Četvrtak

2 Travanj

  • 06:00

    Ukusi Istanbula: Tom Ejken

    +

    Kemija, Sezona 1 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi Tom posjećuje multikulturalnu četvrt Balat. Njegov vodič, Tendü Meriç vodi ga po toj staroj četvrti u kojoj kao da je vrijeme stalo. Prva postaja mu je Vodina Café u kojem chef Meltem Açýkel pokazuje Tomu kako fermentira jogurt slanutkom.

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Sredozemna pustolovina kosmatih bajkera

    +

    Sardinija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Bajkeri su na Sardiniji gdje je prežderavanje norma, bilo da se radi o svježe ulovljenoj tuni ili planinskoj janjetini gdje se ljudi ponose svojim raznolikim nasljeđem.

    Idite na emisiju
  • 07:15

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Mesne okruglice, Sezona 1 | Epizoda 2

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi nudi svojoj publici mesne okruglice, hrskavu baklavu i razne savjete.

  • 08:10

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Toskana, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie dovodi zdjelu špageta na novu razinu i stvara zapanjujući židovsko-talijanski recept. Tu je i goveđi gulaš s pappardellama.

    Idite na emisiju
  • 09:05

    Martha peče

    +

    Ukrašeni kolači, Sezona 10 | Epizoda 1

    Danas u Marta peče učimo tehnike kako jedan osnovni recept pretvoriti u tri zadivljujuće slavljeničke torte: trendovsku nepečenu tortu s bobicama, karamel šifon tortu savršenu za svakog ljubitelja slastica te tortu panj za svaku prigodu.

    Idite na emisiju
  • 09:35

    Martha peče

    +

    Savršeni kolači s lisnatim tijestom, Sezona 10 | Epizoda 2

    Teško je povjerovati da neobično tijesto od pet sastojaka poznato i kao lisnato može biti osnova za toliko popularnih deserta od profiterola do kremastih princesica. Danas učimo napraviti čarobno tijesto za labudove u čokoladi, kokos eclaire i ružičasti hrskavac.

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Klasični rani ručak, Sezona 2 | Epizoda 33

  • 10:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Doručak cijeli dan, Sezona 2 | Epizoda 34

  • 11:00

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Serija o jugoističnoj Aziji, Sezona 1 | Epizoda 3

    Gordon će nas naučiti kako da napravimo ukusan doručak, ručak i večeru nadahnutu okusima jugoistočne Azije.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Punjene paprike, pileći gulaš i Tatlii, Sezona 5 | Epizoda 4

    Nadahnuti paprikama punjenim sirom i prženom slaninom, tipičnim jelom za grad Velingrad, Lora i Stojan odlučuju to jelo modificirati i pretvoriti u predjelo tako da mogu u njemu uživati ne samo ljeti. Pileće batake stavit će da se polako peku u pećnici skupa s mnogo zelenog povrća.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 24, Sezona 1 | Epizoda 24

    Kirsten Tibballs pravi Kataifi desert s ananasom i kokosom, a Justine kasnije priprema francuski gulaš od pačetine.

  • 12:30

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 6, 24, Sezona 6 | Epizoda 24

    Danas u Lakim obrocima Danny pokazuje svoju verziju poke salate. To je vegetarijanska verzija jela s majonezom od sezama. Estée priprema pečene krumpire sa svinjskom biftekom i endivijom.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Talijanska jela na brzaka, Sezona 1 | Epizoda 9

    Talijanski domaći kuhari majstori su umijeća pripremanja brzih obroka jer su im smočnice i hladnjaci uvijek puni najbitnijih sastojaka, koji u kombinaciji s malo kreativnosti mogu u trenu postati nevjerojatna jela. Silvia u ovoj epizodi priprema rižoto.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Nove tradicije, Sezona 1 | Epizoda 10

    Talijani vole tradiciju u kuhinji, ali u ovoj epizodi Silvia dijeli nekoliko trikova, koje su Talijani prigrlili. Za tjesteninu s tunom čak je i Silvia mislila da je predobra da bi bila istinita, a tu je i način pripreme tijesta bez miješenja.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Truski ravioli, Sezona 1 | Epizoda 3

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! Ovdje objašnjava mantı (turske raviole) i pişi (prženo tijesto) s čokoladom i savjete. Gost je Ayşegül Aldinç.

  • 15:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Rim, Sezona 1 | Epizoda 7

    Jamie pronalazi neke brze, svježe i jednostavne recepte. Tu su ukusni tortiglioni s mentom te njoki s pečenim umakom od rajčica i pestom od rukole.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Veliko i smjelo, Sezona 1 | Epizoda 4

    Gordonov vodič za kuhanje kod kuće se nastavlja dok nam pokazuje kako da napravimo ukusnu hranu.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Punjene paprike, pileći gulaš i Tatlii, Sezona 5 | Epizoda 4

    Nadahnuti paprikama punjenim sirom i prženom slaninom, tipičnim jelom za grad Velingrad, Lora i Stojan odlučuju to jelo modificirati i pretvoriti u predjelo tako da mogu u njemu uživati ne samo ljeti. Pileće batake stavit će da se polako peku u pećnici skupa s mnogo zelenog povrća.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Martha peče

    +

    Ukrasni kruh, Sezona 10 | Epizoda 3

    Danas u Martha peče dovodimo vaše vještine pečenja kruha na novu razinu i saznajete sve što trebate za tri kvalitetna kruha: hrskavu zlatnu pogaču, jedinstveni jestivi krajolik s lukom i porilukom u obliku focaccie i brioš s maslacem.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Martha peče

    +

    Elegantna jela, Sezona 10 | Epizoda 4

    Svi imamo svoje omiljene kolačiće, ali ponekad prigoda traži nešto posebno. U današnjoj emisiji Martha dijeli tri recepta koji skromni keks pretvaraju u umjetnost: “faux bois” od vanilije i čokolade s pistacijama, kekse s ušećerenim cvijećem i trešnjin cvijet.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolja indijska večera, Sezona 2 | Epizoda 35

  • 18:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Recepti iz smočnice, Sezona 2 | Epizoda 36

  • 19:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 24, Sezona 1 | Epizoda 24

    Kirsten Tibballs pravi Kataifi desert s ananasom i kokosom, a Justine kasnije priprema francuski gulaš od pačetine.

  • 19:30

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 6, 24, Sezona 6 | Epizoda 24

    Danas u Lakim obrocima Danny pokazuje svoju verziju poke salate. To je vegetarijanska verzija jela s majonezom od sezama. Estée priprema pečene krumpire sa svinjskom biftekom i endivijom.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Port Vila, Vanuatu, Sezona 1 | Epizoda 7

    Peter Kuruvita uči kako loviti i skupljati na tradicionalan otočki način u pozadini nevjerojatnog, sunčanog Vanuatua.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Tanna, Vanuatu, Sezona 1 | Epizoda 8

    Peter Kuruvita se pozdravlja s drevnim Vanuatuom kuhajući na vrhu vulkana tradicionalnu melanezijsku gozbu i otkrivajući učinak moćne kave.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Rim, Sezona 1 | Epizoda 7

    Jamie pronalazi neke brze, svježe i jednostavne recepte. Tu su ukusni tortiglioni s mentom te njoki s pečenim umakom od rajčica i pestom od rukole.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Truski ravioli, Sezona 1 | Epizoda 3

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! Ovdje objašnjava mantı (turske raviole) i pişi (prženo tijesto) s čokoladom i savjete. Gost je Ayşegül Aldinç.

  • 23:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Talijanska jela na brzaka, Sezona 1 | Epizoda 9

    Talijanski domaći kuhari majstori su umijeća pripremanja brzih obroka jer su im smočnice i hladnjaci uvijek puni najbitnijih sastojaka, koji u kombinaciji s malo kreativnosti mogu u trenu postati nevjerojatna jela. Silvia u ovoj epizodi priprema rižoto.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Nove tradicije, Sezona 1 | Epizoda 10

    Talijani vole tradiciju u kuhinji, ali u ovoj epizodi Silvia dijeli nekoliko trikova, koje su Talijani prigrlili. Za tjesteninu s tunom čak je i Silvia mislila da je predobra da bi bila istinita, a tu je i način pripreme tijesta bez miješenja.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Punjene paprike, pileći gulaš i Tatlii, Sezona 5 | Epizoda 4

    Nadahnuti paprikama punjenim sirom i prženom slaninom, tipičnim jelom za grad Velingrad, Lora i Stojan odlučuju to jelo modificirati i pretvoriti u predjelo tako da mogu u njemu uživati ne samo ljeti. Pileće batake stavit će da se polako peku u pećnici skupa s mnogo zelenog povrća.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Veliko i smjelo, Sezona 1 | Epizoda 4

    Gordonov vodič za kuhanje kod kuće se nastavlja dok nam pokazuje kako da napravimo ukusnu hranu.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Sredozemna pustolovina kosmatih bajkera

    +

    Korzika, Sezona 1 | Epizoda 3

    Korzičko trojstvo mesa, kestena i sira oblikuje temelj za bajkersko istraživanje, ali tu najviše zablista nezavisni duh tih ljudi.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolja indijska večera, Sezona 2 | Epizoda 35

  • 02:20

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Recepti iz smočnice, Sezona 2 | Epizoda 36

  • 02:40

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Port Vila, Vanuatu, Sezona 1 | Epizoda 7

    Peter Kuruvita uči kako loviti i skupljati na tradicionalan otočki način u pozadini nevjerojatnog, sunčanog Vanuatua.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Tanna, Vanuatu, Sezona 1 | Epizoda 8

    Peter Kuruvita se pozdravlja s drevnim Vanuatuom kuhajući na vrhu vulkana tradicionalnu melanezijsku gozbu i otkrivajući učinak moćne kave.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Martha peče

    +

    Ukrasni kruh, Sezona 10 | Epizoda 3

    Danas u Martha peče dovodimo vaše vještine pečenja kruha na novu razinu i saznajete sve što trebate za tri kvalitetna kruha: hrskavu zlatnu pogaču, jedinstveni jestivi krajolik s lukom i porilukom u obliku focaccie i brioš s maslacem.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Martha peče

    +

    Elegantna jela, Sezona 10 | Epizoda 4

    Svi imamo svoje omiljene kolačiće, ali ponekad prigoda traži nešto posebno. U današnjoj emisiji Martha dijeli tri recepta koji skromni keks pretvaraju u umjetnost: “faux bois” od vanilije i čokolade s pistacijama, kekse s ušećerenim cvijećem i trešnjin cvijet.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 24, Sezona 1 | Epizoda 24

    Kirsten Tibballs pravi Kataifi desert s ananasom i kokosom, a Justine kasnije priprema francuski gulaš od pačetine.

  • 04:45

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 6, 24, Sezona 6 | Epizoda 24

    Danas u Lakim obrocima Danny pokazuje svoju verziju poke salate. To je vegetarijanska verzija jela s majonezom od sezama. Estée priprema pečene krumpire sa svinjskom biftekom i endivijom.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Rim, Sezona 1 | Epizoda 7

    Jamie pronalazi neke brze, svježe i jednostavne recepte. Tu su ukusni tortiglioni s mentom te njoki s pečenim umakom od rajčica i pestom od rukole.

    Idite na emisiju