Petak

6 Studeni

  • 06:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    JUŽNA AUSTRALIJA, Sezona 2 | Epizoda 1

    Curtis i ekipa iz Maudea kušaju vino Chestera Osborna na krovu vinarije D'arenberg, građevine koja kao da je sišla s platna Salvadora Dalija. Potom idu na iscrpljujuću pouku o striži i uzgajanju ovaca. Jacque kombinira domorodačke sastojke.

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    RIM, Sezona 2 | Epizoda 2

    Curtis u srcu Rima istražuje kuhinju rođenih Rimljana. Put počinje posjetom lokalnom mesaru i susretom s bivšim chefom koji sada radi pizze. Kuša i starodrevni židovski kolač od paljenog povrća te coratellu, tradicionalno jelo od ribljih ostataka.

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rick Stein traži nabolje čuvane gastronomske tajne Francuske. Njegovo putovanje započinje u Dieppeu sa svježim rumbcem nakon kreće u potragu za morskim biljem uz estuarij Somme.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Salata od patke, Sezona 1 | Epizoda 7

    Jamie priprema salatu od patke s divovskim krutonima i prevarantski puding od riže s pirjanim voćem.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Kremasti rižoto od gljiva, Sezona 1 | Epizoda 8

    Jamie Oliver pokazuje kako se kuha muljavi rižoto s gljivama sa salatom od špinata te brzi cheesecake od limuna i malina u samo trideset minuta.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Azijsko nadanuće, Sezona 1 | Epizoda 15

    Francisco se voli poigravati azijskim okusima. Smrznuti yuzu sendviči i karamele sa sezamom kombiniraju citrus, tost i slatkiše u predivne, moćne porcije. Japanski flan od mlijeka i jaja je mekan. A u matcha torti možete naći komadiće nashi kruške u citronela sirupu.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Deserti u čaši, Sezona 1 | Epizoda 16

    U Schwarzwald torti ima kompota od trešanja i šlag, a mi ćemo je razgraditi. Dacquoise od kokosa ima mango kremu i svježi mango s koricom limete. A slatka riža će se naći u društvu pijanih kruški prekrivena hrskavim mrvicama s bademima.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Specijal za svečanosti i trikovi za sezonu božićnih praznika. Svi su recepti prilagođeni tom užurbanom vremenu između Božića i Nove godine, s puno okusa i nimalo meteža, a mogu se pripremiti i nekoliko dana unaprijed.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Super hrana obećava brze kuharske metode uz minimalan napor. Ovoga tjedna tu je slasno proljetno janje s mladim krumpirom i graškom. Azijski utjecaj ogleda se u Donalovim pečenim patlidžanima na riži s mentom i jasminom. Boljeg ručka nema!

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Nigellissima

    +

    Pečena piletina na talijanski način, Sezona 1 | Epizoda 2

    Zadatak Nigelle Lawson e pokazati nam kako je lako unijeti u kuhinju duh Italije pa će pripremiti piletinu na talijanski način i poslužiti ga uz sunčani orzotto sa šafranom. Za desert je pripremila kremu od kave.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Piletina i smotuljici od sira, Sezona 2 | Epizoda 20

  • 12:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Pirjani volovski rep, marinirane gljive, karamelizirani luk. Justine danas priprema ovo i još mnogo toga.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Laura Cassai u kuhinji priprema talijanski klasik: svježe fettuccine s kremastom juhom od rakova. Kasnije priprema savršene popečke koji su iznimno hrskavi.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Mayina kuhinja

    +

    Južna Afrika, Sezona 1 | Epizoda 5

    Chef May Yacoubi ističe raznolikost okusa južnoafričke kuhinje, počevši od nacionalnog jela baboti, kojega slijede popularni umak peri-peri te desert malva.

  • 13:30

    Mayina kuhinja

    +

    Arapski Zaljev, Sezona 1 | Epizoda 6

    Chef May Yacoubi vas upoznaje s kuhinjom Arapskog Zaljeva. Tu su saudijski jareesh, pile s rižom basmati, jedinstveno riblje jelo mutabbag iz Kuvajta, te khanfaroosh iz Bahreina, prženi desert, omiljen kao doručak.

  • 14:00

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ricka Steina put vodi kroz istočne pokrajine Francuske, Elzas i Juru, dom njemu omiljenog francuskog jela, choucroute garna i francuskog sira comtea.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Sarnie odrezak, Sezona 1 | Epizoda 9

    Jamie Oliver pokazuje kako se kuha savršeni odrezak sarnie s hrskavim mladim krumpirima, sirastim gljivama i salatom od cikle.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Pita od piletine, Sezona 1 | Epizoda 10

    Jamie priprema pitu od piletine s graškom na francuski način, pireom od slatke mrkve i bobica, prhke kolačiće i šlag kremu.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Nigellissima

    +

    Svinjski lungić, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nigella Lawson priprema svinjski lungić punjen origanom i parmskom šunkom, koji poslužuje na lažnom pire krumpiru s vignarolom. Ističe vrline špageta od pira uz koje ide umak od maslina i inčuna, koji se priprema bez kuhanja.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Piletina i smotuljici od sira, Sezona 2 | Epizoda 20

  • 17:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Tortice, Sezona 1 | Epizoda 17

    Postoje složeni deserti, ali ima i onih super jednostavnih. Prva tortica je bez glutena, napravljena od bademovog brašna Napunit ćemo je slatkom chilom i kruškom, koje su kuhane u sirupu od limuna i cimeta.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatko povrće, Sezona 1 | Epizoda 18

    Slatko povrće odavno se koristi kod deserta. Kušajte tortu od mrkve s orasima i posebnom kremom od bučinog soka; biskvit od lješnjaka punjen kompotom od rajčica s krasnom pjenicom od čokolade.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Novih pet Donalovih recepata sa zdravim sastojcima. Ovoga tjedna, ponuda uključuje kockice hrskave svinjetine u tavi s komoračem, a morate probati umak od patlidžana na riži s cvjetačom i kurkumom. I popularno jelo s tajlandskih uličnih kuhinja.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Pet jela svakoga tjedna nisu samo slasna nego i zdrava. Obitelj ćete usrećiti pečenom piletinom u jednoj tavi za večeru. Donal spravlja i jednostavne školjke na grašku i šparogama. Tu je i tai salata s hrskavom govedinom i mangom.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Pirjani volovski rep, marinirane gljive, karamelizirani luk. Justine danas priprema ovo i još mnogo toga.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Laura Cassai u kuhinji priprema talijanski klasik: svježe fettuccine s kremastom juhom od rakova. Kasnije priprema savršene popečke koji su iznimno hrskavi.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Kuhajte kao Heston

    +

    Piletina, Sezona 1 | Epizoda 3

    Možda je to najpopularnije meso na svijetu, ali Heston misli da staroj ptici treba makeover. Prvo pokušava revolucionalizirati način pečenja pileta, a zatim se hvata u koštac s raznim ukusnim dijelovima pileta. Kao na obdukciji.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Kuhajte kao Heston

    +

    Čokolada, Sezona 1 | Epizoda 4

    Heston propituje način na koji pripremamo čokoladu dok podiže poklopac s magičnih pucketavih slatkiša, s kolača od marakuje s eksplodirajućom podlogom, a tu je i cvjetni tiramisu u tegli s jestivim tlom od čokolade. Heston pretvara tamnu čokoladu u bogato čokoladno vino.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Sarnie odrezak, Sezona 1 | Epizoda 9

    Jamie Oliver pokazuje kako se kuha savršeni odrezak sarnie s hrskavim mladim krumpirima, sirastim gljivama i salatom od cikle.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Pita od piletine, Sezona 1 | Epizoda 10

    Jamie priprema pitu od piletine s graškom na francuski način, pireom od slatke mrkve i bobica, prhke kolačiće i šlag kremu.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ricka Steina put vodi kroz istočne pokrajine Francuske, Elzas i Juru, dom njemu omiljenog francuskog jela, choucroute garna i francuskog sira comtea.

    Idite na emisiju
  • 23:10

    Mayina kuhinja

    +

    Južna Afrika, Sezona 1 | Epizoda 5

    Chef May Yacoubi ističe raznolikost okusa južnoafričke kuhinje, počevši od nacionalnog jela baboti, kojega slijede popularni umak peri-peri te desert malva.

  • 23:40

    Mayina kuhinja

    +

    Arapski Zaljev, Sezona 1 | Epizoda 6

    Chef May Yacoubi vas upoznaje s kuhinjom Arapskog Zaljeva. Tu su saudijski jareesh, pile s rižom basmati, jedinstveno riblje jelo mutabbag iz Kuvajta, te khanfaroosh iz Bahreina, prženi desert, omiljen kao doručak.

  • 00:10

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Piletina i smotuljici od sira, Sezona 2 | Epizoda 20

  • 00:40

    Nigellissima

    +

    Svinjski lungić, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nigella Lawson priprema svinjski lungić punjen origanom i parmskom šunkom, koji poslužuje na lažnom pire krumpiru s vignarolom. Ističe vrline špageta od pira uz koje ide umak od maslina i inčuna, koji se priprema bez kuhanja.

    Idite na emisiju
  • 01:10

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    NOVI JUŽNI WALES, Sezona 2 | Epizoda 3

    U sumrak Curtis i Mark, chef iz restorana 'Three Blue Ducks', rone za jastozima i uživaju u večeri uz more. Curtis na drveću kuša nikad prije doživljene okuse: voće od čokoladnog i limunovog pudinga.

    Idite na emisiju
  • 01:40

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    SONOMA, Sezona 2 | Epizoda 4

    Kalifornija, u balonu, visoko nad vinogradima Sonome, kuša se vino. Na zemlji, Curtis posjećuje vinariju Littorai sa svojim sommelierom. Na moru, isplovljava sa ženskom posadom pecati losose. I kušati svježe filete.

    Idite na emisiju
  • 02:15

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Pet jela svakoga tjedna nisu samo slasna nego i zdrava. Obitelj ćete usrećiti pečenom piletinom u jednoj tavi za večeru. Donal spravlja i jednostavne školjke na grašku i šparogama. Tu je i tai salata s hrskavom govedinom i mangom.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Kuhajte kao Heston

    +

    Piletina, Sezona 1 | Epizoda 3

    Možda je to najpopularnije meso na svijetu, ali Heston misli da staroj ptici treba makeover. Prvo pokušava revolucionalizirati način pečenja pileta, a zatim se hvata u koštac s raznim ukusnim dijelovima pileta. Kao na obdukciji.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Kuhajte kao Heston

    +

    Čokolada, Sezona 1 | Epizoda 4

    Heston propituje način na koji pripremamo čokoladu dok podiže poklopac s magičnih pucketavih slatkiša, s kolača od marakuje s eksplodirajućom podlogom, a tu je i cvjetni tiramisu u tegli s jestivim tlom od čokolade. Heston pretvara tamnu čokoladu u bogato čokoladno vino.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Tortice, Sezona 1 | Epizoda 17

    Postoje složeni deserti, ali ima i onih super jednostavnih. Prva tortica je bez glutena, napravljena od bademovog brašna Napunit ćemo je slatkom chilom i kruškom, koje su kuhane u sirupu od limuna i cimeta.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatko povrće, Sezona 1 | Epizoda 18

    Slatko povrće odavno se koristi kod deserta. Kušajte tortu od mrkve s orasima i posebnom kremom od bučinog soka; biskvit od lješnjaka punjen kompotom od rajčica s krasnom pjenicom od čokolade.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Pirjani volovski rep, marinirane gljive, karamelizirani luk. Justine danas priprema ovo i još mnogo toga.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Laura Cassai u kuhinji priprema talijanski klasik: svježe fettuccine s kremastom juhom od rakova. Kasnije priprema savršene popečke koji su iznimno hrskavi.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Sarnie odrezak, Sezona 1 | Epizoda 9

    Jamie Oliver pokazuje kako se kuha savršeni odrezak sarnie s hrskavim mladim krumpirima, sirastim gljivama i salatom od cikle.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Pita od piletine, Sezona 1 | Epizoda 10

    Jamie priprema pitu od piletine s graškom na francuski način, pireom od slatke mrkve i bobica, prhke kolačiće i šlag kremu.

    Idite na emisiju