Petak

23 Listopad

  • 06:25

    Billovi ukusni vikendi

    +

    Gloucestershire, Sezona 1 | Epizoda 4

    Ovog vikenda je Bill u Cotswoldsu gdje odsjeda u bivšoj banketnoj dvorani na jakobitskom imanju.

    Idite na emisiju
  • 07:15

    Indija Ricka Steina

    +

    Lucknow i Punjab, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rick Stein stiže u Lucknow, grad kulture i indijsku, a možda i svjetsku, prijestolnicu curryja. Istražit će mogulsku tvrđavu, složenost savršenog pulaoa, potražiti najbolju pileću kormu. Pripremit će nimish, prozračan desert, i paneer jalfrezi.

  • 08:10

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Saoirse Ronan, Sezona 8 | Epizoda 6

    Jamie i Jimmy započinju vikend hranom, zabavom i čavrljanjem sa zvijezdom na pristaništu Southend. Pridružuje im se Saoirse Ronan koja je četiri puta nominirana za Oskara. Čeka je najteža uloga dosad kuhajući uz Jamiea.

    Idite na emisiju
  • 09:05

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Tortice, Sezona 1 | Epizoda 17

    Postoje složeni deserti, ali ima i onih super jednostavnih. Prva tortica je bez glutena, napravljena od bademovog brašna Napunit ćemo je slatkom chilom i kruškom, koje su kuhane u sirupu od limuna i cimeta.

    Idite na emisiju
  • 09:35

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatko povrće, Sezona 1 | Epizoda 18

    Slatko povrće odavno se koristi kod deserta. Kušajte tortu od mrkve s orasima i posebnom kremom od bučinog soka; biskvit od lješnjaka punjen kompotom od rajčica s krasnom pjenicom od čokolade.

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Ljubav prema hrani

    +

    Zadivi svoje prijatelje, Sezona 2 | Epizoda 17

    Danas se Gabriele pred kamerama pojavljuje s nevjerojatnim jelima koje ćete pripremati s ponosom i za koja ćete dobiti pohvale. Jelovnik se sastoji od pohanih banana sa sladoledom, gratinirane brokule i krumpira i palačinaka s ribizom i gljivama.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Ljubav prema hrani

    +

    Više nego što gosti očekuju, Sezona 2 | Epizoda 18

    Gabriele govori o delikatesama koje vaš stol čine posebno bogatima za goste. Šareni jelovnik sastoji se od pečenih mesnih okruglica sa sirom halloumi, salate iceberg s umakom od jaja i malina i brownieja.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti iz pećnice

    +

    Peci da zadiviš, Sezona 1 | Epizoda 5

    Lorraine pokazuje kako možete impresionirati mijeseći kolače i pokazuje kako napraviti torticu od rajčica i bosiljka.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Mini pite s patlidžanom, Sezona 2 | Epizoda 10

  • 12:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Proljeće, Sezona 3 | Epizoda 33

    Proljeće, vrijeme njegovanja i slavljenja života. Teta Cátia predlaže zabavno i svježe jelo, puno boja. Zabava: kuhati kozice u juhi od raka u aparatu za kavu. Svježina: u voću. Boja: u torti, žutoj kao mimoze. Pripremimo jelo lijepo kao proljeće.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Citrusi, Sezona 3 | Epizoda 34

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Mayina kuhinja

    +

    Palestina, Sezona 1 | Epizoda 1

    Chef May Yacoubi priprema izvorni palestinski doručak oko kojega se okuplja cijela obitelj. Drugo jelo je maklouba, a za desert nabluška kunafa, vlažna, ljepljiva, vruća i bogata pita, obilato poprskana cvjetovima naranče.

  • 13:30

    Mayina kuhinja

    +

    Libanon, Sezona 1 | Epizoda 2

    Chef May Yacoubi predstavlja svježe dobrobiti i tradiciju libanonske kuhinje. Za početak, stol mezza: stol slikovitih predjela, među kojima su batata harra, fatoush i tabula, kao uvod za prženi kebbeh, a zatim moghly, kao desert.

  • 14:00

    Indija Ricka Steina

    +

    Rajasthan i Himachal Pradesh, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rick Stein stiže u Rajasthan, zemlju kraljeva i ozbiljnih mesojeda. Većinom pustinjska, posve je različita od sljedećeg odredišta, Himachal Pradesha, podno Himalaja. Njeni stanovnici uživaju u dijeti od divljeg bilja, riže i mahunarki.

  • 15:00

    Jamiejeva Italija

    +

    Sicilija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie putuje Francuskom u kamperu, pa brodom iz Genove u Palermo, tjedan dana živi u kampu, susreće groficu i uči kuhati uličnu hranu, s kulminacijom kad preuzme roštilj na jednoj od Palermovih najživljih noćnih tržnica.

  • 15:30

    Jamiejeva Italija

    +

    Maritimo, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie stiže na mali otok uz Siciliju, bez automobila, i tek jednom trgovinom voćem i povrćem, na kojem je pak jedan od najboljih, nepoznatih restorana. Slijedi vlasnika, uči o važnosti jednostavne hrane i kuha za Sicilijance, najžešće kritičare.

  • 16:00

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti iz pećnice

    +

    Vrijeme je za peći, Sezona 1 | Epizoda 6

    Lorraine Pascale pokazuje recepte uz koje se možete opustiti, uključujući muffine od buče i ružmarina.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Mini pite s patlidžanom, Sezona 2 | Epizoda 10

  • 17:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Okusi Portugala, Sezona 1 | Epizoda 19

    Francisco priznaje da voli tradicionalne portugalske okuse. Skuta i cimet stvorit će tortu koju treba preliti sirupom od meta i ukrasiti koštunjavim voćem.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Choux tjestenina, Sezona 1 | Epizoda 20

    Danas će Francisco pripremiti choux paketiće punjene ganache kremom od mliječne čokolade i mango gelom s okusom kardamoma; profiterole s pekmezom od malina i laganom pjenicom od čokolade i kokosa. Za kraj Paris-Brest od lješnjaka, karamele i pralina.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Ljubav prema hrani

    +

    Okusi iz palače, Sezona 2 | Epizoda 19

    Danas Gabriele priređuje švedski stol u svojoj kuhinji. Cijenjena janjetina, pastrima – jedinstveno jelo iz Anatolije u sir halloumi s Cipra zvijezde su današnjeg objeda.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Ljubav prema hrani

    +

    Ukusni zalogajčići, Sezona 2 | Epizoda 20

    Danas će nam Gabriele pokazati da zalogajčići mogu biti jednako ukusni kao i glavna jela. Između ostaloga to su slana torta od sira, vruća piletina i drobljenac od jabuke.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Proljeće, Sezona 3 | Epizoda 33

    Proljeće, vrijeme njegovanja i slavljenja života. Teta Cátia predlaže zabavno i svježe jelo, puno boja. Zabava: kuhati kozice u juhi od raka u aparatu za kavu. Svježina: u voću. Boja: u torti, žutoj kao mimoze. Pripremimo jelo lijepo kao proljeće.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Citrusi, Sezona 3 | Epizoda 34

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Hestonova gozba

    +

    Hestonova gozba iz bajke, Sezona 2 | Epizoda 2

    Heston Blumenthal dočarava bajkovitu gozbu, uključujući bundevu Pepeljuge, punjenu glavu svinje nadahnutu Snjeguljicom i jestivu kuću Ivice i Marice.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeva Italija

    +

    Sicilija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie putuje Francuskom u kamperu, pa brodom iz Genove u Palermo, tjedan dana živi u kampu, susreće groficu i uči kuhati uličnu hranu, s kulminacijom kad preuzme roštilj na jednoj od Palermovih najživljih noćnih tržnica.

  • 21:30

    Jamiejeva Italija

    +

    Maritimo, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie stiže na mali otok uz Siciliju, bez automobila, i tek jednom trgovinom voćem i povrćem, na kojem je pak jedan od najboljih, nepoznatih restorana. Slijedi vlasnika, uči o važnosti jednostavne hrane i kuha za Sicilijance, najžešće kritičare.

  • 22:00

    Indija Ricka Steina

    +

    Rajasthan i Himachal Pradesh, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rick Stein stiže u Rajasthan, zemlju kraljeva i ozbiljnih mesojeda. Većinom pustinjska, posve je različita od sljedećeg odredišta, Himachal Pradesha, podno Himalaja. Njeni stanovnici uživaju u dijeti od divljeg bilja, riže i mahunarki.

  • 23:00

    Mayina kuhinja

    +

    Palestina, Sezona 1 | Epizoda 1

    Chef May Yacoubi priprema izvorni palestinski doručak oko kojega se okuplja cijela obitelj. Drugo jelo je maklouba, a za desert nabluška kunafa, vlažna, ljepljiva, vruća i bogata pita, obilato poprskana cvjetovima naranče.

  • 23:30

    Mayina kuhinja

    +

    Libanon, Sezona 1 | Epizoda 2

    Chef May Yacoubi predstavlja svježe dobrobiti i tradiciju libanonske kuhinje. Za početak, stol mezza: stol slikovitih predjela, među kojima su batata harra, fatoush i tabula, kao uvod za prženi kebbeh, a zatim moghly, kao desert.

  • 00:00

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Mini pite s patlidžanom, Sezona 2 | Epizoda 10

  • 00:30

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti iz pećnice

    +

    Vrijeme je za peći, Sezona 1 | Epizoda 6

    Lorraine Pascale pokazuje recepte uz koje se možete opustiti, uključujući muffine od buče i ružmarina.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Billovi ukusni vikendi

    +

    Norfolk, Sezona 1 | Epizoda 5

    Bill odsjeda na visini, uključujući i vodeni toranj imanja Sandringham te je nadahnut posluživanjem savršenog odreska kada dođe blizu kraljičine stoke.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Ljubav prema hrani

    +

    Okusi iz palače, Sezona 2 | Epizoda 19

    Danas Gabriele priređuje švedski stol u svojoj kuhinji. Cijenjena janjetina, pastrima – jedinstveno jelo iz Anatolije u sir halloumi s Cipra zvijezde su današnjeg objeda.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Hestonova gozba

    +

    Hestonova gozba iz bajke, Sezona 2 | Epizoda 2

    Heston Blumenthal dočarava bajkovitu gozbu, uključujući bundevu Pepeljuge, punjenu glavu svinje nadahnutu Snjeguljicom i jestivu kuću Ivice i Marice.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Okusi Portugala, Sezona 1 | Epizoda 19

    Francisco priznaje da voli tradicionalne portugalske okuse. Skuta i cimet stvorit će tortu koju treba preliti sirupom od meta i ukrasiti koštunjavim voćem.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Choux tjestenina, Sezona 1 | Epizoda 20

    Danas će Francisco pripremiti choux paketiće punjene ganache kremom od mliječne čokolade i mango gelom s okusom kardamoma; profiterole s pekmezom od malina i laganom pjenicom od čokolade i kokosa. Za kraj Paris-Brest od lješnjaka, karamele i pralina.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Tajne tete Cátie

    +

    Proljeće, Sezona 3 | Epizoda 33

    Proljeće, vrijeme njegovanja i slavljenja života. Teta Cátia predlaže zabavno i svježe jelo, puno boja. Zabava: kuhati kozice u juhi od raka u aparatu za kavu. Svježina: u voću. Boja: u torti, žutoj kao mimoze. Pripremimo jelo lijepo kao proljeće.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Tajne tete Cátie

    +

    Citrusi, Sezona 3 | Epizoda 34

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamiejeva Italija

    +

    Sicilija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jamie putuje Francuskom u kamperu, pa brodom iz Genove u Palermo, tjedan dana živi u kampu, susreće groficu i uči kuhati uličnu hranu, s kulminacijom kad preuzme roštilj na jednoj od Palermovih najživljih noćnih tržnica.

  • 05:35

    Jamiejeva Italija

    +

    Maritimo, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie stiže na mali otok uz Siciliju, bez automobila, i tek jednom trgovinom voćem i povrćem, na kojem je pak jedan od najboljih, nepoznatih restorana. Slijedi vlasnika, uči o važnosti jednostavne hrane i kuha za Sicilijance, najžešće kritičare.