Nedjelja

29 Studeni

  • 06:00

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 3, 9, Sezona 3 | Epizoda 9

    Karamel krema.

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Jeruzalem, Sezona 2 | Epizoda 9

    Nadahnut ovim fascinantnim gradom, Paul stvara dva vlastitia kolača. Jeruzalemski prstenasti kruh za cijelu obitelj. I kolač u kojem je sve najbolje od nevjerojatnih sastojaka što preplavljuju tržnice –kolač od badema i nara.

    Idite na emisiju
  • 07:10

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Cjelovite žitarice, Sezona 2 | Epizoda 8

    Cjelovite žitarice imaju intenzivniji okus od prerađenih i zato ih Francisco voli dodati u deserte.

    Idite na emisiju
  • 07:40

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Čaj u pet, Sezona 1 | Epizoda 11

    Danas je dobar dan za čaj i grickalice: Pokušajte napraviti mellies od vanilije i meda - izgledaju zgodno, a lako ih je napraviti. Ili vafle bez glutena od kakaoa s punjenjem od kremaste čokolade.

    Idite na emisiju
  • 08:05

    Jamiejev brz i jednostavan Božić

    +

    Jamiejev brz i jednostavan Božić, Extra | Epizoda 1

    Jamie se vraća s jedinstvenim jelima od kojih cure sline kako bi nadahnuo kućne kuhare da budu kreativni koristeći samo pet namirnica posebno za blagdansko vrijeme. Savršeno za one od vas koji vole klopu, ali nemaju energije za komplicirano kuhanje.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    Sigapore x odrezak, Sezona 1 | Epizoda 8

    Jack i Polly posjećuju najboljeg pekara u Londonu kako bi saznali kako priprema pitu s odreskom i bubrezima. Zatim odlazi u Singapur gdje je proveo djetinjstvo.

  • 09:30

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    Talin x dimljena riba i poširana jaja, Sezona 1 | Epizoda 9

    Polly educira Jacka o povijesti dimljene haringe, jednog od Jacku omiljenih doručaka iz djetinjstva. Zatim odlazi u Tallin u Estoniju kako bi na sličan način pripremio lokalnu ribu.

  • 10:00

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    Rotterdam, Nizozemska x kobasice i sladoled, Sezona 1 | Epizoda 10

    Polly traži Jacka da se nađu pored Canal Museuma kako bi istražili povijest sladoleda u Londonu. Naravno da ona uključuje dovlačenje blokova leda iz Norveške! Polly zatim objašnjava kako je nastalo jelo Spotted Dick, a Jack to dvoje nosi u Rotterdam.

  • 10:30

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Veliko i smjelo, Sezona 1 | Epizoda 4

    Gordonov vodič za kuhanje kod kuće se nastavlja dok nam pokazuje kako da napravimo ukusnu hranu.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Klasika s obratom, Sezona 1 | Epizoda 5

    Recepti uključuju neodoljivi doručak od Merguez kobasica i croissante punjene Fondina sirom te ljutkastu meksičku juhu. Najstarija kći Megan pomaže u pripremi hrskave pečene patke s umakom od crnog graha i kolačem od ljutkaste banane.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Francusko, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi Gordonovi domaći recepti nadahnuti su francuskom kuhinjom, hranom u koju se Gordon prvobitno zaljubio kao kuhar.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Dugi vikendi Ricka Steina

    +

    Cadiz, Sezona 1 | Epizoda 8

    Rickova serija o kulinarskim posjetima raznim gradovima nastavlja se s putovanjem u povijesni Cadiz na jugu Španjolske.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Dugi vikendi Ricka Steina

    +

    Solun, Sezona 1 | Epizoda 9

    Rickova serija o kulinarskom putovanju nastavlja se putovanjem u Solun, grad na sjeveru Grčke uz obale Egejskog mora. Grad je cijenjen kao gurmanski glavni grad Grčke te rodno mjesto najvećeg ratnika svih vremena, Aleksandra Makedonskog.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Dugi vikendi Ricka Steina

    +

    Palermo, Sezona 1 | Epizoda 10

    Kako bi zaokružio ovu 10-djelnu seriju, Rick Stein posjećuje grad Palermo na sjeveru Sicilije. Grad je popločen odjecima arapskih, sjevernoafričkih, francuskih, španjolskih i talijanskih utjecaja pa joj je kuhinja zato jedinstvena i neodoljiva.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejeva i Jimmyjeva svečana gozba

    +

    Jamiejeva i Jimmyjeva svečana gozba, Extra | Epizoda 1

    Jamie Oliver i Jimmy Doherty slave blagdane uz neke izvrsne recepte.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 3, Sezona 2 | Epizoda 3

    Justine savjetuje kako iskoristiti cijelo pile i izokreće svima omiljenu voćnu salatu. Kirsten ima vraški prijedlog za kupine s vrhnjem u tankom tijestu.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 4, Sezona 2 | Epizoda 4

    Justine nam odaje tajnu rajčica u preljevu od ulja i octa te lepinja sa slanutkom. Kirsten vam golica okusne pupoljke kockicama od lješnjaka i karamele.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Cape Town, Sezona 2 | Epizoda 10

    Nadahnut boravkom u ovom zapanjujućem gradu, Paul stvara dva kolača po svojemu. Dodaje britanski dodir na afrikanski klasik i stvara Earl Grey mliječnu tortu, te mesne pite prema svojem receptu za Braai pitu.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Karamele, Sezona 2 | Epizoda 9

    Neki ih se boje, nekima su nezamjenjive, a svima su neodoljive - karamele.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Pite, Sezona 1 | Epizoda 12

    Prvo se priprema kakao pita, a bit će zamotana u baršunastu kremu od kave. Zatim je tu pita s okusom pistacije punjena tankim slojem kompota od grejpa.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Pekarski odmor kosmatih bajkera

    +

    Austrija, Sezona 1 | Epizoda 5

    Dom Mozarta, Mojih pjesama, mojih snova i Arnolda Schwarzeneggera čini peti dio putovanja Kosmatih bajkera. Avantura počinje u Beču, koji je glavno mjesto za peciva na svijetu i završava na vrhu Grossglockner na prijelazu kroz Alpe.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Pekarski odmor kosmatih bajkera

    +

    Italija, Sezona 1 | Epizoda 6

    U šestom dijelu putovanja Kosmatih bajkera, došli su do juga Europe, do Italije. Počevši u Veneciji, bajkeri moraju prijeći na elegantnije prijevozno sredstvo, gondolu. To ih neće zaustaviti u kuhnaju. Pripremaju foccaciu pokraj kanala.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Mayina kuhinja

    +

    Jordan, Sezona 1 | Epizoda 11

    I ovaj put, tradicionalna i ukusna jela iz Jordana pod kulinarskom palicom slavne May Yacoubi.

  • 21:30

    Mayina kuhinja

    +

    Sirija, Sezona 1 | Epizoda 12

    May Yacoubi upoznaje nas sa specijalitetima zemlje u kojima rastu stabla jasmina – Sirije.

  • 22:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Pržene ribice i krumpirići, omiljena brza hrana Britanaca, dobivaju novi izgled u zdravijoj i ukusnoj verziji, a pita od kobasice i pirea je nešto što nikada u životu niste vidjeli, sve Jamiejeve kuhače djelo.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie priprema obiteljsku verziju piletine s maslacom koju djeca obožavaju, a losos u lisnatom tijestu nezaobilazna je delikatesa koju će svatko znati pripremiti prema Jamiejevom receptu.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Dvojica nezasitnih Talijana

    +

    Sveci i čuda (Puglia), Sezona 1 | Epizoda 4

    U posljednjoj epizodi serije religiozni skeptik Antonio i fanatični vjernik Gennaro jedu na svom putovanju i kulinarskim hodočašćem kroz samostane, svetišta i festivale Puglije.

    Idite na emisiju
  • 00:10

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Alberobello i Lecce, Sezona 6 | Epizoda 7

    Ovog tjedna Gino odlazi u Alberobello, u kojoj su kuće stožastog oblika. Ovdje saznaje o prošlosti ovih jedinstvenih kuća i uči kako se sprema tjestenina orecchietta od jedne bake u njenom dvorištu.

    Idite na emisiju
  • 00:40

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Santa Maria di Leuce, Sezona 6 | Epizoda 8

    Večeras Gino napokon dolazi do kraja svog putovanja Sredozemljem. A samom jugu, u Santa Maria Di Leuci upoznaje svećenika i kuha rižoto sa šafranom.

    Idite na emisiju
  • 01:05

    Jamie kuha za Božić

    +

    Jamie kuha za Božić, Extra | Epizoda 1

    U ovoj emisiji od sat vremena Jamie uklanja stres iz pripreme večere za Božić i vraća vam ugodan Božićni dan. Prateći Jamiejeve savjete možete biti smireni, organizirani i pripremljeni, a vaša Božićna večera bit će siguran hit.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Dobar tek

    +

    Za posebne goste, Sezona 4 | Epizoda 5

    Lora i Stojan predstavljaju jela kojima možemo dostojno dočekati goste. Ukusni muffini jednostavni su za pripremu. Tu su i prijedlozi za glavna jela. Prvi je riba s umakom od šafrana i kus-kusom. Drugi je inačica vrlo popularnog jela - mesne štruce.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Idilično, Sezona 4 | Epizoda 6

    Lora i Stojan nude nam tri zanimljiva prijedloga. Juha od rajčice s poširanim jajima priprema se s namirnicama dostupnim u svakom domu. Umak od sira i artičoka brza je i ukusna poslastica. Treći su recept conchiglioni s piletinom i sirom.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Dobar tek

    +

    Dašak Sredozemlja, Sezona 4 | Epizoda 7

    Lora i Stojan pripremaju recepte s daškom Sredozemlja. Za juhu su vam potrebni samo limenka slanutka, malo povrća i pravi začini. Drugi je prijedlog goveđa jetra s gljivama i chorizo kobasicama. Emisija završava kolačem od maka i ricotte.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Dobar tek

    +

    Utjeha kod kuće, Sezona 4 | Epizoda 8

    Iz Lorine i Stojanove kuhinje šire se divni mirisi budući da danas u pećnici pripremaju slatke i slane poslastice. Desert je brz i jednostavan – lagana torta od limuna. Pripremaju i quiche, ali prije toga i zelenu salatu s okruglicama od sira.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Dobar tek

    +

    Nova interpretacija, Sezona 4 | Epizoda 9

    Krumpir-salata pravi je klasik, ali Lora i Stojan pripremaju je na sasvim nov i vrlo ukusan način. I milanske kotlete spremit će po netradicionalnom receptu. Desert je ukusna torta od smeđeg maslaca s glazurom.

    Idite na emisiju