Subota

18 Travanj

  • 06:00

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladni biskvit iz mikrovalne pećnice, Sezona 1 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Šuma određuje okus, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rachel Khoo priprema tradicionalnu juhu od graška s dimljenom slaninom prije nego što se pozabavi rižotom od šumskih gljiva u švedskom stilu.

    Idite na emisiju
  • 06:45

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Hrana Švedskog muškarca, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rachel Khoo se baca na kulinarsko putovanje kroz Švedsku. Istražuje švedsku umjerenost hrani i ističe njihove najomiljenije namirnice.

    Idite na emisiju
  • 07:05

    Dobar tek

    +

    Baskijski pileći paprikaš, focaccia i krem juha od tikvica, Sezona 5 | Epizoda 11

    U ovoj se epizodi može osjetiti miris Sredozemlja. On dolazi od okusa i aroma. Krem juha od tikvica priprema se s mnogo bosiljka, a focaccia s ružmarinom, maslinama i maslinovim uljem. Povezujemo glavno jelo s Baskijom, piletina, paprike i varivo od rajčica. Neodoljivo.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Muški vikend

    +

    Duboko u tamu mangrove, Sezona 1 | Epizoda 13

    Dečki uživaju u luskuznom odmaralištu u Palm Coveu i pripremaju egzotična južnoazijska jela. Ali nema odmaranja, dok kuhari zalaze duboko u mangrove kako bi rukama uhvatili svoju večeru.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Muški vikend

    +

    Specijal za Majčin dan, Sezona 1 | Epizoda 14

    Četiri kuhara, četiri nacije, četiri prijatelja, jedan momački vikend. Majstori kuhanja, hrane i pića su slobodni i s tim dolaze beskrajne pohvale, izazovi i lovačke priče.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Muški vikend

    +

    Specijal za Majčin dan 2, Sezona 1 | Epizoda 15

    Četiri kuhara, četiri narodnosti, četiri prijatelja i jedan zabavan, avanturistički Muški vikend s epizodama prepunih smijeha, hrane, pića, priča i hvalisanja, te ponekih izazova.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Sarine istanbulske delicije

    +

    Žuto, Sezona 1 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 09:25

    Sarine istanbulske delicije

    +

    Zeleno, Sezona 1 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 09:50

    Sarine istanbulske delicije

    +

    Plavo, Sezona 1 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 10:15

    Nigellissima

    +

    Tiramisini, Sezona 1 | Epizoda 5

    Nadahuta naškrabanim natpisom koji je jednom našla u staroj talijanskoj kuhinji, Nigella kreće od klasičnog sunčanog jogurt kolača. Nigellini nećakinja i nećak regrutirani su da pomažu i uživaju u večeri s kobasicama i mesnim okruglicama.

    Idite na emisiju
  • 10:45

    Bill kuha za vas

    +

    Dobra stara vremena, Sezona 2 | Epizoda 3

    Billova jubav prema drugim kulturama i prema australskom naslijeđu objedinjuju se, utječu na i nadahnjuju Melbourne i Sydney.

    Idite na emisiju
  • 11:10

    Bill kuha za vas

    +

    Davno bilo, Sezona 2 | Epizoda 4

    Bill danas više putuje za kratke nastupe potpisivanja ili predstavljanja knjige, ali Billa putovanja i dalje nadahnjuju.

    Idite na emisiju
  • 11:35

    Bill kuha za vas

    +

    Preko dana, Sezona 2 | Epizoda 5

    U životu i hrani je bitna ravnoteža. Ponekad je zeznuto, ali Bill nam daje korisne savjete kako uravnotežiti rad i život.

    Idite na emisiju
  • 12:05

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Jamiejeva vegetarijanska jela 1, 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie priprema quiche od šparoga i pastu carbonaru s raskošnim vegetarijanskim zaokretom. Nakon zaustavljanja u Jerusalemu priprema pečenu cvjetaču od koje sve staje.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Hestonov svijet

    +

    Hestonov svijet 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Osoblje restorana "The Fat Duck" i sedam tona specijalne opreme slijeće u Australiju i priprema se za otvorenje. Čini se da je ekipa otpremila svr osim kuhinjskog sudopera. Tu su 126 iPoda, 106 žlica za umak, 300 čaša za šampanjac, $20,000 vakuumska pećnica i oprema “Sjeverni medvjed”.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Nova raznolika kuhinja, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rachel posjećuje Malmo i multikulturalni osjećaj u gradu nadahnjuje ju na švedsku zapečenu shakshuku. Za desert Rachel priprema ukusne čokoladne zobene kekse.

    Idite na emisiju
  • 14:30

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Ulice Gothenburga, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nakon istraživanja Gothenburga, Rachel pravi svoju verziju slavnog švedskog jela: Wallenberger-burgera. Za desert Rachel priprema vegansku čokoladnu tortu bez glutena.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Josh Hartnett, Sezona 6 | Epizoda 12

    Jamieju i Jimmyju pridružuje se Josh Hartnett iz Hollywooda. Jamie podučava Josha kako napraviti omiljeno jelo s ramen rezancima, Jamie kuha ukusni curry od divljači, a Jimmy sam pravi mesarsku dasku.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 2, 9, Sezona 2 | Epizoda 9

    Na pari kuhane košarice punjene parfaitom od nara.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 2, 10, Sezona 2 | Epizoda 10

    Crêpe Suzette.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Dobar tek

    +

    Bulgur s halloumi sirom, Sezona 5 | Epizoda 12

    Jelovnik koji su Lora i Stojan isplanirali za ovu epizodu izgleda svečano. Salata od bulgura i halloumi sira tako je ukusna i zasitna da se može poslužiti kao glavno jelo. Je li moguće odbiti neodoljivi janjeći but s tjesteninom i špinatom? Krasni muffini s makom, sušenim marelicama i čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Nigella kuha

    +

    Pločice za doručak, Sezona 1 | Epizoda 2

    Nigella Lawson pokazuje kako nam kuhanje može pomoći da se osjećamo bolje i življe. Nigella predstavlja recepte za hranjive pločice za doručak te hrskave pileće odreske.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Polufinale 2, Sezona 4 | Epizoda 45

    U drugom polufinalu, Jake i Elle se bore s blizancima Mickom i Mattom. Obje ekipe bore se za drugo mjesto u velikom finalu. Opet prave obrok od tri slijeda za gostujuće suce i za Petea i Manua.

    Idite na emisiju
  • 19:10

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Velika završnica, Sezona 4 | Epizoda 46

    Dan i Steph su prva ekipa koaj je ušla u finale natjecanja 2013. godine. Za njima slijedi ekipa iz Queenslanda, Jake i Elle. Obje ekipe prihvaćaju izazov i borbu za nagradu od 250,000 dolara. Poslužit će obrok od pet sljedova sucima Peteu u Manuu.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Justine se pridružuje arhitektici Carli Figueiredo kako bi istražile četvrt St. Lazaro, koja je pod kineskim i europskim utjecajem. Zatim posjećuje Trombe Rija i uči kako pripremiti jedno od najpopularnijih jela tog restorana.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Justine kuša uličnu hranu Macaua prije nego pripremi jelo nadahnuto posjetom raskošnom hotelu.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Napulj, Sezona 1 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi je Paul na jugu Italije i istražuje ulice Napulja te obalu Amalfija. Napulj se svakako našao na karti jer je izvezao ono što se svuda najviše peče, a to je pizza!

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Kopenhagen, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi je Paul u danskom gradu sirene, u Kopenhagenu. Dance često nazivaju najsretnijim ljudima na svijetu. Je li to možda zbog toga što peku? Paul Hollywood je čovjek koji će to otkriti.

    Idite na emisiju
  • 22:55

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Ozarks, Sezona 7 | Epizoda 5

    Chef kreće u West Plains u Missouriju na mjesto radnje romana i filma "Winter's Bone" kako bi okusio kuhinju i kulturu planina Ozark. Za vrijeme svog posjeta, napravit će pitu od vjeverice i peći patku koju je sam ustrijelio.

    Idite na emisiju
  • 23:45

    Anthony Bourdain: Bez rezervacije

    +

    Kuba, Sezona 7 | Epizoda 6

    Tony putuje na Kubu u potrazi za srcem i dušom otoka na kojem se ljepota odražava u ljudima, hrani, arhitekturi i ulicama ukrašenim automobilima iz nekog drugog doba.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Muški vikend

    +

    Specijal za Majčin dan 2, Sezona 1 | Epizoda 15

    Četiri kuhara, četiri narodnosti, četiri prijatelja i jedan zabavan, avanturistički Muški vikend s epizodama prepunih smijeha, hrane, pića, priča i hvalisanja, te ponekih izazova.

    Idite na emisiju
  • 00:55

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Josh Hartnett, Sezona 6 | Epizoda 12

    Jamieju i Jimmyju pridružuje se Josh Hartnett iz Hollywooda. Jamie podučava Josha kako napraviti omiljeno jelo s ramen rezancima, Jamie kuha ukusni curry od divljači, a Jimmy sam pravi mesarsku dasku.

    Idite na emisiju
  • 01:45

    Dobar tek

    +

    Šumske priče, Sezona 3 | Epizoda 1

    Lora i Stojan će nam pokazati zašto je dobra zamisao imati smrznuti grašak u hladnjaku jer ga možemo upotrijebiti za vrhunsku krem juhu. Pokazat će nam i zanimljiv recept za zeca na lovački. Na kraju će nas staviti na kušnju s Berry Eton hrpicom za desert.

    Idite na emisiju
  • 02:10

    Dobar tek

    +

    Tex -Mex, Sezona 3 | Epizoda 3

    Bruschetta s grahom i tunjevinom, koju u ovoj epizodi pokazuju Lora i Stojan izuzetno je ukusna i brza za pripremu. Nakon toga će nas chefovi izazvati da skuhamo fajite sa svinjetinom i paprikama, što je zanimljiv recept, a usput pogodan i za goste. Treće su kolačići Alfajores s karamel preljevom.

    Idite na emisiju
  • 02:35

    Dobar tek

    +

    U hladu, Sezona 3 | Epizoda 5

    Ova epizoda započinje s impresivnom salatom od rajčica, koja je posuta krušnim mrvicama. Zatim Lora i Stojan pokazuju kako pripremiti janjeći vrat te oktivaju tajni sastojak zbo kojeg je to glavno jelo tako svježeg okusa.

    Idite na emisiju
  • 03:00

    Dobar tek

    +

    Jelovnik za gurmane, Sezona 3 | Epizoda 7

    Miris svježe pečenog, toplog kruha s travama obuzet će kuhinju Lore i Stojana na početku epizode, a zatim će uslijediti aroma pečenog mesa. Rolada os svinjetine mami i pogodna je za blagdanski meni. Za deseert poslužuju elegantnu torticu od kokosa.

    Idite na emisiju
  • 03:25

    Dobar tek

    +

    Sredozemlje, Sezona 3 | Epizoda 9

    Glazirane mrkve odličan su prilog. U ovoj epizodi Lora i Stojan pokazat će nam kako ih pretvoriti u elegantno predjelo. Nadalje ćemo vidjeti kako jedan umak može piletinu pretvoriti u glavno jelo za posebne prigode te kako maslinovo ulje daje kolaču od naranči sredozemni okus.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Dobar tek

    +

    Engleski jelovnik, Sezona 3 | Epizoda 11

    Lora i Stojan poslužuju privlačni meni u britanskom stilu. Začinjena piletina krča na pekaču. Pita od svinjetine i batata mami slinu na usta, a u pećnici dobiva zlatnu koricu. Nadalje, ukusni kolači prave društvo omiljenom čaju.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Zalogajčići za zabave, Sezona 3 | Epizoda 13

    Salata s piletinom i račićima koju Lora i Stojan pokazuju je zanimljiva i ukusna. Zatim će njih dvoje preobličiti talijansku palentu u crostine i poslužiti s pečenim paprikama i sirom. Za desert će nas mamiti kolačima od jabuke i mrkve.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Dobar tek

    +

    Bliski istok, Sezona 3 | Epizoda 15

    Lora i Stojan otkrit će nam tajne pripreme savršenog pilava. Njihov će biti s rezancima. Njihov orijentalni meni nastavlja se s janjećom plećkom. Poslužuju ga sa sjemenkama nara i orasima. Za desert poslužuju indijski sladoled sa šafranom.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Dobar tek

    +

    Obiteljska subota, Sezona 3 | Epizoda 17

    Lora i Stojan će nam pokazati Stromboli sendvič. Toliko je zasitan da da se može poslužiti i kao lagano glavno jelo. Zatim ćemo vidjeti kako aromatične mrvice mogu pomoći svinjetini da postane još sočnija. Njihov meni završava neodoljivim rolicama s čokoladnom kremom.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Dobar tek

    +

    Užitak protiv stresa, Sezona 3 | Epizoda 19

    Lora i Stojan kombiniraju riblje rissole s aiolima od naranče i pretvaraju ih u ukusno predjelo. Nakon toga peku slasni gratin s brokulom i cvjetačom postut hrskavim mrvicama. Jelovnik ove epizode zaokružen je roladom od dvobojnog biskvita u kojem se aroma kokosa savršeno kombinira s kremom.

    Idite na emisiju