talijanske zajednice u Walesu.

  • 01:50

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 36

    Idite na emisiju
  • 02:35

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 37

    Idite na emisiju
  • 03:20

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 38

    Idite na emisiju
  • 04:15

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Amsterdam, Sezona 1 | Epizoda 8

    Tony se nalazi s prijateljima tijekom presjedanja u Amsterdamu i shvaća da je taj grad mnogo više od Crvene četvrti.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Los Angeles, Sezona 1 | Epizoda 9

    Anthony Bourdain ima 48 sati da kuša najbolju hranu koju Los Angeles nudi. Ostaje u jednom od najluksuznijih i najlegendarnijih hotela u gradu, Chateau Marmont.

    Idite na emisiju