Nedjelja

19 Travanj

  • 06:00

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladni fudge, Sezona 1 | Epizoda 11

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Nova raznolika kuhinja, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rachel posjećuje Malmo i multikulturalni osjećaj u gradu nadahnjuje ju na švedsku zapečenu shakshuku. Za desert Rachel priprema ukusne čokoladne zobene kekse.

    Idite na emisiju
  • 06:45

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Ulice Gothenburga, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nakon istraživanja Gothenburga, Rachel pravi svoju verziju slavnog švedskog jela: Wallenberger-burgera. Za desert Rachel priprema vegansku čokoladnu tortu bez glutena.

    Idite na emisiju
  • 07:05

    Dobar tek

    +

    Farfalle i čokoladna šalota, Sezona 5 | Epizoda 13

    Što su Lora i Stojan isplanirali za danas? Salatu od avokada, tjestenine i mrkve pečenu u pećnici i čokoladnu šarlotu. Predivan meni koji svi vole i koji okuplja obitelj oko stola.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Muški vikend

    +

    Fliners, Victoria, Sezona 1 | Epizoda 1

    Dečki odlaze na vikend na obalu radi zabave i nestašluka u Flinders u Victoriji. Tu ima brazilskih koktela, pokera na visoke uloge te malo pecanja. Što bi još dečki mogli poželjeti?

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Muški vikend

    +

    Veliki koraljni greben, Sezona 1 | Epizoda 2

    Daleko na sjeveru Queenslanda Manu iznenađuje ekipu danom na luksuznom kruzeru. Čeka ih mnogo zabave dok se dečki goste na Velikom koraljnom grebenu.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Muški vikend

    +

    Velika oceanska cesta, Sezona 1 | Epizoda 3

    Adrian vodi ekipu na epsko putovanje jednom od najpitoresknijih obalnih cesta na svijetu, Velikom oceanskom cestom. Uz ovakve chefove, piknik se ubrzo pretvara u gurmanski banket.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Sarine istanbulske delicije

    +

    Istanbulske tradicije, Sezona 2 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 09:25

    Sarine istanbulske delicije

    +

    Zdravi i u formi u Istanbulu, Sezona 2 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 09:50

    Sarine istanbulske delicije

    +

    Na chefov način u Istanbulu, Sezona 2 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 10:15

    Nigella kuha

    +

    Ravnoteža života, Sezona 1 | Epizoda 5

    Dio ravnoteže u životu leži u razumijevanju potrebe da za različite dane trebamo različite vrste jela pa zato Nigella Lawson s nama dijeli jelovnik, koji pruža ravnotežu u kuhinji.

    Idite na emisiju
  • 10:45

    Bill kuha za vas

    +

    Zajednički dani, Sezona 2 | Epizoda 6

    Bill je prodan na aukciji da pripremu večeru za prvu godišnjicu braka i pokazat će nam kako takva intimna večer može biti posebna.

    Idite na emisiju
  • 11:10

    Bill kuha za vas

    +

    Svetkovine, Sezona 2 | Epizoda 7

    Božić je u Sydneyju, vruće je i roštiljaju se morski plodovi. Bill kod luke slaže piknik za svoje prijatelje.

    Idite na emisiju
  • 11:35

    Bill na odmoru

    +

    Istočna obala, Sezona 1 | Epizoda 1

    U prvoj epizodi serije o istraživanju hrane u Australiji, voditelj Bill Granger putuje u Novi Južni Wales na poljoprivredni sajam gdje se prijavljuje na natjecanje u pečenju torti.

    Idite na emisiju
  • 12:05

    Donna Hay - osnove za vrhunska jela: Djeca

    +

    Prespavanac, Sezona 1 | Epizoda 3

    Kao majka dvojice dječaka, Donna Hay vrlo je uzbuđena što će za promjenu organizirati prespavanac samo za djevojčice. Donna i njezine male prijateljice pripremaju jednostavne pizze kod kuće, a cure pune šalice čokoladnim pudingom.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Donna Hay - osnove za vrhunska jela: Djeca

    +

    Lov na blago, Sezona 1 | Epizoda 4

    Donna Hay pomaže svojim mladim prijateljicama Charlie i Alex pripremiti se za glazbeni lov na blago s prijateljima. Trebat će im mnogo hrane za veliki dan lova pa trebaju pripremiti hranjive grickalice.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Hestonov svijet

    +

    Hestonov svijet 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nakon pokušaja, nevolja i velikog preseljenja, restoran "The Fat Duck" po prvi put otvara svoja vrata australskoj javnosti! Nakon godina planiranja i potrošenih desetina tisuća dolara, Hestonov uspjeh sada leži u rukama njegovih australskih gostiju.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Pecanje na zapadnoj obali, Sezona 1 | Epizoda 7

    Rachel poslužuje jastoga pečenog na žaru sa salatom od zelja i kima. Onda pravi vlastitu zdjelu riblje salate, a za desert priprema brdašca od bijele čokolade i bobica.

    Idite na emisiju
  • 14:30

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Svečani kraj, Sezona 1 | Epizoda 8

    Rachel priprema hladne riječne rakove i poslužuje ih uz toplu račju juhu i pitu od sira. Za desert priprema klasičnu švedsku tortu od sira sa šlagom i pekmezom.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Jodie Whittaker, Sezona 7 | Epizoda 1

    Jamiejev i Jimmyjev cafe radi, a serija počinje s posjetom Jodie Whittaker, koja je došla na poduku iz kuhanja, koja kao da nije s ovog svijeta. U cafeu veličine njezinog Tardisa, Jodie pomaže dečkima dopuniti jelovnik za vikend.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 2, 11, Sezona 2 | Epizoda 11

    Clafoutis s trešnjama.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 2, 12, Sezona 2 | Epizoda 12

    Madeleine s pistacijama.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Dobar tek

    +

    Terrine od zečetine, piletina i čokoladne tortice, Sezona 5 | Epizoda 14

    Elegantno hladno predjelo pripremljeno od zečetine i posluženo uz svježu salatu. Nakon toga Lora i Stojan će pripremiti krasnu piletinu s estragonom i jednako ukusnim umakom. Ali to nije sve. Uz glavno jelo ide i pečeni krumpir. Desert je ekstravagantan - čokoladne tortice s puslicama i malinama.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Nigella kuha

    +

    Obiteljski favorit, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nigella Lawson pokazuje kako nam kuhanje može pomoći da se osjećamo bolje i življe. Ona pokazuje svoju verziju omiljenog obiteljskog jela, pahuljastih, zobenih palačinki s preljevom od malina i meda.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Nigella kuha

    +

    Utješne vibracije, Sezona 1 | Epizoda 4

    Nigella Lawson pokazuje kako nam kuhanje može pomoći da se osjećamo bolje i življe. Ova se epizoda fokusira na ugodnost s receptima za muffine od čaja i riblje tacose.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Annie i Jason, Sezona 5 | Epizoda 1

    Čeka nas mnogo iznenađenja u omiljenom australskom šou s domaćom kuinjom čija nova sezona upravo dolazi.

    Idite na emisiju
  • 19:55

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Andrew i Amelia, Sezona 5 | Epizoda 2

    Večeras je red na Canberri da pokaže što zna dok novi zaljubljeni par ANDREW i EMELIA pripremaju jelovnik s tri jela.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rick Stein dolazi na pola svog lutanja po Francuskoj, istražuje Burgundiju nakon čega stiže u Auvergne na izdašna jela koja slave najfinije meso i mliječne proizvode.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Jamiejeva vegetarijanska jela 1, 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie priprema quiche od šparoga i pastu carbonaru s raskošnim vegetarijanskim zaokretom. Nakon zaustavljanja u Jerusalemu priprema pečenu cvjetaču od koje sve staje.

    Idite na emisiju
  • 22:55

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Brazil, Sezona 7 | Epizoda 7

    Chef istražuje kulturu i kuhinju Brazila, a posebice ga privlači arhitektura i klasični automobili kojih su pune ulice.

    Idite na emisiju
  • 23:45

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Japan, Sezona 7 | Epizoda 8

    Pisac o hrani kuša kuhinju otoka Hokkaido na sjeveru Japana, a ta je epizoda snimljena netom prije potresa i tsunamija u ožujku 2011.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Muški vikend

    +

    Multikulturalna gozba, Sezona 1 | Epizoda 12

    Dečki spremaju multikulturalni obrok u Viktorijanskim planinana. Jela dolaze is Švicarske, Španjolske i Japana. Zatim odlaze na vožnju biciklom nizbrdo kako bi potrošili svu onu divnu hranu.

    Idite na emisiju
  • 00:55

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Jodie Whittaker, Sezona 7 | Epizoda 1

    Jamiejev i Jimmyjev cafe radi, a serija počinje s posjetom Jodie Whittaker, koja je došla na poduku iz kuhanja, koja kao da nije s ovog svijeta. U cafeu veličine njezinog Tardisa, Jodie pomaže dečkima dopuniti jelovnik za vikend.

    Idite na emisiju
  • 01:45

    Dobar tek

    +

    Ispod loze, Sezona 3 | Epizoda 2

    Za predjelo će Lora i Stojan poslužiti ukusni pečeni patlidžan s rajčicama i sirom. Nakon toga će pokazati kako se palenta može preobličiti u ukusno glavno jelo. Njihov recept za smeđu palentu s hrskavom kobasicom i smeđim maslacom vrlo je zanimljiv.

    Idite na emisiju
  • 02:10

    Dobar tek

    +

    U slobodno vrijeme, Sezona 3 | Epizoda 4

    Lorin i Stojanov opušteni jelovnik počinje s ukusnom kremastom juhom od mrkve. Nakon toga će s nama podijeliti iedju za brzo glavno jel, piletinu s pitom od brokule. Na raju će poslužiti burratu s brusnicama i hrskavim mrvicama, što je elegantan i jednostavan recept.

    Idite na emisiju
  • 02:35

    Dobar tek

    +

    Za podijeliti s prijateljima, Sezona 3 | Epizoda 6

    Lora i Stojan započinju jelovnik s ukusnom fritatom, koja će biti predjelo. Zatim će nas namamiti ukusnim telećim mesnim kuglicama s umakom od senfa, koje mogu biti jelo za svaki dan, ali i za posebne prilike. Na kraju nas nadahnjuju keksima s datuljama i čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 03:00

    Dobar tek

    +

    Svježe i jednostavno, Sezona 3 | Epizoda 8

    Ova epizoda počinje šarenom i ukusnom salatom. Lora i Stojan pripremaju brzo glavno jelo - pastrvu pečenu u pećnici. Kombiniraju je sa chimichurri umakom koji je lako pripremiti. Zatim će kompletirati jelovnik neodoljivom čokoladnom kremom s amarena višnjama.

    Idite na emisiju
  • 03:25

    Dobar tek

    +

    Tri vrste sira, Sezona 3 | Epizoda 10

    Lora i Stojan će nam pokazati kako varivo od mahuna može postati ukusno predjelo. Za glavno jelo će poslužiti rižoto sa špinatom. Lako ga je pripremiti, a okus je vrhunski. Ovaj meni završava primamljivom čokoladnom tortom s glazurom od mascarponea.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Dobar tek

    +

    Jednostavno i brzo, Sezona 3 | Epizoda 12

    Lora i Stojan će nam pokazati da je pečenje domaćih, ukusnih grisina zapravo vrlo jednostavno. Zatim će s nama podijeliti ideju za ukusno glavno jelo - omlet s mljevenim mesom. Također će nam pokazati kako je jednostavno napraviti ladoled od manga i jogurta.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Za radne dane, Sezona 3 | Epizoda 14

    Salata od mahuna i špinata, koju će nam Lora i Stojan pokazati, također se može poslužiti kao lagano glavno jelo. Nadalje će skuhati vrlo ukusan gratin s piletinom i njokima od rajčica. Za finale je na jelovniku prava kalorijska bomba, banica s ratlukom umočena u sirup.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Dobar tek

    +

    Ukusno bez mesa, Sezona 3 | Epizoda 16

    Lora i Stojan jelovnik započinju izuzetno primamljivom povrtnom fritatom, koja se lako priprema. Nakon toga će nam dvoje kuhara pokazati kako palačinke pretvoriti u ukusno glavno jelo. Nadjev od gljiva dat će im čudesnu aromu.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Dobar tek

    +

    Talijanski stil, Sezona 3 | Epizoda 18

    Ovaj meni počinje sa slatkom i bogatom salatom od repe i špinata. Nakon predjela, Lora i Stojan poslužuju tjesteninu s puretinom iz pećnice, što je jednostavno jelo za pripremu kod kuće. Desert je impresivna panna s jogurtom i karameliziranim jabukama.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Dobar tek

    +

    Ulična hrana, Sezona 3 | Epizoda 20

    Kuhinja Lore i Stojana bit će ispunjena mirisom svježe pečenog lahmacuna. Nakon toga će pokazati glavno jelo u azijskom stilu, slasnu teletinu s povrćem. Meni završava krafnama ispunjenim ukusnom kremom.

    Idite na emisiju