Četvrtak

12 Ožujak

  • 06:10

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Piknik u parku, Sezona 1 | Epizoda 3

    Piknik u parku. Najprije će Nina Babich pripremiti Bostock Brioche, koristeći preostali brioche od prethodnog dana, a nakon toga Brioche Polonaise.

    Idite na emisiju
  • 06:35

    Iz vrta na stol

    +

    Sveta Trojicau Slovenskim Goricama, Sezona 2 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Rochdale, Sezona 1 | Epizoda 17

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Rochdaleu u Lancashireu na piti od odrezaka i govedine, ribi i krumpirićima i francuskom quicheu.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Roštilj, Sezona 1 | Epizoda 7

    Jamie priprema na roštilju školjke, janjetinu, piletinu, rebarca, čak i luk. Pokazuje nam neke tehnike od kojih je hrana ukusnija i pravilno pripremljena. Uživamo u morskim plodovima, hrskavoj koži od lososa i koja je najbolja marinada.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Salata, Sezona 1 | Epizoda 8

    Ljeto je i salata je u punom cvatu. Jamie priprema dresinge i salate, krostino sa začinima i rajčicom, salatu od pečenih breskvi i goveđeg pršuta s dresingom od fete i jogurta. Učimo kako imati vrt i u skučenom prostoru.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 98, Sezona 2 | Epizoda 98

    1.Torta od sira s malinama 2.Salzburške noklice

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 99, Sezona 2 | Epizoda 99

    1. Banana polonaise 2.Eskimski poljupci

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Omiljena jela iz puba kod kuće, Sezona 2 | Epizoda 3

  • 10:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Vrhunski burgeri za večeru, Sezona 2 | Epizoda 4

  • 11:00

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Lako je, Sezona 1 | Epizoda 8

    Chef otkriva još nekoliko trikova kako pripremiti mesne okruglice u kokosovoj juhi i pokazat će nam kako pripremiti bijelu čokoladu.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Sredozemlje, Sezona 3 | Epizoda 9

    Glazirane mrkve odličan su prilog. U ovoj epizodi Lora i Stojan pokazat će nam kako ih pretvoriti u elegantno predjelo. Nadalje ćemo vidjeti kako jedan umak može piletinu pretvoriti u glavno jelo za posebne prigode te kako maslinovo ulje daje kolaču od naranči sredozemni okus.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Pirjani volovski rep, marinirane gljive, karamelizirani luk. Justine danas priprema ovo i još mnogo toga.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 6, 9, Sezona 6 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuhaj očima i rukama, Sezona 1 | Epizoda 3

    Talijanskim kuharima nikad nisu bili važni recepti koliko instinkt. Silvia ništa neće mjeriti niti raditi uz pomoć uređaja, sve odoka. Ukusne minipizze od ostatka kruha, rižoto od kozica i limuna i štruca od jogurta i bobica. Vjerujte očima i rukama!

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Sveti kruh, Sezona 1 | Epizoda 4

    Kruh je svetinja u Italiji i prisutan u svakom obroku. Silvia dijeli tri ukusna recepta kako iskoristiti ostatke kruha: zdrava tjestenina orecchiette, pečena riba s pečenim kruhom i nevjerojatan desert od starog kruha.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Cornwall, Sezona 1 | Epizoda 18

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Cornwall na klasičnom kornvolskom pecivu. Sprema turbot s limunom i pečeni kanadski grah.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Grah, Sezona 1 | Epizoda 9

    Jamie pokisne na ljetnom pljusku dok bere grah. Sprema tri recepta s grahom: toplo varivo od mnogocvjetnog graha, mariniranu salatu od vrtnog graha te domaće varivo od trešnjevca.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Rajčice, Sezona 1 | Epizoda 10

    Jamiejev vrt buja od šarolikih rajčica zbog čega uviđamo da ih morate uzgajati u svom vrtu. Njegova salata od rajčica je preukusna, a salsa rosaa cruda obara s nogu. Ragu od kobasica iz pećnice s blijedim rajčicama i votkom jagoda su na vrhu šlaga.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Stvarno brza hrana, Sezona 1 | Epizoda 9

    Gordon pokazuje kako se priprema brza hrana. Recepti uključuju dimljenu svinjetinu s domaćim BBQ umakom, pržena piletina s rižinom tjesteninom i brza juha s rezancima.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Sredozemlje, Sezona 3 | Epizoda 9

    Glazirane mrkve odličan su prilog. U ovoj epizodi Lora i Stojan pokazat će nam kako ih pretvoriti u elegantno predjelo. Nadalje ćemo vidjeti kako jedan umak može piletinu pretvoriti u glavno jelo za posebne prigode te kako maslinovo ulje daje kolaču od naranči sredozemni okus.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 100, Sezona 2 | Epizoda 100

    Valerijeva torta

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Kolačići, Sezona 3 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolja roštilj gozba, Sezona 2 | Epizoda 5

  • 18:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolja glavna jela bez mesa, Sezona 2 | Epizoda 6

  • 19:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 9, Sezona 1 | Epizoda 9

    Pirjani volovski rep, marinirane gljive, karamelizirani luk. Justine danas priprema ovo i još mnogo toga.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 6, 9, Sezona 6 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Port Vila, Vanuatu, Sezona 1 | Epizoda 7

    Peter Kuruvita uči kako loviti i skupljati na tradicionalan otočki način u pozadini nevjerojatnog, sunčanog Vanuatua.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Tanna, Vanuatu, Sezona 1 | Epizoda 8

    Peter Kuruvita se pozdravlja s drevnim Vanuatuom kuhajući na vrhu vulkana tradicionalnu melanezijsku gozbu i otkrivajući učinak moćne kave.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Grah, Sezona 1 | Epizoda 9

    Jamie pokisne na ljetnom pljusku dok bere grah. Sprema tri recepta s grahom: toplo varivo od mnogocvjetnog graha, mariniranu salatu od vrtnog graha te domaće varivo od trešnjevca.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Rajčice, Sezona 1 | Epizoda 10

    Jamiejev vrt buja od šarolikih rajčica zbog čega uviđamo da ih morate uzgajati u svom vrtu. Njegova salata od rajčica je preukusna, a salsa rosaa cruda obara s nogu. Ragu od kobasica iz pećnice s blijedim rajčicama i votkom jagoda su na vrhu šlaga.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Cornwall, Sezona 1 | Epizoda 18

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Cornwall na klasičnom kornvolskom pecivu. Sprema turbot s limunom i pečeni kanadski grah.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kuhaj očima i rukama, Sezona 1 | Epizoda 3

    Talijanskim kuharima nikad nisu bili važni recepti koliko instinkt. Silvia ništa neće mjeriti niti raditi uz pomoć uređaja, sve odoka. Ukusne minipizze od ostatka kruha, rižoto od kozica i limuna i štruca od jogurta i bobica. Vjerujte očima i rukama!

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Sveti kruh, Sezona 1 | Epizoda 4

    Kruh je svetinja u Italiji i prisutan u svakom obroku. Silvia dijeli tri ukusna recepta kako iskoristiti ostatke kruha: zdrava tjestenina orecchiette, pečena riba s pečenim kruhom i nevjerojatan desert od starog kruha.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Sredozemlje, Sezona 3 | Epizoda 9

    Glazirane mrkve odličan su prilog. U ovoj epizodi Lora i Stojan pokazat će nam kako ih pretvoriti u elegantno predjelo. Nadalje ćemo vidjeti kako jedan umak može piletinu pretvoriti u glavno jelo za posebne prigode te kako maslinovo ulje daje kolaču od naranči sredozemni okus.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Stvarno brza hrana, Sezona 1 | Epizoda 9

    Gordon pokazuje kako se priprema brza hrana. Recepti uključuju dimljenu svinjetinu s domaćim BBQ umakom, pržena piletina s rižinom tjesteninom i brza juha s rezancima.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Kosmati bajkeri: Život na sjeveru

    +

    Južna Švedska, Sezona 1 | Epizoda 6

    Bajkeri ispobavaju najbolje švedske delicije – smorgasbord, upoznaju femenisticu ribaricu Evu i isprobavaju njezine delicije. Prave okruglice od divlje svinje, Dave uči o konzerviranju, a Si o pečenju. Odlaze na otok, raj za sladokusce. Kakvo finale!

    Idite na emisiju
  • 02:05

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolja roštilj gozba, Sezona 2 | Epizoda 5

  • 02:25

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolja glavna jela bez mesa, Sezona 2 | Epizoda 6

  • 02:45

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Port Vila, Vanuatu, Sezona 1 | Epizoda 7

    Peter Kuruvita uči kako loviti i skupljati na tradicionalan otočki način u pozadini nevjerojatnog, sunčanog Vanuatua.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Tanna, Vanuatu, Sezona 1 | Epizoda 8

    Peter Kuruvita se pozdravlja s drevnim Vanuatuom kuhajući na vrhu vulkana tradicionalnu melanezijsku gozbu i otkrivajući učinak moćne kave.

    Idite na emisiju
  • 03:35

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Piknik u parku, Sezona 1 | Epizoda 3

    Piknik u parku. Najprije će Nina Babich pripremiti Bostock Brioche, koristeći preostali brioche od prethodnog dana, a nakon toga Brioche Polonaise.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Iz vrta na stol

    +

    Sveta Trojicau Slovenskim Goricama, Sezona 2 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 04:25

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 6, 9, Sezona 6 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 04:55

    Kosmati bajkeri: Život na sjeveru

    +

    Južna Švedska, Sezona 1 | Epizoda 6

    Bajkeri ispobavaju najbolje švedske delicije – smorgasbord, upoznaju femenisticu ribaricu Evu i isprobavaju njezine delicije. Prave okruglice od divlje svinje, Dave uči o konzerviranju, a Si o pečenju. Odlaze na otok, raj za sladokusce. Kakvo finale!

    Idite na emisiju