Srijeda

1 Travanj

  • 06:00

    Ukusi Istanbula: Tom Ejken

    +

    Zemlja, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi glavna kuharica Deniz vodi Toma da vidi drevnu metodu kuhanja duboko u zemlji. Ta je tradicija živa u samom srcu Istanbula. Odlaze u Büryan u Aksaray Kadýnlar Pazarý, a to je restoran ispod starog akvadukta gdje kušaju tradicionalni kebab.

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Sredozemna pustolovina kosmatih bajkera

    +

    Unutrašnjost Italije, Sezona 1 | Epizoda 1

    Kosmati bajkeri istražuju autohtone okuse Italije pomoću jednostavnih mjesnih namirnica. Probaju ljutu paštetu od svinjetine i najbolji sladoled na svijetu.

    Idite na emisiju
  • 07:15

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Umak od mljevenog mesa sa starim kruhom, Sezona 1 | Epizoda 1

    Refika u novoj emisiji objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje razne goste i oživljava zaboravljeno. Kuha tirit, gusto varivo, i desert od brašna, vode i melase. Gost je Candan Erçetin.

  • 08:10

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Sicilija, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie postaje stručnjak za sicilijanske slastice i priprema veličanstvene špagete s tunom, kozicama i pistacijama. Tu su i čokoladni cannoli.

    Idite na emisiju
  • 09:05

    Rudolphova pekarnica

    +

    1. Brza pita od rabarbare 2. Ljuti umak od piletine, Sezona 3 | Epizoda 26

    Idite na emisiju
  • 09:35

    Rudolphova pekarnica

    +

    Sambal pita Lange Frans, Sezona 3 | Epizoda 27

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolja svinjska rebarca, Sezona 2 | Epizoda 31

  • 10:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolji deserti bez pečenja, Sezona 2 | Epizoda 32

  • 11:00

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Jela za prijatelje, Sezona 1 | Epizoda 2

    Gordonov vodič za domaću hranu se nastavlja dok nas uči kako kuhati za prijatelje recepte koji su savršeni za podijeliti.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Cezar salata od cvjetače, riblje rolice, puding od riže, Sezona 5 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Lora i Stojan prepuštaju se mašti i eksperimentiranju. pripremit će slavnu Cezar salatu od…pečene cvjetače. Ona se pretvara u nešto neodoljivo. Poslužuju ribu pečenu s lukom, rajčicama i mrkvom, što je popularno jelo u Bugarskoj.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 23, Sezona 1 | Epizoda 23

    Laura Cassai svratila je pripremiti jednostavan couscous iz mikrovalne uz hrskavu pastrvu s quinoom. Justine također priprema jednostavnu pekinšku patku s rižinim smotuljcima i ukusnom bavarskom tortom od jagoda i badema.

  • 12:30

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 6, 23, Sezona 6 | Epizoda 23

    Estée danas u Lakim obrocima pokazuje kako pripremiti rižoto od ječmene kaše sa slaninom i bukovačama. Miljuschka pokazuje svoju vegetarijansku tjesteninu sa zeljem u umaku od kadulje te dodaje feta sir.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Uspomene na hranu, Sezona 7 | Epizoda 12

    Prijatelji i obitelj oduvijek govore Pati da ima izuzetno fotografsko pamćenje za hranu. Može se prisjetiti pamtljivog jela od prije 10 godina kao da je bilo jučer. Zato Pati odlučuje pripremiti neka od njoj omiljenih jela koje pamti i ispričati nam o njima.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Meksičko- američko, a lokalno, Sezona 7 | Epizoda 13

    Patina strast prema putovanjima ne prestaje u Meksiku, jer ona voli i svoja putovanja Amerikom. Plus, Pati stalno hrani svoja tri gladna meksičko-američka sina u razvoju. Osim što obožavaju mamina meksička jela, dečki vole i američke klasike.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Mesne okruglice, Sezona 1 | Epizoda 2

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi nudi svojoj publici mesne okruglice, hrskavu baklavu i razne savjete.

  • 15:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Toskana, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie dovodi zdjelu špageta na novu razinu i stvara zapanjujući židovsko-talijanski recept. Tu je i goveđi gulaš s pappardellama.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Serija o jugoističnoj Aziji, Sezona 1 | Epizoda 3

    Gordon će nas naučiti kako da napravimo ukusan doručak, ručak i večeru nadahnutu okusima jugoistočne Azije.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Cezar salata od cvjetače, riblje rolice, puding od riže, Sezona 5 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Lora i Stojan prepuštaju se mašti i eksperimentiranju. pripremit će slavnu Cezar salatu od…pečene cvjetače. Ona se pretvara u nešto neodoljivo. Poslužuju ribu pečenu s lukom, rajčicama i mrkvom, što je popularno jelo u Bugarskoj.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Martha peče

    +

    Ukrašeni kolači, Sezona 10 | Epizoda 1

    Danas u Marta peče učimo tehnike kako jedan osnovni recept pretvoriti u tri zadivljujuće slavljeničke torte: trendovsku nepečenu tortu s bobicama, karamel šifon tortu savršenu za svakog ljubitelja slastica te tortu panj za svaku prigodu.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Martha peče

    +

    Savršeni kolači s lisnatim tijestom, Sezona 10 | Epizoda 2

    Teško je povjerovati da neobično tijesto od pet sastojaka poznato i kao lisnato može biti osnova za toliko popularnih deserta od profiterola do kremastih princesica. Danas učimo napraviti čarobno tijesto za labudove u čokoladi, kokos eclaire i ružičasti hrskavac.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Klasični rani ručak, Sezona 2 | Epizoda 33

  • 18:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Doručak cijeli dan, Sezona 2 | Epizoda 34

  • 19:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 23, Sezona 1 | Epizoda 23

    Laura Cassai svratila je pripremiti jednostavan couscous iz mikrovalne uz hrskavu pastrvu s quinoom. Justine također priprema jednostavnu pekinšku patku s rižinim smotuljcima i ukusnom bavarskom tortom od jagoda i badema.

  • 19:30

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 6, 23, Sezona 6 | Epizoda 23

    Estée danas u Lakim obrocima pokazuje kako pripremiti rižoto od ječmene kaše sa slaninom i bukovačama. Miljuschka pokazuje svoju vegetarijansku tjesteninu sa zeljem u umaku od kadulje te dodaje feta sir.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Bira-Baubau, Indonezija, Sezona 1 | Epizoda 5

    Drevna putovanja su prestala i Peter susreće nove naraštaje glasovitih ribara dok plovi starim putevima začina pitoreskne Indonezije.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Labuha, Indonezija, Sezona 1 | Epizoda 6

    Peter Kuruvita navigira indonezijskim otocima začina, pronalazi omiljene sastojke odakle potječu i priprema gozbu dostojnu sultana.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Toskana, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie dovodi zdjelu špageta na novu razinu i stvara zapanjujući židovsko-talijanski recept. Tu je i goveđi gulaš s pappardellama.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Okusi Turske s Refikom

    +

    Mesne okruglice, Sezona 1 | Epizoda 2

    Refika predstavlja prvu epizodu njezine nove serije u kojoj objašnjava tehnike turske kuhinje, dočekuje brojne goste i pokušava vratiti zaboravljene vrijednosti! U ovoj epizodi nudi svojoj publici mesne okruglice, hrskavu baklavu i razne savjete.

  • 23:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Uspomene na hranu, Sezona 7 | Epizoda 12

    Prijatelji i obitelj oduvijek govore Pati da ima izuzetno fotografsko pamćenje za hranu. Može se prisjetiti pamtljivog jela od prije 10 godina kao da je bilo jučer. Zato Pati odlučuje pripremiti neka od njoj omiljenih jela koje pamti i ispričati nam o njima.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Meksičko- američko, a lokalno, Sezona 7 | Epizoda 13

    Patina strast prema putovanjima ne prestaje u Meksiku, jer ona voli i svoja putovanja Amerikom. Plus, Pati stalno hrani svoja tri gladna meksičko-američka sina u razvoju. Osim što obožavaju mamina meksička jela, dečki vole i američke klasike.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Cezar salata od cvjetače, riblje rolice, puding od riže, Sezona 5 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Lora i Stojan prepuštaju se mašti i eksperimentiranju. pripremit će slavnu Cezar salatu od…pečene cvjetače. Ona se pretvara u nešto neodoljivo. Poslužuju ribu pečenu s lukom, rajčicama i mrkvom, što je popularno jelo u Bugarskoj.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Serija o jugoističnoj Aziji, Sezona 1 | Epizoda 3

    Gordon će nas naučiti kako da napravimo ukusan doručak, ručak i večeru nadahnutu okusima jugoistočne Azije.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Sredozemna pustolovina kosmatih bajkera

    +

    Sardinija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Bajkeri su na Sardiniji gdje je prežderavanje norma, bilo da se radi o svježe ulovljenoj tuni ili planinskoj janjetini gdje se ljudi ponose svojim raznolikim nasljeđem.

    Idite na emisiju
  • 01:55

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Klasični rani ručak, Sezona 2 | Epizoda 33

  • 02:20

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Doručak cijeli dan, Sezona 2 | Epizoda 34

  • 02:40

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Bira-Baubau, Indonezija, Sezona 1 | Epizoda 5

    Drevna putovanja su prestala i Peter susreće nove naraštaje glasovitih ribara dok plovi starim putevima začina pitoreskne Indonezije.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Labuha, Indonezija, Sezona 1 | Epizoda 6

    Peter Kuruvita navigira indonezijskim otocima začina, pronalazi omiljene sastojke odakle potječu i priprema gozbu dostojnu sultana.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Martha peče

    +

    Ukrašeni kolači, Sezona 10 | Epizoda 1

    Danas u Marta peče učimo tehnike kako jedan osnovni recept pretvoriti u tri zadivljujuće slavljeničke torte: trendovsku nepečenu tortu s bobicama, karamel šifon tortu savršenu za svakog ljubitelja slastica te tortu panj za svaku prigodu.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Martha peče

    +

    Savršeni kolači s lisnatim tijestom, Sezona 10 | Epizoda 2

    Teško je povjerovati da neobično tijesto od pet sastojaka poznato i kao lisnato može biti osnova za toliko popularnih deserta od profiterola do kremastih princesica. Danas učimo napraviti čarobno tijesto za labudove u čokoladi, kokos eclaire i ružičasti hrskavac.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 23, Sezona 1 | Epizoda 23

    Laura Cassai svratila je pripremiti jednostavan couscous iz mikrovalne uz hrskavu pastrvu s quinoom. Justine također priprema jednostavnu pekinšku patku s rižinim smotuljcima i ukusnom bavarskom tortom od jagoda i badema.

  • 04:45

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 6, 23, Sezona 6 | Epizoda 23

    Estée danas u Lakim obrocima pokazuje kako pripremiti rižoto od ječmene kaše sa slaninom i bukovačama. Miljuschka pokazuje svoju vegetarijansku tjesteninu sa zeljem u umaku od kadulje te dodaje feta sir.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Toskana, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jamie dovodi zdjelu špageta na novu razinu i stvara zapanjujući židovsko-talijanski recept. Tu je i goveđi gulaš s pappardellama.

    Idite na emisiju