Srijeda

5 Kolovoz

  • 06:00

    Tropska gurmanica: Nova Kaledonija

    +

    Planina tamburice, Sezona 1 | Epizoda 9

    Lokalna sirana The Witches Chase vodi Justine u svoju hladnjaču gdje će degustirati njihove sireve.

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Gospodari okusa s Garyjem Mehiganom

    +

    Kalkuta - bengalska hrana, Sezona 2 | Epizoda 7

    Gary Mehigan uskače u nered bengalskih okusa s obitelji koja voli domaću hranu. Što će Gary pripremiti kako bi ih impresionirao?

  • 06:50

    Gospodari okusa s Garyjem Mehiganom

    +

    Kalkuta - marwari hrana, Sezona 2 | Epizoda 8

    Gary Mehigan kuša izobilje maravske kuhinje. Što će Gary skuhati ženama koje vole domaću hranu?

  • 07:15

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Austin, Sezona 8 | Epizoda 11

    Indie glazbena scena, roštilj, kamioneti s hranom… Kultura koja okružuje rijeke i jezera – čini cijeli taj čudni otok usred Teksasa. Tony otkriva Austin tijekom glazbenog festivala South by Southwest.

    Idite na emisiju
  • 08:10

    Štedite s Jamiejem

    +

    Pukka curry, Sezona 2 | Epizoda 6

    Ovaj tjedan Jamie pravi svoj autentični pukka curry - prava prigodna gozba, a sve zahvaljujući jeftinom komadu mesa.

    Idite na emisiju
  • 09:05

    Pite i pudinzi Paula Hollywooda

    +

    Tri vrste luka, Sezona 1 | Epizoda 7

    Omiljene pite i pudinzi Paula Hollywooda u ovoj epizodi imaju jak miris jer su za njih korištene tri vrste luka, a tu je i delikatna rolada napravljena od britanske tradicionalne metvice, a tu je i indijska Briyani pita indijskog chefa Manjua Malija.

  • 10:05

    Okusi Istanbula uz Kirana i Saru

    +

    Istanbul za svakog, Sezona 1 | Epizoda 8

    Kiran ostavlja središte Istanbula i odlazi na izlet u prirodu dok je Sarin dan ispunjen umjetnošću i modom.

  • 10:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Gulaš s dunjom, Sezona 1 | Epizoda 16

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 11:00

    Billova kuhinja: Notting Hill

    +

    Do granice, Sezona 1 | Epizoda 4

    Pred vratima svog novog doma u Londonu Billa očekuju nova iskustva hrane iz cijelog svijeta.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Dobar tek – Ljetna kolekcija 3, 18, Sezona 3 | Epizoda 18

  • 12:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Gosti se kao Talijan, Sezona 1 | Epizoda 5

    Kad Talijani slave za stolom, tu je ljubavi, kaosa i nevjerojatnih jela. Silviji dolazi prijateljica i želi je zadiviti bakinim najukusnijim tjesteninama. Torta od rikote i semoline oduzima dah, a Rose dijeli recept za krafne od kiselog tijesta.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuhaj jednom, jedi dvaput, Sezona 1 | Epizoda 6

    Talijani su bez imalo sumnje najsnalažljiviji kuhari na svijetu. Vjeruju u umijeće kuhanja jednom za dva obroka. Silvia priprema palačinke punjene rikotom, a od ostataka radi rustikalnu pitu sa Sj. Italije i tjesteninu u obliku srca, al forno.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Specijal za svečanosti i trikovi za sezonu božićnih praznika. Svi su recepti prilagođeni tom užurbanom vremenu između Božića i Nove godine, s puno okusa i nimalo meteža, a mogu se pripremiti i nekoliko dana unaprijed.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Super hrana obećava brze kuharske metode uz minimalan napor. Ovoga tjedna tu je slasno proljetno janje s mladim krumpirom i graškom. Azijski utjecaj ogleda se u Donalovim pečenim patlidžanima na riži s mentom i jasminom. Boljeg ručka nema!

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Burgundija, Sezona 8 | Epizoda 12

    Tonyjevi korjeni potječu iz Francuske, a domaći šef Ludo Lefebvre bit će njegov osobni vodič kroz pravu Burgundiju.

    Idite na emisiju
  • 14:40

    Gospodari okusa s Garyjem Mehiganom

    +

    Kalkuta - bengalska hrana, Sezona 2 | Epizoda 7

    Gary Mehigan uskače u nered bengalskih okusa s obitelji koja voli domaću hranu. Što će Gary pripremiti kako bi ih impresionirao?

  • 15:00

    20 godina Jamieja Olivera

    +

    20 godina Jamieja Olivera, Extra | Epizoda 1

    Prošlo je 20 godina otkako se Jamie Oliver pojavio na malim ekranima u seriji “Goli kuhar”. Pogledat ćemo njegov život, karijeru i utjecaj na našu prehranu.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Billova kuhinja: Notting Hill

    +

    Bez briga, Sezona 1 | Epizoda 5

    Kao otac koji radi, Billa kuha za svoju obitelj tijekom noći i priprema slasna jela od svakodnevnih namirnica.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Dobar tek – Ljetna kolekcija 3, 18, Sezona 3 | Epizoda 18

  • 17:00

    Pite i pudinzi Paula Hollywooda

    +

    Gost: Andrew Chisholm, Sezona 1 | Epizoda 8

    Paul Hollywood istinski otkriva najbolje britanske pite i pudinge kod svjetskog prvaka u pravljenju škotskih pita, Andrewa Chisholma. Također se na jelovniku još može naći toliko repe da to jedan pekar jedva može podnijeti. Tu je i španjolski pekar Allibhoy.

  • 18:00

    Okusi Istanbula uz Kirana i Saru

    +

    Istanbul za svakog, Sezona 1 | Epizoda 8

    Kiran ostavlja središte Istanbula i odlazi na izlet u prirodu dok je Sarin dan ispunjen umjetnošću i modom.

  • 18:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Začinjeni gulaš od janjetine s patidžanom i bademima, Sezona 1 | Epizoda 17

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 19:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Gosti se kao Talijan, Sezona 1 | Epizoda 5

    Kad Talijani slave za stolom, tu je ljubavi, kaosa i nevjerojatnih jela. Silviji dolazi prijateljica i želi je zadiviti bakinim najukusnijim tjesteninama. Torta od rikote i semoline oduzima dah, a Rose dijeli recept za krafne od kiselog tijesta.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuhaj jednom, jedi dvaput, Sezona 1 | Epizoda 6

    Talijani su bez imalo sumnje najsnalažljiviji kuhari na svijetu. Vjeruju u umijeće kuhanja jednom za dva obroka. Silvia priprema palačinke punjene rikotom, a od ostataka radi rustikalnu pitu sa Sj. Italije i tjesteninu u obliku srca, al forno.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    London ( Holborn), Sezona 1 | Epizoda 3

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u London kušati klasične mesne ćufte, vijetnamski losos i stočarevu pitu, ali na drukčiji način.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    20 godina Jamieja Olivera

    +

    20 godina Jamieja Olivera, Extra | Epizoda 1

    Prošlo je 20 godina otkako se Jamie Oliver pojavio na malim ekranima u seriji “Goli kuhar”. Pogledat ćemo njegov život, karijeru i utjecaj na našu prehranu.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Burgundija, Sezona 8 | Epizoda 12

    Tonyjevi korjeni potječu iz Francuske, a domaći šef Ludo Lefebvre bit će njegov osobni vodič kroz pravu Burgundiju.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Specijal za svečanosti i trikovi za sezonu božićnih praznika. Svi su recepti prilagođeni tom užurbanom vremenu između Božića i Nove godine, s puno okusa i nimalo meteža, a mogu se pripremiti i nekoliko dana unaprijed.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Donalova super hrana začas

    +

    Epizoda 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Super hrana obećava brze kuharske metode uz minimalan napor. Ovoga tjedna tu je slasno proljetno janje s mladim krumpirom i graškom. Azijski utjecaj ogleda se u Donalovim pečenim patlidžanima na riži s mentom i jasminom. Boljeg ručka nema!

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek – Jesenska kolekcija

    +

    Dobar tek – Ljetna kolekcija 3, 18, Sezona 3 | Epizoda 18

  • 00:30

    Billova kuhinja: Notting Hill

    +

    Bez briga, Sezona 1 | Epizoda 5

    Kao otac koji radi, Billa kuha za svoju obitelj tijekom noći i priprema slasna jela od svakodnevnih namirnica.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Gospodari okusa s Garyjem Mehiganom

    +

    Kalkuta - kineska hrana, Sezona 2 | Epizoda 9

    Gary Mehigan istražuje kineske okuse u srcu Kolkate, te i sam napravi čudo.

  • 01:30

    Gospodari okusa s Garyjem Mehiganom

    +

    Hyderabad - nizamijska hrana, Sezona 2 | Epizoda 10

    Garyja Mehigana su ugostili ljubitelji dobre hrane i luksuza. Hoće li njegovo jelo impresionirati majstore okusa?

  • 01:55

    Okusi Istanbula uz Kirana i Saru

    +

    Istanbul za svakog, Sezona 1 | Epizoda 8

    Kiran ostavlja središte Istanbula i odlazi na izlet u prirodu dok je Sarin dan ispunjen umjetnošću i modom.

  • 02:20

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Začinjeni gulaš od janjetine s patidžanom i bademima, Sezona 1 | Epizoda 17

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 02:40

    Najbolje se jede od kuće

    +

    London ( Holborn), Sezona 1 | Epizoda 3

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u London kušati klasične mesne ćufte, vijetnamski losos i stočarevu pitu, ali na drukčiji način.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Pite i pudinzi Paula Hollywooda

    +

    Gost: Andrew Chisholm, Sezona 1 | Epizoda 8

    Paul Hollywood istinski otkriva najbolje britanske pite i pudinge kod svjetskog prvaka u pravljenju škotskih pita, Andrewa Chisholma. Također se na jelovniku još može naći toliko repe da to jedan pekar jedva može podnijeti. Tu je i španjolski pekar Allibhoy.

  • 04:20

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Gosti se kao Talijan, Sezona 1 | Epizoda 5

    Kad Talijani slave za stolom, tu je ljubavi, kaosa i nevjerojatnih jela. Silviji dolazi prijateljica i želi je zadiviti bakinim najukusnijim tjesteninama. Torta od rikote i semoline oduzima dah, a Rose dijeli recept za krafne od kiselog tijesta.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuhaj jednom, jedi dvaput, Sezona 1 | Epizoda 6

    Talijani su bez imalo sumnje najsnalažljiviji kuhari na svijetu. Vjeruju u umijeće kuhanja jednom za dva obroka. Silvia priprema palačinke punjene rikotom, a od ostataka radi rustikalnu pitu sa Sj. Italije i tjesteninu u obliku srca, al forno.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    20 godina Jamieja Olivera

    +

    20 godina Jamieja Olivera, Extra | Epizoda 1

    Prošlo je 20 godina otkako se Jamie Oliver pojavio na malim ekranima u seriji “Goli kuhar”. Pogledat ćemo njegov život, karijeru i utjecaj na našu prehranu.

    Idite na emisiju