Ponedjeljak

2 Studeni

  • 06:05

    Billovi ukusni vikendi

    +

    Somerset, Sezona 1 | Epizoda 10

    Bill Granger prati rijetko stado bivola kako bi napravio ukusan i jednostavan Rendang curry. Saznaje kako se uzgajaju orasi.

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Indija Ricka Steina

    +

    Lucknow i Punjab, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rick Stein stiže u Lucknow, grad kulture i indijsku, a možda i svjetsku, prijestolnicu curryja. Istražit će mogulsku tvrđavu, složenost savršenog pulaoa, potražiti najbolju pileću kormu. Pripremit će nimish, prozračan desert, i paneer jalfrezi.

  • 08:00

    Jamiejeva Italija

    +

    Puglia, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie odlazi u Altamuru, grad kruha, gdje se sprijateljuje s obitelji DiGesu koja vodi veliku pekarnicu. Znanje školske djece o hrani i ishrani suprotno je onom britanskih vršnjaka. Na izletu u Bari posjećuje žene koje rade svježe tijesto na ulici.

  • 08:30

    Jamiejeva Italija

    +

    Amalfi, Sezona 1 | Epizoda 6

    Ovaj put, cilj je Minori. Ondje je rođen i odrastao Gennaro Contaldo, 'talijanski otac'. Kao i on, Jamie ubire dagnje i kuha za njegova oca. Okupljajući naučeno u 6 tjedana po Italiji, Jamie spravlja objed za 30-ti rođendan za sve nove poznanike.

  • 09:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Šarena tjestenina, Sezona 1 | Epizoda 7

    Danas se Francisco posvetio bojama i trima vrstama majstorskih slatkiša. Torta od banane sa sirupom od ananasa i pjenicom od manga poslužena u čaši. Njegova verzija crvenog baršuna u slojevima sa kremastim sirom. I torta od pistacije, zelena sa slatkom guacamole kremom, dinom i bosiljkom.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Na kriške, Sezona 1 | Epizoda 8

    Charlotte, kojoj će dodati kompot od jagoda, lúcia-lime i bavarsku kremu od vanilije. Clafoutis s borovnicama i Earl Gray su super jednostavni, predivni i meki. I na kraju slatka torta od svježeg sira sa slojem gela od breskvi i pjenicom od bijele čokolade.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Novih pet Donalovih recepata sa zdravim sastojcima. Ovoga tjedna, ponuda uključuje kockice hrskave svinjetine u tavi s komoračem, a morate probati umak od patlidžana na riži s cvjetačom i kurkumom. I popularno jelo s tajlandskih uličnih kuhinja.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Pet jela svakoga tjedna nisu samo slasna nego i zdrava. Obitelj ćete usrećiti pečenom piletinom u jednoj tavi za večeru. Donal spravlja i jednostavne školjke na grašku i šparogama. Tu je i tai salata s hrskavom govedinom i mangom.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Nigella kuha

    +

    Ravnoteža života, Sezona 1 | Epizoda 5

    Dio ravnoteže u životu leži u razumijevanju potrebe da za različite dane trebamo različite vrste jela pa zato Nigella Lawson s nama dijeli jelovnik, koji pruža ravnotežu u kuhinji.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Pilav od bulgura sa špinatom, Sezona 2 | Epizoda 16

  • 12:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Justine se vraća s nevjerojatnim receptima. Pridružite joj se u govedini massaman, svinjskim kotletima i sočnom pudingu od usoljene karamele.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Klokan i piletina su danas na jelovniku jer ih Justine, kao i inače, poslužuje na nevjerojatan način.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    20 godina Jamieja Olivera

    +

    20 godina Jamieja Olivera, Extra | Epizoda 1

    Prošlo je 20 godina otkako se Jamie Oliver pojavio na malim ekranima u seriji “Goli kuhar”. Pogledat ćemo njegov život, karijeru i utjecaj na našu prehranu.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Indija Ricka Steina

    +

    Rajasthan i Himachal Pradesh, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rick Stein stiže u Rajasthan, zemlju kraljeva i ozbiljnih mesojeda. Većinom pustinjska, posve je različita od sljedećeg odredišta, Himachal Pradesha, podno Himalaja. Njeni stanovnici uživaju u dijeti od divljeg bilja, riže i mahunarki.

  • 15:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Piri Piri piletina, Sezona 1 | Epizoda 1

    Ovaj put Jamie kuha piri piri piletinu s nadjevenim krumpirima, rukolom na salatu i brzim portugalskim torticama.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Tajlanski curry s crvenim škampima, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie kuha tajlandski curry s račićima uz jasminovu rižu, salatu od krastavaca i platu papaje, sve to u 30 minuta!

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Nigella kuha

    +

    Hrana od koje se osjećamo dobro, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nigella dijeli posljednje porcije hrane od koje se osjećamo dobro. Recepti uključuju školjke kuhane na pari s tajlandskom granolom od bosiljka i maslinovog ulja te prženi halloumi sa slatkim čili umakom.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Pilav od bulgura sa špinatom, Sezona 2 | Epizoda 16

  • 17:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatki tapas, Sezona 1 | Epizoda 9

    Danas Francisco pravi "pijaminhu." Predlaže tri slatka tapasa za slatki koktel: Papos de anjo u aromatičnom soku od naranče i poejo za sjećanje na zemlju Alentejo.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Deserti uz posebnu večeru, Sezona 1 | Epizoda 10

    Postoje jedinstveni trenuci koji traže jedinstvene deserte poput demi-cuit afrodizijaka od čokolade i cimeta sa zrnima đumbira i votke.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Ne tražite dalje nadahnuće za slasne (i lagane) obroke kod kuće. Donal ovoga tjedna nudi pile pirjano s ljetnim povrćem, pečenje s tofuom generala Tsoa, salatu od rajčice i desert od karamelizirane banane za ravno 5 minuta.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Šampion kuhanja kod kuće, Donal Skehan, i novi "recepti za pet minuta". Ovoga tjedna tu su pile u medu s češnjakom, mongolski goveđi ručak u jednoj tavi, začinjene kozice s pirjanim meksičkim grahom te svježi voćni šerbet od manga.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Justine se vraća s nevjerojatnim receptima. Pridružite joj se u govedini massaman, svinjskim kotletima i sočnom pudingu od usoljene karamele.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Klokan i piletina su danas na jelovniku jer ih Justine, kao i inače, poslužuje na nevjerojatan način.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Kuhajte kao Heston

    +

    Govedina, Sezona 1 | Epizoda 1

    Heston propituje načine na koje Britanci pripremaju govedinu te se suočava s jednim od najvećih kulinarskih mitova da jako prženje zapravo neće zadržati mesne sokove u odresku. Tajna Hestonovog savršeno pečenog odreska je znanstvena, ali superjednostavna tehnika preokretanja.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Kuhajte kao Heston

    +

    Sir, Sezona 1 | Epizoda 2

    Heston se lača sira, jednog od najpopularnijih sastojaka u Ujedinjenom Kraljevstvu. Otkriva koji je ključni sastojak za vrhunski fondue od sira te pretvara kolut sira cheddara u četverometarsku nit od sira i tostira sir kao u snu.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Piri Piri piletina, Sezona 1 | Epizoda 1

    Ovaj put Jamie kuha piri piri piletinu s nadjevenim krumpirima, rukolom na salatu i brzim portugalskim torticama.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Tajlanski curry s crvenim škampima, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie kuha tajlandski curry s račićima uz jasminovu rižu, salatu od krastavaca i platu papaje, sve to u 30 minuta!

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Indija Ricka Steina

    +

    Rajasthan i Himachal Pradesh, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rick Stein stiže u Rajasthan, zemlju kraljeva i ozbiljnih mesojeda. Većinom pustinjska, posve je različita od sljedećeg odredišta, Himachal Pradesha, podno Himalaja. Njeni stanovnici uživaju u dijeti od divljeg bilja, riže i mahunarki.

  • 23:10

    20 godina Jamieja Olivera

    +

    20 godina Jamieja Olivera, Extra | Epizoda 1

    Prošlo je 20 godina otkako se Jamie Oliver pojavio na malim ekranima u seriji “Goli kuhar”. Pogledat ćemo njegov život, karijeru i utjecaj na našu prehranu.

    Idite na emisiju
  • 00:10

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Pilav od bulgura sa špinatom, Sezona 2 | Epizoda 16

  • 00:40

    Nigella kuha

    +

    Hrana od koje se osjećamo dobro, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nigella dijeli posljednje porcije hrane od koje se osjećamo dobro. Recepti uključuju školjke kuhane na pari s tajlandskom granolom od bosiljka i maslinovog ulja te prženi halloumi sa slatkim čili umakom.

    Idite na emisiju
  • 01:10

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Margaret River, Australija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Curtis traži nadahnuće u vinogradima i pejzažima ove regije smještene na jugozapadnom kutu Australije. Sastaje se s rančerima, lovi riječne rakove, posjećuje vinograd i bere obalno bilje.

    Idite na emisiju
  • 01:40

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Lombardija, Italija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Curtis putuje u Lombardiju u podnožju talijanskih Alpa kako bi otkrio lokalni sir i seljačko jelo. Zatim odlazi na obilazak vinograda helikopterom kako bi kupio pjenušac koji će popiti uz jesetrin kavijar.

    Idite na emisiju
  • 02:15

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Šampion kuhanja kod kuće, Donal Skehan, i novi "recepti za pet minuta". Ovoga tjedna tu su pile u medu s češnjakom, mongolski goveđi ručak u jednoj tavi, začinjene kozice s pirjanim meksičkim grahom te svježi voćni šerbet od manga.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Kuhajte kao Heston

    +

    Govedina, Sezona 1 | Epizoda 1

    Heston propituje načine na koje Britanci pripremaju govedinu te se suočava s jednim od najvećih kulinarskih mitova da jako prženje zapravo neće zadržati mesne sokove u odresku. Tajna Hestonovog savršeno pečenog odreska je znanstvena, ali superjednostavna tehnika preokretanja.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Kuhajte kao Heston

    +

    Sir, Sezona 1 | Epizoda 2

    Heston se lača sira, jednog od najpopularnijih sastojaka u Ujedinjenom Kraljevstvu. Otkriva koji je ključni sastojak za vrhunski fondue od sira te pretvara kolut sira cheddara u četverometarsku nit od sira i tostira sir kao u snu.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatki tapas, Sezona 1 | Epizoda 9

    Danas Francisco pravi "pijaminhu." Predlaže tri slatka tapasa za slatki koktel: Papos de anjo u aromatičnom soku od naranče i poejo za sjećanje na zemlju Alentejo.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Deserti uz posebnu večeru, Sezona 1 | Epizoda 10

    Postoje jedinstveni trenuci koji traže jedinstvene deserte poput demi-cuit afrodizijaka od čokolade i cimeta sa zrnima đumbira i votke.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Justine se vraća s nevjerojatnim receptima. Pridružite joj se u govedini massaman, svinjskim kotletima i sočnom pudingu od usoljene karamele.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Klokan i piletina su danas na jelovniku jer ih Justine, kao i inače, poslužuje na nevjerojatan način.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Piri Piri piletina, Sezona 1 | Epizoda 1

    Ovaj put Jamie kuha piri piri piletinu s nadjevenim krumpirima, rukolom na salatu i brzim portugalskim torticama.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Tajlanski curry s crvenim škampima, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie kuha tajlandski curry s račićima uz jasminovu rižu, salatu od krastavaca i platu papaje, sve to u 30 minuta!

    Idite na emisiju