Četvrtak

6 Kolovoz

  • 06:00

    Tropska gurmanica: Nova Kaledonija

    +

    Daintree, Sezona 1 | Epizoda 10

    Kako bi napravila dimljeni patlidžan & umak od kakaa, Justine kreće u potragu za loklanim kakaom.

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Gospodari okusa s Garyjem Mehiganom

    +

    Kalkuta - kineska hrana, Sezona 2 | Epizoda 9

    Gary Mehigan istražuje kineske okuse u srcu Kolkate, te i sam napravi čudo.

  • 06:50

    Gospodari okusa s Garyjem Mehiganom

    +

    Hyderabad - nizamijska hrana, Sezona 2 | Epizoda 10

    Garyja Mehigana su ugostili ljubitelji dobre hrane i luksuza. Hoće li njegovo jelo impresionirati majstore okusa?

  • 07:15

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Burgundija, Sezona 8 | Epizoda 12

    Tonyjevi korjeni potječu iz Francuske, a domaći šef Ludo Lefebvre bit će njegov osobni vodič kroz pravu Burgundiju.

    Idite na emisiju
  • 08:10

    20 godina Jamieja Olivera

    +

    20 godina Jamieja Olivera, Extra | Epizoda 1

    Prošlo je 20 godina otkako se Jamie Oliver pojavio na malim ekranima u seriji “Goli kuhar”. Pogledat ćemo njegov život, karijeru i utjecaj na našu prehranu.

    Idite na emisiju
  • 09:05

    Pite i pudinzi Paula Hollywooda

    +

    Gost: Andrew Chisholm, Sezona 1 | Epizoda 8

    Paul Hollywood istinski otkriva najbolje britanske pite i pudinge kod svjetskog prvaka u pravljenju škotskih pita, Andrewa Chisholma. Također se na jelovniku još može naći toliko repe da to jedan pekar jedva može podnijeti. Tu je i španjolski pekar Allibhoy.

  • 10:05

    Okusi Istanbula uz Kirana i Saru

    +

    Istanbulska sretna mjesta, Sezona 1 | Epizoda 9

    Sara posjećuje dva posebna mjesta Istanbulu i sreće nove ljude.

  • 10:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Začinjeni gulaš od janjetine s patidžanom i bademima, Sezona 1 | Epizoda 17

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 11:00

    Billova kuhinja: Notting Hill

    +

    Bez briga, Sezona 1 | Epizoda 5

    Kao otac koji radi, Billa kuha za svoju obitelj tijekom noći i priprema slasna jela od svakodnevnih namirnica.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Dobar tek – Ljetna kolekcija 3, 19, Sezona 3 | Epizoda 19

  • 12:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuća slavnih, Sezona 1 | Epizoda 7

    Talijanska kultura svjetski je poznata po umjetnosti, povijesti i arhitekturi, no hrana je ključan dio identiteta. Silvia istražuje tri nacionalna blaga. Tisućljetni recept za amatricianu, jelo od morskih plodova iz Apulije i pizzu zaštićenu od UN-a.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Tradicija, Sezona 1 | Epizoda 8

    Talijanima je hrana važna poveznica s korijenima i ključno im je očuvati tradicionalnu kuhinju. Silvia i Lina pripremaju cijenjenu ragu napolitanu te staru antipasto poslasticu za sva osjetila. Iz Italije se uključuje mama za desert od Penattonea.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Amalfijska obala, Sezona 5 | Epizoda 1

    Gino pokazuje svoja omiljena mesta duž sredozemne obale. Večeras počinje svoje putovanje na prekrasnoj obali Amalfija. Pridružite se Ginu dok posjećuje Positano i jedri uz obalu Amalfija, sve to dok usput istažuje jela koja lokalci čuvaju od zaborava.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Sorrento i Capri, Sezona 5 | Epizoda 2

    Nastavljajući svoje kulinarsko putovanje po Sredozemlju, Gino odlazi na otok Capri, najbolji otok koji možete posjetiti u Italiji. Tamo će Gino iskusiti sve čari života i upoznati čovjeka koji se proslavio fotografirajući Jackie Kennedy.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Dominikanska Republika, Sezona 8 | Epizoda 13

    Tony isprobava okuse Dominikanske Republike. To uključuje empanade, gotovo smrznuto pivo i pečenu salamu s bananom za kuhanje. Za ručak slijedi vožnja helikopterom do poluotoka Samaná.

    Idite na emisiju
  • 14:40

    Gospodari okusa s Garyjem Mehiganom

    +

    Kalkuta - kineska hrana, Sezona 2 | Epizoda 9

    Gary Mehigan istražuje kineske okuse u srcu Kolkate, te i sam napravi čudo.

  • 15:00

    Jamiejeva ljetna kuhinja

    +

    Jamie kuha ljetna jela, Extra | Epizoda 1

    U ovoj dugometražnoj epizodi, Jamie Oliver pokazuje neka odlična ljetna jela, koja će pretvoriti obroke pod vedrim nebom u pravi užitak.

  • 16:00

    Billova kuhinja: Notting Hill

    +

    Neki to vole vruće, Sezona 1 | Epizoda 6

    Bill kuha za neke od njegovih omiljenih dizajnera nakon jednog partyja. Teme su svaki put vrlo originalne.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Dobar tek – Ljetna kolekcija 3, 19, Sezona 3 | Epizoda 19

  • 17:00

    Pite i pudinzi Paula Hollywooda

    +

    Ludi okusa sljezovih kolačića, Sezona 1 | Epizoda 9

    Paul Hollywood slavi najbolje britanske pite i pudinge uz koje odlično idu sljezovi kolačići i toffee puding. Na jelovniku je i recept za slane eclaire s kremom od kave e za ukusne empanade za izlet.

  • 18:00

    Okusi Istanbula uz Kirana i Saru

    +

    Istanbulska sretna mjesta, Sezona 1 | Epizoda 9

    Sara posjećuje dva posebna mjesta Istanbulu i sreće nove ljude.

  • 18:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Kebab, Sezona 1 | Epizoda 18

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 19:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuća slavnih, Sezona 1 | Epizoda 7

    Talijanska kultura svjetski je poznata po umjetnosti, povijesti i arhitekturi, no hrana je ključan dio identiteta. Silvia istražuje tri nacionalna blaga. Tisućljetni recept za amatricianu, jelo od morskih plodova iz Apulije i pizzu zaštićenu od UN-a.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Tradicija, Sezona 1 | Epizoda 8

    Talijanima je hrana važna poveznica s korijenima i ključno im je očuvati tradicionalnu kuhinju. Silvia i Lina pripremaju cijenjenu ragu napolitanu te staru antipasto poslasticu za sva osjetila. Iz Italije se uključuje mama za desert od Penattonea.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    The Lake District, Sezona 1 | Epizoda 4

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas odlazi u Lake District kako bi probao poznato ljuto jelo. Probat će Geordie puding i švedsku pečenu janjetinu.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeva ljetna kuhinja

    +

    Jamie kuha ljetna jela, Extra | Epizoda 1

    U ovoj dugometražnoj epizodi, Jamie Oliver pokazuje neka odlična ljetna jela, koja će pretvoriti obroke pod vedrim nebom u pravi užitak.

  • 22:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Dominikanska Republika, Sezona 8 | Epizoda 13

    Tony isprobava okuse Dominikanske Republike. To uključuje empanade, gotovo smrznuto pivo i pečenu salamu s bananom za kuhanje. Za ručak slijedi vožnja helikopterom do poluotoka Samaná.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Amalfijska obala, Sezona 5 | Epizoda 1

    Gino pokazuje svoja omiljena mesta duž sredozemne obale. Večeras počinje svoje putovanje na prekrasnoj obali Amalfija. Pridružite se Ginu dok posjećuje Positano i jedri uz obalu Amalfija, sve to dok usput istažuje jela koja lokalci čuvaju od zaborava.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Ginova obalna Odiseja

    +

    Sorrento i Capri, Sezona 5 | Epizoda 2

    Nastavljajući svoje kulinarsko putovanje po Sredozemlju, Gino odlazi na otok Capri, najbolji otok koji možete posjetiti u Italiji. Tamo će Gino iskusiti sve čari života i upoznati čovjeka koji se proslavio fotografirajući Jackie Kennedy.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Dobar tek – Ljetna kolekcija 3, 19, Sezona 3 | Epizoda 19

  • 00:30

    Billova kuhinja: Notting Hill

    +

    Neki to vole vruće, Sezona 1 | Epizoda 6

    Bill kuha za neke od njegovih omiljenih dizajnera nakon jednog partyja. Teme su svaki put vrlo originalne.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Gospodari okusa s Garyjem Mehiganom

    +

    Hyderabad - andhraška hrana, Sezona 2 | Epizoda 11

    Kad ste u Andhri, jedite kao lokalci, ali hoće li Gary Mehigan i kuhati poput njih?

  • 01:30

    Gospodari okusa s Garyjem Mehiganom

    +

    Hyderabad - biryani pladanj, Sezona 2 | Epizoda 12

    Gary Mehigan otkriva različite biryanije u Hyderabadu i smišlja svoj i to bez riže.

  • 01:55

    Okusi Istanbula uz Kirana i Saru

    +

    Istanbulska sretna mjesta, Sezona 1 | Epizoda 9

    Sara posjećuje dva posebna mjesta Istanbulu i sreće nove ljude.

  • 02:20

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Kebab, Sezona 1 | Epizoda 18

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 02:40

    Najbolje se jede od kuće

    +

    The Lake District, Sezona 1 | Epizoda 4

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas odlazi u Lake District kako bi probao poznato ljuto jelo. Probat će Geordie puding i švedsku pečenu janjetinu.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Pite i pudinzi Paula Hollywooda

    +

    Ludi okusa sljezovih kolačića, Sezona 1 | Epizoda 9

    Paul Hollywood slavi najbolje britanske pite i pudinge uz koje odlično idu sljezovi kolačići i toffee puding. Na jelovniku je i recept za slane eclaire s kremom od kave e za ukusne empanade za izlet.

  • 04:20

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuća slavnih, Sezona 1 | Epizoda 7

    Talijanska kultura svjetski je poznata po umjetnosti, povijesti i arhitekturi, no hrana je ključan dio identiteta. Silvia istražuje tri nacionalna blaga. Tisućljetni recept za amatricianu, jelo od morskih plodova iz Apulije i pizzu zaštićenu od UN-a.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Tradicija, Sezona 1 | Epizoda 8

    Talijanima je hrana važna poveznica s korijenima i ključno im je očuvati tradicionalnu kuhinju. Silvia i Lina pripremaju cijenjenu ragu napolitanu te staru antipasto poslasticu za sva osjetila. Iz Italije se uključuje mama za desert od Penattonea.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamiejeva ljetna kuhinja

    +

    Jamie kuha ljetna jela, Extra | Epizoda 1

    U ovoj dugometražnoj epizodi, Jamie Oliver pokazuje neka odlična ljetna jela, koja će pretvoriti obroke pod vedrim nebom u pravi užitak.