Četvrtak

29 Listopad

  • 06:25

    Billovi ukusni vikendi

    +

    Yorkshire, Sezona 1 | Epizoda 8

    Bill Granger pokušava napraviti klasični Jorkširski puding uz pomoć lokalnog želea. Upoznaje svećenika koji čini čuda s orhidejama.

    Idite na emisiju
  • 07:15

    Indija Ricka Steina

    +

    Mumbai i Pondicherry, Sezona 1 | Epizoda 2

    Rick Stein istražuje Mumbai, u potrazi za bombilom, ribom koja je besmrtnom učinila bombajsku patku. Uživa u gostoljubivosti Parsija i saznaje o njihovom doprinosu indijskoj kuhinji. Južnije, u Pondicherryju, traži savršen curry s dodirom Francuske.

  • 08:10

    Jamiejeva Italija

    +

    Sicilija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie putuje Francuskom u kamperu, pa brodom iz Genove u Palermo, tjedan dana živi u kampu, susreće groficu i uči kuhati uličnu hranu, s kulminacijom kad preuzme roštilj na jednoj od Palermovih najživljih noćnih tržnica.

  • 08:35

    Jamiejeva Italija

    +

    Maritimo, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie stiže na mali otok uz Siciliju, bez automobila, i tek jednom trgovinom voćem i povrćem, na kojem je pak jedan od najboljih, nepoznatih restorana. Slijedi vlasnika, uči o važnosti jednostavne hrane i kuha za Sicilijance, najžešće kritičare.

  • 09:05

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Puslice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Bila jednom jedna francuska puslica, jedna švicarska i jedna talijanska. Francuska je od sirovog bjelanjka i šećera. Uz to ide umak od vanilije. Švicarska će ići uz hrskavu Pavlovu od crvenog voća, a talijanska je idealna pitu od limuna i limete.

    Idite na emisiju
  • 09:35

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Uz kavu, Sezona 1 | Epizoda 4

    Suprotnosti se uravnotežuju, barem u svijetu okusa. Uz kavu, koja je gorka, pokušajte staviti slatkiše. Belgijske čokoladne praline, guste, konzistentne i omotane laganim kakaom u prahu.

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Donal Skehan nam pokazuje kako pripremiti slasne obroke i uštediti vrijeme. Pile s parmezanom u jednoj tavi, gusta riblja juha s rajčicom i grahom, slanina i jaja s endivijom. Izazov od 5 minuta je tabbouleh s levantinskom vegetarijanskom salatom.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Donalova jela usrećuju vam obitelj. Krapow pile, obilje okusa. Živahni dodaci u repertoaru za sredinu tjedna: hrskavi losos, šparoge u umaku od rajčice s bosiljkom. Petominutni izazov su pečene goveđe okruglice sa sojom i sezamom.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Nigella kuha

    +

    Obiteljski favorit, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nigella Lawson pokazuje kako nam kuhanje može pomoći da se osjećamo bolje i življe. Ona pokazuje svoju verziju omiljenog obiteljskog jela, pahuljastih, zobenih palačinki s preljevom od malina i meda.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Bučine sjemenke i rolice s grožđicama, Sezona 2 | Epizoda 14

  • 12:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Začini, Sezona 3 | Epizoda 41

    Kuhinja bez začina nije nikako zabavna. Teta Cátia slavi otkriće začina. Indijski karanfilić, anis, kardamom, papar, smreka, samo su neki od začina koji će preobraziti šunku s kuskusom u poslasticu. Isprobajmo šafran, đumbir, cimet.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Ljetna hrana: osvježavajuća jela, Sezona 3 | Epizoda 42

    Teta Cátia posvećuje ovu emisiju svježim i laganim jelima. Prva je na redu torta od sira s dinjom i šunkom. Slijedi jelo od mesa s umakom od tune, jajima, inćunima i kaparima. Završimo sa sladoledom od jagoda na sendviču od vafla.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Coimbra, Sezona 1 | Epizoda 9

    Danas odlazimo na gastronomsku turneju u okrug Coimbra. Kuhat ćemo Chanfanu, želudce i zaključiti slatkim pudingom Poor Clares.

  • 13:30

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Castelo Branco, Sezona 1 | Epizoda 10

    Danas otkrivamo gastronomska čuda okruga Castelo Branco. Pripremamo jetrica u luku, jaretinu iz pećnice i završavamo s tradicionalnom Tigeladom.

  • 14:00

    Indija Ricka Steina

    +

    Madurai i Kerala, Sezona 1 | Epizoda 3

    Risk Stein stiže na jug, u Madurai, u Tamil Nadu, zemlju hramova, i njezine kuhinje. Ondje uvježbava jedenje prstima i sakuplja čuveni sambar te kreće u Keralu, zemlju kokosa i raj za ljubitelje ribe s obale, vitalne rute za trgovinu začinima.

  • 15:00

    Jamiejeva Italija

    +

    Samostani, Sezona 1 | Epizoda 3

    Saznavši za povijesnu važnost samostanske kuhinje, Jamie provodi vrijeme s benediktincima u Farfi, sjeveno od Rima i pridobija pomoć redovnika u kuhanju posljednje večere.

  • 15:30

    Jamiejeva Italija

    +

    Istanbulska sretna mjesta, Sezona 1 | Epizoda 4

    Želeći se vratiti osnovama, Jamie kreće u planine La Marche, gdje tjedan dana živi u maloj zajednici. Lovi vepra, kolje janje i sprema ga za mještane, pristupa natjecanju u pripravi pašte s grupom mama, živi u prirodi, traži tartufe i skuplja gljive.

  • 16:00

    Nigella kuha

    +

    Utješne vibracije, Sezona 1 | Epizoda 4

    Nigella Lawson pokazuje kako nam kuhanje može pomoći da se osjećamo bolje i življe. Ova se epizoda fokusira na ugodnost s receptima za muffine od čaja i riblje tacose.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Bučine sjemenke i rolice s grožđicama, Sezona 2 | Epizoda 14

  • 17:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Lagano i svježe, Sezona 1 | Epizoda 5

    Danas Francisco predstavlja želatinu od tangerine posluženu uz voćnu salatu grudice mente; slatki gazpacho od rajčica i malina uz krutone od jogurta; ili tortu od limuna i borovnica u pratnji pjenice od istog.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Obiteljski doručak, Sezona 1 | Epizoda 6

    Kušajte Franciscov doručak za lijene dane: kruh pržen u jajetu s karameliziranim bananama u javorovom sirupu i soku od naranče; palačinke s limunovom koricom, slatkim čokoladnim preljevom i svježim malinama ili tropezienne.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Specijal za svečanosti i trikovi za sezonu božićnih praznika. Svi su recepti prilagođeni tom užurbanom vremenu između Božića i Nove godine, s puno okusa i nimalo meteža, a mogu se pripremiti i nekoliko dana unaprijed.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Super hrana obećava brze kuharske metode uz minimalan napor. Ovoga tjedna tu je slasno proljetno janje s mladim krumpirom i graškom. Azijski utjecaj ogleda se u Donalovim pečenim patlidžanima na riži s mentom i jasminom. Boljeg ručka nema!

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Začini, Sezona 3 | Epizoda 41

    Kuhinja bez začina nije nikako zabavna. Teta Cátia slavi otkriće začina. Indijski karanfilić, anis, kardamom, papar, smreka, samo su neki od začina koji će preobraziti šunku s kuskusom u poslasticu. Isprobajmo šafran, đumbir, cimet.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Ljetna hrana: osvježavajuća jela, Sezona 3 | Epizoda 42

    Teta Cátia posvećuje ovu emisiju svježim i laganim jelima. Prva je na redu torta od sira s dinjom i šunkom. Slijedi jelo od mesa s umakom od tune, jajima, inćunima i kaparima. Završimo sa sladoledom od jagoda na sendviču od vafla.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Hestonova gozba

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeva Italija

    +

    Samostani, Sezona 1 | Epizoda 3

    Saznavši za povijesnu važnost samostanske kuhinje, Jamie provodi vrijeme s benediktincima u Farfi, sjeveno od Rima i pridobija pomoć redovnika u kuhanju posljednje večere.

  • 21:30

    Jamiejeva Italija

    +

    Istanbulska sretna mjesta, Sezona 1 | Epizoda 4

    Želeći se vratiti osnovama, Jamie kreće u planine La Marche, gdje tjedan dana živi u maloj zajednici. Lovi vepra, kolje janje i sprema ga za mještane, pristupa natjecanju u pripravi pašte s grupom mama, živi u prirodi, traži tartufe i skuplja gljive.

  • 22:00

    Indija Ricka Steina

    +

    Madurai i Kerala, Sezona 1 | Epizoda 3

    Risk Stein stiže na jug, u Madurai, u Tamil Nadu, zemlju hramova, i njezine kuhinje. Ondje uvježbava jedenje prstima i sakuplja čuveni sambar te kreće u Keralu, zemlju kokosa i raj za ljubitelje ribe s obale, vitalne rute za trgovinu začinima.

  • 23:00

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Coimbra, Sezona 1 | Epizoda 9

    Danas odlazimo na gastronomsku turneju u okrug Coimbra. Kuhat ćemo Chanfanu, želudce i zaključiti slatkim pudingom Poor Clares.

  • 23:30

    U SKLADU S TRADICIJOM

    +

    Castelo Branco, Sezona 1 | Epizoda 10

    Danas otkrivamo gastronomska čuda okruga Castelo Branco. Pripremamo jetrica u luku, jaretinu iz pećnice i završavamo s tradicionalnom Tigeladom.

  • 00:00

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Bučine sjemenke i rolice s grožđicama, Sezona 2 | Epizoda 14

  • 00:30

    Nigella kuha

    +

    Utješne vibracije, Sezona 1 | Epizoda 4

    Nigella Lawson pokazuje kako nam kuhanje može pomoći da se osjećamo bolje i življe. Ova se epizoda fokusira na ugodnost s receptima za muffine od čaja i riblje tacose.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Billovi ukusni vikendi

    +

    Suffolk, Sezona 1 | Epizoda 9

    Bill Granger spava u blesavoj vikendici, pokušava uhvatiti prvu papalinu ove sezone i isprobava pravi britanski klasik, ribu s krumpirićima.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Specijal za svečanosti i trikovi za sezonu božićnih praznika. Svi su recepti prilagođeni tom užurbanom vremenu između Božića i Nove godine, s puno okusa i nimalo meteža, a mogu se pripremiti i nekoliko dana unaprijed.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Hestonova gozba

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Lagano i svježe, Sezona 1 | Epizoda 5

    Danas Francisco predstavlja želatinu od tangerine posluženu uz voćnu salatu grudice mente; slatki gazpacho od rajčica i malina uz krutone od jogurta; ili tortu od limuna i borovnica u pratnji pjenice od istog.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Obiteljski doručak, Sezona 1 | Epizoda 6

    Kušajte Franciscov doručak za lijene dane: kruh pržen u jajetu s karameliziranim bananama u javorovom sirupu i soku od naranče; palačinke s limunovom koricom, slatkim čokoladnim preljevom i svježim malinama ili tropezienne.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Tajne tete Cátie

    +

    Začini, Sezona 3 | Epizoda 41

    Kuhinja bez začina nije nikako zabavna. Teta Cátia slavi otkriće začina. Indijski karanfilić, anis, kardamom, papar, smreka, samo su neki od začina koji će preobraziti šunku s kuskusom u poslasticu. Isprobajmo šafran, đumbir, cimet.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Tajne tete Cátie

    +

    Ljetna hrana: osvježavajuća jela, Sezona 3 | Epizoda 42

    Teta Cátia posvećuje ovu emisiju svježim i laganim jelima. Prva je na redu torta od sira s dinjom i šunkom. Slijedi jelo od mesa s umakom od tune, jajima, inćunima i kaparima. Završimo sa sladoledom od jagoda na sendviču od vafla.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamiejeva Italija

    +

    Samostani, Sezona 1 | Epizoda 3

    Saznavši za povijesnu važnost samostanske kuhinje, Jamie provodi vrijeme s benediktincima u Farfi, sjeveno od Rima i pridobija pomoć redovnika u kuhanju posljednje večere.

  • 05:35

    Jamiejeva Italija

    +

    Istanbulska sretna mjesta, Sezona 1 | Epizoda 4

    Želeći se vratiti osnovama, Jamie kreće u planine La Marche, gdje tjedan dana živi u maloj zajednici. Lovi vepra, kolje janje i sprema ga za mještane, pristupa natjecanju u pripravi pašte s grupom mama, živi u prirodi, traži tartufe i skuplja gljive.