Petak

7 Kolovoz

  • 06:00

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Pridružite se Justine dok istražuje Macao, regiju koja je usječena u kinesko i portugalsko nasljeđe. Justine posjećuje mjesnu tržnicu i priprema jelo koje predstavlja fuziju kineskog i portugalskog, po čemu je kuhinja Macaua poznata.

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Gospodari okusa s Garyjem Mehiganom

    +

    Hyderabad - andhraška hrana, Sezona 2 | Epizoda 11

    Kad ste u Andhri, jedite kao lokalci, ali hoće li Gary Mehigan i kuhati poput njih?

  • 06:50

    Gospodari okusa s Garyjem Mehiganom

    +

    Hyderabad - biryani pladanj, Sezona 2 | Epizoda 12

    Gary Mehigan otkriva različite biryanije u Hyderabadu i smišlja svoj i to bez riže.

  • 07:15

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Dominikanska Republika, Sezona 8 | Epizoda 13

    Tony isprobava okuse Dominikanske Republike. To uključuje empanade, gotovo smrznuto pivo i pečenu salamu s bananom za kuhanje. Za ručak slijedi vožnja helikopterom do poluotoka Samaná.

    Idite na emisiju
  • 08:10

    Jamiejeva ljetna kuhinja

    +

    Jamie kuha ljetna jela, Extra | Epizoda 1

    U ovoj dugometražnoj epizodi, Jamie Oliver pokazuje neka odlična ljetna jela, koja će pretvoriti obroke pod vedrim nebom u pravi užitak.

  • 09:05

    Pite i pudinzi Paula Hollywooda

    +

    Ludi okusa sljezovih kolačića, Sezona 1 | Epizoda 9

    Paul Hollywood slavi najbolje britanske pite i pudinge uz koje odlično idu sljezovi kolačići i toffee puding. Na jelovniku je i recept za slane eclaire s kremom od kave e za ukusne empanade za izlet.

  • 10:05

    Okusi Istanbula uz Kirana i Saru

    +

    Posljednji dan u Istanbulu, Sezona 1 | Epizoda 10

    Dva slavna chefa provode svoj zadnji dan u Istanbulu uživajući u ljepoti Bospora i još ukusnijoj hrani.

  • 10:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Kebab, Sezona 1 | Epizoda 18

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 11:00

    Billova kuhinja: Notting Hill

    +

    Neki to vole vruće, Sezona 1 | Epizoda 6

    Bill kuha za neke od njegovih omiljenih dizajnera nakon jednog partyja. Teme su svaki put vrlo originalne.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Dobar tek – Ljetna kolekcija 3, 20, Sezona 3 | Epizoda 20

  • 12:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Talijanska jela na brzaka, Sezona 1 | Epizoda 9

    Talijanski domaći kuhari majstori su umijeća pripremanja brzih obroka jer su im smočnice i hladnjaci uvijek puni najbitnijih sastojaka, koji u kombinaciji s malo kreativnosti mogu u trenu postati nevjerojatna jela. Silvia u ovoj epizodi priprema rižoto.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Nove tradicije, Sezona 1 | Epizoda 10

    Talijani vole tradiciju u kuhinji, ali u ovoj epizodi Silvia dijeli nekoliko trikova, koje su Talijani prigrlili. Za tjesteninu s tunom čak je i Silvia mislila da je predobra da bi bila istinita, a tu je i način pripreme tijesta bez miješenja.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Američki stil, Sezona 1 | Epizoda 9

    Guy odlazi posjetiti svoj Bondi Harvest kafić u Los Angelesu i pokazuje nam kako Australski okusi mijenjaju percepciju hrane u Americi. Guy odlazi na farmersku tržnicu Santa Monice za sezonsko nadahnuće. Zatim sprema obrok na pijesku Santa Monice.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Završnica, Sezona 1 | Epizoda 10

    U posljednjoj epizodi sezone vrijeme je da se pokrene kuhar Bondi Harvesta! Nakon što je skupio sastojke, Guy se priprema za tulum pokretanja s jelima koja uključuju svinjetinu s roštilja i karmenadle s palentom.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Emilia-Romagna, Sezona 8 | Epizoda 14

    Mnogi kažu da je ovo najbolja regija za hranu u Italiji. Poznati šef Michael White bit će Tonyjev vodič kroz ovu vrlo osobnu emisiju o temi koja Tonyja fascinira i zanima.

    Idite na emisiju
  • 14:40

    Gospodari okusa s Garyjem Mehiganom

    +

    Hyderabad - nizamijska hrana, Sezona 2 | Epizoda 10

    Garyja Mehigana su ugostili ljubitelji dobre hrane i luksuza. Hoće li njegovo jelo impresionirati majstore okusa?

  • 15:00

    Jamiejeve riblje večere

    +

    Jamiejeve riblje večere, Extra | Epizoda 1

    Svi volimo ribu s krumpirićima, i to nažalost toliko da siroti bakalar i kolja imaju problema s opstankom. Ne moramo ih prestati jesti, no počnemo li jesti i druge vrste ribe, smanjit ćemo pritisak na njih. Upoznat ću vas sa svojim omiljenim vrstama.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Billova kuhinja: Notting Hill

    +

    Švedska, Sezona 1 | Epizoda 7

    Skandinavija posljednjih nekoliko godina ima veliki utjecaj na scenu kuhanja diljem svijeta. Bill će provjeriti o ćemu se točno radi i kuhat će nekoliko švedskih klasika na svoj način.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Dobar tek – Ljetna kolekcija 3, 20, Sezona 3 | Epizoda 20

  • 17:00

    Pite i pudinzi Paula Hollywooda

    +

    Ciparske poslastice, Sezona 1 | Epizoda 10

    Paul Hollywood slavi omiljene okuse u pitama i pudinzima te ponovno otkriva recept iz kumbrijske moreplovačke povijesti, sir iz Yorkshirea, koji je skoro bio zabranjen, a tu su i okusi iz vremena dok je živio na Cipru.

  • 18:00

    Okusi Istanbula uz Kirana i Saru

    +

    Posljednji dan u Istanbulu, Sezona 1 | Epizoda 10

    Dva slavna chefa provode svoj zadnji dan u Istanbulu uživajući u ljepoti Bospora i još ukusnijoj hrani.

  • 18:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Burek s lećom, Sezona 1 | Epizoda 19

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 19:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Talijanska jela na brzaka, Sezona 1 | Epizoda 9

    Talijanski domaći kuhari majstori su umijeća pripremanja brzih obroka jer su im smočnice i hladnjaci uvijek puni najbitnijih sastojaka, koji u kombinaciji s malo kreativnosti mogu u trenu postati nevjerojatna jela. Silvia u ovoj epizodi priprema rižoto.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Nove tradicije, Sezona 1 | Epizoda 10

    Talijani vole tradiciju u kuhinji, ali u ovoj epizodi Silvia dijeli nekoliko trikova, koje su Talijani prigrlili. Za tjesteninu s tunom čak je i Silvia mislila da je predobra da bi bila istinita, a tu je i način pripreme tijesta bez miješenja.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Manchester (Dio 1), Sezona 1 | Epizoda 5

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Manchester na pečeni volovski rep i knedle, jamajkanski riblji curry i goveđi gulaš.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeve riblje večere

    +

    Jamiejeve riblje večere, Extra | Epizoda 1

    Svi volimo ribu s krumpirićima, i to nažalost toliko da siroti bakalar i kolja imaju problema s opstankom. Ne moramo ih prestati jesti, no počnemo li jesti i druge vrste ribe, smanjit ćemo pritisak na njih. Upoznat ću vas sa svojim omiljenim vrstama.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Emilia-Romagna, Sezona 8 | Epizoda 14

    Mnogi kažu da je ovo najbolja regija za hranu u Italiji. Poznati šef Michael White bit će Tonyjev vodič kroz ovu vrlo osobnu emisiju o temi koja Tonyja fascinira i zanima.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Američki stil, Sezona 1 | Epizoda 9

    Guy odlazi posjetiti svoj Bondi Harvest kafić u Los Angelesu i pokazuje nam kako Australski okusi mijenjaju percepciju hrane u Americi. Guy odlazi na farmersku tržnicu Santa Monice za sezonsko nadahnuće. Zatim sprema obrok na pijesku Santa Monice.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Završnica, Sezona 1 | Epizoda 10

    U posljednjoj epizodi sezone vrijeme je da se pokrene kuhar Bondi Harvesta! Nakon što je skupio sastojke, Guy se priprema za tulum pokretanja s jelima koja uključuju svinjetinu s roštilja i karmenadle s palentom.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Dobar tek – Ljetna kolekcija 3, 20, Sezona 3 | Epizoda 20

  • 00:30

    Billova kuhinja: Notting Hill

    +

    Švedska, Sezona 1 | Epizoda 7

    Skandinavija posljednjih nekoliko godina ima veliki utjecaj na scenu kuhanja diljem svijeta. Bill će provjeriti o ćemu se točno radi i kuhat će nekoliko švedskih klasika na svoj način.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Muški vikend

    +

    Specijal za Majčin dan, Sezona 1 | Epizoda 14

    Četiri kuhara, četiri nacije, četiri prijatelja, jedan momački vikend. Majstori kuhanja, hrane i pića su slobodni i s tim dolaze beskrajne pohvale, izazovi i lovačke priče.

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Muški vikend

    +

    Specijal za Majčin dan 2, Sezona 1 | Epizoda 15

    Četiri kuhara, četiri narodnosti, četiri prijatelja i jedan zabavan, avanturistički Muški vikend s epizodama prepunih smijeha, hrane, pića, priča i hvalisanja, te ponekih izazova.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Okusi Istanbula uz Kirana i Saru

    +

    Posljednji dan u Istanbulu, Sezona 1 | Epizoda 10

    Dva slavna chefa provode svoj zadnji dan u Istanbulu uživajući u ljepoti Bospora i još ukusnijoj hrani.

  • 02:20

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Burek s lećom, Sezona 1 | Epizoda 19

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 02:40

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Manchester (Dio 1), Sezona 1 | Epizoda 5

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Manchester na pečeni volovski rep i knedle, jamajkanski riblji curry i goveđi gulaš.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Pite i pudinzi Paula Hollywooda

    +

    Ciparske poslastice, Sezona 1 | Epizoda 10

    Paul Hollywood slavi omiljene okuse u pitama i pudinzima te ponovno otkriva recept iz kumbrijske moreplovačke povijesti, sir iz Yorkshirea, koji je skoro bio zabranjen, a tu su i okusi iz vremena dok je živio na Cipru.

  • 04:20

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Talijanska jela na brzaka, Sezona 1 | Epizoda 9

    Talijanski domaći kuhari majstori su umijeća pripremanja brzih obroka jer su im smočnice i hladnjaci uvijek puni najbitnijih sastojaka, koji u kombinaciji s malo kreativnosti mogu u trenu postati nevjerojatna jela. Silvia u ovoj epizodi priprema rižoto.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Nove tradicije, Sezona 1 | Epizoda 10

    Talijani vole tradiciju u kuhinji, ali u ovoj epizodi Silvia dijeli nekoliko trikova, koje su Talijani prigrlili. Za tjesteninu s tunom čak je i Silvia mislila da je predobra da bi bila istinita, a tu je i način pripreme tijesta bez miješenja.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamiejeve riblje večere

    +

    Jamiejeve riblje večere, Extra | Epizoda 1

    Svi volimo ribu s krumpirićima, i to nažalost toliko da siroti bakalar i kolja imaju problema s opstankom. Ne moramo ih prestati jesti, no počnemo li jesti i druge vrste ribe, smanjit ćemo pritisak na njih. Upoznat ću vas sa svojim omiljenim vrstama.

    Idite na emisiju