Utorak

27 Listopad

  • 06:25

    Billovi ukusni vikendi

    +

    Wight, Sezona 1 | Epizoda 6

    Australski vlasnik restorana Bill Granger posjećuje otok Wight, gdje kuša cannellone i gulaš.

    Idite na emisiju
  • 07:15

    Indija Ricka Steina

    +

    Madurai i Lucknow, Sezona 1 | Epizoda 6

    Vrhunski hotel u Maduraiju zapošljava kućanice da spravljaju izvorna domaća jela. U Lucknowu Rick upoznaje prvog indijskog MasterChefa. Za kraj svoga kulinarskog putovanja Rick okuplja prijatelje i otkriva rezultat potrage za savršenim curryjem.

  • 08:10

    Jamiejeva Italija

    +

    Samostani, Sezona 1 | Epizoda 3

    Saznavši za povijesnu važnost samostanske kuhinje, Jamie provodi vrijeme s benediktincima u Farfi, sjeveno od Rima i pridobija pomoć redovnika u kuhanju posljednje večere.

  • 08:35

    Jamiejeva Italija

    +

    Istanbulska sretna mjesta, Sezona 1 | Epizoda 4

    Želeći se vratiti osnovama, Jamie kreće u planine La Marche, gdje tjedan dana živi u maloj zajednici. Lovi vepra, kolje janje i sprema ga za mještane, pristupa natjecanju u pripravi pašte s grupom mama, živi u prirodi, traži tartufe i skuplja gljive.

  • 09:05

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatkiši bez granica, Sezona 1 | Epizoda 21

    Nakon što je proputovao cijeli svijet, danas Francisco donosi tri recepta za slatkiše bez granica. Iz Meksika tri leches torte, slatki i vlažni biskvit od različitih vrsta mlijeka. Iz Italije je tiramisu s mascarpone kremom i okusom kave, a iz Francuske slavna pita tartin.

    Idite na emisiju
  • 09:35

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Piknik, Sezona 1 | Epizoda 22

    Jeste li primijetili da su piknici uvijek više slani nego slatki? Kako bi to promijenio, Francisco predlaže tri sjajne ideje. Vlažni "babás" u egzotičnom sirupu s mangom, kokosvim mlijekom, ananasom i raznim začinima. Kakao kolač sa slojevima pržene banane i džema od marakuje. A za kraj Sablé Breton

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Ne tražite dalje nadahnuće za slasne (i lagane) obroke kod kuće. Donal ovoga tjedna nudi pile pirjano s ljetnim povrćem, pečenje s tofuom generala Tsoa, salatu od rajčice i desert od karamelizirane banane za ravno 5 minuta.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Šampion kuhanja kod kuće, Donal Skehan, i novi "recepti za pet minuta". Ovoga tjedna tu su pile u medu s češnjakom, mongolski goveđi ručak u jednoj tavi, začinjene kozice s pirjanim meksičkim grahom te svježi voćni šerbet od manga.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Nigella kuha

    +

    Brzo i smireno, Sezona 1 | Epizoda 1

    Opuštena, nadahnjujuća, od koje sline cure, to je kuharska serija s Nigellom Lawson, koja pokazuje da nam ono što i kako kuhamo može pomoći da se osjećamo bolje i življe. U ovoj prvoj epizodi Nigella nam predstavlja brze i mirne recepte.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Juha od graška i poširana jaja, Sezona 2 | Epizoda 12

  • 12:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Salate, Sezona 3 | Epizoda 37

    Zaboravimo na dosadnu zelenu salatu i rajčice. Teta Cátia priprema salatu od hrskavih dagnji, salatu od zeca i tost s paprikom, inspiriranu "à S. Cristóvão" receptom. Završavamo s izvrsnom salatom od ananasa. Salate tete Cátie nisu samo zelene.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Voće, Sezona 3 | Epizoda 38

    Znamo da je zdravo. Zašto ga onda jedemo kao desert ili između obroka? Teta Cátia nam pravi voćnu juhu, puru punjenu kruškama i orasima sa sokom od naranče. Na kraju dolazi voćni kolač. Ružno ili lijepo, veliko ili malo, voće je danas gazda.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladni tacosi, Sezona 1 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladni biskvit iz mikrovalne pećnice, Sezona 1 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Indija Ricka Steina

    +

    Kolkata i Madras, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rick Stein putovanje Indijom počinje u državama u kojima su se Britanci zaljubili u curry – u Bengalu i Tamil Nadu. Njihov je utjecaj još živ, a ogleda se u plodovima mora u tako mnogo jela, začinjenih gorušicom u Kolkati i tamarindom Madrasu.

  • 15:00

    Jamiejeva Italija

    +

    Puglia, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie odlazi u Altamuru, grad kruha, gdje se sprijateljuje s obitelji DiGesu koja vodi veliku pekarnicu. Znanje školske djece o hrani i ishrani suprotno je onom britanskih vršnjaka. Na izletu u Bari posjećuje žene koje rade svježe tijesto na ulici.

  • 15:30

    Jamiejeva Italija

    +

    Amalfi, Sezona 1 | Epizoda 6

    Ovaj put, cilj je Minori. Ondje je rođen i odrastao Gennaro Contaldo, 'talijanski otac'. Kao i on, Jamie ubire dagnje i kuha za njegova oca. Okupljajući naučeno u 6 tjedana po Italiji, Jamie spravlja objed za 30-ti rođendan za sve nove poznanike.

  • 16:00

    Nigella kuha

    +

    Pločice za doručak, Sezona 1 | Epizoda 2

    Nigella Lawson pokazuje kako nam kuhanje može pomoći da se osjećamo bolje i življe. Nigella predstavlja recepte za hranjive pločice za doručak te hrskave pileće odreske.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Juha od graška i poširana jaja, Sezona 2 | Epizoda 12

  • 17:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Za podijeliti, Sezona 1 | Epizoda 1

    Ako pozivate prijatelje kod kuće, pripremite hrskave kokice omotane karamelom i topljenom čokoladom s okusom lješnjaka, pjenicu od kondenziranog mlijeka s mirisom rakije, karamelizirane banane, slani kikiriki te klasični čokoladni brownie s orasima.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Putničke torte, Sezona 1 | Epizoda 2

    Za lepršavu tortu od lješnjaka napravit će preljev od slane karamele. Sjemenke maka i egzotični sok limete dodat će tradicionalnoj torti s jogurtom.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Novi recepti za lako i brzo kuhanje. Večeras salata od janjetine i leće začinjena harisom, miomirisna vijetnamska riba s koprom i kurkumom, vegetarijanska lazanja u jednoj tavi, te "malo nestašni, ali jako fini" müsli od karamelizirane jabuke.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Donal sprema novih pet brzinskih obroka. Donalova superzelena pašta s pesto umakom, odrezak s ljetnim povrćem, jednostavna salata od piletine na kineski s umakom od slanine te nova slatkarija: ekspres smeđe okruglice.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Salate, Sezona 3 | Epizoda 37

    Zaboravimo na dosadnu zelenu salatu i rajčice. Teta Cátia priprema salatu od hrskavih dagnji, salatu od zeca i tost s paprikom, inspiriranu "à S. Cristóvão" receptom. Završavamo s izvrsnom salatom od ananasa. Salate tete Cátie nisu samo zelene.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Voće, Sezona 3 | Epizoda 38

    Znamo da je zdravo. Zašto ga onda jedemo kao desert ili između obroka? Teta Cátia nam pravi voćnu juhu, puru punjenu kruškama i orasima sa sokom od naranče. Na kraju dolazi voćni kolač. Ružno ili lijepo, veliko ili malo, voće je danas gazda.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Hestonova gozba

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeva Italija

    +

    Puglia, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie odlazi u Altamuru, grad kruha, gdje se sprijateljuje s obitelji DiGesu koja vodi veliku pekarnicu. Znanje školske djece o hrani i ishrani suprotno je onom britanskih vršnjaka. Na izletu u Bari posjećuje žene koje rade svježe tijesto na ulici.

  • 21:30

    Jamiejeva Italija

    +

    Amalfi, Sezona 1 | Epizoda 6

    Ovaj put, cilj je Minori. Ondje je rođen i odrastao Gennaro Contaldo, 'talijanski otac'. Kao i on, Jamie ubire dagnje i kuha za njegova oca. Okupljajući naučeno u 6 tjedana po Italiji, Jamie spravlja objed za 30-ti rođendan za sve nove poznanike.

  • 22:00

    Indija Ricka Steina

    +

    Kolkata i Madras, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rick Stein putovanje Indijom počinje u državama u kojima su se Britanci zaljubili u curry – u Bengalu i Tamil Nadu. Njihov je utjecaj još živ, a ogleda se u plodovima mora u tako mnogo jela, začinjenih gorušicom u Kolkati i tamarindom Madrasu.

  • 23:00

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladni tacosi, Sezona 1 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladni biskvit iz mikrovalne pećnice, Sezona 1 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Juha od graška i poširana jaja, Sezona 2 | Epizoda 12

  • 00:30

    Nigella kuha

    +

    Pločice za doručak, Sezona 1 | Epizoda 2

    Nigella Lawson pokazuje kako nam kuhanje može pomoći da se osjećamo bolje i življe. Nigella predstavlja recepte za hranjive pločice za doručak te hrskave pileće odreske.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Billovi ukusni vikendi

    +

    Derbyshire, Sezona 1 | Epizoda 7

    Australski vlasnik restorana, Bill Granger odlazi u Derbyshire, gdje za ručak priprema fazana omotanog pancetom i divljač Bolognese s palentom.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Novi recepti za lako i brzo kuhanje. Večeras salata od janjetine i leće začinjena harisom, miomirisna vijetnamska riba s koprom i kurkumom, vegetarijanska lazanja u jednoj tavi, te "malo nestašni, ali jako fini" müsli od karamelizirane jabuke.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Hestonova gozba

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Za podijeliti, Sezona 1 | Epizoda 1

    Ako pozivate prijatelje kod kuće, pripremite hrskave kokice omotane karamelom i topljenom čokoladom s okusom lješnjaka, pjenicu od kondenziranog mlijeka s mirisom rakije, karamelizirane banane, slani kikiriki te klasični čokoladni brownie s orasima.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Putničke torte, Sezona 1 | Epizoda 2

    Za lepršavu tortu od lješnjaka napravit će preljev od slane karamele. Sjemenke maka i egzotični sok limete dodat će tradicionalnoj torti s jogurtom.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Tajne tete Cátie

    +

    Salate, Sezona 3 | Epizoda 37

    Zaboravimo na dosadnu zelenu salatu i rajčice. Teta Cátia priprema salatu od hrskavih dagnji, salatu od zeca i tost s paprikom, inspiriranu "à S. Cristóvão" receptom. Završavamo s izvrsnom salatom od ananasa. Salate tete Cátie nisu samo zelene.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Tajne tete Cátie

    +

    Voće, Sezona 3 | Epizoda 38

    Znamo da je zdravo. Zašto ga onda jedemo kao desert ili između obroka? Teta Cátia nam pravi voćnu juhu, puru punjenu kruškama i orasima sa sokom od naranče. Na kraju dolazi voćni kolač. Ružno ili lijepo, veliko ili malo, voće je danas gazda.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamiejeva Italija

    +

    Puglia, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie odlazi u Altamuru, grad kruha, gdje se sprijateljuje s obitelji DiGesu koja vodi veliku pekarnicu. Znanje školske djece o hrani i ishrani suprotno je onom britanskih vršnjaka. Na izletu u Bari posjećuje žene koje rade svježe tijesto na ulici.

  • 05:35

    Jamiejeva Italija

    +

    Amalfi, Sezona 1 | Epizoda 6

    Ovaj put, cilj je Minori. Ondje je rođen i odrastao Gennaro Contaldo, 'talijanski otac'. Kao i on, Jamie ubire dagnje i kuha za njegova oca. Okupljajući naučeno u 6 tjedana po Italiji, Jamie spravlja objed za 30-ti rođendan za sve nove poznanike.