Subota

31 Listopad

  • 06:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Najbolje slastice, Sezona 1 | Epizoda 11

    U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje omiljene recepte koje je stvorio nadahnut svojim posjetima.

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Čudesni slastičari, Sezona 1 | Epizoda 12

    U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje neke od likova koji su ga najviše nadahnuli i otvorili mu oči prema dubinama slastičarskog nasljeđa koje inače nikad ne bi otkrio.

    Idite na emisiju
  • 06:50

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Nevjerojatne slastičarnice, Sezona 1 | Epizoda 13

    U ovoj epizodi Paul se osvrće na svoje nevjerojatno putovanje iz Gradskih slastica i pokazuje neke od njemu najdražih trenutaka provedenih u košulji zasukanih rukava dok peče s ostalim slastičarima.

    Idite na emisiju
  • 07:10

    Dvojica nezasitnih Talijana

    +

    Hrana za siromahe, Sezona 1 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi par putuje kroz Campaniu i istražuje kako je siromšatvo te regije napravilo najomiljenija jela Italije. Pokazat će kako je ta hrana za siromahe učinila cijelu regiju bogatom.

    Idite na emisiju
  • 08:10

    Jamie Oliver: Australska kuhinja

    +

    Jamie Oliver: Australska kuhinja 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 09:05

    Okusi Istanbula uz Kirana i Saru

    +

    Održivi Istanbul, Sezona 1 | Epizoda 7

    Sara i Şerife Aksoy, jedna od najinspirativnijih kuharica u Turskoj, kuhaju s najsvježijim namirnicama.

  • 09:35

    Okusi Istanbula uz Kirana i Saru

    +

    Istanbul za svakog, Sezona 1 | Epizoda 8

    Kiran ostavlja središte Istanbula i odlazi na izlet u prirodu dok je Sarin dan ispunjen umjetnošću i modom.

  • 10:05

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Donal Skehan nam pokazuje kako pripremiti slasne obroke i uštediti vrijeme. Pile s parmezanom u jednoj tavi, gusta riblja juha s rajčicom i grahom, slanina i jaja s endivijom. Izazov od 5 minuta je tabbouleh s levantinskom vegetarijanskom salatom.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Donalova jela usrećuju vam obitelj. Krapow pile, obilje okusa. Živahni dodaci u repertoaru za sredinu tjedna: hrskavi losos, šparoge u umaku od rajčice s bosiljkom. Petominutni izazov su pečene goveđe okruglice sa sojom i sezamom.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Mesne tajne

    +

    Talijanska, Sezona 3 | Epizoda 7

    Adrian priprema jedno od svojih omiljenih jela iz djetinjstva iz malog sela Telve u Italiji.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Mesne tajne

    +

    Svjetska mesa, Sezona 3 | Epizoda 9

    Pazite, Adrian vitla mačem! Ovog puta kako bi na njega nanizao prepelice pečene na roštilju. Također će napraviti brzo, jednostavno i klasično kantonsko jelo.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Piemont, Sezona 1 | Epizoda 8

    Polovica je zime i Jamie je visoko u snijegom pokrivenim talijanskim Alpama gdje traži legendarnu hranu za utjehu u Piemontu.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Indija Ricka Steina

    +

    Madurai i Lucknow, Sezona 1 | Epizoda 6

    Vrhunski hotel u Maduraiju zapošljava kućanice da spravljaju izvorna domaća jela. U Lucknowu Rick upoznaje prvog indijskog MasterChefa. Za kraj svoga kulinarskog putovanja Rick okuplja prijatelje i otkriva rezultat potrage za savršenim curryjem.

  • 14:00

    Indija Ricka Steina

    +

    Kolkata i Madras, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rick Stein putovanje Indijom počinje u državama u kojima su se Britanci zaljubili u curry – u Bengalu i Tamil Nadu. Njihov je utjecaj još živ, a ogleda se u plodovima mora u tako mnogo jela, začinjenih gorušicom u Kolkati i tamarindom Madrasu.

  • 15:00

    Jamie Oliver: Australska kuhinja

    +

    Jamie Oliver: Australska kuhinja 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Novi recepti za lako i brzo kuhanje. Večeras salata od janjetine i leće začinjena harisom, miomirisna vijetnamska riba s koprom i kurkumom, vegetarijanska lazanja u jednoj tavi, te "malo nestašni, ali jako fini" müsli od karamelizirane jabuke.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Donal sprema novih pet brzinskih obroka. Donalova superzelena pašta s pesto umakom, odrezak s ljetnim povrćem, jednostavna salata od piletine na kineski s umakom od slanine te nova slatkarija: ekspres smeđe okruglice.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Palermo, Sezona 2 | Epizoda 1

    Nadahnut svojim otkrićima u Palermu, Paul Hollywood nam pokazuje dva svoja recepta. Scaccia, presavijeni kruh ispunjen ukusnim nadjevom od začinskog bilja i rajčica te Cassata al Forno, slatka pita od ricotte u prhkom tijestu.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Mesne tajne

    +

    Argentinska, Sezona 3 | Epizoda 10

    Adrian je do laktova u goveđim rebrima jer priprema klasično argentinsko jelo na potpuno novi način.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Mesne tajne

    +

    Turska, Sezona 3 | Epizoda 13

    Adrian priprema fantastično tursko jelo od piletine koje je svježe i sočno. Uz domaću lepinju, ne postoji ništa bolje za zabavu.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Pekarski odmor kosmatih bajkera

    +

    Francuska, Sezona 1 | Epizoda 7

    Mnogi ljudi smatraju Francusku domom gastronomije i Lyon smatraju kulinarskim glavnim gradom Francuske. Dave i Si tamo počinju putovanje kroz Francusku gdje isprobavaju bouchon - restoran koji vodi kuharica ili majka iz Loyna.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Pekarski odmor kosmatih bajkera

    +

    Španjolska, Sezona 1 | Epizoda 8

    Nakon 8000 km Kosmati bajkeri stižu do posljednjeg dijela putovanja koje ih vodi kroz sjever Španjolske. Počinju putovanje u San Sebastianu, gdje isprobavaju lokalnu hranu u obliku pinchosa (ogromni tapas), u tradicionalnom baskijskom klubu za večeru.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Mary putuje u Škotsku da bi uživala u najboljem iz njihove smočnice i receptima nadahnutima vlastitom baštinom. U Ullapoolu će otkriti divne školjke, a sa chefom Tomom Kitchinom roštilja divljač te priprema kremu s viskijem na obali jezera.

  • 21:30

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Mary s gledateljima dijeli nadahnjujuća, silno hranjiva svakodnevna jela, od bogatog bolognaise umaka do krepke juhe. Navlači i radno odijelo te se okušava u radu s pčelama: vrca med i zatim priprema pobjednički desert.

  • 22:00

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladni tacosi, Sezona 1 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladni biskvit iz mikrovalne pećnice, Sezona 1 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Dvojica nezasitnih Talijana

    +

    Regionalni ponos (Piemont), Sezona 1 | Epizoda 3

    Svjesni su da promjene dolaze u Italiju, ali nedavni priljev migranata donio je neobične nove sastojke na tržnicu Torina. Strani proizvođači hrane suočavaju se s teškim restrikcijama populističkih političara.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Okusi Istanbula uz Kirana i Saru

    +

    Održivi Istanbul, Sezona 1 | Epizoda 7

    Sara i Şerife Aksoy, jedna od najinspirativnijih kuharica u Turskoj, kuhaju s najsvježijim namirnicama.

  • 00:30

    Okusi Istanbula uz Kirana i Saru

    +

    Istanbul za svakog, Sezona 1 | Epizoda 8

    Kiran ostavlja središte Istanbula i odlazi na izlet u prirodu dok je Sarin dan ispunjen umjetnošću i modom.

  • 00:55

    Jamie Oliver: Australska kuhinja

    +

    Jamie Oliver: Australska kuhinja 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Hestonova gozba

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Hestonova gozba

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 03:25

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 16, Sezona 4 | Epizoda 16

    Lora će otkriti obiteljski recept za teletinu sa šljivama. Osim toga, Lora i Stoyan će pripremiti fantastična mekana peciva s aromatičnim maslacem i paštetom od dimljene lokarde.

    Idite na emisiju
  • 03:50

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 17, Sezona 4 | Epizoda 17

    Dobre lazanje su sočne, bogate i mirišu na tostirani parmezan. Baš su takve lazanje Lora i Stoyan planirali napraviti u ovoj epizodi. Puding s bananom i karamelom i marshmallowima je za sve koji ga i onako vole, ali žele probati nešto novo.

    Idite na emisiju
  • 04:15

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 18, Sezona 4 | Epizoda 18

    Varivo do juha je toplo i zasitno – baš za ovo vrijeme. Pripremit će i nešto malo elegantnije – brancina s umakom i prilogom. Svi će se oraspoložiti kad na red dođe desert – slatki mafini s vrhnjem i čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 04:40

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 19, Sezona 4 | Epizoda 19

    Omiljeni meksički gulaš Stoyana i Lore je „Chilli con carne“, što će u ovoj epizodi i pripremiti. Napravit će i brzinski umak od avokada kako bi im ostalo vremena za posebni desert.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 20, Sezona 4 | Epizoda 20

    Činjenica je da Bugari vole svinjetinu, ali Lora i Stoyan je naprosto obožavaju. Zato će pripremiti recept s ukusnom kožicom i prilogom. Zatim će pripremiti fantastičnu salatu od kupusa i na kraju desert dunavske valove.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Dobar tek

    +

    Salata od špinata od pira, mesne okruglice, Linzeri, Sezona 5 | Epizoda 1

    Salata od špinata i pira, koju će Lora i Stojan pripremiti toliko je zasitna da se čak može pretvoriti u laganu večeru. Mesne okruglice s umakom iz starih dana bit će poslužene kao suvremeno, predivno i neodoljivo glavno jelo. Za finale, slatko.

    Idite na emisiju