Petak

13 Ožujak

  • 06:10

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Tradicija, ali s obratom, Sezona 1 | Epizoda 4

    Nina odluči napraviti popularni baskijski kolač, ali s punjenjem maka. Ishod je više nego nevjerojatan. A njena varijanta torte Pavlove pripremljena je s malinama u mini verziji.

    Idite na emisiju
  • 06:35

    Iz vrta na stol

    +

    Jereslavec, Sezona 2 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Cornwall, Sezona 1 | Epizoda 18

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Cornwall na klasičnom kornvolskom pecivu. Sprema turbot s limunom i pečeni kanadski grah.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Grah, Sezona 1 | Epizoda 9

    Jamie pokisne na ljetnom pljusku dok bere grah. Sprema tri recepta s grahom: toplo varivo od mnogocvjetnog graha, mariniranu salatu od vrtnog graha te domaće varivo od trešnjevca.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Rajčice, Sezona 1 | Epizoda 10

    Jamiejev vrt buja od šarolikih rajčica zbog čega uviđamo da ih morate uzgajati u svom vrtu. Njegova salata od rajčica je preukusna, a salsa rosaa cruda obara s nogu. Ragu od kobasica iz pećnice s blijedim rajčicama i votkom jagoda su na vrhu šlaga.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 100, Sezona 2 | Epizoda 100

    Valerijeva torta

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Kolačići, Sezona 3 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolja roštilj gozba, Sezona 2 | Epizoda 5

  • 10:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolja glavna jela bez mesa, Sezona 2 | Epizoda 6

  • 11:00

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Stvarno brza hrana, Sezona 1 | Epizoda 9

    Gordon pokazuje kako se priprema brza hrana. Recepti uključuju dimljenu svinjetinu s domaćim BBQ umakom, pržena piletina s rižinom tjesteninom i brza juha s rezancima.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Tri vrste sira, Sezona 3 | Epizoda 10

    Lora i Stojan će nam pokazati kako varivo od mahuna može postati ukusno predjelo. Za glavno jelo će poslužiti rižoto sa špinatom. Lako ga je pripremiti, a okus je vrhunski. Ovaj meni završava primamljivom čokoladnom tortom s glazurom od mascarponea.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Laura Cassai u kuhinji priprema talijanski klasik: svježe fettuccine s kremastom juhom od rakova. Kasnije priprema savršene popečke koji su iznimno hrskavi.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 6, 10, Sezona 6 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Margaret River, Australija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Curtis traži nadahnuće u vinogradima i pejzažima ove regije smještene na jugozapadnom kutu Australije. Sastaje se s rančerima, lovi riječne rakove, posjećuje vinograd i bere obalno bilje.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Lombardija, Italija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Curtis putuje u Lombardiju u podnožju talijanskih Alpa kako bi otkrio lokalni sir i seljačko jelo. Zatim odlazi na obilazak vinograda helikopterom kako bi kupio pjenušac koji će popiti uz jesetrin kavijar.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Devon, Sezona 1 | Epizoda 19

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Devonu zbog omiljenog goveđeg gulaša Winstona Churhilla, američkog klasika i pileće juhe.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Kiseli krastavci i zimnica, Sezona 1 | Epizoda 11

    Zimnica. Ako imate svoje povrće, želite ga imati što duže. Jamie daje recept za kisele krastavce koji možete koristiti za sve: tikvice s mentom, patlidžane s češnjakom te čili chutney, velška zečetina i krumpirići na roštilju s domaćim kečapom.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Tikvice, Sezona 1 | Epizoda 12

    Tikvice su rodile i Jamie nam pokazuje kako ih najbolje iskoristiti. Dolaze u svim oblicima i cvjetovi su jestivi. Jamie ih poha s rikotom i mentom, priprema sirove na salatu uz grilanu škušu. Ukusno.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Klasici ulične hrane, Sezona 1 | Epizoda 10

    Chef nas vodi u kuhinju kako bi nam pokazao još nekoliko street-food klasika. Osim toga će nam i pokazati gdje kupiti najfiniju čokoladu.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Tri vrste sira, Sezona 3 | Epizoda 10

    Lora i Stojan će nam pokazati kako varivo od mahuna može postati ukusno predjelo. Za glavno jelo će poslužiti rižoto sa špinatom. Lako ga je pripremiti, a okus je vrhunski. Ovaj meni završava primamljivom čokoladnom tortom s glazurom od mascarponea.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    1. Voćna torta 2. Lagana torta s trešnjama, Sezona 3 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    1. Kolač Lorrain 2. Švicarska torta od sira s rajčicama, Sezona 3 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Užina nakon škole, Sezona 2 | Epizoda 7

  • 18:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Čuda iz jednog lonca, Sezona 2 | Epizoda 8

  • 19:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 10, Sezona 1 | Epizoda 10

    Laura Cassai u kuhinji priprema talijanski klasik: svježe fettuccine s kremastom juhom od rakova. Kasnije priprema savršene popečke koji su iznimno hrskavi.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 6, 10, Sezona 6 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Rarotonga, Cookovo Otočje, Sezona 1 | Epizoda 9

    Otok Rarotonga na Cookovim otocima ne pruža samo Kuruviti nevjerojatan pogled nego i jedinstvenu priliku da uči od ljubaznih mještana kako loviti i skupljati.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Cookovo Otočje, II dio, Sezona 1 | Epizoda 10

    Za prikladan kraj otočke gozbe Kuruvita istražuje prekrasna područja Cookovih otoka gdje uči loviti ribu kopljem i rakove u blatu na tradicionalan način. Za kraj im priprema omiljeno jelo s dodatkom lokalnog utjecaja.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Kiseli krastavci i zimnica, Sezona 1 | Epizoda 11

    Zimnica. Ako imate svoje povrće, želite ga imati što duže. Jamie daje recept za kisele krastavce koji možete koristiti za sve: tikvice s mentom, patlidžane s češnjakom te čili chutney, velška zečetina i krumpirići na roštilju s domaćim kečapom.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Tikvice, Sezona 1 | Epizoda 12

    Tikvice su rodile i Jamie nam pokazuje kako ih najbolje iskoristiti. Dolaze u svim oblicima i cvjetovi su jestivi. Jamie ih poha s rikotom i mentom, priprema sirove na salatu uz grilanu škušu. Ukusno.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Devon, Sezona 1 | Epizoda 19

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Devonu zbog omiljenog goveđeg gulaša Winstona Churhilla, američkog klasika i pileće juhe.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Margaret River, Australija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Curtis traži nadahnuće u vinogradima i pejzažima ove regije smještene na jugozapadnom kutu Australije. Sastaje se s rančerima, lovi riječne rakove, posjećuje vinograd i bere obalno bilje.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Lombardija, Italija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Curtis putuje u Lombardiju u podnožju talijanskih Alpa kako bi otkrio lokalni sir i seljačko jelo. Zatim odlazi na obilazak vinograda helikopterom kako bi kupio pjenušac koji će popiti uz jesetrin kavijar.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Tri vrste sira, Sezona 3 | Epizoda 10

    Lora i Stojan će nam pokazati kako varivo od mahuna može postati ukusno predjelo. Za glavno jelo će poslužiti rižoto sa špinatom. Lako ga je pripremiti, a okus je vrhunski. Ovaj meni završava primamljivom čokoladnom tortom s glazurom od mascarponea.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Klasici ulične hrane, Sezona 1 | Epizoda 10

    Chef nas vodi u kuhinju kako bi nam pokazao još nekoliko street-food klasika. Osim toga će nam i pokazati gdje kupiti najfiniju čokoladu.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Azijska pustolovina kosmatih bajkera

    +

    Hong Kong, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovom užurbanom gradu gdje se sastaju Istok i Zapad i gdje započinje naša ljubavna avantura s azijskom hranom, kosmati bajkeri istražuju autentične korijene omiljene kineske hrane iz dostave.

    Idite na emisiju
  • 02:05

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Užina nakon škole, Sezona 2 | Epizoda 7

  • 02:25

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Čuda iz jednog lonca, Sezona 2 | Epizoda 8

  • 02:45

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Rarotonga, Cookovo Otočje, Sezona 1 | Epizoda 9

    Otok Rarotonga na Cookovim otocima ne pruža samo Kuruviti nevjerojatan pogled nego i jedinstvenu priliku da uči od ljubaznih mještana kako loviti i skupljati.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Cookovo Otočje, II dio, Sezona 1 | Epizoda 10

    Za prikladan kraj otočke gozbe Kuruvita istražuje prekrasna područja Cookovih otoka gdje uči loviti ribu kopljem i rakove u blatu na tradicionalan način. Za kraj im priprema omiljeno jelo s dodatkom lokalnog utjecaja.

    Idite na emisiju
  • 03:35

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Tradicija, ali s obratom, Sezona 1 | Epizoda 4

    Nina odluči napraviti popularni baskijski kolač, ali s punjenjem maka. Ishod je više nego nevjerojatan. A njena varijanta torte Pavlove pripremljena je s malinama u mini verziji.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Iz vrta na stol

    +

    Jereslavec, Sezona 2 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 04:25

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 6, 10, Sezona 6 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 04:55

    Azijska pustolovina kosmatih bajkera

    +

    Hong Kong, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovom užurbanom gradu gdje se sastaju Istok i Zapad i gdje započinje naša ljubavna avantura s azijskom hranom, kosmati bajkeri istražuju autentične korijene omiljene kineske hrane iz dostave.

    Idite na emisiju