Nedjelja

1 Studeni

  • 06:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Palermo, Sezona 2 | Epizoda 1

    Nadahnut svojim otkrićima u Palermu, Paul Hollywood nam pokazuje dva svoja recepta. Scaccia, presavijeni kruh ispunjen ukusnim nadjevom od začinskog bilja i rajčica te Cassata al Forno, slatka pita od ricotte u prhkom tijestu.

    Idite na emisiju
  • 06:50

    Dvojica nezasitnih Talijana

    +

    Regionalni ponos (Piemont), Sezona 1 | Epizoda 3

    Svjesni su da promjene dolaze u Italiju, ali nedavni priljev migranata donio je neobične nove sastojke na tržnicu Torina. Strani proizvođači hrane suočavaju se s teškim restrikcijama populističkih političara.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie Oliver: Australska kuhinja

    +

    Jamie Oliver: Australska kuhinja 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 08:55

    Okusi Istanbula uz Kirana i Saru

    +

    Istanbulska sretna mjesta, Sezona 1 | Epizoda 9

    Sara posjećuje dva posebna mjesta Istanbulu i sreće nove ljude.

  • 09:25

    Okusi Istanbula uz Kirana i Saru

    +

    Posljednji dan u Istanbulu, Sezona 1 | Epizoda 10

    Dva slavna chefa provode svoj zadnji dan u Istanbulu uživajući u ljepoti Bospora i još ukusnijoj hrani.

  • 09:55

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Novi recepti za lako i brzo kuhanje. Večeras salata od janjetine i leće začinjena harisom, miomirisna vijetnamska riba s koprom i kurkumom, vegetarijanska lazanja u jednoj tavi, te "malo nestašni, ali jako fini" müsli od karamelizirane jabuke.

    Idite na emisiju
  • 10:25

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Donal sprema novih pet brzinskih obroka. Donalova superzelena pašta s pesto umakom, odrezak s ljetnim povrćem, jednostavna salata od piletine na kineski s umakom od slanine te nova slatkarija: ekspres smeđe okruglice.

    Idite na emisiju
  • 10:55

    Mesne tajne: Božićni specijal

    +

    Božić, Extra | Epizoda 1

  • 11:55

    Indija Ricka Steina

    +

    Mumbai i Pondicherry, Sezona 1 | Epizoda 2

    Rick Stein istražuje Mumbai, u potrazi za bombilom, ribom koja je besmrtnom učinila bombajsku patku. Uživa u gostoljubivosti Parsija i saznaje o njihovom doprinosu indijskoj kuhinji. Južnije, u Pondicherryju, traži savršen curry s dodirom Francuske.

  • 13:00

    Indija Ricka Steina

    +

    Madurai i Kerala, Sezona 1 | Epizoda 3

    Risk Stein stiže na jug, u Madurai, u Tamil Nadu, zemlju hramova, i njezine kuhinje. Ondje uvježbava jedenje prstima i sakuplja čuveni sambar te kreće u Keralu, zemlju kokosa i raj za ljubitelje ribe s obale, vitalne rute za trgovinu začinima.

  • 14:00

    Indija Ricka Steina

    +

    Lucknow i Punjab, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rick Stein stiže u Lucknow, grad kulture i indijsku, a možda i svjetsku, prijestolnicu curryja. Istražit će mogulsku tvrđavu, složenost savršenog pulaoa, potražiti najbolju pileću kormu. Pripremit će nimish, prozračan desert, i paneer jalfrezi.

  • 15:00

    Jamie Oliver: Australska kuhinja

    +

    Jamie Oliver: Australska kuhinja 1, 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Justine se vraća s nevjerojatnim receptima. Pridružite joj se u govedini massaman, svinjskim kotletima i sočnom pudingu od usoljene karamele.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Klokan i piletina su danas na jelovniku jer ih Justine, kao i inače, poslužuje na nevjerojatan način.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Los Angeles, Sezona 2 | Epizoda 2

    Nadahnut suncem i showbizom Los Angelesa, Paul stvara dva svoja recepta. U počast američke tradicije domaćeg pečenja , Paul stvara vlastite zdrave digestive čokoladne kekse, a u čast showbiza, biskvitnu Ube tortu sa četiri sloja.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Mesne tajne: Božićni specijal

    +

    Božić, Extra | Epizoda 1

  • 19:00

    Kosmati bajkeri i kokošja jaja

    +

    Ujedinjeno Kraljevstvo, Sezona 1 | Epizoda 1

    Dvojac se vozi Europom, Bliskim istokom i Amerikom u potrazi za najukusnijim receptima s piletinom i jajima. Počinju kod kuće i pokazuju kako svaki put pripremiti savršeno pečeno pile.

  • 20:00

    Kosmati bajkeri i kokošja jaja

    +

    Francuska, Sezona 1 | Epizoda 2

    Si i David žele otkriti zašto su francuski pilići na glasu kao najotmjeniji. Istragu započinju u Lyonu, domu moderne francuske gastronomije, i otkrivaju što stoji iza otmjenog kulinarstva.

  • 21:00

    Mayina kuhinja

    +

    Egipat, Sezona 1 | Epizoda 3

    Chef May Yacoubi priprema kebdda iskandrani, egipatskog miljenika i gradsko jelo Aleksandrije, bamiju, te um ali za desert, egipatski odgovor na puding od kruha.

  • 21:30

    Mayina kuhinja

    +

    Jemen, Sezona 1 | Epizoda 4

    U ovoj će epizodi chef May Yacoubi obići jemensku kuhinju: njihovu pur juhu, pa mandy, čuveno začinjeno jelo od mesa i riže, a za desert kolač rawani, koji se poslužuje tijekom Ramadana.

  • 22:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Piemont, Sezona 1 | Epizoda 8

    Polovica je zime i Jamie je visoko u snijegom pokrivenim talijanskim Alpama gdje traži legendarnu hranu za utjehu u Piemontu.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Dvojica nezasitnih Talijana

    +

    Sveci i čuda (Puglia), Sezona 1 | Epizoda 4

    U posljednjoj epizodi serije religiozni skeptik Antonio i fanatični vjernik Gennaro jedu na svom putovanju i kulinarskim hodočašćem kroz samostane, svetišta i festivale Puglije.

    Idite na emisiju
  • 00:10

    Okusi Istanbula uz Kirana i Saru

    +

    Istanbulska sretna mjesta, Sezona 1 | Epizoda 9

    Sara posjećuje dva posebna mjesta Istanbulu i sreće nove ljude.

  • 00:40

    Okusi Istanbula uz Kirana i Saru

    +

    Posljednji dan u Istanbulu, Sezona 1 | Epizoda 10

    Dva slavna chefa provode svoj zadnji dan u Istanbulu uživajući u ljepoti Bospora i još ukusnijoj hrani.

  • 01:05

    Jamie Oliver: Australska kuhinja

    +

    Jamie Oliver: Australska kuhinja 1, 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Hestonova gozba

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 02:45

    Kuhajte kao Heston

    +

    Govedina, Sezona 1 | Epizoda 1

    Heston propituje načine na koje Britanci pripremaju govedinu te se suočava s jednim od najvećih kulinarskih mitova da jako prženje zapravo neće zadržati mesne sokove u odresku. Tajna Hestonovog savršeno pečenog odreska je znanstvena, ali superjednostavna tehnika preokretanja.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Kuhajte kao Heston

    +

    Sir, Sezona 1 | Epizoda 2

    Heston se lača sira, jednog od najpopularnijih sastojaka u Ujedinjenom Kraljevstvu. Otkriva koji je ključni sastojak za vrhunski fondue od sira te pretvara kolut sira cheddara u četverometarsku nit od sira i tostira sir kao u snu.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Dobar tek

    +

    Juha od graha, kruh sa sezamom, šakšuka, Sezona 5 | Epizoda 2

    Svi recepti za varivo od graha uvijek su dobrodošli na našem stolu. Stojan i Lora odlučili su podijeliti tradicionalni recept Stojanove obitelji, sa slaninom, s mnogo povrća i mirisnim divljim kuminom. Uz njega ide kruh sa sezamom.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Dobar tek

    +

    Cezar salata od cvjetače, riblje rolice, puding od riže, Sezona 5 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Lora i Stojan prepuštaju se mašti i eksperimentiranju. pripremit će slavnu Cezar salatu od…pečene cvjetače. Ona se pretvara u nešto neodoljivo. Poslužuju ribu pečenu s lukom, rajčicama i mrkvom, što je popularno jelo u Bugarskoj.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Punjene paprike, pileći gulaš i Tatlii, Sezona 5 | Epizoda 4

    Nadahnuti paprikama punjenim sirom i prženom slaninom, tipičnim jelom za grad Velingrad, Lora i Stojan odlučuju to jelo modificirati i pretvoriti u predjelo tako da mogu u njemu uživati ne samo ljeti. Pileće batake stavit će da se polako peku u pećnici skupa s mnogo zelenog povrća.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Dobar tek

    +

    Vegetarijanski meni, Sezona 5 | Epizoda 5

    Lora i Stojan ne skrivaju činjenicu da vole meso, ali ovaj put su odlučili pripremiti vegetarijanski meni. Salata će biti od crne leće sa svježim povrćem i dressingom od jogurta, a glavno jelo je odrezak - od celera. Apsolutno prefino. Imat će vremena i za tortu.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Dobar tek

    +

    Sporo kuhana svinjska lopatica i domaći kruh, Sezona 5 | Epizoda 6

    Lora i Stojan započinju današnji dnevni meni s nadjevom i zanimljivom salatom s pečenim paprikama, slanutkom i rajčicama. Nakon toga će umijesiti ukusni domaći kruh, a glavno jelo će biti zaista impresivno: polako pečena svinjska noga poslužena s umakom i krumpirima.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Dobar tek

    +

    Talijanska kuhinja, Sezona 5 | Epizoda 7

    Talijanska kuhinja oduvijek je uzbuđivala kuhare diljem svijeta i zato će Lora i Stojan pripremiti tri jela nadahnuta kuhinjom čizmice. Počinju saltimboccom, koju će napraviti od piletine i poslužiti je kao kanapee uz vino.

    Idite na emisiju