Nedjelja

16 Kolovoz

  • 06:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 97, Sezona 2 | Epizoda 97

    1.Zalogajčići chili con carne 2.Lagana karamel torta s pecanskim oraščićima

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Meksička fiesta Petera Kuruvite

    +

    Lonac za taljenje, Sezona 1 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 06:50

    Meksička fiesta Petera Kuruvite

    +

    Glavni grad kulinarstva, Sezona 1 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 07:10

    Rick Stein: Od Venecije do Istanbula

    +

    Istanbul, Sezona 1 | Epizoda 7

    Kulinarska odiseja Ricka Steina odvela ga je od Venecije do legendarnog Istanbula gdje je došlo vrijeme lova na plavu ribu. Rick i sam upeca par riba na Bosporu. Također sprema uksune ćufte s pistacijama.

    Idite na emisiju
  • 08:10

    Jamie Oliver: Autom po Americi

    +

    Georgia, Sezona 1 | Epizoda 5

    Dok globalna recesija dobiva na zamahu, Jamie kreće u potragu za najboljom jeftinom hranom u Americi. Put počinje u Georgiji, jednoj od najsiromašnijih država i domovini pokreta za ljudska prava.

    Idite na emisiju
  • 09:05

    Annabel Langbein: Kuhinja iz domaćeg uzgoja

    +

    Dani salate, Sezona 3 | Epizoda 6

    Annabel upoznaje par koji proizvodi jogurt i sireve od bizonovog mlijeka. Bizonska mozzarella odlično će se uklopiti sa smokvama kao predjelu tuni u umaku od čilija i limuna, nicejskom salatom i sporo pečenim breskvama.

    Idite na emisiju
  • 09:35

    Annabel Langbein: Kuhinja iz domaćeg uzgoja

    +

    Ulov dana, Sezona 3 | Epizoda 7

    Annabel gosti lokalne ribare s pečenim pilećim rolicama dok oni ribare s kontikija. Zatim pokazuje koliko je jednostavno filetirati ribu koju pretvara u ceviche i curry od ribe za nove prijatelje uz zalazak sunca.

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Obroci iz pećnice, Sezona 1 | Epizoda 12

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi nudi gledateljima tehnike za jela uz pećnice te recept za desert Trileçe dessert. Gost je Ata Demirer.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Mesne tajne

    +

    Japan, Sezona 1 | Epizoda 11

    Ugađanje na azijski način sa svime najboljim što Istok može ponuditi. Japanska govedina Wagyu je dosta skupa, ali mnogo daje zbog svog sjajnog okusa i teksture. Kineska pekinška patka nekoć je bilo jelo rezervirano za careve, a danas je nacionalno jelo. Adrian pak pravi palačinke s pekinškom patkom.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Mesne tajne

    +

    Libanon, Sezona 1 | Epizoda 12

    Vrući lonac sa zečetinom autentično je seosko jelo u Španjolskoj te je izdašno i zasitno pa Adrian zna da ćete htjeti u nega umočiti kruh. Putujući Sredozemljem, saznao je da se vjeruje kako su prve janjeće ćufte pripremljene u Egiptu. One idu uz tabouli salatu i pita kruh.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Toskana/Lacij, Sezona 5 | Epizoda 3

    Zaboravite vinograde i čemprese, danas će vam Gino pokazati prave čari Toscane sa njenim plažama i kaubojima. Gino sjeda na konja i pridružuje se kaubojima da nauči nešto o njihovoj tradiciji prije nego što organziira roštilj na plaži.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Elba, Sezona 5 | Epizoda 4

    Večeras se Gino nalazi na drevnom otoku Elbi. Otok je proslavio Napoleon, ali je u Italiji poznato po proizvodnji meda i željeza. Gino upoznaje 80-godišnjaka koji je poznat po prozivodnji nagrađivanog meda.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Rick Stein: Od Venecije do Istanbula

    +

    Venecija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rick Stein reće na novo gastronomsko putovanje od Venecije do Istambula kroz zemlje bivšeg Bizantskog carstva, u kojima se miješao Istok i Zapad. Njegovo putovanje počinje u prekrasnoj Veneciji te kreće na idilični grčki otok Symi gdje kuha rižoto od plodova mora, tiramisu i njoke s rakovima.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Meksička fiesta Petera Kuruvite

    +

    Čili i čokolada, Sezona 1 | Epizoda 9

    Peter Kuruvita stiže u majansko uporište na Jukatanskom poluotoku. Ovdje se uzgaja jedna od najljućih chili papričica na svijetu, habanero. Zatim odlazi u državu Tabasco, gdje se čokolada jede tisućama godina.

    Idite na emisiju
  • 14:30

    Meksička fiesta Petera Kuruvite

    +

    Posljednja granica Meksika, Sezona 1 | Epizoda 10

    U posljednjoj epizodi Meksičke fiesta, Peter Kuruvita odlazimo u maglovite šume Chiapasa, u blizini granice s Guatemalom, gdje Peter istražuje državu s najvećom domorodačkom populacijom u Meksiku.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamie Oliver: Autom po Americi

    +

    Wyoming, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie iskušava rodeo, kuhanje na logorskoj vatri, oštrige na Stjenjaku, i noć pod zvijezdama u Wyomingu. Postoje li još kauboji koje je obožavao kao dijete?

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Obroci iz pećnice, Sezona 1 | Epizoda 12

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi nudi gledateljima tehnike za jela uz pećnice te recept za desert Trileçe dessert. Gost je Ata Demirer.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 99, Sezona 2 | Epizoda 99

    1. Banana polonaise 2.Eskimski poljupci

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 100, Sezona 2 | Epizoda 100

    Valerijeva torta

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Mesne tajne

    +

    Japan, Sezona 1 | Epizoda 11

    Ugađanje na azijski način sa svime najboljim što Istok može ponuditi. Japanska govedina Wagyu je dosta skupa, ali mnogo daje zbog svog sjajnog okusa i teksture. Kineska pekinška patka nekoć je bilo jelo rezervirano za careve, a danas je nacionalno jelo. Adrian pak pravi palačinke s pekinškom patkom.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Mesne tajne

    +

    Libanon, Sezona 1 | Epizoda 12

    Vrući lonac sa zečetinom autentično je seosko jelo u Španjolskoj te je izdašno i zasitno pa Adrian zna da ćete htjeti u nega umočiti kruh. Putujući Sredozemljem, saznao je da se vjeruje kako su prve janjeće ćufte pripremljene u Egiptu. One idu uz tabouli salatu i pita kruh.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Kosmati bajkeri: Život na sjeveru

    +

    Poljska, Sezona 1 | Epizoda 1

    Za dvojicu ljubitelja kobasica Poljska je idealno odredište. Naši Kosmati bajkeri tu se osjećaju kao djeca u slastičarnici. Posjetit će obitelj koja je naraštajima svladavala kobasičarsku vještinu.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Kosmati bajkeri: Život na sjeveru

    +

    Litva/Latvija/Estonija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Bajkeri putuju u baltičke zemlje. Kreću od Litve i Brda križeva. U Latviji se voze s njihovom najstarijom bandom bajkera i odlaze na tržnicu isprobati vrhunske namirnice. U Estoniji isprobavaju morski kelj i zaljubljuju se u grupu rasplesanih baka.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    JUŽNA AUSTRALIJA, Sezona 2 | Epizoda 1

    Curtis i ekipa iz Maudea kušaju vino Chestera Osborna na krovu vinarije D'arenberg, građevine koja kao da je sišla s platna Salvadora Dalija. Potom idu na iscrpljujuću pouku o striži i uzgajanju ovaca. Jacque kombinira domorodačke sastojke.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    RIM, Sezona 2 | Epizoda 2

    Curtis u srcu Rima istražuje kuhinju rođenih Rimljana. Put počinje posjetom lokalnom mesaru i susretom s bivšim chefom koji sada radi pizze. Kuša i starodrevni židovski kolač od paljenog povrća te coratellu, tradicionalno jelo od ribljih ostataka.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Jamiejeva Velika Britanija

    +

    Južni Wales, Sezona 1 | Epizoda 3

    Ovaj tjedan Jamie putuje preko Sedam mostova do Južnog Walesa gdje saznaje koliko je veliki utjecaj otkriće ugljena u Walesu imalo na kulturu hrane u kasnom 19. stoljeću i nadalje. Jamie otkriva da ništa nije britanskije od talijanske hrane i razvoja talijanske zajednice u Walesu.

  • 23:00

    Rick Stein: Od Venecije do Istanbula

    +

    Venecija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rick Stein reće na novo gastronomsko putovanje od Venecije do Istambula kroz zemlje bivšeg Bizantskog carstva, u kojima se miješao Istok i Zapad. Njegovo putovanje počinje u prekrasnoj Veneciji te kreće na idilični grčki otok Symi gdje kuha rižoto od plodova mora, tiramisu i njoke s rakovima.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Obroci iz pećnice, Sezona 1 | Epizoda 12

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi nudi gledateljima tehnike za jela uz pećnice te recept za desert Trileçe dessert. Gost je Ata Demirer.

    Idite na emisiju
  • 00:55

    Jamie Oliver: Autom po Americi

    +

    Wyoming, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie iskušava rodeo, kuhanje na logorskoj vatri, oštrige na Stjenjaku, i noć pod zvijezdama u Wyomingu. Postoje li još kauboji koje je obožavao kao dijete?

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Veliki britanski jelovnik

    +

    , Sezona 12 | Epizoda 33

  • 02:15

    Veliki britanski jelovnik

    +

    , Sezona 12 | Epizoda 34

  • 02:40

    Veliki britanski jelovnik

    +

    , Sezona 12 | Epizoda 35

  • 03:05

    Veliki britanski jelovnik

    +

    , Sezona 12 | Epizoda 36

  • 03:25

    Iz vrta na stol

    +

    Zemlja kozoleca, Donja Dolenjska, Sezona 1 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 03:50

    Iz vrta na stol

    +

    U podnožju planine Peca, Sezona 1 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 04:15

    Iz vrta na stol

    +

    Črniče, Sezona 1 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 04:40

    Iz vrta na stol

    +

    Nacionalni park Sečovje Salina, Sezona 1 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Nešto slatko s Pavelom Pavlovom

    +

    Soufle, Sezona 1 | Epizoda 7

    Soufflé, parfait… Ne morate znati francuski da biste razumjeli ovo kulinarsko savršenstvo. Chef Pavlov prvo će pokazati dvije vrste souffléa, klasični i onaj s okusom marakuje. Zatim slijedi recept za ledeni parfait s bijelom čokoladom.

    Idite na emisiju