Petak

30 Listopad

  • 06:25

    Billovi ukusni vikendi

    +

    Suffolk, Sezona 1 | Epizoda 9

    Bill Granger spava u blesavoj vikendici, pokušava uhvatiti prvu papalinu ove sezone i isprobava pravi britanski klasik, ribu s krumpirićima.

    Idite na emisiju
  • 07:15

    Indija Ricka Steina

    +

    Madurai i Kerala, Sezona 1 | Epizoda 3

    Risk Stein stiže na jug, u Madurai, u Tamil Nadu, zemlju hramova, i njezine kuhinje. Ondje uvježbava jedenje prstima i sakuplja čuveni sambar te kreće u Keralu, zemlju kokosa i raj za ljubitelje ribe s obale, vitalne rute za trgovinu začinima.

  • 08:10

    Jamiejeva Italija

    +

    Samostani, Sezona 1 | Epizoda 3

    Saznavši za povijesnu važnost samostanske kuhinje, Jamie provodi vrijeme s benediktincima u Farfi, sjeveno od Rima i pridobija pomoć redovnika u kuhanju posljednje večere.

  • 08:35

    Jamiejeva Italija

    +

    Istanbulska sretna mjesta, Sezona 1 | Epizoda 4

    Želeći se vratiti osnovama, Jamie kreće u planine La Marche, gdje tjedan dana živi u maloj zajednici. Lovi vepra, kolje janje i sprema ga za mještane, pristupa natjecanju u pripravi pašte s grupom mama, živi u prirodi, traži tartufe i skuplja gljive.

  • 09:05

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Lagano i svježe, Sezona 1 | Epizoda 5

    Danas Francisco predstavlja želatinu od tangerine posluženu uz voćnu salatu grudice mente; slatki gazpacho od rajčica i malina uz krutone od jogurta; ili tortu od limuna i borovnica u pratnji pjenice od istog.

    Idite na emisiju
  • 09:35

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Obiteljski doručak, Sezona 1 | Epizoda 6

    Kušajte Franciscov doručak za lijene dane: kruh pržen u jajetu s karameliziranim bananama u javorovom sirupu i soku od naranče; palačinke s limunovom koricom, slatkim čokoladnim preljevom i svježim malinama ili tropezienne.

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Specijal za svečanosti i trikovi za sezonu božićnih praznika. Svi su recepti prilagođeni tom užurbanom vremenu između Božića i Nove godine, s puno okusa i nimalo meteža, a mogu se pripremiti i nekoliko dana unaprijed.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Super hrana obećava brze kuharske metode uz minimalan napor. Ovoga tjedna tu je slasno proljetno janje s mladim krumpirom i graškom. Azijski utjecaj ogleda se u Donalovim pečenim patlidžanima na riži s mentom i jasminom. Boljeg ručka nema!

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Nigella kuha

    +

    Utješne vibracije, Sezona 1 | Epizoda 4

    Nigella Lawson pokazuje kako nam kuhanje može pomoći da se osjećamo bolje i življe. Ova se epizoda fokusira na ugodnost s receptima za muffine od čaja i riblje tacose.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Svinjska jetra na madžarski način, Sezona 2 | Epizoda 15

  • 12:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Hladne juhe, Sezona 3 | Epizoda 43

    Dani su topliji, a juhe hladnije. Teta Cátia će nam pripremiti osvježavajuće juhe, ali ne sve u tekućem stanju. Prva je juha od cikle s malo đimbira. Slijedi Vichyssoise, klasična hladna juha i gazpacho kao puding.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Božićni specijal, Sezona 3 | Epizoda 44

    Teta Cátia voli Božić. Danas s nama dijeli svoja tri najdraža recepta, slanu kraljevsku tortu s koricom naranče i pitu od bakalara. Ukrasimo božićno drvce kolačima od đumbira i cimeta. Sve je spremno. Počinje Božić.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Mayina kuhinja

    +

    Egipat, Sezona 1 | Epizoda 3

    Chef May Yacoubi priprema kebdda iskandrani, egipatskog miljenika i gradsko jelo Aleksandrije, bamiju, te um ali za desert, egipatski odgovor na puding od kruha.

  • 13:30

    Mayina kuhinja

    +

    Jemen, Sezona 1 | Epizoda 4

    U ovoj će epizodi chef May Yacoubi obići jemensku kuhinju: njihovu pur juhu, pa mandy, čuveno začinjeno jelo od mesa i riže, a za desert kolač rawani, koji se poslužuje tijekom Ramadana.

  • 14:00

    Indija Ricka Steina

    +

    Lucknow i Punjab, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rick Stein stiže u Lucknow, grad kulture i indijsku, a možda i svjetsku, prijestolnicu curryja. Istražit će mogulsku tvrđavu, složenost savršenog pulaoa, potražiti najbolju pileću kormu. Pripremit će nimish, prozračan desert, i paneer jalfrezi.

  • 15:00

    Jamiejeva Italija

    +

    Puglia, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie odlazi u Altamuru, grad kruha, gdje se sprijateljuje s obitelji DiGesu koja vodi veliku pekarnicu. Znanje školske djece o hrani i ishrani suprotno je onom britanskih vršnjaka. Na izletu u Bari posjećuje žene koje rade svježe tijesto na ulici.

  • 15:30

    Jamiejeva Italija

    +

    Amalfi, Sezona 1 | Epizoda 6

    Ovaj put, cilj je Minori. Ondje je rođen i odrastao Gennaro Contaldo, 'talijanski otac'. Kao i on, Jamie ubire dagnje i kuha za njegova oca. Okupljajući naučeno u 6 tjedana po Italiji, Jamie spravlja objed za 30-ti rođendan za sve nove poznanike.

  • 16:00

    Nigella kuha

    +

    Ravnoteža života, Sezona 1 | Epizoda 5

    Dio ravnoteže u životu leži u razumijevanju potrebe da za različite dane trebamo različite vrste jela pa zato Nigella Lawson s nama dijeli jelovnik, koji pruža ravnotežu u kuhinji.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Svinjska jetra na madžarski način, Sezona 2 | Epizoda 15

  • 17:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Šarena tjestenina, Sezona 1 | Epizoda 7

    Danas se Francisco posvetio bojama i trima vrstama majstorskih slatkiša. Torta od banane sa sirupom od ananasa i pjenicom od manga poslužena u čaši. Njegova verzija crvenog baršuna u slojevima sa kremastim sirom. I torta od pistacije, zelena sa slatkom guacamole kremom, dinom i bosiljkom.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Na kriške, Sezona 1 | Epizoda 8

    Charlotte, kojoj će dodati kompot od jagoda, lúcia-lime i bavarsku kremu od vanilije. Clafoutis s borovnicama i Earl Gray su super jednostavni, predivni i meki. I na kraju slatka torta od svježeg sira sa slojem gela od breskvi i pjenicom od bijele čokolade.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Novih pet Donalovih recepata sa zdravim sastojcima. Ovoga tjedna, ponuda uključuje kockice hrskave svinjetine u tavi s komoračem, a morate probati umak od patlidžana na riži s cvjetačom i kurkumom. I popularno jelo s tajlandskih uličnih kuhinja.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Pet jela svakoga tjedna nisu samo slasna nego i zdrava. Obitelj ćete usrećiti pečenom piletinom u jednoj tavi za večeru. Donal spravlja i jednostavne školjke na grašku i šparogama. Tu je i tai salata s hrskavom govedinom i mangom.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Hladne juhe, Sezona 3 | Epizoda 43

    Dani su topliji, a juhe hladnije. Teta Cátia će nam pripremiti osvježavajuće juhe, ali ne sve u tekućem stanju. Prva je juha od cikle s malo đimbira. Slijedi Vichyssoise, klasična hladna juha i gazpacho kao puding.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Božićni specijal, Sezona 3 | Epizoda 44

    Teta Cátia voli Božić. Danas s nama dijeli svoja tri najdraža recepta, slanu kraljevsku tortu s koricom naranče i pitu od bakalara. Ukrasimo božićno drvce kolačima od đumbira i cimeta. Sve je spremno. Počinje Božić.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Hestonova gozba

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeva Italija

    +

    Puglia, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie odlazi u Altamuru, grad kruha, gdje se sprijateljuje s obitelji DiGesu koja vodi veliku pekarnicu. Znanje školske djece o hrani i ishrani suprotno je onom britanskih vršnjaka. Na izletu u Bari posjećuje žene koje rade svježe tijesto na ulici.

  • 21:30

    Jamiejeva Italija

    +

    Amalfi, Sezona 1 | Epizoda 6

    Ovaj put, cilj je Minori. Ondje je rođen i odrastao Gennaro Contaldo, 'talijanski otac'. Kao i on, Jamie ubire dagnje i kuha za njegova oca. Okupljajući naučeno u 6 tjedana po Italiji, Jamie spravlja objed za 30-ti rođendan za sve nove poznanike.

  • 22:00

    Indija Ricka Steina

    +

    Lucknow i Punjab, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rick Stein stiže u Lucknow, grad kulture i indijsku, a možda i svjetsku, prijestolnicu curryja. Istražit će mogulsku tvrđavu, složenost savršenog pulaoa, potražiti najbolju pileću kormu. Pripremit će nimish, prozračan desert, i paneer jalfrezi.

  • 23:00

    Mayina kuhinja

    +

    Egipat, Sezona 1 | Epizoda 3

    Chef May Yacoubi priprema kebdda iskandrani, egipatskog miljenika i gradsko jelo Aleksandrije, bamiju, te um ali za desert, egipatski odgovor na puding od kruha.

  • 23:30

    Mayina kuhinja

    +

    Jemen, Sezona 1 | Epizoda 4

    U ovoj će epizodi chef May Yacoubi obići jemensku kuhinju: njihovu pur juhu, pa mandy, čuveno začinjeno jelo od mesa i riže, a za desert kolač rawani, koji se poslužuje tijekom Ramadana.

  • 00:00

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Svinjska jetra na madžarski način, Sezona 2 | Epizoda 15

  • 00:30

    Nigella kuha

    +

    Ravnoteža života, Sezona 1 | Epizoda 5

    Dio ravnoteže u životu leži u razumijevanju potrebe da za različite dane trebamo različite vrste jela pa zato Nigella Lawson s nama dijeli jelovnik, koji pruža ravnotežu u kuhinji.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Billovi ukusni vikendi

    +

    Somerset, Sezona 1 | Epizoda 10

    Bill Granger prati rijetko stado bivola kako bi napravio ukusan i jednostavan Rendang curry. Saznaje kako se uzgajaju orasi.

    Idite na emisiju
  • 02:20

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Pet jela svakoga tjedna nisu samo slasna nego i zdrava. Obitelj ćete usrećiti pečenom piletinom u jednoj tavi za večeru. Donal spravlja i jednostavne školjke na grašku i šparogama. Tu je i tai salata s hrskavom govedinom i mangom.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Hestonova gozba

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Šarena tjestenina, Sezona 1 | Epizoda 7

    Danas se Francisco posvetio bojama i trima vrstama majstorskih slatkiša. Torta od banane sa sirupom od ananasa i pjenicom od manga poslužena u čaši. Njegova verzija crvenog baršuna u slojevima sa kremastim sirom. I torta od pistacije, zelena sa slatkom guacamole kremom, dinom i bosiljkom.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Na kriške, Sezona 1 | Epizoda 8

    Charlotte, kojoj će dodati kompot od jagoda, lúcia-lime i bavarsku kremu od vanilije. Clafoutis s borovnicama i Earl Gray su super jednostavni, predivni i meki. I na kraju slatka torta od svježeg sira sa slojem gela od breskvi i pjenicom od bijele čokolade.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Tajne tete Cátie

    +

    Hladne juhe, Sezona 3 | Epizoda 43

    Dani su topliji, a juhe hladnije. Teta Cátia će nam pripremiti osvježavajuće juhe, ali ne sve u tekućem stanju. Prva je juha od cikle s malo đimbira. Slijedi Vichyssoise, klasična hladna juha i gazpacho kao puding.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Tajne tete Cátie

    +

    Božićni specijal, Sezona 3 | Epizoda 44

    Teta Cátia voli Božić. Danas s nama dijeli svoja tri najdraža recepta, slanu kraljevsku tortu s koricom naranče i pitu od bakalara. Ukrasimo božićno drvce kolačima od đumbira i cimeta. Sve je spremno. Počinje Božić.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamiejeva Italija

    +

    Puglia, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie odlazi u Altamuru, grad kruha, gdje se sprijateljuje s obitelji DiGesu koja vodi veliku pekarnicu. Znanje školske djece o hrani i ishrani suprotno je onom britanskih vršnjaka. Na izletu u Bari posjećuje žene koje rade svježe tijesto na ulici.

  • 05:35

    Jamiejeva Italija

    +

    Amalfi, Sezona 1 | Epizoda 6

    Ovaj put, cilj je Minori. Ondje je rođen i odrastao Gennaro Contaldo, 'talijanski otac'. Kao i on, Jamie ubire dagnje i kuha za njegova oca. Okupljajući naučeno u 6 tjedana po Italiji, Jamie spravlja objed za 30-ti rođendan za sve nove poznanike.