Srijeda

28 Listopad

  • 06:25

    Billovi ukusni vikendi

    +

    Derbyshire, Sezona 1 | Epizoda 7

    Australski vlasnik restorana, Bill Granger odlazi u Derbyshire, gdje za ručak priprema fazana omotanog pancetom i divljač Bolognese s palentom.

    Idite na emisiju
  • 07:15

    Indija Ricka Steina

    +

    Kolkata i Madras, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rick Stein putovanje Indijom počinje u državama u kojima su se Britanci zaljubili u curry – u Bengalu i Tamil Nadu. Njihov je utjecaj još živ, a ogleda se u plodovima mora u tako mnogo jela, začinjenih gorušicom u Kolkati i tamarindom Madrasu.

  • 08:10

    Jamiejeva Italija

    +

    Puglia, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie odlazi u Altamuru, grad kruha, gdje se sprijateljuje s obitelji DiGesu koja vodi veliku pekarnicu. Znanje školske djece o hrani i ishrani suprotno je onom britanskih vršnjaka. Na izletu u Bari posjećuje žene koje rade svježe tijesto na ulici.

  • 08:35

    Jamiejeva Italija

    +

    Amalfi, Sezona 1 | Epizoda 6

    Ovaj put, cilj je Minori. Ondje je rođen i odrastao Gennaro Contaldo, 'talijanski otac'. Kao i on, Jamie ubire dagnje i kuha za njegova oca. Okupljajući naučeno u 6 tjedana po Italiji, Jamie spravlja objed za 30-ti rođendan za sve nove poznanike.

  • 09:05

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Za podijeliti, Sezona 1 | Epizoda 1

    Ako pozivate prijatelje kod kuće, pripremite hrskave kokice omotane karamelom i topljenom čokoladom s okusom lješnjaka, pjenicu od kondenziranog mlijeka s mirisom rakije, karamelizirane banane, slani kikiriki te klasični čokoladni brownie s orasima.

    Idite na emisiju
  • 09:35

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Putničke torte, Sezona 1 | Epizoda 2

    Za lepršavu tortu od lješnjaka napravit će preljev od slane karamele. Sjemenke maka i egzotični sok limete dodat će tradicionalnoj torti s jogurtom.

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Novi recepti za lako i brzo kuhanje. Večeras salata od janjetine i leće začinjena harisom, miomirisna vijetnamska riba s koprom i kurkumom, vegetarijanska lazanja u jednoj tavi, te "malo nestašni, ali jako fini" müsli od karamelizirane jabuke.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Donal sprema novih pet brzinskih obroka. Donalova superzelena pašta s pesto umakom, odrezak s ljetnim povrćem, jednostavna salata od piletine na kineski s umakom od slanine te nova slatkarija: ekspres smeđe okruglice.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Nigella kuha

    +

    Pločice za doručak, Sezona 1 | Epizoda 2

    Nigella Lawson pokazuje kako nam kuhanje može pomoći da se osjećamo bolje i življe. Nigella predstavlja recepte za hranjive pločice za doručak te hrskave pileće odreske.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Piletina i pita s otopljenim sirom, Sezona 2 | Epizoda 13

  • 12:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Terine, Sezona 3 | Epizoda 39

    Terine su imale vrijeme slave. U sjećanje na to doba, teta Cátia nam priprema: terinu sa slojevima češnjaka, skute i crvene paprike, terinu punjenu oslićem, lososom i kozicama. Za desert imamo terinu od naranče s bijelim portom. Što slavimo?

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Iz mora na stol, Sezona 3 | Epizoda 40

    Teta Cátia priprema tri jela koja povezuje s lijepim trenucima s obitelji i prijateljima i aromom mora. Juha od kozica u oklopu sa školjkama. Pretvorimo grdobinu u jastoga. Sjetimo se dana na plaži i dovedimo more na stol.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Mary putuje u Škotsku da bi uživala u najboljem iz njihove smočnice i receptima nadahnutima vlastitom baštinom. U Ullapoolu će otkriti divne školjke, a sa chefom Tomom Kitchinom roštilja divljač te priprema kremu s viskijem na obali jezera.

  • 13:30

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Mary s gledateljima dijeli nadahnjujuća, silno hranjiva svakodnevna jela, od bogatog bolognaise umaka do krepke juhe. Navlači i radno odijelo te se okušava u radu s pčelama: vrca med i zatim priprema pobjednički desert.

  • 14:00

    Indija Ricka Steina

    +

    Mumbai i Pondicherry, Sezona 1 | Epizoda 2

    Rick Stein istražuje Mumbai, u potrazi za bombilom, ribom koja je besmrtnom učinila bombajsku patku. Uživa u gostoljubivosti Parsija i saznaje o njihovom doprinosu indijskoj kuhinji. Južnije, u Pondicherryju, traži savršen curry s dodirom Francuske.

  • 15:00

    Jamiejeva Italija

    +

    Sicilija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie putuje Francuskom u kamperu, pa brodom iz Genove u Palermo, tjedan dana živi u kampu, susreće groficu i uči kuhati uličnu hranu, s kulminacijom kad preuzme roštilj na jednoj od Palermovih najživljih noćnih tržnica.

  • 15:30

    Jamiejeva Italija

    +

    Maritimo, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie stiže na mali otok uz Siciliju, bez automobila, i tek jednom trgovinom voćem i povrćem, na kojem je pak jedan od najboljih, nepoznatih restorana. Slijedi vlasnika, uči o važnosti jednostavne hrane i kuha za Sicilijance, najžešće kritičare.

  • 16:00

    Nigella kuha

    +

    Obiteljski favorit, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nigella Lawson pokazuje kako nam kuhanje može pomoći da se osjećamo bolje i življe. Ona pokazuje svoju verziju omiljenog obiteljskog jela, pahuljastih, zobenih palačinki s preljevom od malina i meda.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Piletina i pita s otopljenim sirom, Sezona 2 | Epizoda 13

  • 17:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Puslice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Bila jednom jedna francuska puslica, jedna švicarska i jedna talijanska. Francuska je od sirovog bjelanjka i šećera. Uz to ide umak od vanilije. Švicarska će ići uz hrskavu Pavlovu od crvenog voća, a talijanska je idealna pitu od limuna i limete.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Uz kavu, Sezona 1 | Epizoda 4

    Suprotnosti se uravnotežuju, barem u svijetu okusa. Uz kavu, koja je gorka, pokušajte staviti slatkiše. Belgijske čokoladne praline, guste, konzistentne i omotane laganim kakaom u prahu.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Donal Skehan nam pokazuje kako pripremiti slasne obroke i uštediti vrijeme. Pile s parmezanom u jednoj tavi, gusta riblja juha s rajčicom i grahom, slanina i jaja s endivijom. Izazov od 5 minuta je tabbouleh s levantinskom vegetarijanskom salatom.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Donalova jela usrećuju vam obitelj. Krapow pile, obilje okusa. Živahni dodaci u repertoaru za sredinu tjedna: hrskavi losos, šparoge u umaku od rajčice s bosiljkom. Petominutni izazov su pečene goveđe okruglice sa sojom i sezamom.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Terine, Sezona 3 | Epizoda 39

    Terine su imale vrijeme slave. U sjećanje na to doba, teta Cátia nam priprema: terinu sa slojevima češnjaka, skute i crvene paprike, terinu punjenu oslićem, lososom i kozicama. Za desert imamo terinu od naranče s bijelim portom. Što slavimo?

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Iz mora na stol, Sezona 3 | Epizoda 40

    Teta Cátia priprema tri jela koja povezuje s lijepim trenucima s obitelji i prijateljima i aromom mora. Juha od kozica u oklopu sa školjkama. Pretvorimo grdobinu u jastoga. Sjetimo se dana na plaži i dovedimo more na stol.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Hestonova gozba

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeva Italija

    +

    Sicilija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie putuje Francuskom u kamperu, pa brodom iz Genove u Palermo, tjedan dana živi u kampu, susreće groficu i uči kuhati uličnu hranu, s kulminacijom kad preuzme roštilj na jednoj od Palermovih najživljih noćnih tržnica.

  • 21:30

    Jamiejeva Italija

    +

    Maritimo, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie stiže na mali otok uz Siciliju, bez automobila, i tek jednom trgovinom voćem i povrćem, na kojem je pak jedan od najboljih, nepoznatih restorana. Slijedi vlasnika, uči o važnosti jednostavne hrane i kuha za Sicilijance, najžešće kritičare.

  • 22:00

    Indija Ricka Steina

    +

    Mumbai i Pondicherry, Sezona 1 | Epizoda 2

    Rick Stein istražuje Mumbai, u potrazi za bombilom, ribom koja je besmrtnom učinila bombajsku patku. Uživa u gostoljubivosti Parsija i saznaje o njihovom doprinosu indijskoj kuhinji. Južnije, u Pondicherryju, traži savršen curry s dodirom Francuske.

  • 23:00

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Mary putuje u Škotsku da bi uživala u najboljem iz njihove smočnice i receptima nadahnutima vlastitom baštinom. U Ullapoolu će otkriti divne školjke, a sa chefom Tomom Kitchinom roštilja divljač te priprema kremu s viskijem na obali jezera.

  • 23:30

    Mary Berry svaki dan

    +

    Mary Berry svaki dan 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Mary s gledateljima dijeli nadahnjujuća, silno hranjiva svakodnevna jela, od bogatog bolognaise umaka do krepke juhe. Navlači i radno odijelo te se okušava u radu s pčelama: vrca med i zatim priprema pobjednički desert.

  • 00:00

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Piletina i pita s otopljenim sirom, Sezona 2 | Epizoda 13

  • 00:30

    Nigella kuha

    +

    Obiteljski favorit, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nigella Lawson pokazuje kako nam kuhanje može pomoći da se osjećamo bolje i življe. Ona pokazuje svoju verziju omiljenog obiteljskog jela, pahuljastih, zobenih palačinki s preljevom od malina i meda.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Billovi ukusni vikendi

    +

    Yorkshire, Sezona 1 | Epizoda 8

    Bill Granger pokušava napraviti klasični Jorkširski puding uz pomoć lokalnog želea. Upoznaje svećenika koji čini čuda s orhidejama.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Donal Skehan nam pokazuje kako pripremiti slasne obroke i uštediti vrijeme. Pile s parmezanom u jednoj tavi, gusta riblja juha s rajčicom i grahom, slanina i jaja s endivijom. Izazov od 5 minuta je tabbouleh s levantinskom vegetarijanskom salatom.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Hestonova gozba

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Puslice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Bila jednom jedna francuska puslica, jedna švicarska i jedna talijanska. Francuska je od sirovog bjelanjka i šećera. Uz to ide umak od vanilije. Švicarska će ići uz hrskavu Pavlovu od crvenog voća, a talijanska je idealna pitu od limuna i limete.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Uz kavu, Sezona 1 | Epizoda 4

    Suprotnosti se uravnotežuju, barem u svijetu okusa. Uz kavu, koja je gorka, pokušajte staviti slatkiše. Belgijske čokoladne praline, guste, konzistentne i omotane laganim kakaom u prahu.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Tajne tete Cátie

    +

    Terine, Sezona 3 | Epizoda 39

    Terine su imale vrijeme slave. U sjećanje na to doba, teta Cátia nam priprema: terinu sa slojevima češnjaka, skute i crvene paprike, terinu punjenu oslićem, lososom i kozicama. Za desert imamo terinu od naranče s bijelim portom. Što slavimo?

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Tajne tete Cátie

    +

    Iz mora na stol, Sezona 3 | Epizoda 40

    Teta Cátia priprema tri jela koja povezuje s lijepim trenucima s obitelji i prijateljima i aromom mora. Juha od kozica u oklopu sa školjkama. Pretvorimo grdobinu u jastoga. Sjetimo se dana na plaži i dovedimo more na stol.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamiejeva Italija

    +

    Sicilija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie putuje Francuskom u kamperu, pa brodom iz Genove u Palermo, tjedan dana živi u kampu, susreće groficu i uči kuhati uličnu hranu, s kulminacijom kad preuzme roštilj na jednoj od Palermovih najživljih noćnih tržnica.

  • 05:35

    Jamiejeva Italija

    +

    Maritimo, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie stiže na mali otok uz Siciliju, bez automobila, i tek jednom trgovinom voćem i povrćem, na kojem je pak jedan od najboljih, nepoznatih restorana. Slijedi vlasnika, uči o važnosti jednostavne hrane i kuha za Sicilijance, najžešće kritičare.