Ponedjeljak

26 Listopad

  • 06:25

    Billovi ukusni vikendi

    +

    Norfolk, Sezona 1 | Epizoda 5

    Bill odsjeda na visini, uključujući i vodeni toranj imanja Sandringham te je nadahnut posluživanjem savršenog odreska kada dođe blizu kraljičine stoke.

    Idite na emisiju
  • 07:15

    Indija Ricka Steina

    +

    Rajasthan i Himachal Pradesh, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rick Stein stiže u Rajasthan, zemlju kraljeva i ozbiljnih mesojeda. Većinom pustinjska, posve je različita od sljedećeg odredišta, Himachal Pradesha, podno Himalaja. Njeni stanovnici uživaju u dijeti od divljeg bilja, riže i mahunarki.

  • 08:10

    Jamiejeva Italija

    +

    Sicilija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie putuje Francuskom u kamperu, pa brodom iz Genove u Palermo, tjedan dana živi u kampu, susreće groficu i uči kuhati uličnu hranu, s kulminacijom kad preuzme roštilj na jednoj od Palermovih najživljih noćnih tržnica.

  • 08:35

    Jamiejeva Italija

    +

    Maritimo, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie stiže na mali otok uz Siciliju, bez automobila, i tek jednom trgovinom voćem i povrćem, na kojem je pak jedan od najboljih, nepoznatih restorana. Slijedi vlasnika, uči o važnosti jednostavne hrane i kuha za Sicilijance, najžešće kritičare.

  • 09:05

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Okusi Portugala, Sezona 1 | Epizoda 19

    Francisco priznaje da voli tradicionalne portugalske okuse. Skuta i cimet stvorit će tortu koju treba preliti sirupom od meta i ukrasiti koštunjavim voćem.

    Idite na emisiju
  • 09:35

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Choux tjestenina, Sezona 1 | Epizoda 20

    Danas će Francisco pripremiti choux paketiće punjene ganache kremom od mliječne čokolade i mango gelom s okusom kardamoma; profiterole s pekmezom od malina i laganom pjenicom od čokolade i kokosa. Za kraj Paris-Brest od lješnjaka, karamele i pralina.

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Ljubav prema hrani

    +

    Okusi iz palače, Sezona 2 | Epizoda 19

    Danas Gabriele priređuje švedski stol u svojoj kuhinji. Cijenjena janjetina, pastrima – jedinstveno jelo iz Anatolije u sir halloumi s Cipra zvijezde su današnjeg objeda.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Ljubav prema hrani

    +

    Ukusni zalogajčići, Sezona 2 | Epizoda 20

    Danas će nam Gabriele pokazati da zalogajčići mogu biti jednako ukusni kao i glavna jela. Između ostaloga to su slana torta od sira, vruća piletina i drobljenac od jabuke.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti iz pećnice

    +

    Vrijeme je za peći, Sezona 1 | Epizoda 6

    Lorraine Pascale pokazuje recepte uz koje se možete opustiti, uključujući muffine od buče i ružmarina.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Pečena piletina s kestenima i nadjevom, Sezona 2 | Epizoda 11

  • 12:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Svete sardine, Sezona 3 | Epizoda 35

    Teta Cátia, kao i milijuni Portugalaca, voli sardine. Pripremit ćemo puding od sardina s rajčicom i posebnim umakom od maslina, pinjola i peršina, popečke od sardina, u jajima. Sardine su u glavnoj ulozi i kao simbol festivala svetaca u Lisabonu.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Azija s Manuelom Fernandesom, Sezona 3 | Epizoda 36

    Istraživači novih okusa će uživati. Azija, s posebnim gostom Manuelom Fernandesom. Započinjemo s wontonima, s gorko-slatkim umakom. Slijedi curry s govedinom i batatom. Na kraju, sladoled od kokosa, kolač s kikirikijem i svježi mango.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Piemont, Sezona 1 | Epizoda 8

    Polovica je zime i Jamie je visoko u snijegom pokrivenim talijanskim Alpama gdje traži legendarnu hranu za utjehu u Piemontu.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Indija Ricka Steina

    +

    Madurai i Lucknow, Sezona 1 | Epizoda 6

    Vrhunski hotel u Maduraiju zapošljava kućanice da spravljaju izvorna domaća jela. U Lucknowu Rick upoznaje prvog indijskog MasterChefa. Za kraj svoga kulinarskog putovanja Rick okuplja prijatelje i otkriva rezultat potrage za savršenim curryjem.

  • 15:00

    Jamiejeva Italija

    +

    Samostani, Sezona 1 | Epizoda 3

    Saznavši za povijesnu važnost samostanske kuhinje, Jamie provodi vrijeme s benediktincima u Farfi, sjeveno od Rima i pridobija pomoć redovnika u kuhanju posljednje večere.

  • 15:30

    Jamiejeva Italija

    +

    Istanbulska sretna mjesta, Sezona 1 | Epizoda 4

    Želeći se vratiti osnovama, Jamie kreće u planine La Marche, gdje tjedan dana živi u maloj zajednici. Lovi vepra, kolje janje i sprema ga za mještane, pristupa natjecanju u pripravi pašte s grupom mama, živi u prirodi, traži tartufe i skuplja gljive.

  • 16:00

    Nigella kuha

    +

    Brzo i smireno, Sezona 1 | Epizoda 1

    Opuštena, nadahnjujuća, od koje sline cure, to je kuharska serija s Nigellom Lawson, koja pokazuje da nam ono što i kako kuhamo može pomoći da se osjećamo bolje i življe. U ovoj prvoj epizodi Nigella nam predstavlja brze i mirne recepte.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Pečena piletina s kestenima i nadjevom, Sezona 2 | Epizoda 11

  • 17:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatkiši bez granica, Sezona 1 | Epizoda 21

    Nakon što je proputovao cijeli svijet, danas Francisco donosi tri recepta za slatkiše bez granica. Iz Meksika tri leches torte, slatki i vlažni biskvit od različitih vrsta mlijeka. Iz Italije je tiramisu s mascarpone kremom i okusom kave, a iz Francuske slavna pita tartin.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Piknik, Sezona 1 | Epizoda 22

    Jeste li primijetili da su piknici uvijek više slani nego slatki? Kako bi to promijenio, Francisco predlaže tri sjajne ideje. Vlažni "babás" u egzotičnom sirupu s mangom, kokosvim mlijekom, ananasom i raznim začinima. Kakao kolač sa slojevima pržene banane i džema od marakuje. A za kraj Sablé Breton

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Ne tražite dalje nadahnuće za slasne (i lagane) obroke kod kuće. Donal ovoga tjedna nudi pile pirjano s ljetnim povrćem, pečenje s tofuom generala Tsoa, salatu od rajčice i desert od karamelizirane banane za ravno 5 minuta.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Šampion kuhanja kod kuće, Donal Skehan, i novi "recepti za pet minuta". Ovoga tjedna tu su pile u medu s češnjakom, mongolski goveđi ručak u jednoj tavi, začinjene kozice s pirjanim meksičkim grahom te svježi voćni šerbet od manga.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Svete sardine, Sezona 3 | Epizoda 35

    Teta Cátia, kao i milijuni Portugalaca, voli sardine. Pripremit ćemo puding od sardina s rajčicom i posebnim umakom od maslina, pinjola i peršina, popečke od sardina, u jajima. Sardine su u glavnoj ulozi i kao simbol festivala svetaca u Lisabonu.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Azija s Manuelom Fernandesom, Sezona 3 | Epizoda 36

    Istraživači novih okusa će uživati. Azija, s posebnim gostom Manuelom Fernandesom. Započinjemo s wontonima, s gorko-slatkim umakom. Slijedi curry s govedinom i batatom. Na kraju, sladoled od kokosa, kolač s kikirikijem i svježi mango.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Hestonova gozba

    +

    Hestonova Titanic gozba, Sezona 2 | Epizoda 3

    Heston stvara uzbudljivu edvardijansku gozbu koja je mogla biti i servirana na Titanicu.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeva Italija

    +

    Samostani, Sezona 1 | Epizoda 3

    Saznavši za povijesnu važnost samostanske kuhinje, Jamie provodi vrijeme s benediktincima u Farfi, sjeveno od Rima i pridobija pomoć redovnika u kuhanju posljednje večere.

  • 21:30

    Jamiejeva Italija

    +

    Istanbulska sretna mjesta, Sezona 1 | Epizoda 4

    Želeći se vratiti osnovama, Jamie kreće u planine La Marche, gdje tjedan dana živi u maloj zajednici. Lovi vepra, kolje janje i sprema ga za mještane, pristupa natjecanju u pripravi pašte s grupom mama, živi u prirodi, traži tartufe i skuplja gljive.

  • 22:00

    Indija Ricka Steina

    +

    Madurai i Lucknow, Sezona 1 | Epizoda 6

    Vrhunski hotel u Maduraiju zapošljava kućanice da spravljaju izvorna domaća jela. U Lucknowu Rick upoznaje prvog indijskog MasterChefa. Za kraj svoga kulinarskog putovanja Rick okuplja prijatelje i otkriva rezultat potrage za savršenim curryjem.

  • 23:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Piemont, Sezona 1 | Epizoda 8

    Polovica je zime i Jamie je visoko u snijegom pokrivenim talijanskim Alpama gdje traži legendarnu hranu za utjehu u Piemontu.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Pečena piletina s kestenima i nadjevom, Sezona 2 | Epizoda 11

  • 00:30

    Nigella kuha

    +

    Brzo i smireno, Sezona 1 | Epizoda 1

    Opuštena, nadahnjujuća, od koje sline cure, to je kuharska serija s Nigellom Lawson, koja pokazuje da nam ono što i kako kuhamo može pomoći da se osjećamo bolje i življe. U ovoj prvoj epizodi Nigella nam predstavlja brze i mirne recepte.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Billovi ukusni vikendi

    +

    Wight, Sezona 1 | Epizoda 6

    Australski vlasnik restorana Bill Granger posjećuje otok Wight, gdje kuša cannellone i gulaš.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Ne tražite dalje nadahnuće za slasne (i lagane) obroke kod kuće. Donal ovoga tjedna nudi pile pirjano s ljetnim povrćem, pečenje s tofuom generala Tsoa, salatu od rajčice i desert od karamelizirane banane za ravno 5 minuta.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Hestonova gozba

    +

    Hestonova Titanic gozba, Sezona 2 | Epizoda 3

    Heston stvara uzbudljivu edvardijansku gozbu koja je mogla biti i servirana na Titanicu.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatkiši bez granica, Sezona 1 | Epizoda 21

    Nakon što je proputovao cijeli svijet, danas Francisco donosi tri recepta za slatkiše bez granica. Iz Meksika tri leches torte, slatki i vlažni biskvit od različitih vrsta mlijeka. Iz Italije je tiramisu s mascarpone kremom i okusom kave, a iz Francuske slavna pita tartin.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Piknik, Sezona 1 | Epizoda 22

    Jeste li primijetili da su piknici uvijek više slani nego slatki? Kako bi to promijenio, Francisco predlaže tri sjajne ideje. Vlažni "babás" u egzotičnom sirupu s mangom, kokosvim mlijekom, ananasom i raznim začinima. Kakao kolač sa slojevima pržene banane i džema od marakuje. A za kraj Sablé Breton

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Tajne tete Cátie

    +

    Svete sardine, Sezona 3 | Epizoda 35

    Teta Cátia, kao i milijuni Portugalaca, voli sardine. Pripremit ćemo puding od sardina s rajčicom i posebnim umakom od maslina, pinjola i peršina, popečke od sardina, u jajima. Sardine su u glavnoj ulozi i kao simbol festivala svetaca u Lisabonu.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Tajne tete Cátie

    +

    Azija s Manuelom Fernandesom, Sezona 3 | Epizoda 36

    Istraživači novih okusa će uživati. Azija, s posebnim gostom Manuelom Fernandesom. Započinjemo s wontonima, s gorko-slatkim umakom. Slijedi curry s govedinom i batatom. Na kraju, sladoled od kokosa, kolač s kikirikijem i svježi mango.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamiejeva Italija

    +

    Samostani, Sezona 1 | Epizoda 3

    Saznavši za povijesnu važnost samostanske kuhinje, Jamie provodi vrijeme s benediktincima u Farfi, sjeveno od Rima i pridobija pomoć redovnika u kuhanju posljednje večere.

  • 05:35

    Jamiejeva Italija

    +

    Istanbulska sretna mjesta, Sezona 1 | Epizoda 4

    Želeći se vratiti osnovama, Jamie kreće u planine La Marche, gdje tjedan dana živi u maloj zajednici. Lovi vepra, kolje janje i sprema ga za mještane, pristupa natjecanju u pripravi pašte s grupom mama, živi u prirodi, traži tartufe i skuplja gljive.