Petak

17 Travanj

  • 06:10

    Dvojica nezasitnih Talijana

    +

    Alpe, Sezona 2 | Epizoda 3

    Dvojac će saznati više o talijanskoj spretnosti snalaženja.

    Idite na emisiju
  • 07:15

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Umak od mljevenog mesa sa starim kruhom, Sezona 1 | Epizoda 1

    Refika u novoj emisiji objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje razne goste i oživljava zaboravljeno. Kuha tirit, gusto varivo, i desert od brašna, vode i melase. Gost je Candan Erçetin.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamiejeva superhrana

    +

    Kebab, vegetarijanski burger i salata, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie ide u izvide u Grčkoj i na vježbanje u Japan. Također priprema zdravu piletinu i kebabe na kruhu sa češnjakom te mega vegetarijanski tofu burger sa zelenom salatom dressingom od bosiljka.

    Idite na emisiju
  • 08:55

    Martha peče

    +

    Grožđe, Sezona 11 | Epizoda 10

    Martha poziva farmera i stručnjaka, Lena Barrona, da demistificira različite vrste grožđa, voća koje se cijeni svuda u svijetu. Martha će pripremiti dva izuzetna recepta s grožđem: vječnu vinarsku focacciu i Concord torticu.

    Idite na emisiju
  • 09:20

    Martha peče

    +

    Bademi, Sezona 11 | Epizoda 11

    Bademi se danas pojavljuju u svemu, od mlijeka do maslaca. Martha poziva stručnjakinju za bademe, Priscillu Martel, da nas poduči o tom svestranom orahu. Tu su i dva posebna recepta: sladoledna torta s hrskavim bademima i starinski desert zvan blancmange.

    Idite na emisiju
  • 09:50

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladne palačinke, čokoladni kokosi i čokoladni baloni, Sezona 1 | Epizoda 2

    Kraljica čokolade vam pokazuje kako i jednostavne stvari od čokolade mogu biti veličanstvene.

    Idite na emisiju
  • 10:15

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Kako nahraniti hrpu ljudi, Sezona 2 | Epizoda 56

  • 10:40

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Klasična variva, Sezona 2 | Epizoda 57

  • 11:05

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Hrana za utjehu, Sezona 1 | Epizoda 14

    Gordon sprema vrhunsku hranu za utjehu, uključujući začinjenu kašu.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Juha od gljiva, janjeći fatteh i gris puding, Sezona 5 | Epizoda 15

    Jelovnik počinje toplom, gustom juhom. U tradicionalnu juhu od gljiva Stojan i Lora odlučili su dodati sir cheddar, koji će se rastopiti i dodati gustoću i okus. Aromu daljina donosi mekana janjetina s umakom. Jedinstveno, ukusno jelo, koje svi moraju kušati.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jednostavna piletina s kurkumom i zobena kaša za doručak koja je odležala preko noći. Pogledajte neka od sjajnih rješenja za zaposlene.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci na turneji 2, 5, Sezona 2 | Epizoda 5

    Lasagne sa zelenim šparogama i špageti s dagnjama.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rick Stein dolazi na pola svog lutanja po Francuskoj, istražuje Burgundiju nakon čega stiže u Auvergne na izdašna jela koja slave najfinije meso i mliječne proizvode.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Mesne okruglice, Sezona 1 | Epizoda 2

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi nudi svojoj publici mesne okruglice, hrskavu baklavu i razne savjete.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejeva superhrana

    +

    Tanka carbonara i dimljeno varivo od graha, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jamie Oliver upoznaje kostarikanske kauboje i kuha carbonaru s dimljenom šunkom, graškom, bademima i bosiljkom. Tu je i varivo od crnog graha s tikvom, paprikama, rižom i chili salsom.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Dan za piknik, Sezona 1 | Epizoda 15

    Gordon sprema nevjerojatnu hranu za piknike.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Juha od gljiva, janjeći fatteh i gris puding, Sezona 5 | Epizoda 15

    Jelovnik počinje toplom, gustom juhom. U tradicionalnu juhu od gljiva Stojan i Lora odlučili su dodati sir cheddar, koji će se rastopiti i dodati gustoću i okus. Aromu daljina donosi mekana janjetina s umakom. Jedinstveno, ukusno jelo, koje svi moraju kušati.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Martha peče

    +

    Mlijeko iz smočnice, Sezona 11 | Epizoda 12

    Neki od omiljenih Marthinih recepata pripremljeni su s mlijekom iz smočnice, mliječnim proizvodima koji stoje na polici i omogućuju pekarima praviti slastice bez odlaska u trgovinu. Martha poziva stručnjakinju Holley Grainger da podijeli svoje tajne.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Martha peče

    +

    Bobice, Sezona 11 | Epizoda 13

    Stručnjakinja za bobičasto voće, Franca Tantillo, pridružuje se Marthi da je poduči sve o uzgojenim i divljim bobicama. Zatim će Martha pokazati kako bobice zaista sve čine boljim kroz dva recepta: svečanu “bandannu” od borovnica i drobljenac od malina i ogrozda.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Glavna jela koja štede novac, Sezona 2 | Epizoda 58

  • 18:25

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Pečena janjetina za večeru, Sezona 2 | Epizoda 59

  • 18:50

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jednostavna piletina s kurkumom i zobena kaša za doručak koja je odležala preko noći. Pogledajte neka od sjajnih rješenja za zaposlene.

    Idite na emisiju
  • 19:15

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci na turneji 2, 5, Sezona 2 | Epizoda 5

    Lasagne sa zelenim šparogama i špageti s dagnjama.

    Idite na emisiju
  • 19:40

    Muški vikend

    +

    Dolina Huon, Sezona 1 | Epizoda 10

    Ekipa luta po tasmanijskoj divljini za avatnurom u dolini Huon. Nakon pecanja na mušicu, Miguel nam pokazuje kako da skuhamo ribu bez vatre. Adrian otkriva tajne svježih njoka.

    Idite na emisiju
  • 20:05

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Doručak u Oaxaci: neuredno i ukusno, Sezona 6 | Epizoda 9

    Pati posjećuje grad San Martin Tilcajete kako bi se našla s Mariom i Jacobom u njihovoj poznatoj umjetničkoj školi. Tamo saznaje tajne njihove umjetnosti i kuša nevjerojatno ukusnu jetru s jajima pripremljenu za umjetnike.

    Idite na emisiju
  • 20:35

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Kako sam saznala, Sezona 6 | Epizoda 10

    Ljudi uvijek pitaju Pati kako je strast prema hrani pretvorila u karijeru. Tijekom godina je ispričala dijelove, ali nikad cijelu priču. Ispričat će vam kako se zaljubila u hranu, kako je počela i kako je došla do ovoga što ima danas.

    Idite na emisiju
  • 21:05

    Jamiejeva superhrana

    +

    Tanka carbonara i dimljeno varivo od graha, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jamie Oliver upoznaje kostarikanske kauboje i kuha carbonaru s dimljenom šunkom, graškom, bademima i bosiljkom. Tu je i varivo od crnog graha s tikvom, paprikama, rižom i chili salsom.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Mesne okruglice, Sezona 1 | Epizoda 2

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi nudi svojoj publici mesne okruglice, hrskavu baklavu i razne savjete.

    Idite na emisiju
  • 22:55

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rick Stein dolazi na pola svog lutanja po Francuskoj, istražuje Burgundiju nakon čega stiže u Auvergne na izdašna jela koja slave najfinije meso i mliječne proizvode.

    Idite na emisiju
  • 23:55

    Dobar tek

    +

    Juha od gljiva, janjeći fatteh i gris puding, Sezona 5 | Epizoda 15

    Jelovnik počinje toplom, gustom juhom. U tradicionalnu juhu od gljiva Stojan i Lora odlučili su dodati sir cheddar, koji će se rastopiti i dodati gustoću i okus. Aromu daljina donosi mekana janjetina s umakom. Jedinstveno, ukusno jelo, koje svi moraju kušati.

    Idite na emisiju
  • 00:25

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Dan za piknik, Sezona 1 | Epizoda 15

    Gordon sprema nevjerojatnu hranu za piknike.

    Idite na emisiju
  • 00:50

    Dvojica nezasitnih Talijana

    +

    Rim, Sezona 2 | Epizoda 4

    Gennaro i Antonio bacaju pogled na modernog Talijana i pokušavaju otkriti ima li u Italiji još mjesta za macho muškarce.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Glavna jela koja štede novac, Sezona 2 | Epizoda 58

  • 02:15

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Pečena janjetina za večeru, Sezona 2 | Epizoda 59

  • 02:35

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Doručak u Oaxaci: neuredno i ukusno, Sezona 6 | Epizoda 9

    Pati posjećuje grad San Martin Tilcajete kako bi se našla s Mariom i Jacobom u njihovoj poznatoj umjetničkoj školi. Tamo saznaje tajne njihove umjetnosti i kuša nevjerojatno ukusnu jetru s jajima pripremljenu za umjetnike.

    Idite na emisiju
  • 03:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Kako sam saznala, Sezona 6 | Epizoda 10

    Ljudi uvijek pitaju Pati kako je strast prema hrani pretvorila u karijeru. Tijekom godina je ispričala dijelove, ali nikad cijelu priču. Ispričat će vam kako se zaljubila u hranu, kako je počela i kako je došla do ovoga što ima danas.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Martha peče

    +

    Mlijeko iz smočnice, Sezona 11 | Epizoda 12

    Neki od omiljenih Marthinih recepata pripremljeni su s mlijekom iz smočnice, mliječnim proizvodima koji stoje na polici i omogućuju pekarima praviti slastice bez odlaska u trgovinu. Martha poziva stručnjakinju Holley Grainger da podijeli svoje tajne.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Martha peče

    +

    Bobice, Sezona 11 | Epizoda 13

    Stručnjakinja za bobičasto voće, Franca Tantillo, pridružuje se Marthi da je poduči sve o uzgojenim i divljim bobicama. Zatim će Martha pokazati kako bobice zaista sve čine boljim kroz dva recepta: svečanu “bandannu” od borovnica i drobljenac od malina i ogrozda.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jednostavna piletina s kurkumom i zobena kaša za doručak koja je odležala preko noći. Pogledajte neka od sjajnih rješenja za zaposlene.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci na turneji 2, 5, Sezona 2 | Epizoda 5

    Lasagne sa zelenim šparogama i špageti s dagnjama.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamiejeva superhrana

    +

    Tanka carbonara i dimljeno varivo od graha, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jamie Oliver upoznaje kostarikanske kauboje i kuha carbonaru s dimljenom šunkom, graškom, bademima i bosiljkom. Tu je i varivo od crnog graha s tikvom, paprikama, rižom i chili salsom.

    Idite na emisiju