Subota

7 Studeni

  • 06:00

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 3, 2, Sezona 3 | Epizoda 2

    Desert s rižom s preljevom od 5pet začina i mrvljenac od peanskih oraščića.

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Los Angeles, Sezona 2 | Epizoda 2

    Nadahnut suncem i showbizom Los Angelesa, Paul stvara dva svoja recepta. U počast američke tradicije domaćeg pečenja , Paul stvara vlastite zdrave digestive čokoladne kekse, a u čast showbiza, biskvitnu Ube tortu sa četiri sloja.

    Idite na emisiju
  • 07:10

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatki tapas, Sezona 1 | Epizoda 9

    Danas Francisco pravi "pijaminhu." Predlaže tri slatka tapasa za slatki koktel: Papos de anjo u aromatičnom soku od naranče i poejo za sjećanje na zemlju Alentejo.

    Idite na emisiju
  • 07:40

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Deserti uz posebnu večeru, Sezona 1 | Epizoda 10

    Postoje jedinstveni trenuci koji traže jedinstvene deserte poput demi-cuit afrodizijaka od čokolade i cimeta sa zrnima đumbira i votke.

    Idite na emisiju
  • 08:05

    Jamie Oliver: Australska kuhinja

    +

    Jamie Oliver: Australska kuhinja 1, 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Margaret River, Australija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Curtis traži nadahnuće u vinogradima i pejzažima ove regije smještene na jugozapadnom kutu Australije. Sastaje se s rančerima, lovi riječne rakove, posjećuje vinograd i bere obalno bilje.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Lombardija, Italija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Curtis putuje u Lombardiju u podnožju talijanskih Alpa kako bi otkrio lokalni sir i seljačko jelo. Zatim odlazi na obilazak vinograda helikopterom kako bi kupio pjenušac koji će popiti uz jesetrin kavijar.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Središnja obala, Kalifornija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Curtis autocestom kreće prema obali kako bi otkrio blago Pacifika. Posjećuje par koji je iz tehnološke industrije prešao u proizvodnju sira, uživa u ježincima i pronalazi inspiraciju na farmama morskih trava i petrovog uha u Montereyu.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Donal Skehan nam pokazuje kako pripremiti slasne obroke i uštediti vrijeme. Pile s parmezanom u jednoj tavi, gusta riblja juha s rajčicom i grahom, slanina i jaja s endivijom. Izazov od 5 minuta je tabbouleh s levantinskom vegetarijanskom salatom.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Donalova jela usrećuju vam obitelj. Krapow pile, obilje okusa. Živahni dodaci u repertoaru za sredinu tjedna: hrskavi losos, šparoge u umaku od rajčice s bosiljkom. Petominutni izazov su pečene goveđe okruglice sa sojom i sezamom.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Specijal za svečanosti i trikovi za sezonu božićnih praznika. Svi su recepti prilagođeni tom užurbanom vremenu između Božića i Nove godine, s puno okusa i nimalo meteža, a mogu se pripremiti i nekoliko dana unaprijed.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    20 godina Jamieja Olivera

    +

    20 godina Jamieja Olivera, Extra | Epizoda 1

    Prošlo je 20 godina otkako se Jamie Oliver pojavio na malim ekranima u seriji “Goli kuhar”. Pogledat ćemo njegov život, karijeru i utjecaj na našu prehranu.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Indija Ricka Steina

    +

    Rajasthan i Himachal Pradesh, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rick Stein stiže u Rajasthan, zemlju kraljeva i ozbiljnih mesojeda. Većinom pustinjska, posve je različita od sljedećeg odredišta, Himachal Pradesha, podno Himalaja. Njeni stanovnici uživaju u dijeti od divljeg bilja, riže i mahunarki.

  • 14:00

    Indija Ricka Steina

    +

    Madurai i Lucknow, Sezona 1 | Epizoda 6

    Vrhunski hotel u Maduraiju zapošljava kućanice da spravljaju izvorna domaća jela. U Lucknowu Rick upoznaje prvog indijskog MasterChefa. Za kraj svoga kulinarskog putovanja Rick okuplja prijatelje i otkriva rezultat potrage za savršenim curryjem.

  • 15:00

    Jamie Oliver: Australska kuhinja

    +

    Jamie Oliver: Australska kuhinja 1, 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Navratite do kuhinje i pogledajte što Justine sprema. Gaspačo i pržena riža s Bliskog istoka su samo neke od stvari koje priprema.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Justine će vam pokazati neke od recepata koji će vas impresionirati. Ražnjići od lososa i pancete, složenac od batata i poslastica od limuna.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Dublin, Sezona 2 | Epizoda 3

    Za vrijeme boravka u Dublinu, Paul Hollywood pokazuje nam dva vlastita recepta. Kruh od krumpira i ružmarina sa sodom bikarbonom, jednostavni kruh bogata okusa i teksture te profinjeni čokoladni tart za popodnevni čaj.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Čaj u pet, Sezona 1 | Epizoda 11

    Danas je dobar dan za čaj i grickalice: Pokušajte napraviti mellies od vanilije i meda - izgledaju zgodno, a lako ih je napraviti. Ili vafle bez glutena od kakaoa s punjenjem od kremaste čokolade.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Pite, Sezona 1 | Epizoda 12

    Prvo se priprema kakao pita, a bit će zamotana u baršunastu kremu od kave. Zatim je tu pita s okusom pistacije punjena tankim slojem kompota od grejpa.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Kosmati bajkeri i kokošja jaja

    +

    Maroko, Sezona 1 | Epizoda 3

    Dave i Si pripremaju piletinu tažin s konzerviranim limunima i maslinama za Berbere sjeverno od Feza te otkrivaju koliki je španjolski i mavarski utjecaj na marokansku kuhinju u Tetouanu.

  • 20:00

    Kosmati bajkeri i kokošja jaja

    +

    SAD, Sezona 1 | Epizoda 4

    Si King i Dave Myers istražuju podrijetlo južnjačke pržene piletine, omiljene brze hrane. Pripremaju palačinke s borovnicama i kobasicama te bajkerska ljuta krilca u Teksasu.

  • 21:00

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Mary otvara svoj vrt za seosku feštu i brza i jednostavna jela pretvara u spektakl za posjetitelje.

  • 21:30

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Uživamo u Marynim brzim jelima, a dok nama cure sline, ona objašnjava povijest britanske pite i karamela.

  • 22:00

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladni fudge, Sezona 1 | Epizoda 11

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Kraljica čokolade

    +

    Krafne s čokoladnim kapljicama, Sezona 1 | Epizoda 12

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Dvojica nezasitnih Talijana

    +

    Kalabrija, Sezona 2 | Epizoda 1

    Kreću na put u južnoj Kalabriji, gdje se prisjećaju svojih omiljenih jela iz djetinjstva.

    Idite na emisiju
  • 00:10

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Amalfijska obala, Sezona 5 | Epizoda 1

    Gino pokazuje svoja omiljena mesta duž sredozemne obale. Večeras počinje svoje putovanje na prekrasnoj obali Amalfija. Pridružite se Ginu dok posjećuje Positano i jedri uz obalu Amalfija, sve to dok usput istažuje jela koja lokalci čuvaju od zaborava.

    Idite na emisiju
  • 00:40

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Sorrento i Capri, Sezona 5 | Epizoda 2

    Nastavljajući svoje kulinarsko putovanje po Sredozemlju, Gino odlazi na otok Capri, najbolji otok koji možete posjetiti u Italiji. Tamo će Gino iskusiti sve čari života i upoznati čovjeka koji se proslavio fotografirajući Jackie Kennedy.

    Idite na emisiju
  • 01:05

    Jamie Oliver: Australska kuhinja

    +

    Jamie Oliver: Australska kuhinja 1, 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Kuhajte kao Heston

    +

    Piletina, Sezona 1 | Epizoda 3

    Možda je to najpopularnije meso na svijetu, ali Heston misli da staroj ptici treba makeover. Prvo pokušava revolucionalizirati način pečenja pileta, a zatim se hvata u koštac s raznim ukusnim dijelovima pileta. Kao na obdukciji.

    Idite na emisiju
  • 02:20

    Kuhajte kao Heston

    +

    Čokolada, Sezona 1 | Epizoda 4

    Heston propituje način na koji pripremamo čokoladu dok podiže poklopac s magičnih pucketavih slatkiša, s kolača od marakuje s eksplodirajućom podlogom, a tu je i cvjetni tiramisu u tegli s jestivim tlom od čokolade. Heston pretvara tamnu čokoladu u bogato čokoladno vino.

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Kuhajte kao Heston

    +

    Jaja, Sezona 1 | Epizoda 5

    Heston otkriva tajnu velikog kuhanog jajeta, savršenog poširanog jajeta i njemu svojstvenog škotskog jajeta. Heston izaziva lokalni ženski Holyport istitut na pripremanje kajgane te ih podučava kako napraviti savršenu torticu s limunom koja nikad ne zakaže.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Kuhajte kao Heston

    +

    Krumpir, Sezona 1 | Epizoda 6

    Heston se prihvaća skromnog krumpira, osnove svakog jačeg britanskog obroka. Ali krumpiri mogu još svašta osim da ih se kuha, peče ili pasira. Heston otkriva savjete i tehnike kako pretvoriti obični krumpir Maris Pipers u glavno jelo od kojeg cure sline.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Dobar tek

    +

    Španjolski omlet i souffle, Sezona 5 | Epizoda 8

    Početak ovog jelovnika je kućni i ukusan, to je topla pačja juha, gusta i zasitna. Nakon toga nas Lora i Stojan vode u Španjolsku uz recept za tortilje od krumpira ili španjolski omlet. To je jelo koje se lako priprema i prilagođava svačijem ukusu. U omlet dodaju ljuti chorizo i krasan ovčji sir.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Dobar tek

    +

    Balkanski jelovnik, Sezona 5 | Epizoda 9

    U ovoj će epizodi Lora i Stojan pripremiti zadivljujući balkanski miš-maš s mnogo okusa, karaktera i strasti. Od graha će pripremiti hummus uz hrskavo lisnato tijesto s aromom tipične bugarske biljke, samardale. Što slijedi? Ražnjići s iznenađenjem.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Salata od quinoe, svinjska vratina i desert od kokosa, Sezona 5 | Epizoda 10

    Kuhanje, razgovori o hrani i uživanje u njoj, u tome su Lora i Stojan najbolji. Kompletiraju jelovnik dok ugodno ćaskaju. Šarolika salata od quinoje i povrća, pržena svinjska vratina s rižom i desert u čaši - malo korice, banane i kokos. Dobar tek je zajamčen!

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Dobar tek

    +

    Baskijski pileći paprikaš, focaccia i krem juha od tikvica, Sezona 5 | Epizoda 11

    U ovoj se epizodi može osjetiti miris Sredozemlja. On dolazi od okusa i aroma. Krem juha od tikvica priprema se s mnogo bosiljka, a focaccia s ružmarinom, maslinama i maslinovim uljem. Povezujemo glavno jelo s Baskijom, piletina, paprike i varivo od rajčica. Neodoljivo.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Dobar tek

    +

    Bulgur s halloumi sirom, Sezona 5 | Epizoda 12

    Jelovnik koji su Lora i Stojan isplanirali za ovu epizodu izgleda svečano. Salata od bulgura i halloumi sira tako je ukusna i zasitna da se može poslužiti kao glavno jelo. Je li moguće odbiti neodoljivi janjeći but s tjesteninom i špinatom? Krasni muffini s makom, sušenim marelicama i čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Dobar tek

    +

    Farfalle i čokoladna šalota, Sezona 5 | Epizoda 13

    Što su Lora i Stojan isplanirali za danas? Salatu od avokada, tjestenine i mrkve pečenu u pećnici i čokoladnu šarlotu. Predivan meni koji svi vole i koji okuplja obitelj oko stola.

    Idite na emisiju