Ponedjeljak

13 Srpanj

  • 06:00

    Justineini okusi Fujija

    +

    Tradicionalno, Sezona 1 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Norfolk, Sezona 1 | Epizoda 13

    James Martin putuje na svojoj britanskoj avanturi do Norfolka gdje mu se pridružuje dobri, stari prijatelj i vrhunski lokalni chef, Galton Blackiston.

    Idite na emisiju
  • 07:15

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Macau, Sezona 7 | Epizoda 10

    Anthony istražuje najbogatiju kockarsku lokaciju na svijetu i njezin čudan status europske enklave u Kini.

    Idite na emisiju
  • 08:10

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela, Jamie za svoju obitelj pravi quesadillu s povrćem koristeći sastojke koje ima u hladnjaku i dijeli s nama svoj recept iz prošlosti za mesnu štrucu sa špagetima i riblji tikka curry.

    Idite na emisiju
  • 08:35

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela sa svojom suprugom kao snimateljicom, Jamie pretvara klasično prženje u nešto posebno. Dijeli s nama recepte iz prošlosti, pitu od povrća i tikka masalu od smrznute ribe, koji nam sada doista dobro dođu.

    Idite na emisiju
  • 09:05

    Martha peče

    +

    Frangipane, Sezona 6 | Epizoda 5

    Kako se frangipani, slatka krema od orašastih plodova, može ugraditi u četiri recepta: francusko pecivo poznato kao bostock; na engleski bakewell tarte; kolač od marelice napravljen od frangipana od lješnjaka; i kolač od pekan oraha i kave.

    Idite na emisiju
  • 09:35

    Martha peče

    +

    Bijeli kruh, Sezona 6 | Epizoda 6

    Kako napraviti osnovnu štrucu od bijelog kruha u japanskom stilu i dvije druge varijacije koristeći isto tijesto.

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Sarine istanbulske delicije

    +

    Narančasto, Sezona 1 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Umjetnost okusa

    +

    Pirinç, Sezona 1 | Epizoda 25

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Bill na odmoru

    +

    Istočna obala, Sezona 1 | Epizoda 1

    U prvoj epizodi serije o istraživanju hrane u Australiji, voditelj Bill Granger putuje u Novi Južni Wales na poljoprivredni sajam gdje se prijavljuje na natjecanje u pečenju torti.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek – Ljetna kolekcija

    +

    Dobar tek – Ljetna kolekcija 3, 1, Sezona 3 | Epizoda 1

  • 12:00

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti iz pećnice

    +

    Tako jednostavno, Sezona 1 | Epizoda 1

    Lorraine pokazuje osnovnu opremu za pecivo kao i mnoge recepte.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Jamiejeva gozba

    +

    Jamiejeva gozba 1, 1, Sezona 1 | Epizoda 1

  • 13:00

    Jamiejeva gozba

    +

    Jamiejeva gozba 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

  • 13:30

    Jamiejeva gozba

    +

    Jamiejeva gozba 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3

  • 14:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Napulj, Sezona 7 | Epizoda 11

    Pisac o hrani kreće u Napulj u potrazi za autentičnim talijanskim doživljajem za stolom, a nadahnuo ga je razgovor dvojice njujorških chefova, koji tvrde da su se američke verzije jela uvelike odmaknule od originalnih.

    Idite na emisiju
  • 14:40

    Donna Hay: Brzo, svježe i jednostavno

    +

    Arome, trikovi i torte, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nikad više straha od tijesta. Donna kuha najjednostavniju pileću pitu i odaje nam tajnu kolača s džemom. Neka vas nadahnu njeni drhtavi i slasni tajlandski riblji kolači i puding od pečenog limuna koga nikome nećete dati ni da proba.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 9, Sezona 2 | Epizoda 9

    Jamie iz karantene nudi recepte iz svog doma, a snima ga njegova supruga mobitelom. Od ostataka iz hladnjaka pravi makarone sa sirom i cvjetačom te dijeli s nama recepte za pečenje s kobasicama i njegovom sinu omiljene pločice sa žitaricama.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 10, Sezona 2 | Epizoda 10

    Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie kuha slasnu singapursku rižu od ostataka iz hladnjaka i dijeli s nama recepte iz prošlosti, rustične njoke i pečenje od piletine s pet sastojaka, koji bi nam sada mogli biti korisni.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Bill na odmoru

    +

    Surovi jug, Sezona 1 | Epizoda 2

    Putujmo Južnom Australijom s Billom Grangerom, koji doživljava život na farmi ovaca i ide u potragu za tunom.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek – Ljetna kolekcija

    +

    Dobar tek – Ljetna kolekcija 3, 1, Sezona 3 | Epizoda 1

  • 17:00

    Martha peče

    +

    Nikad dosta keksa, Sezona 6 | Epizoda 7

    Divovski cookiesi veličine kuhinjskog sudoper prepun voća i orašastih plodova; sorbet sendviči od vanilin šećera; javorov-pekan shortbread; sendviči s dvostrukom čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Martha peče

    +

    Tijesto za pizzu, Sezona 6 | Epizoda 8

    Recept za tijesto od pizze; hrskava korica na pizzi sa špinatom i s tri sira.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Sarine istanbulske delicije

    +

    Narančasto, Sezona 1 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Umjetnost okusa

    +

    Maksut i umjetnost, Sezona 1 | Epizoda 26

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti iz pećnice

    +

    Tako jednostavno, Sezona 1 | Epizoda 1

    Lorraine pokazuje osnovnu opremu za pecivo kao i mnoge recepte.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti iz pećnice

    +

    Brzo pečenje, Sezona 1 | Epizoda 2

    Pecivo prelazi u petu brzinu s mnogo lakih i brzih recepata za ukusna peciva i kruhove.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Alderley Edge, Cheshire, Sezona 1 | Epizoda 16

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Alderley Edgeu u Cheshireu kako kušao sočnu pitu od svinjetine, domaću juhu od pieltine i raviole od divljači.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 9, Sezona 2 | Epizoda 9

    Jamie iz karantene nudi recepte iz svog doma, a snima ga njegova supruga mobitelom. Od ostataka iz hladnjaka pravi makarone sa sirom i cvjetačom te dijeli s nama recepte za pečenje s kobasicama i njegovom sinu omiljene pločice sa žitaricama.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 10, Sezona 2 | Epizoda 10

    Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie kuha slasnu singapursku rižu od ostataka iz hladnjaka i dijeli s nama recepte iz prošlosti, rustične njoke i pečenje od piletine s pet sastojaka, koji bi nam sada mogli biti korisni.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Napulj, Sezona 7 | Epizoda 11

    Pisac o hrani kreće u Napulj u potrazi za autentičnim talijanskim doživljajem za stolom, a nadahnuo ga je razgovor dvojice njujorških chefova, koji tvrde da su se američke verzije jela uvelike odmaknule od originalnih.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Jamiejeva gozba

    +

    Jamiejeva gozba 1, 1, Sezona 1 | Epizoda 1

  • 23:30

    Jamiejeva gozba

    +

    Jamiejeva gozba 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

  • 00:00

    Jamiejeva gozba

    +

    Jamiejeva gozba 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3

  • 00:30

    Bill na odmoru

    +

    Surovi jug, Sezona 1 | Epizoda 2

    Putujmo Južnom Australijom s Billom Grangerom, koji doživljava život na farmi ovaca i ide u potragu za tunom.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    London i Bray, Sezona 1 | Epizoda 14

    Niti jedno putovanje po Ujedinjenom kraljevstvu ne bi bilo potpuno bez posjete glavnom gradu, Londonu.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Sarine istanbulske delicije

    +

    Narančasto, Sezona 1 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 02:20

    Umjetnost okusa

    +

    Maksut i umjetnost, Sezona 1 | Epizoda 26

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Alderley Edge, Cheshire, Sezona 1 | Epizoda 16

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Alderley Edgeu u Cheshireu kako kušao sočnu pitu od svinjetine, domaću juhu od pieltine i raviole od divljači.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Martha peče

    +

    Nikad dosta keksa, Sezona 6 | Epizoda 7

    Divovski cookiesi veličine kuhinjskog sudoper prepun voća i orašastih plodova; sorbet sendviči od vanilin šećera; javorov-pekan shortbread; sendviči s dvostrukom čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Martha peče

    +

    Tijesto za pizzu, Sezona 6 | Epizoda 8

    Recept za tijesto od pizze; hrskava korica na pizzi sa špinatom i s tri sira.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti iz pećnice

    +

    Tako jednostavno, Sezona 1 | Epizoda 1

    Lorraine pokazuje osnovnu opremu za pecivo kao i mnoge recepte.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti iz pećnice

    +

    Brzo pečenje, Sezona 1 | Epizoda 2

    Pecivo prelazi u petu brzinu s mnogo lakih i brzih recepata za ukusna peciva i kruhove.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 9, Sezona 2 | Epizoda 9

    Jamie iz karantene nudi recepte iz svog doma, a snima ga njegova supruga mobitelom. Od ostataka iz hladnjaka pravi makarone sa sirom i cvjetačom te dijeli s nama recepte za pečenje s kobasicama i njegovom sinu omiljene pločice sa žitaricama.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 10, Sezona 2 | Epizoda 10

    Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie kuha slasnu singapursku rižu od ostataka iz hladnjaka i dijeli s nama recepte iz prošlosti, rustične njoke i pečenje od piletine s pet sastojaka, koji bi nam sada mogli biti korisni.

    Idite na emisiju