Četvrtak

3 Prosinac

  • 06:00

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    Girona, Španjolska x žele, Sezona 1 | Epizoda 7

    Polly vodi Jacka u jedan od najstarijih restorana s jeguljama i pitama kako bi upoznali vlasnika i kušali hladetinu od jegulje dok slušaju o povijesti jegulja u Britaniji. Zatim odlazi u Gironu u Španjolsku gdje priprema jelo na drugačiji način.

  • 06:25

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    Sigapore x odrezak, Sezona 1 | Epizoda 8

    Jack i Polly posjećuju najboljeg pekara u Londonu kako bi saznali kako priprema pitu s odreskom i bubrezima. Zatim odlazi u Singapur gdje je proveo djetinjstvo.

  • 06:55

    Mediteranski bijeg Ricka Steina

    +

    Sicilija i Apulija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rick nastavlja putovanje Sicilijom, uživajući u bojama i ambijentu riblje tržnice u Cataniji.

  • 08:00

    Jamie kod kuće: Božićni specijal

    +

    Jamie kod kuće: Božićni specijal, Sezona 2007 | Epizoda 1

    U ovoj četverosatnoj specijalnoj emisiji Jamie uklanja stres iz Božićne večere i omogućava vam da uživate u Božićnom danu. Prateći Jamiejeve savjete, možete biti smireni, organizirani i spremni, a vaša će večera biti zajamčeni hit.

  • 09:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Pjenaste kreme, Sezona 2 | Epizoda 13

    Tko nije ljubitelj ukusne pjenaste kremice poznate po imenu "Mousse"?!

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Deserti u čaši, Sezona 1 | Epizoda 16

    U Schwarzwald torti ima kompota od trešanja i šlag, a mi ćemo je razgraditi. Dacquoise od kokosa ima mango kremu i svježi mango s koricom limete. A slatka riža će se naći u društvu pijanih kruški prekrivena hrskavim mrvicama s bademima.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Dan za piknik, Sezona 1 | Epizoda 15

    Gordon sprema nevjerojatnu hranu za piknike.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Jeftino, Sezona 1 | Epizoda 16

    Gordon dokazuje da je moguće napraviti nevjerojatnu hranu koja ne košta mnogo.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Nigellissima

    +

    Svinjski lungić, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nigella Lawson priprema svinjski lungić punjen origanom i parmskom šunkom, koji poslužuje na lažnom pire krumpiru s vignarolom. Ističe vrline špageta od pira uz koje ide umak od maslina i inčuna, koji se priprema bez kuhanja.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Riba u marsala umaku, Sezona 2 | Epizoda 17

  • 12:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 17, Sezona 2 | Epizoda 17

    Razveselite klince Justininom ljepljivom rižom s piletinom i receptom za kobasice u rolicama od tankog tijesta. Kasnije Justini u goste dolazi Silvia Colloca.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 18, Sezona 2 | Epizoda 18

    Jeste li ikada savili pizzu kao palačinku? Slasno je! I još bolje kad nam Silvia Colloca pokaže svoju verziju za calzone diavola u napolitanskom stilu. Vrhunac epizode je divna topla kinoa i salata s lososom.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Madeira, Sezona 1 | Epizoda 19

    Danas ćemo odjedriti u Madeiru i istražiti njezine gastronomske užitke poput ražnjića, hamburgera s tunom u Bolo do Caco i skušu s ljutim umakom.

  • 13:30

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Azori, Sezona 1 | Epizoda 20

    Danas letimo u Azore na putovanje puno jedinstvenih okusa. Pripremamo pečenicu, pirjanu hobotnicu i sirne namaze s džemom od ananasa.

  • 14:00

    Mediteranski bijeg Ricka Steina

    +

    Apulija i Krf, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rick napušta Italiju i odlazi na grčki otok Krf gdje uživa u obiteljskoj gozbi.

  • 15:00

    Jamiejev slasni Božić

    +

    Jamiejev slasni Božić, Sezona 2014 | Epizoda 1

    Ova Božićna specijalna emisija snimljena je u Jamiejevom domu u Essexu s prijateljima i obitelji, a prepuna je slasnih jela koja će vam donijeti hrpe nadahnuća za nadolazeće blagdane.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Nigellissima

    +

    Svinjski lungić, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nigella Lawson priprema svinjski lungić punjen origanom i parmskom šunkom, koji poslužuje na lažnom pire krumpiru s vignarolom. Ističe vrline špageta od pira uz koje ide umak od maslina i inčuna, koji se priprema bez kuhanja.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Riba u marsala umaku, Sezona 2 | Epizoda 17

  • 17:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Države, Sezona 2 | Epizoda 14

    Ne morate daleko tražiti da biste otkrili nevjerojatne deserte u svakom kutku svijeta.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Tortice, Sezona 1 | Epizoda 17

    Postoje složeni deserti, ali ima i onih super jednostavnih. Prva tortica je bez glutena, napravljena od bademovog brašna Napunit ćemo je slatkom chilom i kruškom, koje su kuhane u sirupu od limuna i cimeta.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Bliskoistočno, Sezona 1 | Epizoda 17

    Gordon sprema doručak, ručak i večeru pune okusa Bliskog istoka.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Još zdravih recepata, Sezona 1 | Epizoda 18

    Gordon dokazuje da domaća hrana može biti ukusna.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 17, Sezona 2 | Epizoda 17

    Razveselite klince Justininom ljepljivom rižom s piletinom i receptom za kobasice u rolicama od tankog tijesta. Kasnije Justini u goste dolazi Silvia Colloca.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 18, Sezona 2 | Epizoda 18

    Jeste li ikada savili pizzu kao palačinku? Slasno je! I još bolje kad nam Silvia Colloca pokaže svoju verziju za calzone diavola u napolitanskom stilu. Vrhunac epizode je divna topla kinoa i salata s lososom.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 21:05

    Jamiejev slasni Božić

    +

    Jamiejev slasni Božić, Sezona 2014 | Epizoda 1

    Ova Božićna specijalna emisija snimljena je u Jamiejevom domu u Essexu s prijateljima i obitelji, a prepuna je slasnih jela koja će vam donijeti hrpe nadahnuća za nadolazeće blagdane.

    Idite na emisiju
  • 22:05

    Mediteranski bijeg Ricka Steina

    +

    Apulija i Krf, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rick napušta Italiju i odlazi na grčki otok Krf gdje uživa u obiteljskoj gozbi.

  • 23:05

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Madeira, Sezona 1 | Epizoda 19

    Danas ćemo odjedriti u Madeiru i istražiti njezine gastronomske užitke poput ražnjića, hamburgera s tunom u Bolo do Caco i skušu s ljutim umakom.

  • 23:35

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Azori, Sezona 1 | Epizoda 20

    Danas letimo u Azore na putovanje puno jedinstvenih okusa. Pripremamo pečenicu, pirjanu hobotnicu i sirne namaze s džemom od ananasa.

  • 00:05

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Riba u marsala umaku, Sezona 2 | Epizoda 17

  • 00:35

    Nigellissima

    +

    Svinjski lungić, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nigella Lawson priprema svinjski lungić punjen origanom i parmskom šunkom, koji poslužuje na lažnom pire krumpiru s vignarolom. Ističe vrline špageta od pira uz koje ide umak od maslina i inčuna, koji se priprema bez kuhanja.

    Idite na emisiju
  • 01:05

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    Talin x dimljena riba i poširana jaja, Sezona 1 | Epizoda 9

    Polly educira Jacka o povijesti dimljene haringe, jednog od Jacku omiljenih doručaka iz djetinjstva. Zatim odlazi u Tallin u Estoniju kako bi na sličan način pripremio lokalnu ribu.

  • 01:35

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    Rotterdam, Nizozemska x kobasice i sladoled, Sezona 1 | Epizoda 10

    Polly traži Jacka da se nađu pored Canal Museuma kako bi istražili povijest sladoleda u Londonu. Naravno da ona uključuje dovlačenje blokova leda iz Norveške! Polly zatim objašnjava kako je nastalo jelo Spotted Dick, a Jack to dvoje nosi u Rotterdam.

  • 02:00

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Bliskoistočno, Sezona 1 | Epizoda 17

    Gordon sprema doručak, ručak i večeru pune okusa Bliskog istoka.

    Idite na emisiju
  • 02:20

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Još zdravih recepata, Sezona 1 | Epizoda 18

    Gordon dokazuje da domaća hrana može biti ukusna.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 03:35

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Države, Sezona 2 | Epizoda 14

    Ne morate daleko tražiti da biste otkrili nevjerojatne deserte u svakom kutku svijeta.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Tortice, Sezona 1 | Epizoda 17

    Postoje složeni deserti, ali ima i onih super jednostavnih. Prva tortica je bez glutena, napravljena od bademovog brašna Napunit ćemo je slatkom chilom i kruškom, koje su kuhane u sirupu od limuna i cimeta.

    Idite na emisiju
  • 04:25

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 17, Sezona 2 | Epizoda 17

    Razveselite klince Justininom ljepljivom rižom s piletinom i receptom za kobasice u rolicama od tankog tijesta. Kasnije Justini u goste dolazi Silvia Colloca.

    Idite na emisiju
  • 04:50

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 18, Sezona 2 | Epizoda 18

    Jeste li ikada savili pizzu kao palačinku? Slasno je! I još bolje kad nam Silvia Colloca pokaže svoju verziju za calzone diavola u napolitanskom stilu. Vrhunac epizode je divna topla kinoa i salata s lososom.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamiejev slasni Božić

    +

    Jamiejev slasni Božić, Sezona 2014 | Epizoda 1

    Ova Božićna specijalna emisija snimljena je u Jamiejevom domu u Essexu s prijateljima i obitelji, a prepuna je slasnih jela koja će vam donijeti hrpe nadahnuća za nadolazeće blagdane.

    Idite na emisiju