Ponedjeljak

30 Ožujak

  • 06:10

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Putni kolači, Sezona 1 | Epizoda 15

    Kad god odemo na izlet, uvijek nam pri ruci treba nešto ukusno. Deserti koji mogu dobro putovati, to je tema ove epizode. Što ih čini drukčijima od odstalih deserata? Vrlo su ukusni, ali istovremeno i izdržljivi, dobro se drže na različitim temperaturama i vrstama prijevoza.

    Idite na emisiju
  • 06:35

    U kuhinji s Primožem

    +

    Svinjska rebra, Sezona 1 | Epizoda 6

  • 06:50

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Hyderabad - andhraška hrana, Sezona 2 | Epizoda 11

    Kad ste u Andhri, jedite kao lokalci, ali hoće li Gary Mehigan i kuhati poput njih?

  • 07:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Manchester dio 2, Sezona 1 | Epizoda 29

    Chef Gino D’Acampo na misiji je dokazati da nema okusa kao kod kuće. Danas je u Manchesteru i traži šrilankanski vegetarijanski curry, židovski recept za govedinu i portugalsku janjetinu.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Napulj, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie odlazi u glavni grad pizze u Italiji u potrazi za receptima koje mještani vole jesti i zadivljen je acquapazzom, poširanom ribom u „ludoj“ vodi.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    1. Tropski čokoladni kolači 2. Eksi keksi, Sezona 3 | Epizoda 22

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    1. Naopake kozje nogice 2. Karamelite, Sezona 3 | Epizoda 23

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Jednostavan doručak za svaki dan, Sezona 2 | Epizoda 27

  • 10:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolji zalogajčići, Sezona 2 | Epizoda 28

  • 11:00

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Posebne salate i fantastično voće, Sezona 1 | Epizoda 20

    Chef pokazuje kako napraviti jednostavna i moderna jela za posebne prigode, uključujući salatu od zelene papaje, sjeckanu salatu i millefeuille od maline.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Salata od špinata od pira, mesne okruglice, Linzeri, Sezona 5 | Epizoda 1

    Salata od špinata i pira, koju će Lora i Stojan pripremiti toliko je zasitna da se čak može pretvoriti u laganu večeru. Mesne okruglice s umakom iz starih dana bit će poslužene kao suvremeno, predivno i neodoljivo glavno jelo. Za finale, slatko.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 21, Sezona 1 | Epizoda 21

    Poširani hoki oslić u bademovom mlijeku i creme brulee s espressom samo su neka od Justininih jela u današnjoj emisiji.

  • 12:30

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 6, 21, Sezona 6 | Epizoda 21

    Danas u Lakim obrocima Miljuscka se odlučuje za ribu i priprema začinjene filete skuše sa slatko-kiselim krastavcem. Danny bira klasik i priprema ga na svoj način: brzi pijetao u vinu.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Jamiejeva vegetarijanska jela 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie započinje vegetarijansku zabavu smjelim burgerom od crnog graha sa svježom salsom. Tu su i pougljenjela, hrskava salata s kul krutonima i curry prepun začina.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Talijanski specijalitet, Sezona 1 | Epizoda 30

    Kuhar Gino D’Acampo ima misiju. Dokazati da je kod kuće najslađe. Danas su to talijanski specijaliteti. Klasični recept za škampe, cannelloni s odreskom i vegetarijanske okruglice.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Basilicata, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jamie odlazi u predivnu Basilicatu u potrazi za starim receptima uz pomoć obitelji patira i 89-godišnjim majstorom za makrone.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Obroci na kojima sam odrastao, Sezona 1 | Epizoda 1

    Gordon priprema moderne verzije jela koje je volio kao dijete, uključujući i pastirsku pitu.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Salata od špinata od pira, mesne okruglice, Linzeri, Sezona 5 | Epizoda 1

    Salata od špinata i pira, koju će Lora i Stojan pripremiti toliko je zasitna da se čak može pretvoriti u laganu večeru. Mesne okruglice s umakom iz starih dana bit će poslužene kao suvremeno, predivno i neodoljivo glavno jelo. Za finale, slatko.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    1. Pita od jabuka i cikle 2. Homerove krafne, Sezona 3 | Epizoda 24

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    1. Gromade od lješnjaka i čokolade 2. Bakin puding s kuhanim kru, Sezona 3 | Epizoda 25

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Omiljena jela iz djetinjstva, Sezona 2 | Epizoda 29

  • 18:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Još glavnih jela gotovih za 20 minuta, Sezona 2 | Epizoda 30

  • 19:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 21, Sezona 1 | Epizoda 21

    Poširani hoki oslić u bademovom mlijeku i creme brulee s espressom samo su neka od Justininih jela u današnjoj emisiji.

  • 19:30

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 6, 21, Sezona 6 | Epizoda 21

    Danas u Lakim obrocima Miljuscka se odlučuje za ribu i priprema začinjene filete skuše sa slatko-kiselim krastavcem. Danny bira klasik i priprema ga na svoj način: brzi pijetao u vinu.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Pagudpud, Filipini, Sezona 1 | Epizoda 1

    Peter Kuruvita slijedi svoju ljubav prema morskoj hrani i ribarskoj kulturi na sjeveru Filipina.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Pampanga-Baywan-Apoisland, Filipini, Sezona 1 | Epizoda 2

    Peter Kuruvita kreće u pustolovinu po filipinskim cestama i istražuje pitanje održivosti ribarskih zajednica na Visayan otocima.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamie kuha u Italiji

    +

    Basilicata, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jamie odlazi u predivnu Basilicatu u potrazi za starim receptima uz pomoć obitelji patira i 89-godišnjim majstorom za makrone.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Talijanski specijalitet, Sezona 1 | Epizoda 30

    Kuhar Gino D’Acampo ima misiju. Dokazati da je kod kuće najslađe. Danas su to talijanski specijaliteti. Klasični recept za škampe, cannelloni s odreskom i vegetarijanske okruglice.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Jamiejeva vegetarijanska jela 1, 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jamie započinje vegetarijansku zabavu smjelim burgerom od crnog graha sa svježom salsom. Tu su i pougljenjela, hrskava salata s kul krutonima i curry prepun začina.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Salata od špinata od pira, mesne okruglice, Linzeri, Sezona 5 | Epizoda 1

    Salata od špinata i pira, koju će Lora i Stojan pripremiti toliko je zasitna da se čak može pretvoriti u laganu večeru. Mesne okruglice s umakom iz starih dana bit će poslužene kao suvremeno, predivno i neodoljivo glavno jelo. Za finale, slatko.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Vrhunska domaća kuhinja Gordona Ramsayja: Doručak, ručak i večer

    +

    Obroci na kojima sam odrastao, Sezona 1 | Epizoda 1

    Gordon priprema moderne verzije jela koje je volio kao dijete, uključujući i pastirsku pitu.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Kosmati bajkeri i kokošja jaja

    +

    UK: Multikulturalna Britanija, Sezona 1 | Epizoda 6

    Dave i Si idu u Bromsgrove probati sušenu piletinu i birminghamski balti. U WOMAD-u pripremaju piri piri piletinu za mnoštvo i zabavljaju ih pričama sa svojih putovanja.

  • 02:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Omiljena jela iz djetinjstva, Sezona 2 | Epizoda 29

  • 02:20

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Još glavnih jela gotovih za 20 minuta, Sezona 2 | Epizoda 30

  • 02:40

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Pagudpud, Filipini, Sezona 1 | Epizoda 1

    Peter Kuruvita slijedi svoju ljubav prema morskoj hrani i ribarskoj kulturi na sjeveru Filipina.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Pampanga-Baywan-Apoisland, Filipini, Sezona 1 | Epizoda 2

    Peter Kuruvita kreće u pustolovinu po filipinskim cestama i istražuje pitanje održivosti ribarskih zajednica na Visayan otocima.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Putni kolači, Sezona 1 | Epizoda 15

    Kad god odemo na izlet, uvijek nam pri ruci treba nešto ukusno. Deserti koji mogu dobro putovati, to je tema ove epizode. Što ih čini drukčijima od odstalih deserata? Vrlo su ukusni, ali istovremeno i izdržljivi, dobro se drže na različitim temperaturama i vrstama prijevoza.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    U kuhinji s Primožem

    +

    Svinjska rebra, Sezona 1 | Epizoda 6

  • 04:20

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 21, Sezona 1 | Epizoda 21

    Poširani hoki oslić u bademovom mlijeku i creme brulee s espressom samo su neka od Justininih jela u današnjoj emisiji.

  • 04:40

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 6, 21, Sezona 6 | Epizoda 21

    Danas u Lakim obrocima Miljuscka se odlučuje za ribu i priprema začinjene filete skuše sa slatko-kiselim krastavcem. Danny bira klasik i priprema ga na svoj način: brzi pijetao u vinu.

    Idite na emisiju
  • 05:05

    Kosmati bajkeri i kokošja jaja

    +

    UK: Multikulturalna Britanija, Sezona 1 | Epizoda 6

    Dave i Si idu u Bromsgrove probati sušenu piletinu i birminghamski balti. U WOMAD-u pripremaju piri piri piletinu za mnoštvo i zabavljaju ih pričama sa svojih putovanja.