Nedjelja

5 Travanj

  • 06:00

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladna kruška s đumbirom, Sezona 1 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Nova raznolika kuhinja, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rachel posjećuje Malmo i multikulturalni osjećaj u gradu nadahnjuje ju na švedsku zapečenu shakshuku. Za desert Rachel priprema ukusne čokoladne zobene kekse.

  • 06:45

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Ulice Gothenburga, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nakon istraživanja Gothenburga, Rachel pravi svoju verziju slavnog švedskog jela: Wallenberger-burgera. Za desert Rachel priprema vegansku čokoladnu tortu bez glutena.

  • 07:05

    Dobar tek

    +

    Cezar salata od cvjetače, riblje rolice, puding od riže, Sezona 5 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Lora i Stojan prepuštaju se mašti i eksperimentiranju. pripremit će slavnu Cezar salatu od…pečene cvjetače. Ona se pretvara u nešto neodoljivo. Poslužuju ribu pečenu s lukom, rajčicama i mrkvom, što je popularno jelo u Bugarskoj.

    Idite na emisiju
  • 07:35

    Muški vikend

    +

    Roštilj za pamćenje, Sezona 1 | Epizoda 4

    Vožnja epskom Velikom oceanskom cestom se nastavlja. Miguel donosi malo Španjolske na australsku obalu uz Paellu od koje rastu zazubice. Naići će na lokalne bajkere i napraviti roštilj za pamćenje!

    Idite na emisiju
  • 08:05

    Muški vikend

    +

    Predstavljanje Adrianove knjige, Sezona 1 | Epizoda 5

    Svi chefovi daju svoj doprinos povodom objavljivanja Adrianove velike knjige. Ali kad je posao gotov, vrijeme je za zabavu te dečki iskorištavaju ono što Melbourne ima za ponuditi.

    Idite na emisiju
  • 08:35

    Muški vikend

    +

    Otok Bruny u Tasmaniji, Sezona 1 | Epizoda 6

    Dečki skreću s utabanih staza na predivan otok Bruny u Tasmaniji. Zadivljujući lokalni proizvodi nadahnjuju prehrambenu pustolovinu prepunu kamenica, govedine i sira.

    Idite na emisiju
  • 09:05

    Ukusi Istanbula: Tom Ejken

    +

    Zemlja, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi glavna kuharica Deniz vodi Toma da vidi drevnu metodu kuhanja duboko u zemlji. Ta je tradicija živa u samom srcu Istanbula. Odlaze u Büryan u Aksaray Kadýnlar Pazarý, a to je restoran ispod starog akvadukta gdje kušaju tradicionalni kebab.

    Idite na emisiju
  • 09:35

    Ukusi Istanbula: Tom Ejken

    +

    Kemija, Sezona 1 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi Tom posjećuje multikulturalnu četvrt Balat. Njegov vodič, Tendü Meriç vodi ga po toj staroj četvrti u kojoj kao da je vrijeme stalo. Prva postaja mu je Vodina Café u kojem chef Meltem Açýkel pokazuje Tomu kako fermentira jogurt slanutkom.

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Ukusi Istanbula: Tom Ejken

    +

    Voda, Sezona 1 | Epizoda 3

    Bospor je učinio Istanbul transkontinentalnim gradom i utjecao je ne samo na kulinarstvo, već i na kulturu grada. Tom upoznaje Defne Koryürek iz pokreta za sporu hranu i aktivisticu koja radi na zaštiti morskih vrsta. Tom ide u restoran Lacivert pod bosporskim mostom.

    Idite na emisiju
  • 10:35

    Billova kuhinja: Notting Hill

    +

    Do granice, Sezona 1 | Epizoda 4

    Pred vratima svog novog doma u Londonu Billa očekuju nova iskustva hrane iz cijelog svijeta.

    Idite na emisiju
  • 11:05

    Billova kuhinja: Notting Hill

    +

    Bez briga, Sezona 1 | Epizoda 5

    Kao otac koji radi, Billa kuha za svoju obitelj tijekom noći i priprema slasna jela od svakodnevnih namirnica.

    Idite na emisiju
  • 11:35

    Billova kuhinja: Notting Hill

    +

    Neki to vole vruće, Sezona 1 | Epizoda 6

    Bill kuha za neke od njegovih omiljenih dizajnera nakon jednog partyja. Teme su svaki put vrlo originalne.

    Idite na emisiju
  • 12:05

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Talijanska jela na brzaka, Sezona 1 | Epizoda 9

    Talijanski domaći kuhari majstori su umijeća pripremanja brzih obroka jer su im smočnice i hladnjaci uvijek puni najbitnijih sastojaka, koji u kombinaciji s malo kreativnosti mogu u trenu postati nevjerojatna jela. Silvia u ovoj epizodi priprema rižoto.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Nove tradicije, Sezona 1 | Epizoda 10

    Talijani vole tradiciju u kuhinji, ali u ovoj epizodi Silvia dijeli nekoliko trikova, koje su Talijani prigrlili. Za tjesteninu s tunom čak je i Silvia mislila da je predobra da bi bila istinita, a tu je i način pripreme tijesta bez miješenja.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Hestonova fantastična jela

    +

    Hestonova fantastična jela 1, 5, Sezona 1 | Epizoda 5

    U ovoj epizodi Heston pokušava vratiti zabavu u hranu i piće velikog britanskog puba tako što će napraviti divovsku pitu i pretvoriti je u čudesni svjetski pub. To mu je jedan od najambicioznijih projekata u životu. Klasično jelo kakvo je pita pretvorio je u pravu krčmu koja radi.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Pecanje na zapadnoj obali, Sezona 1 | Epizoda 7

    Rachel poslužuje jastoga pečenog na žaru sa salatom od zelja i kima. Onda pravi vlastitu zdjelu riblje salate, a za desert priprema brdašca od bijele čokolade i bobica.

  • 14:30

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Svečani kraj, Sezona 1 | Epizoda 8

    Rachel priprema hladne riječne rakove i poslužuje ih uz toplu račju juhu i pitu od sira. Za desert priprema klasičnu švedsku tortu od sira sa šlagom i pekmezom.

  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Chris O'Dowd/ Dawn O'Porter, Sezona 6 | Epizoda 9

    Jamieju i Jimmyju pridružuju se na doku Chris O’Dowd i njegova supruga Dawn O’Porter. Na jelovniku su britanska rebarca s roštilja, začinjeni zubatac i na pari kuhani dim sum iz kućne radinosti.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 2, 3, Sezona 2 | Epizoda 3

    Kandirana rabarbara sa sladoledom od jagoda i jogurta.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 2, 4, Sezona 2 | Epizoda 4

    Začinjeni parfait vafli s brusnicama i slanim karamel umakom.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Dobar tek

    +

    Punjene paprike, pileći gulaš i Tatlii, Sezona 5 | Epizoda 4

    Nadahnuti paprikama punjenim sirom i prženom slaninom, tipičnim jelom za grad Velingrad, Lora i Stojan odlučuju to jelo modificirati i pretvoriti u predjelo tako da mogu u njemu uživati ne samo ljeti. Pileće batake stavit će da se polako peku u pećnici skupa s mnogo zelenog povrća.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Nigellissima

    +

    Svinjski lungić, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nigella Lawson priprema svinjski lungić punjen origanom i parmskom šunkom, koji poslužuje na lažnom pire krumpiru s vignarolom. Ističe vrline špageta od pira uz koje ide umak od maslina i inčuna, koji se priprema bez kuhanja.

    Idite na emisiju
  • 18:05

    Nigellissima

    +

    Fregola, Sezona 1 | Epizoda 4

    Nigella otkriva tajnu strast prema okusima Italije pa priprema tamni puding od sladića, a zatim nas upoznaje s čarima fregola, na suncu sušenim i tostiranim couscousom sa Sardinije i couscousom sa školjkama.

    Idite na emisiju
  • 18:40

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Izazov kamiona s hranom, Sezona 4 | Epizoda 39

    Kako se bliži finale, večerašnji izazov daje pobjednicima nevjerojatnu prednost u natjecanju. Ekipe trebaju upravljati kombijem s hranom i poslužiti ručak za užurbani CBD u Sydneyu.

    Idite na emisiju
  • 19:40

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Finale: Grupa 1, Sezona 4 | Epizoda 40

    Natjecanje Moja je kuhinja najbolja se zahuktava jer će se večeras odlučiti o prvim finalistima.

    Idite na emisiju
  • 20:55

    Tajna Francuska Ricka Steina

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rick Stein traži nabolje čuvane gastronomske tajne Francuske. Njegovo putovanje započinje u Dieppeu sa svježim rumbcem nakon kreće u potragu za morskim biljem uz estuarij Somme.

  • 22:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Jamiejeva vegetarijanska jela 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie započinje vegetarijansku zabavu smjelim burgerom od crnog graha sa svježom salsom. Tu su i pougljenjela, hrskava salata s kul krutonima i curry prepun začina.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Philly, Sezona 2 | Epizoda 9

    Tony napokon obrađuje Philadelphiju. 36 h jela, pića, povijesti i umjetnosti bez odreska sa sirom. Odlazi u obilazak povijesne priče o bećarenju osnivača domovine i umjetničke zbirke od 25 milijuna dolara.

    Idite na emisiju
  • 23:55

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    New Orleans, Sezona 2 | Epizoda 10

    Anthony Bourdain je nabrijan, grub, pun kafeina i putuje užurbano. Zašto? Ima samo 24-48 h da otkrije nepredvidivu priču o mjestu, ljudima i njihovoj hrani.

    Idite na emisiju
  • 00:50

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Chris O'Dowd/ Dawn O'Porter, Sezona 6 | Epizoda 9

    Jamieju i Jimmyju pridružuju se na doku Chris O’Dowd i njegova supruga Dawn O’Porter. Na jelovniku su britanska rebarca s roštilja, začinjeni zubatac i na pari kuhani dim sum iz kućne radinosti.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 2, Sezona 4 | Epizoda 2

    Nadahnuti toskanskom kuhinjom, Lora i Stojan pripremit će Pici pasta ragu. Za ragu će koristiti meso lokalno uzgojene bugarske crne svinje.

    Idite na emisiju
  • 02:15

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 4, Sezona 4 | Epizoda 4

    Ova će epizoda biti posvećena svinjskim rebarcima pripremljenim na azijski način uz prilog pirea od pasternjaka. Lora i Stojan također planiraju pripremiti ukusno predjelo sa sušenim crvenim paprikama, a finale će biti jako slatko - slatka banica nadahnuta arapskom kuhinjom.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 6, Sezona 4 | Epizoda 6

    U ovom će epizodi Lora i Stoyan usrećiti sve ljubitelje ulične hrane, konkretno doner kebaba, dijeljenjem odličnog recepta za domaći doner kebab. Zatim će pripremiti kolač od keksa s mascarponeom, čokoladom i karamelom.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 8, Sezona 4 | Epizoda 8

    Lora i Stoyan će podijeliti svoj recept za varivo rusensko, koje se priprema u glinenim zdjelama i servira uz poširano jaje, umak i hrskave krušne mrvice. Pripremit će i korjenasto povrće iz pećnice i tortu od sira.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 10, Sezona 4 | Epizoda 10

    Kako napraviti kruh koji se ne mijesi s mnogo sjemenki? Glavno jelo je više no impresivno – pačji bataci s kiselim kupusom. Jelovnik će završiti nježnim mousseom od čokolade i mlijeka s ukusnom dunjom i umakom.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 12, Sezona 4 | Epizoda 12

    Lora i Stoyan će usrećiti sve obožavatelje juhe s tripicama pripremanjem meksičke verzije – menudoa.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 14, Sezona 4 | Epizoda 14

    Lora i Stoyan donose dva višedijelna recepta za koje je potrebno nešto vremena, ali zbilja se isplati pripremiti ih – pileće rolade s nadjevom u umaku od rajčice servirane s prilogom i pariške njoke, te čokoladni kolač s kruškama i mascarponeom.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 16, Sezona 4 | Epizoda 16

    Lora će otkriti obiteljski recept za teletinu sa šljivama. Osim toga, Lora i Stoyan će pripremiti fantastična mekana peciva s aromatičnim maslacem i paštetom od dimljene lokarde.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 18, Sezona 4 | Epizoda 18

    Varivo do juha je toplo i zasitno – baš za ovo vrijeme. Pripremit će i nešto malo elegantnije – brancina s umakom i prilogom. Svi će se oraspoložiti kad na red dođe desert – slatki mafini s vrhnjem i čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 20, Sezona 4 | Epizoda 20

    Činjenica je da Bugari vole svinjetinu, ali Lora i Stoyan je naprosto obožavaju. Zato će pripremiti recept s ukusnom kožicom i prilogom. Zatim će pripremiti fantastičnu salatu od kupusa i na kraju desert dunavske valove.

    Idite na emisiju