Nedjelja

31 Svibanj

  • 06:00

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 2, 10, Sezona 2 | Epizoda 10

    Crêpe Suzette.

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Hrana i piće

    +

    Tom Kerridge - britanska hrana, Sezona 1 | Epizoda 1

    Kulinarska legenda Michel Roux Jnr i stručnjakinja za pića Kate Goodman pridružuju se chefu Tom Kerridgeu, koji ima Michelinovu zvjezdicu, kako bi stvorili savršeno pečenje.

    Idite na emisiju
  • 06:50

    Hrana i piće

    +

    Mary Berry – pečenje, Sezona 1 | Epizoda 2

    Kulinarska legenda, Michel Roux Jr i stručnjakinja za pića Kate Goodman skupa s doajenkom britanskog pakarstva, Mary Berry kreiraju savršeni popodnevni čaj. Pisac o hrani William Sitwell brani bijeli kruh, a autorica Rachel Khoo odlazi u Pariz upoznati slastičarsko savršenstvo.

    Idite na emisiju
  • 07:20

    Roštilj-turneja s Primožem

    +

    Dalmacija, Sezona 1 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi Primož posjećuje otok Kaprije na Jadranskom moru u šibenskom arhipelagu u Dalmaciji. Otok okružuje kristalno bistra voda, koja nudi mnogo kulinarskih delikatesa.

    Idite na emisiju
  • 07:50

    Plodovi Bondija s Guyom Turlandom

    +

    Završnica, Sezona 1 | Epizoda 10

    U posljednjoj epizodi sezone vrijeme je da se pokrene kuhar Bondi Harvesta! Nakon što je skupio sastojke, Guy se priprema za tulum pokretanja s jelima koja uključuju svinjetinu s roštilja i karmenadle s palentom.

  • 08:20

    Najbolje svjetske dijete

    +

    30 najboljih dijeta na svijetu, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jimmy Doherty i Kate Quilton putuju svijetom razmatrajući prehrambene navike pojedinih zemalja, plemena i zajednica i njihov utjecaj na prehrambene promjene u posljednjih 50 te na zdravlje.

    Idite na emisiju
  • 09:15

    Melburnska kuhinja Rachel Khoo

    +

    Kamion s tacosima, Sezona 1 | Epizoda 5

    Melbourne se ponosi što je glavni sportski grad Australije. Rachel otkriva što daje snagu gradskim vikend ratnicima i razotkriva omiljenu gurmansku brzu hranu. Kuha u kombiju. kuša najbolju pečenu piletinu u gradu i craft pivovaru.

    Idite na emisiju
  • 09:45

    Melburnska kuhinja Rachel Khoo

    +

    Kako napraviti passatu, Sezona 1 | Epizoda 6

    Doseljenici su odigrali golemu ulogu u oblikovanju prehrambene scene Melbournea. Rachel rado istražuje taj kotao za miješanje pa tako i vijetnamsku tržnicu, grčke restorane iz predgrađa i pire od rajčica jedne talijansko-australske bake.

    Idite na emisiju
  • 10:15

    Melburnska kuhinja Rachel Khoo

    +

    U restoranu argentinskog chefa Maura Callegarija, Sezona 1 | Epizoda 7

    Rachel otkriva manje poznata izletišta Melbournea u regiji Dandenongs. Upoznaje argentinskog chefa Maura Callegarija i zajedno peku pastrvu. Kasnije Rachel otkriva tajne ukusnih gljiva i pronalazi predivan voćnjak.

    Idite na emisiju
  • 10:45

    Billovi ukusni vikendi

    +

    Somerset, Sezona 1 | Epizoda 10

    Bill Granger prati rijetko stado bivola kako bi napravio ukusan i jednostavan Rendang curry. Saznaje kako se uzgajaju orasi.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Nedjeljni ručak, Sezona 4 | Epizoda 15

    Lora i Stojan dijele s nama recepte kao stvorene za obiteljsko okupljanje ili nedjeljni ručak. Vidjet ćemo pripremu juhe od rajčice s pečenim lukom i halumi sirom, zanimljiv recept za Adobo piletinu i desert od šumskog voća.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Donna Hay - osnove za vrhunska jela: Djeca

    +

    Nedjeljni ručak, Sezona 1 | Epizoda 7

    Topla je i sunčana nedjelja ujutro i Donna Hay i njezini mali pomagači, Freya i Jayla, priređuju opušteni ručak kod kuće za svoje prijatelje. Dugi i lijeni razgovori s voljenima idu uz zdravi meni koji je lako podijeliti, a koji obožavaju i djeca i odrasli.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Donna Hay - osnove za vrhunska jela: Djeca

    +

    Prodaja kolača, Sezona 1 | Epizoda 8

    Za mnoge ljude, uključujući Donnu Hay, prve uspomene na kuhanje dok su bili djeca svodi se na pečenje slastica. Donna neke od tih omiljenih recepata iz djetinjstva malo je promijenila, a ostali su jednako zabavni i ukusni.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Hestonova riblja gozba

    +

    Hestonova riblja gozba, Extra | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Hrana i piće

    +

    Jun Tanaka - ulična hrana, Sezona 1 | Epizoda 3

    Kulinarska legenda, Michel Roux Jr i stručnjakinja za pića Kate Goodman skupa s chefom i poduzetnikom na polju ulične hrane, Junom Tunakom stvaraju savršeni hamburger. Chef i autorica Monica Galetti dijeli svoje tajne kako da djeca jedu zdravije.

    Idite na emisiju
  • 14:30

    Hrana i piće

    +

    Monica Galetti - hrana za utjehu, Sezona 1 | Epizoda 4

    Kulinarska legenda, Michel Roux Jr i stručnjakinja za pića Kate Goodman skupa s chefom i autoricom Monicom Galetti staraju savršenu hranu za utjehu - pastirsku pitu njegove mame. Pisac o hrani, William Sitwell misli da će svijet poludjeti za nostalgičnom hranom.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Mary Berry, Sezona 8 | Epizoda 1

    Vikend je i najbolje ga je započeti s Jamiejem i Jimmyjem u njihovom novouređenom restoranu s odličnom hranom i zabavom sa slavnima. Ovaj tjedan dočekuju legendu kulinarstva i nacionalno blago Mary Berry koja pomno nadgleda događaje u kuhinji.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 55, Sezona 2 | Epizoda 55

    Korzički popečci od sira

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 56, Sezona 2 | Epizoda 56

    Engleski božićni kolač

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Dobar tek

    +

    Nedjeljni ručak, Sezona 4 | Epizoda 15

    Lora i Stojan dijele s nama recepte kao stvorene za obiteljsko okupljanje ili nedjeljni ručak. Vidjet ćemo pripremu juhe od rajčice s pečenim lukom i halumi sirom, zanimljiv recept za Adobo piletinu i desert od šumskog voća.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Roštilj-turneja s Primožem

    +

    Sarajevo, Sezona 1 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Primož posjećuje Sarajevo i selo iznad njega po imenu Vukova Luka. Kuha s prijateljem ispred kuće kao iz bajke usred ume koja se zove Vukov Konak.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    OKO SVIJETA S MANUOM FEILDELOM

    +

    Hong kong, Sezona 1 | Epizoda 4

    Nakon kratkog leta iz Kalkute, Manu dolazi u Hong Kong i nestrpljivo se želi baciti na prvo pripremanje hrane u ovom užurbanom gradu.

  • 18:50

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Natjecanje dvije ekipe - sastojci iz hladnjaka i sudački sastojc, Sezona 5 | Epizoda 25

    Naše ekipe ulaze u kuhinju kako bi večeras kuhale u emisiji Moja je kuhinja najbolja. Pet ekipa utrkuje se u izazovu "što ti je u hladnjaku".

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Carly & Tresne protiv Annie & Jasona, Sezona 5 | Epizoda 26

    Večer je eliminacija u kuhinji emisije Moja je kuhinja najbolja.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Bliski istok s Nigelom Slaterom

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 9, Sezona 2 | Epizoda 9

    Jamie iz karantene nudi recepte iz svog doma, a snima ga njegova supruga mobitelom. Od ostataka iz hladnjaka pravi makarone sa sirom i cvjetačom te dijeli s nama recepte za pečenje s kobasicama i njegovom sinu omiljene pločice sa žitaricama.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Jamie: Kuhaj i samo tako dalje

    +

    Epizoda 10, Sezona 2 | Epizoda 10

    Snimajući kod kuće na svom mobitelu, Jamie kuha slasnu singapursku rižu od ostataka iz hladnjaka i dijeli s nama recepte iz prošlosti, rustične njoke i pečenje od piletine s pet sastojaka, koji bi nam sada mogli biti korisni.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Kansas City, Sezona 8 | Epizoda 6

    Kansas City znači roštilj. Tony odlazi na golemo roštiljanje s dobrim prijateljem i pomagačem Zamirom. Od rebrica do zagorenih krajeva Tony i Zamir vide i kušaju baš sve.

    Idite na emisiju
  • 23:50

    Dobar tek

    +

    Nedjeljni ručak, Sezona 4 | Epizoda 15

    Lora i Stojan dijele s nama recepte kao stvorene za obiteljsko okupljanje ili nedjeljni ručak. Vidjet ćemo pripremu juhe od rajčice s pečenim lukom i halumi sirom, zanimljiv recept za Adobo piletinu i desert od šumskog voća.

    Idite na emisiju
  • 00:25

    Roštilj-turneja s Primožem

    +

    Sarajevo, Sezona 1 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Primož posjećuje Sarajevo i selo iznad njega po imenu Vukova Luka. Kuha s prijateljem ispred kuće kao iz bajke usred ume koja se zove Vukov Konak.

    Idite na emisiju
  • 00:50

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Mary Berry, Sezona 8 | Epizoda 1

    Vikend je i najbolje ga je započeti s Jamiejem i Jimmyjem u njihovom novouređenom restoranu s odličnom hranom i zabavom sa slavnima. Ovaj tjedan dočekuju legendu kulinarstva i nacionalno blago Mary Berry koja pomno nadgleda događaje u kuhinji.

    Idite na emisiju
  • 01:45

    Yolina domaća kuhinja

    +

    Čokolada, Sezona 1 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 02:15

    Yolina domaća kuhinja

    +

    Svinjetina na jelovniku, Sezona 1 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Yolina domaća kuhinja

    +

    Hrana za tulum, Sezona 1 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Yolina domaća kuhinja

    +

    Jela iz zemljanih posuda, Sezona 1 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 03:30

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Kod bake, Sezona 1 | Epizoda 17

    U ovom nastavku saznajemo što znači „zaseka“. Skoko pretvara paštetu od slanine u elegantno predjelo, a zatim sprema teleća jetra s palentom. Za desert su pijane kruške. Ovaj jelovnik puni tijelo i dušu kulinarskim entuzijazmom.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Bakalar, Sezona 1 | Epizoda 18

    Avantura započinje s 800 g sušenog bakalara koji u 24 h prerastu u 5 kg. Nastavljamo s blagdanskim receptom po kojem je petero kuhalo cijeli dan. Začas je pola spravljeno s domaćom pastom, a druga polovica s krumpirom i mahunama. Desert – kroštule.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Zabava, Sezona 1 | Epizoda 19

    Skoko predstavlja blagdanski jelovnik za znance i gurmane. Počinje modernom fritatom nadahnutom Zembom. Za glavno jelo je mekana teleća koljenica u mirisnom umaku. Za desert ne zaboravite umočiti puslice od badema u čašu vina.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Batelina, Sezona 1 | Epizoda 20

    Skoko poslužuje jela za prave znalce. Pretvara kozice i dozrele rajčice u jednostavno predjelo. Iz mreža izabire nepoznate i ružne ribe koje pretvara u brudet bez kostiju – riblju juhu. Desert je njegovo omiljeno - voće preliveno vinskim sirupom.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Piknik u parku, Sezona 1 | Epizoda 3

    Piknik u parku. Najprije će Nina Babich pripremiti Bostock Brioche, koristeći preostali brioche od prethodnog dana, a nakon toga Brioche Polonaise.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Tradicija, ali s obratom, Sezona 1 | Epizoda 4

    Nina odluči napraviti popularni baskijski kolač, ali s punjenjem maka. Ishod je više nego nevjerojatan. A njena varijanta torte Pavlove pripremljena je s malinama u mini verziji.

    Idite na emisiju