Utorak

1 Prosinac

  • 06:00

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    CAPETOWN (JUŽNOAFRIČKA REPUBLIKA) X PEČENA GOVEDINA I JORKŠIRSKI, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jack započinje putovanje iz predivne kuće iz 17. stoljeća na Temzi gdje mu Polly pokazuje staru metodu pečenja životinja u vatrenoj rupi. On to pokušava napraviti s govedinom u Cornwallu prije nego odluči to jelo poslužiti u Cape Townu.

  • 06:25

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    LUCCA (ITALIJA) X S PIREOM, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jack i Polly razgovaraju s lokalnim mesarom o povijesti klasičnog jela za britanske pubove - kobasica. Jack to pro pokuša pripremiti kokuće prije nego jelo odnese u mali talijanski grad pun zidina gdje će to s Michelinovim kuharom s jednom zvjezdicom pretvoriti u neprepoznatljivo remek.

  • 06:55

    Mediteranski bijeg Ricka Steina

    +

    Korzika i Sardinija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Mediteranski bijeg Ricka Steina započinje u Marseilleu, gdje je završio svoje putovanje u prošlom serijalu.

  • 08:00

    Jamie kuha za Božić

    +

    Jamie kuha za Božić, Extra | Epizoda 1

    U ovoj emisiji od sat vremena Jamie uklanja stres iz pripreme večere za Božić i vraća vam ugodan Božićni dan. Prateći Jamiejeve savjete možete biti smireni, organizirani i pripremljeni, a vaša Božićna večera bit će siguran hit.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Citrusi, Sezona 2 | Epizoda 11

    Zbog okusa i svježine koje daju svakome desertu, Francisco nam predstavlja tri uobičajena citrusa u tri jedinstvena recepta.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Cvijeće u desertu, Sezona 1 | Epizoda 14

    Danas je Francisco izabrao cvijeće: lavanda se dodaje u sirup u kojem će peći tikve. Savršene latice namirisat će žele koji ide uz bademovu tortu i maline. Cvijet hibiskusa će čokoladnoj kremi dodati kiselost.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Američko, Sezona 1 | Epizoda 11

    Gordon nam pokazuje recepte nadahnute Amerikom, koje voli pripremati za obitelj. Recepti uključuju jaja, slaninu i pire krumpir. Odličnu Cezar salatu, kikiriki maslac i kolačiće s pekmezom.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Zagrijano, Sezona 1 | Epizoda 12

    Gordon pravi zdravu hranu koja ima odličan okus. Recepti koji će vas jamačno grijati i dobro namiriti su odličan velški zec i ukusna juha od pečenih rajčica.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Nigellissima

    +

    Obiteljska gozba usred tjedna, Sezona 1 | Epizoda 1

    Nigella Lawson pokazuje kako je lako unijeti duh Italije u kuhinju i na tanjur korištenjem sastojaka koji su dostupni u svakom supermarketu. Ona strasno voli Italiju i talijansku kuhinju jer je živjela i radila u Firenzi prije studija modernih jezika.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Svinjska jetra na madžarski način, Sezona 2 | Epizoda 15

  • 12:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 13, Sezona 2 | Epizoda 13

    Justine nudi svoju oceansku pastrvu na maslacu, odrezak Negimaki i tost-sendvič (sir+šunka); pridružila joj se Laura Cassai koja priprema zelene makarone sa sirom, keljom i pečenim rajčicama.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 14, Sezona 2 | Epizoda 14

    Justine združuje piletinu i karamelizirane smokve sa "chantilly" kremom (od vrhnja šećera u prahu) i vanilije), a poslije joj se pridružuje i Laura koja predstavlja svoju kaneloni tjesteninu s gljivama.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Martha peče

    +

    Predivne puslice, Sezona 10 | Epizoda 5

    Beze je osnova za mnogo očaravajućih deserata, a u današnjoj emisiji Martha dijeli tri takva recepta: prozračni meringue s ušećerenim bobicama, čokoladnu tortu zvanu hrana za anđele s mliječnom glazurom i dacquoise bombice od badema!

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Martha peče

    +

    Peciva za doručak, Sezona 10 | Epizoda 6

    Svi vole peciva za doručak, a najbolja su ona domaća. Pridružite se Marthi dok podučava kako pripremiti slatko kvasno tijesto za grešno ukusni frangipane s kruškom, rolice od cimeta i smeđeg maslaca i hrskavce s džemom od kojih cure sline.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Mediteranski bijeg Ricka Steina

    +

    Sardinija i Sicilija, Sezona 1 | Epizoda 2

    U Sardiniji, Rick promatra mjesne ribare koji hvataju cipla metodama iz Starog rimskog doba i odlazi na trajekt za Siciliju.

  • 15:00

    Božićno odbrojavanje s Jamiejem

    +

    Božićno odbrojavanje s Jamiejem, Extra | Epizoda 1

    Pripremite se za božićno odbrojavanje s Jamiejem!

  • 16:00

    Nigellissima

    +

    Obiteljska gozba usred tjedna, Sezona 1 | Epizoda 1

    Nigella Lawson pokazuje kako je lako unijeti duh Italije u kuhinju i na tanjur korištenjem sastojaka koji su dostupni u svakom supermarketu. Ona strasno voli Italiju i talijansku kuhinju jer je živjela i radila u Firenzi prije studija modernih jezika.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Svinjska jetra na madžarski način, Sezona 2 | Epizoda 15

  • 17:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Čokolade, Sezona 2 | Epizoda 12

    Čokolada je Franciskov omiljeni sastojak, a danas nam donosi tri recepta s kraljicom čokoladom u glavnoj ulozi.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Azijsko nadanuće, Sezona 1 | Epizoda 15

    Francisco se voli poigravati azijskim okusima. Smrznuti yuzu sendviči i karamele sa sezamom kombiniraju citrus, tost i slatkiše u predivne, moćne porcije. Japanski flan od mlijeka i jaja je mekan. A u matcha torti možete naći komadiće nashi kruške u citronela sirupu.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Vegeterijansko, Sezona 1 | Epizoda 13

    Gordon kreće u vegetarijansko kuhanje kod kuće kako bi napravio doručak, ručak i večeru bez mesa.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Hrana za utjehu, Sezona 1 | Epizoda 14

    Gordon sprema vrhunsku hranu za utjehu, uključujući začinjenu kašu.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 13, Sezona 2 | Epizoda 13

    Justine nudi svoju oceansku pastrvu na maslacu, odrezak Negimaki i tost-sendvič (sir+šunka); pridružila joj se Laura Cassai koja priprema zelene makarone sa sirom, keljom i pečenim rajčicama.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 14, Sezona 2 | Epizoda 14

    Justine združuje piletinu i karamelizirane smokve sa "chantilly" kremom (od vrhnja šećera u prahu) i vanilije), a poslije joj se pridružuje i Laura koja predstavlja svoju kaneloni tjesteninu s gljivama.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 21:05

    Božićno odbrojavanje s Jamiejem

    +

    Božićno odbrojavanje s Jamiejem, Extra | Epizoda 1

    Pripremite se za božićno odbrojavanje s Jamiejem!

  • 22:05

    Mediteranski bijeg Ricka Steina

    +

    Sardinija i Sicilija, Sezona 1 | Epizoda 2

    U Sardiniji, Rick promatra mjesne ribare koji hvataju cipla metodama iz Starog rimskog doba i odlazi na trajekt za Siciliju.

  • 23:05

    Martha peče

    +

    Predivne puslice, Sezona 10 | Epizoda 5

    Beze je osnova za mnogo očaravajućih deserata, a u današnjoj emisiji Martha dijeli tri takva recepta: prozračni meringue s ušećerenim bobicama, čokoladnu tortu zvanu hrana za anđele s mliječnom glazurom i dacquoise bombice od badema!

    Idite na emisiju
  • 23:35

    Martha peče

    +

    Peciva za doručak, Sezona 10 | Epizoda 6

    Svi vole peciva za doručak, a najbolja su ona domaća. Pridružite se Marthi dok podučava kako pripremiti slatko kvasno tijesto za grešno ukusni frangipane s kruškom, rolice od cimeta i smeđeg maslaca i hrskavce s džemom od kojih cure sline.

    Idite na emisiju
  • 00:05

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Svinjska jetra na madžarski način, Sezona 2 | Epizoda 15

  • 00:35

    Nigellissima

    +

    Obiteljska gozba usred tjedna, Sezona 1 | Epizoda 1

    Nigella Lawson pokazuje kako je lako unijeti duh Italije u kuhinju i na tanjur korištenjem sastojaka koji su dostupni u svakom supermarketu. Ona strasno voli Italiju i talijansku kuhinju jer je živjela i radila u Firenzi prije studija modernih jezika.

    Idite na emisiju
  • 01:05

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    MALMO (ŠVEDSKA) X VELŠKI PRŽENI SIR, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jack i Polly sastaju se na tržnicama londona da kušaju tost sa sirom i rasprave o velškom prženom siru, koji je Jacku najbolji tost sendvič na svijetu. Nakon lekcije iz povijesti, Jack odlazi u Malmo u Švedskoj, koji je vegetarijanski glavni grad Sjeverne Europe.

  • 01:35

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    BANGKOK (TAJLAND) X SVINJETINA S UMAKOM OD JABUKA, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jack se sastaje s Polly na maloj farmi svinja kako bi saznao kako počinje ljubav između svinjetine i jabuka. Zatim priprema svinjetinu u umaku od jabuka te kulinarski šok doživljava uz uličnu hranu jugoistočne Azije gdje iskušava tajlandska jela i začine.

  • 02:00

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Vegeterijansko, Sezona 1 | Epizoda 13

    Gordon kreće u vegetarijansko kuhanje kod kuće kako bi napravio doručak, ručak i večeru bez mesa.

    Idite na emisiju
  • 02:20

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Hrana za utjehu, Sezona 1 | Epizoda 14

    Gordon sprema vrhunsku hranu za utjehu, uključujući začinjenu kašu.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 03:35

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Čokolade, Sezona 2 | Epizoda 12

    Čokolada je Franciskov omiljeni sastojak, a danas nam donosi tri recepta s kraljicom čokoladom u glavnoj ulozi.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Azijsko nadanuće, Sezona 1 | Epizoda 15

    Francisco se voli poigravati azijskim okusima. Smrznuti yuzu sendviči i karamele sa sezamom kombiniraju citrus, tost i slatkiše u predivne, moćne porcije. Japanski flan od mlijeka i jaja je mekan. A u matcha torti možete naći komadiće nashi kruške u citronela sirupu.

    Idite na emisiju
  • 04:25

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 13, Sezona 2 | Epizoda 13

    Justine nudi svoju oceansku pastrvu na maslacu, odrezak Negimaki i tost-sendvič (sir+šunka); pridružila joj se Laura Cassai koja priprema zelene makarone sa sirom, keljom i pečenim rajčicama.

    Idite na emisiju
  • 04:50

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 14, Sezona 2 | Epizoda 14

    Justine združuje piletinu i karamelizirane smokve sa "chantilly" kremom (od vrhnja šećera u prahu) i vanilije), a poslije joj se pridružuje i Laura koja predstavlja svoju kaneloni tjesteninu s gljivama.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Božićno odbrojavanje s Jamiejem

    +

    Božićno odbrojavanje s Jamiejem, Extra | Epizoda 1

    Pripremite se za božićno odbrojavanje s Jamiejem!