Subota

28 Ožujak

  • 06:10

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    Talin x dimljena riba i poširana jaja, Sezona 1 | Epizoda 9

    Polly educira Jacka o povijesti dimljene haringe, jednog od Jacku omiljenih doručaka iz djetinjstva. Zatim odlazi u Tallin u Estoniju kako bi na sličan način pripremio lokalnu ribu.

  • 06:35

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    Rotterdam, Nizozemska x kobasice i sladoled, Sezona 1 | Epizoda 10

    Polly traži Jacka da se nađu pored Canal Museuma kako bi istražili povijest sladoleda u Londonu. Naravno da ona uključuje dovlačenje blokova leda iz Norveške! Polly zatim objašnjava kako je nastalo jelo Spotted Dick, a Jack to dvoje nosi u Rotterdam.

  • 07:00

    Dobar tek

    +

    Ukusno bez mesa, Sezona 3 | Epizoda 16

    Lora i Stojan jelovnik započinju izuzetno primamljivom povrtnom fritatom, koja se lako priprema. Nakon toga će nam dvoje kuhara pokazati kako palačinke pretvoriti u ukusno glavno jelo. Nadjev od gljiva dat će im čudesnu aromu.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Kalkuta - bengalska hrana, Sezona 2 | Epizoda 7

    Gary Mehigan uskače u nered bengalskih okusa s obitelji koja voli domaću hranu. Što će Gary pripremiti kako bi ih impresionirao?

  • 08:00

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Kalkuta - marwari hrana, Sezona 2 | Epizoda 8

    Gary Mehigan kuša izobilje maravske kuhinje. Što će Gary skuhati ženama koje vole domaću hranu?

  • 08:30

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Kalkuta - kineska hrana, Sezona 2 | Epizoda 9

    Gary Mehigan istražuje kineske okuse u srcu Kolkate, te i sam napravi čudo.

  • 09:00

    Michelina klasična talijanska jela

    +

    Theo Randall i Michelina sestra, Sezona 1 | Epizoda 2

    Danas su bruschette, linguini i pesto svjetski poznati, a talijanska kuhinja je često međunarodni izbor poznatih kuhar jer je prepuno okusa. Michela Chiappa pokazuje kako najbolje pripremiti talijansku hranu na najbolji način.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Michelina klasična talijanska jela

    +

    Ruth Rogers i Jacob Kennedy, Sezona 1 | Epizoda 3

    Autentični, ali jednostavni recepti Michele Chiappe temelje se na receptima talijanskih djedova i baka, ali odražavaju i njezin suvremeni ukus, donoseći najbolje talijanske okuse u svačiju kuhinju.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Na talijanski način

    +

    Linguine, farfalle, Bologna, ragu, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj prvoj epizodi Michela nam pokazuje kako je lako napraviti ukusnu svježu tjesteninu kod kuće ... bez upotrebe bilo kakvih naprava.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Zabava, Sezona 1 | Epizoda 19

    Skoko predstavlja blagdanski jelovnik za znance i gurmane. Počinje modernom fritatom nadahnutom Zembom. Za glavno jelo je mekana teleća koljenica u mirisnom umaku. Za desert ne zaboravite umočiti puslice od badema u čašu vina.

  • 11:00

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Batelina, Sezona 1 | Epizoda 20

    Skoko poslužuje jela za prave znalce. Pretvara kozice i dozrele rajčice u jednostavno predjelo. Iz mreža izabire nepoznate i ružne ribe koje pretvara u brudet bez kostiju – riblju juhu. Desert je njegovo omiljeno - voće preliveno vinskim sirupom.

  • 11:30

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Mamina kuhinja, Sezona 1 | Epizoda 1

    Inćun je malen i za odkoštavanje treba vremena i iskustva. Skoko će ih napuniti pestom, uvaljati u tijesto i od kostiju napraviti čips. Neiskusnije će razveseliti komarča na tavi s pireom od povrća i pečenom palentom. Desert – sorbet od limuna.

  • 12:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Jamiejeva vegetarijanska jela 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamiejeva vegetarijanska misija se nastavlja s jednostavnim lasagnama od patlidžana, brokolom, azijskom salatom od graha i novim pogledom na sushi.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Hestonova fantastična jela

    +

    Hestonova fantastična jela 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Heston se usredotočio na kombi sa sladoledom, što je britanska tradicija, koja je bila zvučna kulisa za mnoga djetinjstva, a te smrznute poslastice bile su san svakog djeteta. Kako bi vratio magiju, Heston planira napraviti sladoled veći od pet metara i posluživati ga iz kombija.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Švedska smočnica, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rachel Khoo istražuje švedske kulinarske specijalitete. Istražuje kako Šveđani čuvaju hranu, od fermentiranja do kiseljenja, te unosi dašak Švedske u burrito.

  • 14:30

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Kobasice: Od početka do kraja, Sezona 1 | Epizoda 2

    Rachel Khoo istražuje uličnu kulinarsku scenu Stockholma prije nego što pripremi pitu od dimljenih kobasica i krumpira nadahnutu Švedskom sa salatom od kozica.

  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Ashley Jensen, Sezona 6 | Epizoda 6

    Jamie i Jimmy dočekuju Ashley Jensen u restoranu. Na jelovniku je govedina omotana pršutom i gljivama te domaća tjestenina s tartufima.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladne palačinke, čokoladni kokosi i čokoladni baloni, Sezona 1 | Epizoda 2

    Kraljica čokolade vam pokazuje kako i jednostavne stvari od čokolade mogu biti veličanstvene.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladne dekoracije kod kuće, Sezona 1 | Epizoda 3

    Kristen dijeli svoje savjete kako kod kuće napraviti prekrasne čokoladne listiće ukrase, dekadentne kockice od čokolade i karamele i svima omiljena domaća uskršnja jaja.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Dobar tek

    +

    Obiteljska subota, Sezona 3 | Epizoda 17

    Lora i Stojan će nam pokazati Stromboli sendvič. Toliko je zasitan da da se može poslužiti i kao lagano glavno jelo. Zatim ćemo vidjeti kako aromatične mrvice mogu pomoći svinjetini da postane još sočnija. Njihov meni završava neodoljivim rolicama s čokoladnom kremom.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Michelina klasična talijanska jela

    +

    Theo Randall i Michelina sestra, Sezona 1 | Epizoda 2

    Danas su bruschette, linguini i pesto svjetski poznati, a talijanska kuhinja je često međunarodni izbor poznatih kuhar jer je prepuno okusa. Michela Chiappa pokazuje kako najbolje pripremiti talijansku hranu na najbolji način.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Michelina klasična talijanska jela

    +

    Ruth Rogers i Jacob Kennedy, Sezona 1 | Epizoda 3

    Autentični, ali jednostavni recepti Michele Chiappe temelje se na receptima talijanskih djedova i baka, ali odražavaju i njezin suvremeni ukus, donoseći najbolje talijanske okuse u svačiju kuhinju.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Iznenadna smrt, V, Sezona 4 | Epizoda 33

    Večeras je eliminacija. Pritisak raste dok se dva tima bore za opstanak.

    Idite na emisiju
  • 19:35

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Comeback Kitchen tjedan 1, Sezona 4 | Epizoda 34

    Večeras timovi ulaze u novu fazu natjecanja kad se vrate četiri izbačena tima. Ono što ne znaju jest da oni koji ispadnu u kuhanju do zadnjeg daha dobivaju priliku za povratak u emisiju.

    Idite na emisiju
  • 21:10

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Los Cabos s kopna i mora, Sezona 7 | Epizoda 10

    Pati uranja u kristalne vode Korteškog mora u potrazi za najsvježijom i najukusnijom ribom. S kuharom Guilermom Gomezom priprema ulovljeno na drevnoj plaži s pogledom na ocean dok razgovaraju o procvatu Cabo San Lucasa.

    Idite na emisiju
  • 21:40

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    New York, Sezona 7 | Epizoda 11

    Pati je pozvana pripremiti večeru u prestižni James Beard House u New Yorku i podijeliti svoju hranu i kulturu sa svijetom. Posjećuje tri autentična i uspješna meksičko-američka restorana s kuharima koji poštuju tradiciju meksičke kuhinje.

    Idite na emisiju
  • 22:10

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatkiši bez granica, Sezona 1 | Epizoda 21

    Nakon što je proputovao cijeli svijet, danas Francisco donosi tri recepta za slatkiše bez granica. Iz Meksika tri leches torte, slatki i vlažni biskvit od različitih vrsta mlijeka. Iz Italije je tiramisu s mascarpone kremom i okusom kave, a iz Francuske slavna pita tartin.

    Idite na emisiju
  • 22:40

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Piknik, Sezona 1 | Epizoda 22

    Jeste li primijetili da su piknici uvijek više slani nego slatki? Kako bi to promijenio, Francisco predlaže tri sjajne ideje. Vlažni "babás" u egzotičnom sirupu s mangom, kokosvim mlijekom, ananasom i raznim začinima. Kakao kolač sa slojevima pržene banane i džema od marakuje. A za kraj Sablé Breton

    Idite na emisiju
  • 23:10

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Dublin, Sezona 2 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Tony odlazi u Dublin na 36 sata jedenje, pijenja i kupovanja u glavnom gradu Irske. Svi znaju da su u Dublinu neki od najboljih barova na svijetu, ali ni hrana ne zaostaje.

    Idite na emisiju
  • 00:05

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Atlanta, Sezona 2 | Epizoda 4

    U ovoj epizodi Tony posjećuje Atlantu.Vozi oldtajmer, puca iz puške i uživa u omiljenom restoranu Fat Matt’s Rib Shack.

    Idite na emisiju
  • 00:55

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Ashley Jensen, Sezona 6 | Epizoda 6

    Jamie i Jimmy dočekuju Ashley Jensen u restoranu. Na jelovniku je govedina omotana pršutom i gljivama te domaća tjestenina s tartufima.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Dobar tek

    +

    Za podijeliti s prijateljima, Sezona 3 | Epizoda 6

    Lora i Stojan započinju jelovnik s ukusnom fritatom, koja će biti predjelo. Zatim će nas namamiti ukusnim telećim mesnim kuglicama s umakom od senfa, koje mogu biti jelo za svaki dan, ali i za posebne prilike. Na kraju nas nadahnjuju keksima s datuljama i čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 03:15

    Dobar tek

    +

    Jelovnik za gurmane, Sezona 3 | Epizoda 7

    Miris svježe pečenog, toplog kruha s travama obuzet će kuhinju Lore i Stojana na početku epizode, a zatim će uslijediti aroma pečenog mesa. Rolada os svinjetine mami i pogodna je za blagdanski meni. Za deseert poslužuju elegantnu torticu od kokosa.

    Idite na emisiju
  • 03:40

    Dobar tek

    +

    Svježe i jednostavno, Sezona 3 | Epizoda 8

    Ova epizoda počinje šarenom i ukusnom salatom. Lora i Stojan pripremaju brzo glavno jelo - pastrvu pečenu u pećnici. Kombiniraju je sa chimichurri umakom koji je lako pripremiti. Zatim će kompletirati jelovnik neodoljivom čokoladnom kremom s amarena višnjama.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Dobar tek

    +

    Sredozemlje, Sezona 3 | Epizoda 9

    Glazirane mrkve odličan su prilog. U ovoj epizodi Lora i Stojan pokazat će nam kako ih pretvoriti u elegantno predjelo. Nadalje ćemo vidjeti kako jedan umak može piletinu pretvoriti u glavno jelo za posebne prigode te kako maslinovo ulje daje kolaču od naranči sredozemni okus.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Dobar tek

    +

    Tri vrste sira, Sezona 3 | Epizoda 10

    Lora i Stojan će nam pokazati kako varivo od mahuna može postati ukusno predjelo. Za glavno jelo će poslužiti rižoto sa špinatom. Lako ga je pripremiti, a okus je vrhunski. Ovaj meni završava primamljivom čokoladnom tortom s glazurom od mascarponea.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Dobar tek

    +

    Šumske priče, Sezona 3 | Epizoda 1

    Lora i Stojan će nam pokazati zašto je dobra zamisao imati smrznuti grašak u hladnjaku jer ga možemo upotrijebiti za vrhunsku krem juhu. Pokazat će nam i zanimljiv recept za zeca na lovački. Na kraju će nas staviti na kušnju s Berry Eton hrpicom za desert.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Ispod loze, Sezona 3 | Epizoda 2

    Za predjelo će Lora i Stojan poslužiti ukusni pečeni patlidžan s rajčicama i sirom. Nakon toga će pokazati kako se palenta može preobličiti u ukusno glavno jelo. Njihov recept za smeđu palentu s hrskavom kobasicom i smeđim maslacom vrlo je zanimljiv.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Dobar tek

    +

    Tex -Mex, Sezona 3 | Epizoda 3

    Bruschetta s grahom i tunjevinom, koju u ovoj epizodi pokazuju Lora i Stojan izuzetno je ukusna i brza za pripremu. Nakon toga će nas chefovi izazvati da skuhamo fajite sa svinjetinom i paprikama, što je zanimljiv recept, a usput pogodan i za goste. Treće su kolačići Alfajores s karamel preljevom.

    Idite na emisiju