Subota

11 Travanj

  • 06:00

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladni namaz s lješnjacima, Sezona 1 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Pecanje na zapadnoj obali, Sezona 1 | Epizoda 7

    Rachel poslužuje jastoga pečenog na žaru sa salatom od zelja i kima. Onda pravi vlastitu zdjelu riblje salate, a za desert priprema brdašca od bijele čokolade i bobica.

    Idite na emisiju
  • 06:45

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Svečani kraj, Sezona 1 | Epizoda 8

    Rachel priprema hladne riječne rakove i poslužuje ih uz toplu račju juhu i pitu od sira. Za desert priprema klasičnu švedsku tortu od sira sa šlagom i pekmezom.

    Idite na emisiju
  • 07:05

    Dobar tek

    +

    Sporo kuhana svinjska lopatica i domaći kruh, Sezona 5 | Epizoda 6

    Lora i Stojan započinju današnji dnevni meni s nadjevom i zanimljivom salatom s pečenim paprikama, slanutkom i rajčicama. Nakon toga će umijesiti ukusni domaći kruh, a glavno jelo će biti zaista impresivno: polako pečena svinjska noga poslužena s umakom i krumpirima.

    Idite na emisiju
  • 07:35

    Muški vikend

    +

    U luksuznoj španjolskoj vili, Sezona 1 | Epizoda 7

    Miguel iznenađuje dečke vikendom u luksuznoj španjolskoj vili. Miguel izaziva Manua na natjecanje u kuhanju, nacionalni ponos visi o niti.

    Idite na emisiju
  • 08:05

    Muški vikend

    +

    Kišna šuma Daintree, Sezona 1 | Epizoda 8

    Dečki odlaze u prašumu Daintree u pustolovinu u džipu. Kao i obično, hrana ima prioritet i ekipa neće propustiti priliku da skuha ukusna jela u ovom tropskom kraju.

    Idite na emisiju
  • 08:35

    Muški vikend

    +

    Garyjev rođendan, Sezona 1 | Epizoda 9

    Dečki slave Garyjev rođendan u dolini Yarra tako da pripremaju englesku gozbu. I ako to nije bilo dovoljno, Gary se hvali s ogromnom čili focacciom.

    Idite na emisiju
  • 09:05

    Ukusi Istanbula: Tom Ejken

    +

    Vatra, Sezona 1 | Epizoda 4

    Tom upoznaje Civana Era, vlasnika i chefa uglednog lokala Yeni Lokanta u Istanbulu. Civan Tomu pokazuje druge stanbulske delikatese, tradicionalni ocakbaþý gdje posebno sjeckano mljeveno meso postaje ukusni kebab.

    Idite na emisiju
  • 09:35

    Ukusi Istanbula: Tom Ejken

    +

    Nasljeđe, Sezona 1 | Epizoda 5

    Tom upoznaje lokalnog chefa Maksut A kara i njegovu suprugu Tamar ut caféu ispod legendarne tvrđave Rumelihisari u Istanbulu. Tamo saznaje da je doručak važan turskim obiteljima i više je poput gozbe, pogotovo vikendom. Ovdje će Tom kušati menemen.

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Ukusi Istanbula: Tom Ejken

    +

    Budućnost, Sezona 1 | Epizoda 6

    Tom upoznaje Mehmeta Gürsa, koji je istaknuti član turske gastronomske scene, ne samo zbog ugleda, već i zbog manifesta nove anatolijske kuhinje. U njemu se s poštovanjem odnosi prema lokalnim namirnicama, a prema jelima ima futuristički pristup.

    Idite na emisiju
  • 10:15

    Nigellissima

    +

    Svinjski lungić, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nigella Lawson priprema svinjski lungić punjen origanom i parmskom šunkom, koji poslužuje na lažnom pire krumpiru s vignarolom. Ističe vrline špageta od pira uz koje ide umak od maslina i inčuna, koji se priprema bez kuhanja.

    Idite na emisiju
  • 10:35

    Billova kuhinja: Notting Hill

    +

    Švedska, Sezona 1 | Epizoda 7

    Skandinavija posljednjih nekoliko godina ima veliki utjecaj na scenu kuhanja diljem svijeta. Bill će provjeriti o ćemu se točno radi i kuhat će nekoliko švedskih klasika na svoj način.

    Idite na emisiju
  • 11:05

    Billova kuhinja: Notting Hill

    +

    Gradski život, Sezona 1 | Epizoda 8

    Ovo je jedan od rijetkih gradova u kojem možete pojesti brazilski roštilj za doručak, zalogajiti burritos za ručak i zatim turske slastice. Ova epizoda je putovanje kroz Billov London.

    Idite na emisiju
  • 11:35

    Billova kuhinja: Notting Hill

    +

    Ulična hrana, Sezona 1 | Epizoda 9

    Bill planira malu uličnu zabavu za nekoliko prijatelja. Bill će pripremiti australski burger, poslužen s domaćim umakom za roštilj, ananasom na žaru i grahom.

    Idite na emisiju
  • 12:05

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Jamiejeva vegetarijanska jela 1, 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jamie pretvara tajlandske jastučiće u svilenu, hrskavu vegetarijansku gozbu. Miješa pečene krumpire s kul ukiseljenim povrćem i kuha cvjetaču sa sirom kao nitko drugi.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Hestonova fantastična jela

    +

    Hestonova fantastična jela 1, 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi Heston slavi pakete s ručkom i skupini odraslih, kojima su dosadili monotoni ručkovi priuštiti će doživljaj veći od života kad će orirediti supervelike sendviče i najveću vrećicu čipsa na svijetu te golemi Kit Kat.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Švedska smočnica, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rachel Khoo istražuje švedske kulinarske specijalitete. Istražuje kako Šveđani čuvaju hranu, od fermentiranja do kiseljenja, te unosi dašak Švedske u burrito.

    Idite na emisiju
  • 14:30

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Kobasice: Od početka do kraja, Sezona 1 | Epizoda 2

    Rachel Khoo istražuje uličnu kulinarsku scenu Stockholma prije nego što pripremi pitu od dimljenih kobasica i krumpira nadahnutu Švedskom sa salatom od kozica.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Craig David, Sezona 6 | Epizoda 10

    Jamieju i Jimmyju pridružuje se Craig David, koji kuha prema nostalgičnom receptu s Granade. Jimmy za učionicu priprema dehidrator, a Jamie pravi pečenog lososa sa smotuljicma od artičoka.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 2, 5, Sezona 2 | Epizoda 5

    Medenjaci

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 2, 6, Sezona 2 | Epizoda 6

    Punjeni slatki ravioli.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Dobar tek

    +

    Talijanska kuhinja, Sezona 5 | Epizoda 7

    Talijanska kuhinja oduvijek je uzbuđivala kuhare diljem svijeta i zato će Lora i Stojan pripremiti tri jela nadahnuta kuhinjom čizmice. Počinju saltimboccom, koju će napraviti od piletine i poslužiti je kao kanapee uz vino.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Nigellissima

    +

    Tiramisini, Sezona 1 | Epizoda 5

    Nadahuta naškrabanim natpisom koji je jednom našla u staroj talijanskoj kuhinji, Nigella kreće od klasičnog sunčanog jogurt kolača. Nigellini nećakinja i nećak regrutirani su da pomažu i uživaju u večeri s kobasicama i mesnim okruglicama.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Finale: Grupa 2, Sezona 4 | Epizoda 41

    Na natjecanju Moja je kuhinja najbolja sve cvrči večeras jer se odlučuje o drugoj skupini finalista. Pobjednici izazova od ponedjeljka izabrali su svoje protivnike večeras,a u iznenađujućem obratu izabrat će i sastojke za izazov.

    Idite na emisiju
  • 19:10

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Comeback Kitchen tjedan 3, Sezona 4 | Epizoda 42

    Moja je kuhinja najbolja večeras se vraća u kuhinju, a novoeliminirana ekipa bori se za mjesto kako bi se vratila u natjecanje.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Pridružite se Justine dok istražuje Macao, regiju koja je usječena u kinesko i portugalsko nasljeđe. Justine posjećuje mjesnu tržnicu i priprema jelo koje predstavlja fuziju kineskog i portugalskog, po čemu je kuhinja Macaua poznata.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Sladokusci iz Macaa

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Justine posjećuje jednu od najstarijih kineskih čajana u Macau, a kasnije joj se pridružuje jedan od najuglednijih portugalskih chefova u Macau, Antonio Coelho, kako bi pripremili jedno od njegovih najpopularnijih jela.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    , Sezona 1 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Anthony Bourdain: No Reservations

    +

    The chef arrives on the Caribbean island of Haiti and finds the country is struggling to recover from the effects of the 2010 earthquake, which killed more than 200,000 people and left a million others homeless. He discovers the population faces a new threat from cholera and an impending hurricane, and speaks to actor Sean Penn, who is participating in relief efforts on the island.

  • 23:55

    Anthony Bourdain: No Reservations

    +

    The chef travels to Cambodia in south-east Asia, and discusses why his first visit there changed the way he saw the world. He explores how the country has developed in the intervening decade and delves into its complex history, as well as sampling the local seafood.

  • 00:35

    Muški vikend

    +

    U luksuznoj španjolskoj vili, Sezona 1 | Epizoda 7

    Miguel iznenađuje dečke vikendom u luksuznoj španjolskoj vili. Miguel izaziva Manua na natjecanje u kuhanju, nacionalni ponos visi o niti.

    Idite na emisiju
  • 00:50

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Craig David, Sezona 6 | Epizoda 10

    Jamieju i Jimmyju pridružuje se Craig David, koji kuha prema nostalgičnom receptu s Granade. Jimmy za učionicu priprema dehidrator, a Jamie pravi pečenog lososa sa smotuljicma od artičoka.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Dobar tek

    +

    Salata od špinata od pira, mesne okruglice, Linzeri, Sezona 5 | Epizoda 1

    Salata od špinata i pira, koju će Lora i Stojan pripremiti toliko je zasitna da se čak može pretvoriti u laganu večeru. Mesne okruglice s umakom iz starih dana bit će poslužene kao suvremeno, predivno i neodoljivo glavno jelo. Za finale, slatko.

    Idite na emisiju
  • 02:15

    Dobar tek

    +

    Cezar salata od cvjetače, riblje rolice, puding od riže, Sezona 5 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Lora i Stojan prepuštaju se mašti i eksperimentiranju. pripremit će slavnu Cezar salatu od…pečene cvjetače. Ona se pretvara u nešto neodoljivo. Poslužuju ribu pečenu s lukom, rajčicama i mrkvom, što je popularno jelo u Bugarskoj.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Dobar tek

    +

    Vegetarijanski meni, Sezona 5 | Epizoda 5

    Lora i Stojan ne skrivaju činjenicu da vole meso, ali ovaj put su odlučili pripremiti vegetarijanski meni. Salata će biti od crne leće sa svježim povrćem i dressingom od jogurta, a glavno jelo je odrezak - od celera. Apsolutno prefino. Imat će vremena i za tortu.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Dobar tek

    +

    Talijanska kuhinja, Sezona 5 | Epizoda 7

    Talijanska kuhinja oduvijek je uzbuđivala kuhare diljem svijeta i zato će Lora i Stojan pripremiti tri jela nadahnuta kuhinjom čizmice. Počinju saltimboccom, koju će napraviti od piletine i poslužiti je kao kanapee uz vino.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Dobar tek

    +

    Balkanski jelovnik, Sezona 5 | Epizoda 9

    U ovoj će epizodi Lora i Stojan pripremiti zadivljujući balkanski miš-maš s mnogo okusa, karaktera i strasti. Od graha će pripremiti hummus uz hrskavo lisnato tijesto s aromom tipične bugarske biljke, samardale. Što slijedi? Ražnjići s iznenađenjem.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Dobar tek

    +

    Baskijski pileći paprikaš, focaccia i krem juha od tikvica, Sezona 5 | Epizoda 11

    U ovoj se epizodi može osjetiti miris Sredozemlja. On dolazi od okusa i aroma. Krem juha od tikvica priprema se s mnogo bosiljka, a focaccia s ružmarinom, maslinama i maslinovim uljem. Povezujemo glavno jelo s Baskijom, piletina, paprike i varivo od rajčica. Neodoljivo.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Farfalle i čokoladna šalota, Sezona 5 | Epizoda 13

    Što su Lora i Stojan isplanirali za danas? Salatu od avokada, tjestenine i mrkve pečenu u pećnici i čokoladnu šarlotu. Predivan meni koji svi vole i koji okuplja obitelj oko stola.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Dobar tek

    +

    Juha od gljiva, janjeći fatteh i gris puding, Sezona 5 | Epizoda 15

    Jelovnik počinje toplom, gustom juhom. U tradicionalnu juhu od gljiva Stojan i Lora odlučili su dodati sir cheddar, koji će se rastopiti i dodati gustoću i okus. Aromu daljina donosi mekana janjetina s umakom. Jedinstveno, ukusno jelo, koje svi moraju kušati.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Dobar tek

    +

    Francuski jelovnik, Sezona 5 | Epizoda 17

    U ovoj epizodi, Lora i Stojan podsjećaju gledatelje zašto francuska kuhinja ima svjetsku slavu. Prvo pripremaju salatu Lyonnaise, ponos grada Lyona. Samo tri sastojka, a sjajan okus. Zatim slijedi fricassée od zečetine s vrhnjem i maslacem.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Dobar tek

    +

    Moderna bugarska kuhinja, Sezona 5 | Epizoda 19

    Tarator, musaka, pečene jabuke, jelovnik iz udžbenika. Kako će Lora i Stojan pripremiti ta jela tipična za bugarsku kuhinju? Tarator će biti malo drukčiji, s rotkvicama, a salata ledeno hladna i ukusna. Musaku će zaviti u lisnato tijesto,a ishod je luksuzan.

    Idite na emisiju