Subota

4 Travanj

  • 06:00

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladna salama i čokoladni puding s tekućom sredinom, Sezona 1 | Epizoda 6

    Kirsten priprema intrigantnu i ukusnu čokoladnu kobasicu i pokazuje kako postići savršenu tekuću sredinu kod čokoladnog pudinga.

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Šuma određuje okus, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rachel Khoo priprema tradicionalnu juhu od graška s dimljenom slaninom prije nego što se pozabavi rižotom od šumskih gljiva u švedskom stilu.

  • 06:45

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Hrana Švedskog muškarca, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rachel Khoo se baca na kulinarsko putovanje kroz Švedsku. Istražuje švedsku umjerenost hrani i ističe njihove najomiljenije namirnice.

  • 07:05

    Dobar tek

    +

    Salata od špinata od pira, mesne okruglice, Linzeri, Sezona 5 | Epizoda 1

    Salata od špinata i pira, koju će Lora i Stojan pripremiti toliko je zasitna da se čak može pretvoriti u laganu večeru. Mesne okruglice s umakom iz starih dana bit će poslužene kao suvremeno, predivno i neodoljivo glavno jelo. Za finale, slatko.

    Idite na emisiju
  • 07:35

    Muški vikend

    +

    Fliners, Victoria, Sezona 1 | Epizoda 1

    Dečki odlaze na vikend na obalu radi zabave i nestašluka u Flinders u Victoriji. Tu ima brazilskih koktela, pokera na visoke uloge te malo pecanja. Što bi još dečki mogli poželjeti?

    Idite na emisiju
  • 08:05

    Muški vikend

    +

    Veliki koraljni greben, Sezona 1 | Epizoda 2

    Daleko na sjeveru Queenslanda Manu iznenađuje ekipu danom na luksuznom kruzeru. Čeka ih mnogo zabave dok se dečki goste na Velikom koraljnom grebenu.

    Idite na emisiju
  • 08:35

    Muški vikend

    +

    Velika oceanska cesta, Sezona 1 | Epizoda 3

    Adrian vodi ekipu na epsko putovanje jednom od najpitoresknijih obalnih cesta na svijetu, Velikom oceanskom cestom. Uz ovakve chefove, piknik se ubrzo pretvara u gurmanski banket.

    Idite na emisiju
  • 09:05

    Nigellissima

    +

    Obiteljska gozba usred tjedna, Sezona 1 | Epizoda 1

    Nigella Lawson pokazuje kako je lako unijeti duh Italije u kuhinju i na tanjur korištenjem sastojaka koji su dostupni u svakom supermarketu. Ona strasno voli Italiju i talijansku kuhinju jer je živjela i radila u Firenzi prije studija modernih jezika.

    Idite na emisiju
  • 09:35

    Nigellissima

    +

    Pečena piletina na talijanski način, Sezona 1 | Epizoda 2

    Zadatak Nigelle Lawson e pokazati nam kako je lako unijeti u kuhinju duh Italije pa će pripremiti piletinu na talijanski način i poslužiti ga uz sunčani orzotto sa šafranom. Za desert je pripremila kremu od kave.

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Nigellissima

    +

    Svinjski lungić, Sezona 1 | Epizoda 3

    Nigella Lawson priprema svinjski lungić punjen origanom i parmskom šunkom, koji poslužuje na lažnom pire krumpiru s vignarolom. Ističe vrline špageta od pira uz koje ide umak od maslina i inčuna, koji se priprema bez kuhanja.

    Idite na emisiju
  • 10:35

    Billova kuhinja: Notting Hill

    +

    Slobodni dan, Sezona 1 | Epizoda 1

    U njegovom novom domu u London Bill je zauzet s otvaranjem svog novog restorana.

    Idite na emisiju
  • 11:05

    Billova kuhinja: Notting Hill

    +

    Od kuće kući, Sezona 1 | Epizoda 2

    Bill će s nama podijeliti neke svojih omiljenih domaćih recepata. Bit će ukusno!

    Idite na emisiju
  • 11:35

    Billova kuhinja: Notting Hill

    +

    Notting Hill, Sezona 1 | Epizoda 3

    Bill kuha jela koja predstavljaju jedinstvenu mješavinu četvrti Notting Hill.

    Idite na emisiju
  • 12:05

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Jamiejeva vegetarijanska jela 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie započinje vegetarijansku zabavu smjelim burgerom od crnog graha sa svježom salsom. Tu su i pougljenjela, hrskava salata s kul krutonima i curry prepun začina.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Hestonova fantastična jela

    +

    Hestonova fantastična jela 1, 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    U ovoj epizodi Heston slavi najveće uzbuđenje djetinjstva, slatkiše. Napravit će vlastitu trgovinu slatkišima nadahnut Willyjem Wonkom.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Nova raznolika kuhinja, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rachel posjećuje Malmo i multikulturalni osjećaj u gradu nadahnjuje ju na švedsku zapečenu shakshuku. Za desert Rachel priprema ukusne čokoladne zobene kekse.

  • 14:30

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Ulice Gothenburga, Sezona 1 | Epizoda 6

    Nakon istraživanja Gothenburga, Rachel pravi svoju verziju slavnog švedskog jela: Wallenberger-burgera. Za desert Rachel priprema vegansku čokoladnu tortu bez glutena.

  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Warwick Davis, Sezona 6 | Epizoda 8

    Jamieju i Jimmyju pridružuje se britanski glumac Warwick Davis. Na jelovniku je govedina i pita Stilton, Jamiejev vijetnamski pho i Jimmyjeva svinjetina s ražnja.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 2, 1, Sezona 2 | Epizoda 1

    Cannoli punjeni prozračnom ricottom i 'Advocaat' od limoncella.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 2, 2, Sezona 2 | Epizoda 2

    Pavlova s pjenicom od viskija i čokolade i kokice.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Dobar tek

    +

    Juha od graha, kruh sa sezamom, šakšuka, Sezona 5 | Epizoda 2

    Svi recepti za varivo od graha uvijek su dobrodošli na našem stolu. Stojan i Lora odlučili su podijeliti tradicionalni recept Stojanove obitelji, sa slaninom, s mnogo povrća i mirisnim divljim kuminom. Uz njega ide kruh sa sezamom.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Nigellissima

    +

    Obiteljska gozba usred tjedna, Sezona 1 | Epizoda 1

    Nigella Lawson pokazuje kako je lako unijeti duh Italije u kuhinju i na tanjur korištenjem sastojaka koji su dostupni u svakom supermarketu. Ona strasno voli Italiju i talijansku kuhinju jer je živjela i radila u Firenzi prije studija modernih jezika.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Nigellissima

    +

    Pečena piletina na talijanski način, Sezona 1 | Epizoda 2

    Zadatak Nigelle Lawson e pokazati nam kako je lako unijeti u kuhinju duh Italije pa će pripremiti piletinu na talijanski način i poslužiti ga uz sunčani orzotto sa šafranom. Za desert je pripremila kremu od kave.

    Idite na emisiju
  • 18:35

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Iznenadna smrt, VI, Sezona 4 | Epizoda 37

    Ovo je posebna eliminacijska večer u emisiji Moja je kuhinja najbolja. Dvije ekipe bore se da prežive u Perthu. Moraju zadiviti gostujuće suce Colina Fassnidgea, Guya Grossija, Karen Martini i Liz Egan kao i Petea i Manua pa im je još teže.

    Idite na emisiju
  • 19:40

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Comeback Kitchen tjedan 2, Sezona 4 | Epizoda 38

    Moja je kuhinja najbolja vraća se večeras dok eliminirani timovi nastavljaju borbu za slobodno mjesto kako bi se vratili u natjecanje.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Uspomene na hranu, Sezona 7 | Epizoda 12

    Prijatelji i obitelj oduvijek govore Pati da ima izuzetno fotografsko pamćenje za hranu. Može se prisjetiti pamtljivog jela od prije 10 godina kao da je bilo jučer. Zato Pati odlučuje pripremiti neka od njoj omiljenih jela koje pamti i ispričati nam o njima.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Meksičko- američko, a lokalno, Sezona 7 | Epizoda 13

    Patina strast prema putovanjima ne prestaje u Meksiku, jer ona voli i svoja putovanja Amerikom. Plus, Pati stalno hrani svoja tri gladna meksičko-američka sina u razvoju. Osim što obožavaju mamina meksička jela, dečki vole i američke klasike.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    New York, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi Paul Hollywood se zaljubljuje u njujorške pekarnice.

  • 22:30

    Paul Hollywood: Gradske slastice

    +

    Pariz, Sezona 1 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi Paul se nađe gradu koji je imao najveći utjecaj na svijet pekarnica – Parizu.

  • 23:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Chicago, Sezona 2 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi Tony je u Chicagu. Sa samo 43 sati u ovom vjetrovitom gradu, Tony želi što manje vremena provesti u zračnoj luci. Ne srami se priznati svoje osjećaje prema ovom gradu i proglašava ga "jedinom drugom pravom američkom metropolom".

    Idite na emisiju
  • 23:55

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Toronto, Sezona 2 | Epizoda 8

    U ovoj epizodi Tony ima manje od 48 sati za ubiti u najvećem kanadskom gradu, Torontu. Iako ga ne smatraju prvoklasnim turističkim odredištem, Toronto je grad u kojem ukusnu hranu možete pronaći iza svakog ugla.

    Idite na emisiju
  • 00:50

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Warwick Davis, Sezona 6 | Epizoda 8

    Jamieju i Jimmyju pridružuje se britanski glumac Warwick Davis. Na jelovniku je govedina i pita Stilton, Jamiejev vijetnamski pho i Jimmyjeva svinjetina s ražnja.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 1, Sezona 4 | Epizoda 1

    Možemo upotrijebiti buču za sjajnu pitu od buče, ali Lora i Stojan su isplanirali nešto drugo. Pretvorit će je u elegantnu juhu. Uz nju će ćići ukusni kruščići, a glavno jelo će biti mesne okruglice s umakom.

    Idite na emisiju
  • 02:15

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 3, Sezona 4 | Epizoda 3

    Malo njih zna da je Stojan strastveni ribič. Ima omiljene riblje recepte, a ova juha je jedan od njih i to vrijedi vidjeti. Uz to, Lora i Stojan će pripremiti slavni kruh Fougasse i nešto na brzinu, u tavici pečenu teletinu s gljivama i vrhnjem.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 5, Sezona 4 | Epizoda 5

    Savršeni doručak miriše na svježe pečeni kruh, maslac i otopljeni sir. U ovoj ćete epizodi imati priliku vidjeti taj recept. Nakon toga možete uživati u zasitnom predjelu od patlidžana i slanutka i gustoj jesenskoj minestrone juhi.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 7, Sezona 4 | Epizoda 7

    Kako bi burek s porilukom i slaninom učinili još ukusnijim, Lora i Stoyan će pripremiti vlastito tijesto. Stoyan se iz djetinjstva prisjeća milinaka, mekanih peciva sa sirom, a Lora kozunaka, mekanog slatkog kruha.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 9, Sezona 4 | Epizoda 9

    Bez brašna, bez pečenja, s jakim okusom lješnjaka, čokolade, maslaca, kave, vrhnja i konjaka… Teletina na burgundski i salata s kozjim sirom. Svi vole francusku kuhinju, to se podrazumijeva.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 11, Sezona 4 | Epizoda 11

    Okruglice u azijskom stilu, pečena piletina s bogatim prilogom savršen je prijedlog za obiteljski nedjeljni objed kad se cijela obitelj okupi oko stola, a desert se priprema s palačinkama i tiramisu-kremom.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 13, Sezona 4 | Epizoda 13

    Lora i Stoyan će pokazati dva recepta punjenih listova – jedan s punjenim listovima kupusa, a drugi s listovima vinove loze. Pripremit će ih bez mesa, ali to ne znači da će biti lošiji. Za finale će pripremiti baklavu po receptu Stoyanove mame.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 15, Sezona 4 | Epizoda 15

    Palenta s čvarcima i sirom, bakin recept kojeg se svi sjećamo, inspirirao je Loru i Stoyana za kulinarski eksperiment. Pripremit će i ukiseljeni celer i paprike i za kraj, pitu od jabuka.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 17, Sezona 4 | Epizoda 17

    Dobre lazanje su sočne, bogate i mirišu na tostirani parmezan. Baš su takve lazanje Lora i Stoyan planirali napraviti u ovoj epizodi. Puding s bananom i karamelom i marshmallowima je za sve koji ga i onako vole, ali žele probati nešto novo.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 19, Sezona 4 | Epizoda 19

    Omiljeni meksički gulaš Stoyana i Lore je „Chilli con carne“, što će u ovoj epizodi i pripremiti. Napravit će i brzinski umak od avokada kako bi im ostalo vremena za posebni desert.

    Idite na emisiju