Subota

5 Prosinac

  • 06:00

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 3, 10, Sezona 3 | Epizoda 10

    Torta od crvenog voća i zabaglione.

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Cape Town, Sezona 2 | Epizoda 10

    Nadahnut boravkom u ovom zapanjujućem gradu, Paul stvara dva kolača po svojemu. Dodaje britanski dodir na afrikanski klasik i stvara Earl Grey mliječnu tortu, te mesne pite prema svojem receptu za Braai pitu.

    Idite na emisiju
  • 07:10

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Azijsko nadanuće, Sezona 1 | Epizoda 15

    Francisco se voli poigravati azijskim okusima. Smrznuti yuzu sendviči i karamele sa sezamom kombiniraju citrus, tost i slatkiše u predivne, moćne porcije. Japanski flan od mlijeka i jaja je mekan. A u matcha torti možete naći komadiće nashi kruške u citronela sirupu.

    Idite na emisiju
  • 07:40

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Deserti u čaši, Sezona 1 | Epizoda 16

    U Schwarzwald torti ima kompota od trešanja i šlag, a mi ćemo je razgraditi. Dacquoise od kokosa ima mango kremu i svježi mango s koricom limete. A slatka riža će se naći u društvu pijanih kruški prekrivena hrskavim mrvicama s bademima.

    Idite na emisiju
  • 08:10

    Jamie kuha za Božić

    +

    Jamie kuha za Božić, Extra | Epizoda 1

    U ovoj emisiji od sat vremena Jamie uklanja stres iz pripreme večere za Božić i vraća vam ugodan Božićni dan. Prateći Jamiejeve savjete možete biti smireni, organizirani i pripremljeni, a vaša Božićna večera bit će siguran hit.

    Idite na emisiju
  • 09:05

    Hrana i piće

    +

    Tom Kerridge - britanska hrana, Sezona 1 | Epizoda 1

    Kulinarska legenda Michel Roux Jnr i stručnjakinja za pića Kate Goodman pridružuju se chefu Tom Kerridgeu, koji ima Michelinovu zvjezdicu, kako bi stvorili savršeno pečenje.

    Idite na emisiju
  • 09:40

    Hrana i piće

    +

    Mary Berry – pečenje, Sezona 1 | Epizoda 2

    Kulinarska legenda, Michel Roux Jr i stručnjakinja za pića Kate Goodman skupa s doajenkom britanskog pakarstva, Mary Berry kreiraju savršeni popodnevni čaj. Pisac o hrani William Sitwell brani bijeli kruh, a autorica Rachel Khoo odlazi u Pariz upoznati slastičarsko savršenstvo.

    Idite na emisiju
  • 10:15

    Hrana i piće

    +

    Jun Tanaka - ulična hrana, Sezona 1 | Epizoda 3

    Kulinarska legenda, Michel Roux Jr i stručnjakinja za pića Kate Goodman skupa s chefom i poduzetnikom na polju ulične hrane, Junom Tunakom stvaraju savršeni hamburger. Chef i autorica Monica Galetti dijeli svoje tajne kako da djeca jedu zdravije.

    Idite na emisiju
  • 10:50

    Nigellissima

    +

    Obiteljska gozba usred tjedna, Sezona 1 | Epizoda 1

    Nigella Lawson pokazuje kako je lako unijeti duh Italije u kuhinju i na tanjur korištenjem sastojaka koji su dostupni u svakom supermarketu. Ona strasno voli Italiju i talijansku kuhinju jer je živjela i radila u Firenzi prije studija modernih jezika.

    Idite na emisiju
  • 11:25

    Nigellissima

    +

    Pečena piletina na talijanski način, Sezona 1 | Epizoda 2

    Zadatak Nigelle Lawson e pokazati nam kako je lako unijeti u kuhinju duh Italije pa će pripremiti piletinu na talijanski način i poslužiti ga uz sunčani orzotto sa šafranom. Za desert je pripremila kremu od kave.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Jamie priprema pikantnu piri piri piletinu za prave gurmane i pogačice od bakalara s ukusnim i kremastim umakom od vlasca.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Jamie priprema ukusnu slanu pitu od povrća sa šampinjonima i umakom od luka i crnog piva, a potom uživa u spoju uz odrezak sa Jools.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Mediteranski bijeg Ricka Steina

    +

    Korzika i Sardinija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Mediteranski bijeg Ricka Steina započinje u Marseilleu, gdje je završio svoje putovanje u prošlom serijalu.

  • 14:00

    Mediteranski bijeg Ricka Steina

    +

    Sardinija i Sicilija, Sezona 1 | Epizoda 2

    U Sardiniji, Rick promatra mjesne ribare koji hvataju cipla metodama iz Starog rimskog doba i odlazi na trajekt za Siciliju.

  • 15:00

    Božićno odbrojavanje s Jamiejem

    +

    Božićno odbrojavanje s Jamiejem, Extra | Epizoda 1

    Pripremite se za božićno odbrojavanje s Jamiejem!

  • 16:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 11, Sezona 2 | Epizoda 11

    Justine pravi Kataifi pohanu ribu sa sojinim kremastim umakom. Pokazuje kako se štedi s goveđim kostima. Kirsten Tibballs navraća u kuhinju da Madeleine ispeče kolačiće s limetom i metvicom.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 12, Sezona 2 | Epizoda 12

    Laura Cassai dolazi podijeliti sjajan couscous, po brzom, jednostavnom i ukusnom receptu s tunom i avokadom. Justine priprema iranske janjeće goljenice s obogaćenom rižom, te lisnatu tortu sa šunkom i sirom.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Fantastična braća pekari

    +

    Fantastična braća pekari 1, 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Gledatelji mogu pobijediti siječanjsku tmurnoću uranjanjem u ukusan svijet brašna, vatre i podlaktica s najnovijom serijom Fantastična braća pekari. Tu su glavni pekar Tom i njegov brat mesar Henr, koji žive u srcu Gloucestershirea.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Fantastična braća pekari

    +

    Fantastična braća pekari 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ovaj tjedan u Fantastičnoj braći pekarima pogledate kako braća Tom i Henry, peku prema brzim i žestokim receptima. Njihov soda kruh i domaći maslac mogu se jesti već za 30 minuta otkad pomislite na pečenje. Najbrži zalogaji su pizza i tost.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Citrusi, Sezona 2 | Epizoda 11

    Zbog okusa i svježine koje daju svakome desertu, Francisco nam predstavlja tri uobičajena citrusa u tri jedinstvena recepta.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Čokolade, Sezona 2 | Epizoda 12

    Čokolada je Franciskov omiljeni sastojak, a danas nam donosi tri recepta s kraljicom čokoladom u glavnoj ulozi.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Pekarski odmor kosmatih bajkera

    +

    Francuska, Sezona 1 | Epizoda 7

    Mnogi ljudi smatraju Francusku domom gastronomije i Lyon smatraju kulinarskim glavnim gradom Francuske. Dave i Si tamo počinju putovanje kroz Francusku gdje isprobavaju bouchon - restoran koji vodi kuharica ili majka iz Loyna.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Pekarski odmor kosmatih bajkera

    +

    Španjolska, Sezona 1 | Epizoda 8

    Nakon 8000 km Kosmati bajkeri stižu do posljednjeg dijela putovanja koje ih vodi kroz sjever Španjolske. Počinju putovanje u San Sebastianu, gdje isprobavaju lokalnu hranu u obliku pinchosa (ogromni tapas), u tradicionalnom baskijskom klubu za večeru.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Brza kuhinja Mary Berry

    +

    West End, Sezona 1 | Epizoda 5

    Mary Berry istražuje stare i nove dijelove West Enda i predivnu i burnu prošlost ovog epicentra hrane u Londonu koji se ne prestaje mijenjati i razvijati.

  • 21:30

    Brza kuhinja Mary Berry

    +

    Zračna luka, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi, Mary nas vodi u sve dijelove zračne luke Heathrow i istražuje kako restorani i kavane uspijevaju nahraniti 80 milijuna osoba koje godišnje prođu njezinim terminalima.

  • 22:00

    Martha peče

    +

    Predivne puslice, Sezona 10 | Epizoda 5

    Beze je osnova za mnogo očaravajućih deserata, a u današnjoj emisiji Martha dijeli tri takva recepta: prozračni meringue s ušećerenim bobicama, čokoladnu tortu zvanu hrana za anđele s mliječnom glazurom i dacquoise bombice od badema!

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Martha peče

    +

    Peciva za doručak, Sezona 10 | Epizoda 6

    Svi vole peciva za doručak, a najbolja su ona domaća. Pridružite se Marthi dok podučava kako pripremiti slatko kvasno tijesto za grešno ukusni frangipane s kruškom, rolice od cimeta i smeđeg maslaca i hrskavce s džemom od kojih cure sline.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Dvojica nezasitnih Talijana

    +

    Kalabrija, Sezona 2 | Epizoda 1

    Kreću na put u južnoj Kalabriji, gdje se prisjećaju svojih omiljenih jela iz djetinjstva.

    Idite na emisiju
  • 00:10

    Ginov talijanski ekspres

    +

    BREIL-SUR-ROYA DO TURINA, Sezona 7 | Epizoda 1

    Gino se vraća u Italiju i to doživljava kao nikad dosada. Putuje vlakom najslikovitijim predjelima, među najljepšima u Europi. Započinje epsko putovanje iz francuskoga alpskog grada Breil-Sur-Roya i stići će u Italiju u stilu, ravno kroz Alpe.

    Idite na emisiju
  • 00:40

    Ginov talijanski ekspres

    +

    SIENA - ASCIANO, Sezona 7 | Epizoda 2

    Ginovo sljedeće putovanje vlakom je izlet života – kroz predivni krajolik Toskane, povijesnim parnim vlakom. Treno Natura opslužuju bivši željezničari i volonteri. Grad Asciano trudi se parirati Sieni svojom utrkom magaraca.

    Idite na emisiju
  • 01:10

    Jamie kod kuće: Božićni specijal

    +

    Jamie kod kuće: Božićni specijal, Sezona 2007 | Epizoda 1

    U ovoj četverosatnoj specijalnoj emisiji Jamie uklanja stres iz Božićne večere i omogućava vam da uživate u Božićnom danu. Prateći Jamiejeve savjete, možete biti smireni, organizirani i spremni, a vaša će večera biti zajamčeni hit.

  • 02:10

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 04:05

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Pekarski odmor kosmatih bajkera

    +

    Španjolska, Sezona 1 | Epizoda 8

    Nakon 8000 km Kosmati bajkeri stižu do posljednjeg dijela putovanja koje ih vodi kroz sjever Španjolske. Počinju putovanje u San Sebastianu, gdje isprobavaju lokalnu hranu u obliku pinchosa (ogromni tapas), u tradicionalnom baskijskom klubu za večeru.

    Idite na emisiju