Subota

14 Ožujak

  • 06:10

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    ZAGREB (HRVATSKA) X RIBA I KRUMPIRIĆI, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jack i Polly kreću s povijesnih ulica Spitalfieldsa u Londonu kako bi uživali u ribi s krumpirićima u legendarnom Popiesu. Polly objašnjava međunarodnu stranu legendarnog britanskog jela, a Jack priprema svoju, obiteljsku verziju.

  • 06:35

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    DARWIN (AUSTRALIJA) X RAČIĆI U LONCU, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jack kreće iz britanske knjižnice u kojoj je Polly pronašla nadahnjujuće recepte iz kasnog 18. stoljeća. Jack se vraća u kuhinju u Cornwall da iskuša svoju verziju račića u tegli prije nego sleti u Darwin u Australiji kako bi saznao da nije sezona račića.

  • 07:00

    Dobar tek

    +

    Za podijeliti s prijateljima, Sezona 3 | Epizoda 6

    Lora i Stojan započinju jelovnik s ukusnom fritatom, koja će biti predjelo. Zatim će nas namamiti ukusnim telećim mesnim kuglicama s umakom od senfa, koje mogu biti jelo za svaki dan, ali i za posebne prilike. Na kraju nas nadahnjuju keksima s datuljama i čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    VJ je moj pomoćnik, Sezona 1 | Epizoda 7

    Gary posjećuje Masala Library, koju je otvorio jedan od prvih indijskih ugostitelja, Jiggs Kalra. Iznenađuje kuhare u Science and Cooking-u, gastronomskoj školi za djecu. Dan završava s VJ-em i glumcem Purabom Kohlijeme u kuhinji.

  • 08:00

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Strasni kuhari stvaraju magiju, Sezona 1 | Epizoda 8

    Gary odlazi u mumbajski Irani-Parsi café Sodabottleopenerwala i upoznaje ekscentričnu vlasnicu Anaidu, koja mu priprema njihov specijalitet. Zatim uživa u doživljaju i hrani domaćih kuhara koji rade na projektu Danda.

  • 08:30

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Istok susreće Zapad, Sezona 1 | Epizoda 9

    Gary upoznaje kanadsko-kineskog chefa, koji je uspio u Indiji. Chef Kelvin pokazuje Garyju kako priprema zubaca u restoranu Bastian. U Delhiju Gary odlučuje upoznati chefa iz restorana Pluck, koji mu pokazuje jelo Khandvi Khakra.

  • 09:00

    Na talijanski način

    +

    Ravioli s jajetom, pappardelle, cikla, Sezona 1 | Epizoda 4

    Michela Chiappa možda je rođena u dolinama Južnog Walesa, ali njezina je obitelj talijanska i ona je odrasla učeći sve što je potrebno o kuhinji te zemlje.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    Šafran, Sezona 1 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    Obiteljska večera, Sezona 1 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 10:30

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Hrana za farmere, Sezona 1 | Epizoda 7

    Skoko priprema fantastično predjelo s palentom i slaninom. Zatim poslužuje hrskave krumpire s istarskom kobasicom. Na kraju priprema elegantan desert od semoline i jabuka.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Labinska republika, Sezona 1 | Epizoda 8

    Nadahnuće za ovu epizodu recepti su iz Labina, najplodnijeg područja Istre. Rižole od tikvica, kotleti od janjetine s komoračem i za glavno jelo zloglasni labinski ravioli. Za desert slijede tri Skokina prijedloga koje se isplati vidjeti.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Morski klasici, Sezona 1 | Epizoda 9

    Ova epizoda posvećena je morskim klasicima. Tuna se pretvara u tartar. Skoko je spaja s bobom i poslužuje kao elegantno predjelo. Za glavno jelo je brancin u škartocu sa šarolikim povrćem.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Saoirse Ronan, Sezona 8 | Epizoda 6

    Jamie i Jimmy započinju vikend hranom, zabavom i čavrljanjem sa zvijezdom na pristaništu Southend. Pridružuje im se Saoirse Ronan koja je četiri puta nominirana za Oskara. Čeka je najteža uloga dosad kuhajući uz Jamiea.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Devon, Sezona 1 | Epizoda 19

    Kako se Jamesova britanska vantura približava kraju, odlazi u Devon, kako bi se družio sa svojim starim prijateljem Michaelom Cainesom koji je usput i chef s Michelinovom zvijezdom i vlasnik lokala Lympstone Manor!

    Idite na emisiju
  • 14:00

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    CAPETOWN (JUŽNOAFRIČKA REPUBLIKA) X PEČENA GOVEDINA I JORKŠIRSKI, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jack započinje putovanje iz predivne kuće iz 17. stoljeća na Temzi gdje mu Polly pokazuje staru metodu pečenja životinja u vatrenoj rupi. On to pokušava napraviti s govedinom u Cornwallu prije nego odluči to jelo poslužiti u Cape Townu.

  • 14:30

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    LUCCA (ITALIJA) X S PIREOM, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jack i Polly razgovaraju s lokalnim mesarom o povijesti klasičnog jela za britanske pubove - kobasica. Jack to pro pokuša pripremiti kokuće prije nego jelo odnese u mali talijanski grad pun zidina gdje će to s Michelinovim kuharom s jednom zvjezdicom pretvoriti u neprepoznatljivo remek.

  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Joanna Lumley, Sezona 6 | Epizoda 2

    Jamieju i Jimmyju se pridružuje Joanna Lumley iz serije „Apsolutno fantastično“. Na jelovniku je spektakularna zmija od tjestenine, curry dostojan kralja i Jimmyjevo okomito povrće.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladna kruška s đumbirom, Sezona 1 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladni namaz s lješnjacima, Sezona 1 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Dobar tek

    +

    Jelovnik za gurmane, Sezona 3 | Epizoda 7

    Miris svježe pečenog, toplog kruha s travama obuzet će kuhinju Lore i Stojana na početku epizode, a zatim će uslijediti aroma pečenog mesa. Rolada os svinjetine mami i pogodna je za blagdanski meni. Za deseert poslužuju elegantnu torticu od kokosa.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Na talijanski način

    +

    Ravioli s jajetom, pappardelle, cikla, Sezona 1 | Epizoda 4

    Michela Chiappa možda je rođena u dolinama Južnog Walesa, ali njezina je obitelj talijanska i ona je odrasla učeći sve što je potrebno o kuhinji te zemlje.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    Šafran, Sezona 1 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    Obiteljska večera, Sezona 1 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    People's Choice Challenge: Dječji ručak, Sezona 4 | Epizoda 25

    Večeras timovi kuhaju za gomilu klinaca koji su u posjetu Zoološkom vrtu Taronga. Timovi moraju skuhati zdrava, djeci pristupačna jela za 200 djece koja pristižu gladna od cjelodnevnog obilaska.

    Idite na emisiju
  • 20:05

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Rapid Cook-off: Izazov objeda od četiri sljeda, Sezona 4 | Epizoda 26

    Timovi će se večeras ujediniti kako bi pripremili obrok od četiri slijeda. Timski rad je ključan, a u dvoboj odlaze četiri tima iz grupe gubitnika.

    Idite na emisiju
  • 21:10

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Loreto: Skriven dragulj Baje, Sezona 7 | Epizoda 6

    Loreto je mali, uzbudljivi grad bogate povijesti. Skriven dragulj dom je najstarijih samostana gdje Pati uči o povijesti. Mora probati čokoladne školjke i kuhati na plaži. Nabasa na pravu talijansku pizzu i lokal bogate tradicije s ukusnom hranom.

    Idite na emisiju
  • 21:40

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    La Paz: Srce Baja Sura, Sezona 7 | Epizoda 7

    Pati istražuje ljepote La Paza, glavnog grada Baja Sura, i podmorje Korteškog mora. Pliva s kitopsinama, kuša hranu na institutu za morsku hranu i susreće se s duhovitim kuharom Carlosom Valdezom.

    Idite na emisiju
  • 22:10

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Tortice, Sezona 1 | Epizoda 17

    Postoje složeni deserti, ali ima i onih super jednostavnih. Prva tortica je bez glutena, napravljena od bademovog brašna Napunit ćemo je slatkom chilom i kruškom, koje su kuhane u sirupu od limuna i cimeta.

    Idite na emisiju
  • 22:40

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatko povrće, Sezona 1 | Epizoda 18

    Slatko povrće odavno se koristi kod deserta. Kušajte tortu od mrkve s orasima i posebnom kremom od bučinog soka; biskvit od lješnjaka punjen kompotom od rajčica s krasnom pjenicom od čokolade.

    Idite na emisiju
  • 23:10

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Miami, Sezona 1 | Epizoda 5

    Tony se vozi Miamijem u crvenom kabrioletu. Staje i u četvrti uređenoj u stilu Art Decoa.

    Idite na emisiju
  • 00:05

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    London, Sezona 1 | Epizoda 6

    Tony se nalazi s prijateljima glavnim kuharima Marcom Pierreom Whiteom i Fergusom Hendersonom, posjećuje omiljene birtije i uživa u kasnonoćnoj uličnoj hrani.

    Idite na emisiju
  • 00:55

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Joanna Lumley, Sezona 6 | Epizoda 2

    Jamieju i Jimmyju se pridružuje Joanna Lumley iz serije „Apsolutno fantastično“. Na jelovniku je spektakularna zmija od tjestenine, curry dostojan kralja i Jimmyjevo okomito povrće.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 6, Sezona 4 | Epizoda 6

    U ovom će epizodi Lora i Stoyan usrećiti sve ljubitelje ulične hrane, konkretno doner kebaba, dijeljenjem odličnog recepta za domaći doner kebab. Zatim će pripremiti kolač od keksa s mascarponeom, čokoladom i karamelom.

    Idite na emisiju
  • 02:15

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 7, Sezona 4 | Epizoda 7

    Kako bi burek s porilukom i slaninom učinili još ukusnijim, Lora i Stoyan će pripremiti vlastito tijesto. Stoyan se iz djetinjstva prisjeća milinaka, mekanih peciva sa sirom, a Lora kozunaka, mekanog slatkog kruha.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 8, Sezona 4 | Epizoda 8

    Lora i Stoyan će podijeliti svoj recept za varivo rusensko, koje se priprema u glinenim zdjelama i servira uz poširano jaje, umak i hrskave krušne mrvice. Pripremit će i korjenasto povrće iz pećnice i tortu od sira.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 9, Sezona 4 | Epizoda 9

    Bez brašna, bez pečenja, s jakim okusom lješnjaka, čokolade, maslaca, kave, vrhnja i konjaka… Teletina na burgundski i salata s kozjim sirom. Svi vole francusku kuhinju, to se podrazumijeva.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 10, Sezona 4 | Epizoda 10

    Kako napraviti kruh koji se ne mijesi s mnogo sjemenki? Glavno jelo je više no impresivno – pačji bataci s kiselim kupusom. Jelovnik će završiti nježnim mousseom od čokolade i mlijeka s ukusnom dunjom i umakom.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 1, Sezona 4 | Epizoda 1

    Možemo upotrijebiti buču za sjajnu pitu od buče, ali Lora i Stojan su isplanirali nešto drugo. Pretvorit će je u elegantnu juhu. Uz nju će ćići ukusni kruščići, a glavno jelo će biti mesne okruglice s umakom.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 2, Sezona 4 | Epizoda 2

    Nadahnuti toskanskom kuhinjom, Lora i Stojan pripremit će Pici pasta ragu. Za ragu će koristiti meso lokalno uzgojene bugarske crne svinje.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 3, Sezona 4 | Epizoda 3

    Malo njih zna da je Stojan strastveni ribič. Ima omiljene riblje recepte, a ova juha je jedan od njih i to vrijedi vidjeti. Uz to, Lora i Stojan će pripremiti slavni kruh Fougasse i nešto na brzinu, u tavici pečenu teletinu s gljivama i vrhnjem.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 4, Sezona 4 | Epizoda 4

    Ova će epizoda biti posvećena svinjskim rebarcima pripremljenim na azijski način uz prilog pirea od pasternjaka. Lora i Stojan također planiraju pripremiti ukusno predjelo sa sušenim crvenim paprikama, a finale će biti jako slatko - slatka banica nadahnuta arapskom kuhinjom.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 5, Sezona 4 | Epizoda 5

    Savršeni doručak miriše na svježe pečeni kruh, maslac i otopljeni sir. U ovoj ćete epizodi imati priliku vidjeti taj recept. Nakon toga možete uživati u zasitnom predjelu od patlidžana i slanutka i gustoj jesenskoj minestrone juhi.

    Idite na emisiju