Subota

28 Studeni

  • 06:00

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 3, 8, Sezona 3 | Epizoda 8

    Pita od jabuka.

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Bergen, Sezona 2 | Epizoda 8

    U spomen istraživanju norveških jela, Paul stvara svoju verziju dvaju jela iz pećnice, omiljenih u Bergenu: začinjeni božićni kruh Julevortbrod s voćem i pivom, te nevjerojatni kolač Bijele Gospe: bademi, krema, bijela i tamna čokolada na kolačićima.

    Idite na emisiju
  • 07:10

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Kreme za kolače, Sezona 2 | Epizoda 6

    Dobra krema za kolače može pretvoriti najobičniji desert u slastičarski dragulj.

    Idite na emisiju
  • 07:40

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatki tapas, Sezona 1 | Epizoda 9

    Danas Francisco pravi "pijaminhu." Predlaže tri slatka tapasa za slatki koktel: Papos de anjo u aromatičnom soku od naranče i poejo za sjećanje na zemlju Alentejo.

    Idite na emisiju
  • 08:05

    Jamie Oliver: Australska kuhinja

    +

    Jamie Oliver: Australska kuhinja 1, 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 09:00

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    MALMO (ŠVEDSKA) X VELŠKI PRŽENI SIR, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jack i Polly sastaju se na tržnicama londona da kušaju tost sa sirom i rasprave o velškom prženom siru, koji je Jacku najbolji tost sendvič na svijetu. Nakon lekcije iz povijesti, Jack odlazi u Malmo u Švedskoj, koji je vegetarijanski glavni grad Sjeverne Europe.

  • 09:30

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    BANGKOK (TAJLAND) X SVINJETINA S UMAKOM OD JABUKA, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jack se sastaje s Polly na maloj farmi svinja kako bi saznao kako počinje ljubav između svinjetine i jabuka. Zatim priprema svinjetinu u umaku od jabuka te kulinarski šok doživljava uz uličnu hranu jugoistočne Azije gdje iskušava tajlandska jela i začine.

  • 10:00

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    Girona, Španjolska x žele, Sezona 1 | Epizoda 7

    Polly vodi Jacka u jedan od najstarijih restorana s jeguljama i pitama kako bi upoznali vlasnika i kušali hladetinu od jegulje dok slušaju o povijesti jegulja u Britaniji. Zatim odlazi u Gironu u Španjolsku gdje priprema jelo na drugačiji način.

  • 10:30

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Obroci na kojima sam odrastao, Sezona 1 | Epizoda 1

    Gordon priprema moderne verzije jela koje je volio kao dijete, uključujući i pastirsku pitu.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Jela za prijatelje, Sezona 1 | Epizoda 2

    Gordonov vodič za domaću hranu se nastavlja dok nas uči kako kuhati za prijatelje recepte koji su savršeni za podijeliti.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Serija o jugoističnoj Aziji, Sezona 1 | Epizoda 3

    Gordon će nas naučiti kako da napravimo ukusan doručak, ručak i večeru nadahnutu okusima jugoistočne Azije.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Pržene ribice i krumpirići, omiljena brza hrana Britanaca, dobivaju novi izgled u zdravijoj i ukusnoj verziji, a pita od kobasice i pirea je nešto što nikada u životu niste vidjeli, sve Jamiejeve kuhače djelo.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie priprema obiteljsku verziju piletine s maslacom koju djeca obožavaju, a losos u lisnatom tijestu nezaobilazna je delikatesa koju će svatko znati pripremiti prema Jamiejevom receptu.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Dugi vikendi Ricka Steina

    +

    Lisabon, Sezona 1 | Epizoda 6

    Rick Stein posjećuje Lisabon na obalama rijeke Tagus, a to je grad koji je zaljubljen u morske plodove, a moguće je da ima najbolje tortice s kremom od jaja na svijetu.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Dugi vikendi Ricka Steina

    +

    Kopenhagen, Sezona 1 | Epizoda 7

    Rick Stein posjećuje dom nove nordijske kuhinje, Copenhagen, gdje revolucionarni chefovi stvaraju umjetnička jela te se pobožno drže danskih, sezonskih sastojaka. Rick odlazi pronaći šipak, saznaje kako se beru pupoljci, kora i cvijeće te kako od tijesta napraviti štre kamenice.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejev brz i jednostavan Božić

    +

    Jamiejev brz i jednostavan Božić, Extra | Epizoda 1

    Jamie se vraća s jedinstvenim jelima od kojih cure sline kako bi nadahnuo kućne kuhare da budu kreativni koristeći samo pet namirnica posebno za blagdansko vrijeme. Savršeno za one od vas koji vole klopu, ali nemaju energije za komplicirano kuhanje.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 1, Sezona 2 | Epizoda 1

    Justine nam se vraća s novom sezonom Gurmanski svaki dan. Pridružuju joj se i glasoviti svjetski chefovi. Danas Kirsten Tibbals.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 2, Sezona 2 | Epizoda 2

    Danas Justine sprema sporo pirjanu hobotnicu i riblje štapiće u tankom tijestu, a Kirstin savjetuje kako pripremiti puding od parenih malina.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Jeruzalem, Sezona 2 | Epizoda 9

    Nadahnut ovim fascinantnim gradom, Paul stvara dva vlastitia kolača. Jeruzalemski prstenasti kruh za cijelu obitelj. I kolač u kojem je sve najbolje od nevjerojatnih sastojaka što preplavljuju tržnice –kolač od badema i nara.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Čajevi, Sezona 2 | Epizoda 7

    Francisco voli dodati aromu čaja u deserte kako bi pojačao okus slastice.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Deserti uz posebnu večeru, Sezona 1 | Epizoda 10

    Postoje jedinstveni trenuci koji traže jedinstvene deserte poput demi-cuit afrodizijaka od čokolade i cimeta sa zrnima đumbira i votke.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Pekarski odmor kosmatih bajkera

    +

    Njemačka, Sezona 1 | Epizoda 3

    Njemačka je jedna od Daveovih omiljenih zemalja. Putujući od vinogradarske regije u dolini rijeke Rajne do duhovnog doma piva, Bavarske, Bajkeri otkrivaju strast Nijemaca prema kruhu svih oblika, veličina i okusa.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Pekarski odmor kosmatih bajkera

    +

    Istočna Europa, Sezona 1 | Epizoda 4

    Na pola puta Kosmatih bajkera oni odlaze u najdalja područja Europe, što završava sjajnom obiteljskom zabavom koju je organizirala Daveova žena Lil, koja dolazi iz Rumunjske. Posjećuju Slovačku, Mađarsku i Rumunjsku.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Brza kuhinja Mary Berry

    +

    Marakeš, Sezona 1 | Epizoda 3

    Avantura u Marakešu, Maroko i istraživanje raznoraznih začina, miomirisa i "sporih jela".

  • 21:30

    Brza kuhinja Mary Berry

    +

    Mornarica, Sezona 1 | Epizoda 4

    Mary se pridružuje mornarici na ratnom brodu i istražuje kako od jeftinih i malobrojnih sastojaka pripremiti kraljevsku gozbu.

  • 22:00

    Martha peče

    +

    Ukrasni kruh, Sezona 10 | Epizoda 3

    Danas u Martha peče dovodimo vaše vještine pečenja kruha na novu razinu i saznajete sve što trebate za tri kvalitetna kruha: hrskavu zlatnu pogaču, jedinstveni jestivi krajolik s lukom i porilukom u obliku focaccie i brioš s maslacem.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Martha peče

    +

    Elegantna jela, Sezona 10 | Epizoda 4

    Svi imamo svoje omiljene kolačiće, ali ponekad prigoda traži nešto posebno. U današnjoj emisiji Martha dijeli tri recepta koji skromni keks pretvaraju u umjetnost: “faux bois” od vanilije i čokolade s pistacijama, kekse s ušećerenim cvijećem i trešnjin cvijet.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Dvojica nezasitnih Talijana

    +

    Regionalni ponos (Piemont), Sezona 1 | Epizoda 3

    Svjesni su da promjene dolaze u Italiju, ali nedavni priljev migranata donio je neobične nove sastojke na tržnicu Torina. Strani proizvođači hrane suočavaju se s teškim restrikcijama populističkih političara.

    Idite na emisiju
  • 00:10

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Gargano i Polignano a Mare, Sezona 6 | Epizoda 5

    Ovog tjedna je Gino na pola puta putovanja po Jadranu i istražuje nevjerojatni planinski lanac nacionalnog parka Gargango. Odalzi do stare farme, skrivene između starih stabala maslina, koji i dalje priprema starinski kačkavalj.

    Idite na emisiju
  • 00:40

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Masseria i Ostuni, Sezona 6 | Epizoda 6

    Gino je sada zašao duboko u sela Puglijana. Večeras će posjetiti farmu na kojoj se uzgajaju nevjerojatni sastojci od smokava do badema i naravno maslina. Gino isprobava njihova ulja, imeđu drevnih stabala maslina.

    Idite na emisiju
  • 01:05

    Jamiejeva i Jimmyjeva svečana gozba

    +

    Jamiejeva i Jimmyjeva svečana gozba, Extra | Epizoda 1

    Jamie Oliver i Jimmy Doherty slave blagdane uz neke izvrsne recepte.

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 03:35

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    , Sezona 6 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Dobar tek

    +

    Užitak za nepce, Sezona 4 | Epizoda 2

    Današnji brzi recept je pečeni sir sa sušenim smokvama i orašastim plodovima. Lora i Stojan predstavit će nam i recept za azijsko pareno pecivo. Jelo dostojno posebnih prigoda je vučena svinjetina, koju možemo kušati i kao ukusni sendvič.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Dobar tek

    +

    Gozba petkom, Sezona 4 | Epizoda 3

    Što možemo pripremiti za druženje s prijateljima u petak navečer? Lora i Stojan nude nam tri sjajne ideje. Bulgur i salata od krastavaca, punjeni feferoni i goveđa rebarca pirjana u pivu. To su recepti koje ćete dugo pamtiti.

    Idite na emisiju