Četvrtak

2 Srpanj

  • 06:00

    Justineini okusi Fujija

    +

    Rezanci, Sezona 1 | Epizoda 1

    Justine je sletjela u Japan i vozi se do Shizouke, doma planine Fuji. Pridružite joj se dok odlazi u planine da napravi soba rezance.

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Lancashire, Sezona 1 | Epizoda 6

    James nastavlja svoju britansku avanturu u Lancashireu gdje mu se pridružuju vrhunska lokalna chefica Lisa Allen.

    Idite na emisiju
  • 07:15

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Haiti, Sezona 7 | Epizoda 3

    Tony posjećuje Haiti, koji se bori s kolerom i uraganom. Upoznaje Seana Penna u gradu šatora izgrađenom da im pomogne. Na kraju putovanja Tony nije siguran kakva budućnost čeka Haiti.

    Idite na emisiju
  • 08:10

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie zaokružuje ovaj nevjerojatni tjedan s još recepata u kojima koristimo namirnice iz ostave i zamrzivača: iznimno jednostavan umak za curry za koji koristi namirnice iz obližnje trgovine i slasnu minestrone juhu.

    Idite na emisiju
  • 08:35

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 6, Sezona 2 | Epizoda 6

    Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie za svoju obitelj pravi tjesteninu sa zelenim povrćem od sastojaka koje ima u ostavi, hladnjaku i zamrzivaču i podsjeća nas na svoje recepte za pileću pitu i rösti od povrća koje je pravio u prošlosti.

    Idite na emisiju
  • 09:05

    Martha peče

    +

    Južnjački, Sezona 4 | Epizoda 9

    Budite uz Marthu dok dijeli svoje omiljene recepte,koji naglašavaju bogato kulinarsko naslijeđe Juga. Neodoljiva pita s kremom od banana ide u svim prilikama, kolač s više kokosa no što mislite da stane, te kruh na žlicu, više puding nego kruh.

    Idite na emisiju
  • 09:35

    Martha peče

    +

    Nikad dosta čokolade, Sezona 5 | Epizoda 1

    Danas dva iznimna deserta: pita od mliječne čokolade i pistachia i bogat Roberta Heart kolač bez brašna. Čokolater Jacques Torres dijeli savjete eksperta, a Martha dodaje recept za ljupke čoko-lješnjak biskvite. Čokoljupci ovo moraju vidjeti.

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Ukusi Istanbula: Tom Ejken

    +

    Kemija, Sezona 1 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi Tom posjećuje multikulturalnu četvrt Balat. Njegov vodič, Tendü Meriç vodi ga po toj staroj četvrti u kojoj kao da je vrijeme stalo. Prva postaja mu je Vodina Café u kojem chef Meltem Açýkel pokazuje Tomu kako fermentira jogurt slanutkom.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Umjetnost okusa

    +

    Badem, Sezona 1 | Epizoda 18

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Bill kuha za vas

    +

    Školski dani, Sezona 2 | Epizoda 1

    Bill sprema zdrave ručkove za van za obitelj, a zatim odlazi u Suburban Tech koledž u Jugozapadnom Sydnyju da obuči studente. Okretanje palačinki i sipanje viceva su danas na jelovniku.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek – Ljetna kolekcija

    +

    Dobar tek – Ljetna kolekcija 3, 24, Sezona 3 | Epizoda 24

  • 12:00

    Ljubav prema hrani

    +

    Ukusno i šaroliko, Sezona 2 | Epizoda 13

    Današnja Gabrieleova kuhinja je veoma šarena i puna okusa. Gabriele će pripremiti juhu punu povrća sa zelenim listovima, puding pun crvenog voća i kreativni rižoto.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Yolina domaća kuhinja

    +

    Specijalna janjetina, Sezona 1 | Epizoda 24

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Texas, Sezona 2 | Epizoda 5

    Četiri si tjedna Gino zrači stopala na zadnjem sjedalu dok dečki krstare teksaškim autocestama. Texas je raj za mesoljupce i Gordon je nestrpljiv da euroljupcima pokaže poneki od najboljih jela s roštilja poznatih čovjeku.

  • 14:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Beč, Sezona 7 | Epizoda 4

    Voditelj putuje u glavni grad Austrije, u Beč, koji se počeo smatrati kulinarskom morom, ali otkriva da su njegove predrasude bile netočne. Na svom putu ići će u lov, jesti krvavice, kolače i slatki štapić.

    Idite na emisiju
  • 14:40

    Donna Hay: Brzo, svježe i jednostavno

    +

    Jednostavne večere, Sezona 1 | Epizoda 12

    Donin rižoto s bundevom i kaduljum dokazuje da rižotu ne treba neprestano miješanje. Porcini brzi odresci i hrskavi pečeni krumpir, kao večera, a jednostavne kolačiće od borovnice ćete praviti prije doručka.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela, Jamie za svoju obitelj pravi quesadillu s povrćem koristeći sastojke koje ima u hladnjaku i dijeli s nama svoj recept iz prošlosti za mesnu štrucu sa špagetima i riblji tikka curry.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela sa svojom suprugom kao snimateljicom, Jamie pretvara klasično prženje u nešto posebno. Dijeli s nama recepte iz prošlosti, pitu od povrća i tikka masalu od smrznute ribe, koji nam sada doista dobro dođu.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Bill kuha za vas

    +

    Kišni dani, Sezona 2 | Epizoda 2

    Kada kiša pada, to je savršena je to prilika da zatvorite vrata, ostanete u zatvorenom i kuhate po onim receptima za koje vam treba malo više vremena, hranu koja zagrijava i tješi.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek – Ljetna kolekcija

    +

    Dobar tek – Ljetna kolekcija 3, 24, Sezona 3 | Epizoda 24

  • 17:00

    Martha peče

    +

    Danska peciva, Sezona 5 | Epizoda 2

    Martha izlaže sve tehnike potrebne za kućnu pripravu osobita danskog tijesta. Ljuskavo tijesto onda pretvara u tri recepta: mašnice s marelicama, dekadentno dansko sa sirom, i nezaboravno dansko sa smeđim šećerom i cimetom.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Martha peče

    +

    Vučeno tijesto, Sezona 5 | Epizoda 3

    Pizza, pereci i štrudla su specijaliteti Starog Svijeta, koji uključuju "izvlačenje" tijesta. Autor kuharica, Nick Malgieri, priprema staru Bečku štrudlu od jabuka, pizzu, Christian Petroni iz Fortine, meke perece, Lina Kulchinsky iz Sigmunda.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Ukusi Istanbula: Tom Ejken

    +

    Kemija, Sezona 1 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi Tom posjećuje multikulturalnu četvrt Balat. Njegov vodič, Tendü Meriç vodi ga po toj staroj četvrti u kojoj kao da je vrijeme stalo. Prva postaja mu je Vodina Café u kojem chef Meltem Açýkel pokazuje Tomu kako fermentira jogurt slanutkom.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Umjetnost okusa

    +

    Elma, Sezona 1 | Epizoda 19

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Ljubav prema hrani

    +

    Ukusno i šaroliko, Sezona 2 | Epizoda 13

    Današnja Gabrieleova kuhinja je veoma šarena i puna okusa. Gabriele će pripremiti juhu punu povrća sa zelenim listovima, puding pun crvenog voća i kreativni rižoto.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Yolina domaća kuhinja

    +

    Specijalna janjetina, Sezona 1 | Epizoda 24

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Conwy, Wales, Sezona 1 | Epizoda 9

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Conwy u Walesu na janjeću juhu, klasičnu Guernsey varivo i nacionalno jelo Južne Afrike.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela, Jamie za svoju obitelj pravi quesadillu s povrćem koristeći sastojke koje ima u hladnjaku i dijeli s nama svoj recept iz prošlosti za mesnu štrucu sa špagetima i riblji tikka curry.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela sa svojom suprugom kao snimateljicom, Jamie pretvara klasično prženje u nešto posebno. Dijeli s nama recepte iz prošlosti, pitu od povrća i tikka masalu od smrznute ribe, koji nam sada doista dobro dođu.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Beč, Sezona 7 | Epizoda 4

    Voditelj putuje u glavni grad Austrije, u Beč, koji se počeo smatrati kulinarskom morom, ali otkriva da su njegove predrasude bile netočne. Na svom putu ići će u lov, jesti krvavice, kolače i slatki štapić.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije

    +

    Texas, Sezona 2 | Epizoda 5

    Četiri si tjedna Gino zrači stopala na zadnjem sjedalu dok dečki krstare teksaškim autocestama. Texas je raj za mesoljupce i Gordon je nestrpljiv da euroljupcima pokaže poneki od najboljih jela s roštilja poznatih čovjeku.

  • 00:00

    Dobar tek – Ljetna kolekcija

    +

    Dobar tek – Ljetna kolekcija 3, 24, Sezona 3 | Epizoda 24

  • 00:30

    Bill kuha za vas

    +

    Kišni dani, Sezona 2 | Epizoda 2

    Kada kiša pada, to je savršena je to prilika da zatvorite vrata, ostanete u zatvorenom i kuhate po onim receptima za koje vam treba malo više vremena, hranu koja zagrijava i tješi.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Snowdonia, Sezona 1 | Epizoda 7

    Jamesove avanture dovele su ga do sjvernog Walesa, gdje će kuhati s čudesni chefom Stephenom Terryjem.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Ukusi Istanbula: Tom Ejken

    +

    Kemija, Sezona 1 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi Tom posjećuje multikulturalnu četvrt Balat. Njegov vodič, Tendü Meriç vodi ga po toj staroj četvrti u kojoj kao da je vrijeme stalo. Prva postaja mu je Vodina Café u kojem chef Meltem Açýkel pokazuje Tomu kako fermentira jogurt slanutkom.

    Idite na emisiju
  • 02:20

    Umjetnost okusa

    +

    Elma, Sezona 1 | Epizoda 19

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Conwy, Wales, Sezona 1 | Epizoda 9

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Conwy u Walesu na janjeću juhu, klasičnu Guernsey varivo i nacionalno jelo Južne Afrike.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Martha peče

    +

    Danska peciva, Sezona 5 | Epizoda 2

    Martha izlaže sve tehnike potrebne za kućnu pripravu osobita danskog tijesta. Ljuskavo tijesto onda pretvara u tri recepta: mašnice s marelicama, dekadentno dansko sa sirom, i nezaboravno dansko sa smeđim šećerom i cimetom.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Martha peče

    +

    Vučeno tijesto, Sezona 5 | Epizoda 3

    Pizza, pereci i štrudla su specijaliteti Starog Svijeta, koji uključuju "izvlačenje" tijesta. Autor kuharica, Nick Malgieri, priprema staru Bečku štrudlu od jabuka, pizzu, Christian Petroni iz Fortine, meke perece, Lina Kulchinsky iz Sigmunda.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Ljubav prema hrani

    +

    Ukusno i šaroliko, Sezona 2 | Epizoda 13

    Današnja Gabrieleova kuhinja je veoma šarena i puna okusa. Gabriele će pripremiti juhu punu povrća sa zelenim listovima, puding pun crvenog voća i kreativni rižoto.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Yolina domaća kuhinja

    +

    Specijalna janjetina, Sezona 1 | Epizoda 24

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela, Jamie za svoju obitelj pravi quesadillu s povrćem koristeći sastojke koje ima u hladnjaku i dijeli s nama svoj recept iz prošlosti za mesnu štrucu sa špagetima i riblji tikka curry.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 8, Sezona 2 | Epizoda 8

    Snimajući kod kuće na nekoliko mobitela sa svojom suprugom kao snimateljicom, Jamie pretvara klasično prženje u nešto posebno. Dijeli s nama recepte iz prošlosti, pitu od povrća i tikka masalu od smrznute ribe, koji nam sada doista dobro dođu.

    Idite na emisiju